Goingorganic.nl: Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g) by Bell Plantation

PB2 Powdered Peanut Butter Bell Plantation

€ 6,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g)
Inhoud: 0.54 kg, 16.5 x 9.7 x 9.7 cm
Categorieën: Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Baby Food, Stage 3, Carrot, Sweet Potato, Corn, Pea & Chicken, 4 oz (113 g) by Plum Organics

Bell plantage, pb2, pindakaas, 16 oz (453. 6 g) – 85% minder vetcalorieën dan traditionele pindakaas. Gemaakt met hoge oliehoudende pinda's. Hoog in omega 9. Geen additieven. Geheel natuurlijk. Een kosherproduct. Gecertificeerd Glutenvrij. Greenstar gecertificeerd GMO gratis. Geniet van het geheim van pb2. Uitstekende kwaliteit pinda's worden eerst langzaam geroosterd en vervolgens gedrukt om 85% vet en olie te verwijderen. Het resultaat is een prachtig natuurlijke geroosterde pindakaas die heerlijk rijk is aan smaak, makkelijk te genieten en heerlijk gezond. mironon Dit spul is gevaarlijk voor mij om te kopen. Dag een, ik maak pindakaasbroodjes en bespaart een hoop calorieën. Op de derde dag zet ik het op appels, selderij, alles wat als doek kan werken voor deze bruine boterzaligheid. Dag tien probeer ik mijn hoofd in de pot te passen als een hongerige hond om het resterende stof van binnen uit te likken, met mijn vrije hand naar mijn toetsenbord voor mijn toetsenbord krimpen om een ​​andere bestelling te plaatsen voordat ik iets wanhopig doet.

Ik heb al vele jaren pb2 gekocht en tegen grote kosten van Australië gekocht. Ik merkte op met de laatste partij dat de formule veel zoeter lijkt en de consistentie is nu te glad en niet authentiek proeverij. Ik weet niet zeker wat er gebeurd is bij de klokplantage, maar ik hoop zeker dat ze het terugvorderen naar het mooie product dat het eerder was, vooral bij concurrenten die de markt binnendringen en marktaandeel met een superieur product namen. Bell plantage klantenservice waren niet overdreven behulpzaam, wat ook teleurstellend is. Pb2 is een fantastisch, calorie-alternatief voor pindakaas voor havermout en smoothies – of gewoon geroerd in yoghurt. Echter, ik raad het niet aan om het op brood te verspreiden – blijf hiervoor bij gewone pindakaas. Ik heb succes gehad met het koken met pb2 – gebruik het niet in koekjes, maar het kan gebruikt worden in pannenkoeken, muffins en andere taarten. Voor ons allemaal pindakaas liefhebbers die moeite hebben om niet een hele pot te legen is dit een mager alternatief dat de pb-tand zeker voldoet! Uitstekende pindakaas met verminderde vet. Makkelijk te gebruiken. Voeg gewoon water toe en makkelijk te mengen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Mate Factor, Organic Yerba Mat, Chai, 20 Tea Bags, 2.47 oz (70 g)

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g): Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Geweldig ding is dat u de dikte van pindakaas kunt aanpassen zoals u dat wilt. Geweldig aroma. Sterk aangeraden. Groet uit Saoedi-Arabië, liefde pb2, zo geweldig om een ​​pindakaas alternatief te hebben voor de hoge zout vetopties. Afgezien van het gebrek aan calorieën, is het beste aan deze dingen het eigenlijk heerlijk. Hou ervan. Ik vergeleken een onlangs gekocht tegen een oude. Nu brengt het minder natrium (voordat het 93 was, nu 70 mg), maar de suiker is verdubbeld van 1 gram tot 2 per portie. Ze voegen ook zink toe waardoor me denkt dat dit niet zo natuurlijk is als ze zeggen dat het is. Ik realiseerde me niet dat dit pindakaam poeder suiker had, ik blijf helemaal weg van suiker, dus helaas, ik kon het niet proeven, ik gaf het jammer, want het zou goed zijn geweest in sausen zowel zout en desserts, heerlijk en kan ook in meerdere recepten worden gebruikt en op het is eigen.

