Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Koffie-Decaf Natuurijke Producten:

Chicory Herbal Coffee, Medium Roast, Caffeine Free, Vanilla Nut, 11 oz (312 g) by Teeccino

Chicory Herbal Coffee Medium Roast Teeccino Voedsel, Koffie-Decaf, Kruiden-Koffie Alternatief

€ 7,90

Teeccino, Cicory Herbal Coffee, Medium Geroosterd, Koffievrij, Vanille Noten, 11 oz (312 g) – Nee Caf. Cafeïne vrij. Zuurvrij. Beter dan kooi, het is nocaf. 75% organisch. Gemaakt met organische kruiden. Romige vanille geaccentueerd door gouden geroosterde amandelen, lichtjes zoet. All-purpose malen. Kosher. Certified organic by qai. Er is geen melk in sojamelk en geen koffie in kruidenkaffe. Geniet van de heerlijk rijke, diepe geroosterde smaak van Teeccino, die alle tevredenheid zonder de cafeïne en de zuurgraad van koffie levert!

Ontdek waarom teeccino-fans het zo vlotter, rijker en romiger dan koffie beschrijven. Het geheim? Frans witlof, de geroosterde wortel wordt vaak toegevoegd aan koffie, gemengd met gerst, de favoriete cafeïnevrije gebraden brouwen van Italië, en Spaanse Karob, die bekend staat om zijn chocolaty-smaak. Verrijkt met Californië's amandelen, dadels en vijgen, een kopje teeccimo brims met veel voordelen voor de gezondheid: 100% Natuurlijk cafeïne vrij – beter dan koffein. Zuurvrij – helpt de alkalische balans te herstellen. Natuurlijke energieve…


Teeccino, Chicory Herbal Coffee, Medium Roast, Caffeine Free, Vanilla Nut, 11 oz (312 g)

Teeccino, Chicory Herbal Coffee, Medium Roast, Caffeine Free, Vanilla Nut, 11 oz (312 g) Voedsel, Koffie-Decaf, Kruiden-Koffie Alternatief

€ 7,90

Witlof is een blauwe bloem met bijna bladloze stengels die zo ongeveer overal groeit dat er een weg is. Zit in tientallen praktische workshops van de toonaangevende autoriteiten over natuurlijke gezondheid, biologisch tuinieren, echt eten en meer! Je brouwt het net zoals je koffiedik zou zetten. Als je nog steeds het gevoel hebt dat er een grondoorzaak is die moet worden ontdekt voordat je diepere genezing doet, is het misschien de moeite waard om de koffie even te laten graven. Ik heb de consumptie van koffie geminimaliseerd en nu drink ik cichorei omdat ik drankengranen heb gedronken, maar ik besefte dat naast rogge en gerst ook mout van de granen is toegevoegd, zodat ze lijken op de koffiesmaak. Omdat ze cafeïnegevoelig is, moet ze bekennen dat ze van de smaak van koffie houdt, maar het maakt haar veel te snel als ze het drinkt. Hier is een link naar zijn website, waar je een overvloed aan berichten vindt over zijn kogelvrije koffie en ja, alternatieven. Van angst- en energie-ongelukken tot slaapproblemen, bloedsuikerspiegel en galblaasaanvallen, koffie beïnvloedt het lichaa…