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g): Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Grote, dikke vetvervanging voor pindakaas. Pb2 is een geweldig alternatief voor mij, een pindakaasliefhebber die veel lepeljes uit de pot kent. Het nadeel van mijn gewoonte is dat elke lepel van gewone pindakaas meer dan 100 calorieën heeft, met een beetje extra vet dat mijn lichaam niet nodig heeft. Pb2 is tot mijn redding gekomen, nu kan ik genieten van de prachtige smaak van pindakaas, minus het overmaat van calorieën in vet. Mijn lichaam en hart zijn gered en eeuwig dankbaar voor de magie die pb2 is, heerlijk voor bakken, smoothies en dingen zoals satay, pad thai saus, enz. Ik gebruik het ook in pannenkoeken en wafels, zo lekker! Echt van kip naar appels naar iets. Maak een spreiding of gebruik het als kruiden, als ik dit door de ton kon krijgen, zou ik dat doen.

 Ik hou hiervan, het is een beetje jammer dat er wat suiker erin is, maar ik kan de na-smaak van stevia niet achterblijven en het heeft nog steeds veel litte calorieën. Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g) Als ik heb gezocht ben en jerries pindakaas koekjes ijsje, probeer ik mezelf met een smoothie met een banaan rauwe cacao te drijven en dit. Het is prima als je gewoon met water in een pasta wordt gemengd en als pindakaas in een sandwich gebruikt wordt, maar verwacht niet dat de smaak zelfs zo ver ligt als de normale pindakaas wanneer het wordt gebruikt in een smoothie, saus, pannenkoekbeslag of enig ander recept – je zal er veel van gebruiken met zeer weinig payoff. Mijn tweede fles en zal terug kopen! Ik heb het vaak gekocht. Ik hou van pindakaas smaak, maar altijd terughoudend om te veel te hebben omdat het hoog vet is. Dit product lost dit probleem op. Ik gebruik het voor overnachtige haver, of yoghurt.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Real Food, Organic Virgin Coconut Oil, 20 fl oz (591 ml) by Now Foods

Review: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g)

Geweldig product, hou ervan meer dan gewone pindakaas, ik gebruik dit op toast / granen / rijstcakes / als dressing en het is super goed en gezond. Een enorme reden waarom ik van poedervormpoeder houd, is omdat het in meerdere smaken verkrijgbaar is. Serveer in kleine kommen, met hete saus en tortillachips, zoals gewenst. Voeg langzaam meer water toe tot het de gewenste consistentie heeft bereikt. Dat gezegd hebbende, ik heb zowel de pindakaas als de chocolade pb2 geprobeerd en ze smaken allebei geweldig! Het is ongelooflijk eenvoudig toe te voegen aan gebakken goederen of post-workout smoothies, wat betekent dat je zelfgemaakte gerechten kunt opfrissen zonder afbreuk te doen aan de smaak. Toegevoegd voordeel aan pbfit pindakaas poeder is dat, de consistentie volledig kan worden aangepast aan mijn smaak of doel. Pindakaas maakt ook elk feest feestelijk, waardoor het een geweldige dip of topping is! Het vet in gewone pindakaas is meestal het hart-gezonde enkelvoudig onverzadigde soort, dus het enige voedingsvoordeel van poedervormige pindakaas is dat het een veel lager aantal calorieën is. Pindakaas in poedervorm kan een goede oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar eenvoudige manieren om hun calorie-inname te verminderen of voor mensen met een beperkt caloriebeperkt dieet. Als u er een deel van uw voedselopslag van maakt, betekent dit dat u op elk moment toegang hebt tot pindakaas. Uw professionele zorgverlener is de beste bron voor advies voordat u aan een oefening of voedingssupplementprogramma begint.

We hebben onlangs een cruise naar Noorwegen gemaakt en opnieuw waren we nieuwsgierig naar wat voor soort glutenvrije restaurants beschikbaar zouden zijn in de haven. Ik ben een pindakaasverslaafde, fitness liefhebber en liefhebber van gezonde voeding en voeding. Pb in poeder zal geweldig smaken in elke smoothie die je normaal gesproken met notenboter zou maken, maar een klassieke pb-, banaan- en amandelmelk is consequent een hit. Gebruik deze pindakaasjes in poedervorm zoals je dat zou doen met gewone pindakaas, maar het wordt nog beter wanneer je de mix toevoegt aan je favoriete smoothies en eiwitshakes, die ze vol kalium en een extra kick veganistisch eiwit bevat wanneer je het het meest nodig hebt. Sla de kaas- en ranchpoeders over, suggereert mashru en probeer in plaats daarvan wat poedervormige pindakaas in je pitten te strooien. Daarom zorgen we ervoor dat onze biologische pinda's niet alleen worden geteeld zonder synthetische meststoffen, maar ook in hoogwaardige grond die op de juiste manier is onderhouden. Twee eetlepels pb2-poeder bevat slechts 1.