Goingorganic.nl: Voedsel, Gedroogd Fruit, Kokosnoot Geheel, Jam Verspreid

Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g) by Nutiva

Coconut Manna Nutiva

€ 9,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Nutiva, Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g)
Inhoud: 0.73 kg, 11.9 x 8.4 x 8.4 cm
Categorieën: Voedsel, Jam Verspreid, Gedroogd Fruit, Kokosnoot Geheel

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Health King, Sugar Controller (Blood Cleansing) Herb Tea, 20 Tea Bags 1.26 oz (36 g)

Nutiva, organisch, kokosnoot manna, puree kokosnoot, 15 oz (425 g) – vitaliteit van de voeding. Organisch superfood. Kokosnootboter voor smoothies, sauzen en spreads. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Vegan. Non-gmo. 0 G transvet. Certified organic by qai en ecocert ico. Deze tropische smelt-in-mijn-mond-traktatie is gemaakt van pure gedroogd kokosnoot vlees. Geniet is recht uit de pot of warm het om de goedheid te verspreiden. De romige, kokosnootgeur van manna is perfect in smoothies, sauzen, desserts en gebakken producten. Het is het ideale alles verspreid. Gebruik in plaats van kokosnoot of amandelmelk in smoothies. mironon Smakelijk, hoewel het een poederachtige smaak laat wennen.

Als u in Singapore woont, zal u een dilemma ondervinden – winkel het buiten en de olie splitst uit de pasta (zoals pindakaas), slaat in de koelkast en het verhit als een rots. Als u in de koelkast wordt gehouden, buffer dan minstens 30 minuten voor het ontdooien voordat u spreidt. Goed nieuws: 5 sterren voor smaak. Dit is erg lekker als u van kokosnoot houdt zoals ik. Slecht nieuws: dit is erg vetend. Ik at ongeveer 1-2 lepels / dag (niet eetlepel) dus in 1 maand heb ik een beetje meer dan 1/2 pot gegeten en ik heb er 5 pond van gewonnen! Ik weet dat de gewichtstoename van deze b / c van de afgelopen 5 maanden is geworden, mijn gewicht is elke maand zo klein en klein, nadat ik mijn dieet heeft veranderd in een voedingsmiddel zonder zuivel. Deze verandering alleen bracht mijn gewicht naar beneden tot ik kokosnoot manna had en de kokosnoot manna is het enige wat ik anders heb gedaan en mijn gewicht schoot 5 lb in 1 maand op. Dus als u gewicht wilt verliezen, wees voorzichtig met dit product. Anders, geniet omdat het heel goed is. Als u op artisana kokosnootboter wacht om het naar Nederland te maken, wacht niet meer – dit is net zo!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Turmeric Root, Organic Caffeine Free, 24 Tea Bags, 1.27 oz (36 g) by Alvita Teas

Nutiva, Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g): Voedsel, Jam Verspreid, Gedroogd Fruit, Kokosnoot Geheel

Ik hou van deze spullen. Het heeft de mooie smaak van kokosnoot zonder zoveel vet als de olie. mis me niet, ik hou van de olie, maar dit spul is geweldig en heeft verschillende toepassingen. Zet het in smoothies (of over smoothies om een ​​magisch shell-effect te creëren), boven havermout, op toast, als frosting voor muffins, koekjes, enz. Het is lekker en gezond. Zeer aan te bevelen. Ik heb al een tijdje dotonys kokosnootboter gebruikt en ik hou er absoluut van, hoewel de prijs een beetje steil is. Dus na het horen van zo veel goede dingen over Nutivas Coconut manna en het had een veel lagere prijs, besloot ik het eens te proberen. Nou, ik denk dat ik door dastony verwend ben omdat ik niet vond dat dit zo goed was. Het was oké, maar niets meer dan dat. Als u het gebruikt en het leuk vindt, houd er dan mee! Ik zal persoonlijk niet opnieuw kopen. Te moeilijk te verspreiden zoals het is, moet dus altijd opwarmen. Nutivas manna is rijk en lekker.

Ik heb het opnieuw gekocht. Het komt normaal gesproken wel iets scheiden (vezel en olie), maar dat is geen probleem en kan worden verwacht. Omdat de dekselvoering van kunststofkussenkartonmateriaal bestaat, kan de pot niet opnieuw worden gewassen en opnieuw gebruikt worden. Zoet, romig en geweldig! je hebt geluk als het langer dan drie dagen duurt. Voor mij is deze verspreiding fantastisch! Het is nu de plek van boter op brood en wat ik ook al verspreid heb. Ik heb coconutolie onderzocht en ontdekt hoe gezond het is en het is eigenlijk alles wat ik gebruik. Nutiva manna moet warm worden om te verzachten of u zal het niet kunnen gebruiken. Een traktatie voor mij is een donker volkorenbroodje met dit op het.

Nutiva, Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g): Voedsel, Jam Verspreid, Gedroogd Fruit, Kokosnoot Geheel

Ook bak ik alles in organische maagdelijke kokosnootolie, en dit product na een gemakkelijke smelting is wat ik op popcorn zet! Mijn kleinkinderen bedanken me omdat ze denken dat ik boter over hun popcorn zet, maar het is deze olie, heerlijk! Ik hou beter van de Artisana Raw Coconut Cream, maar het is een beetje duurder en het verzendgewicht is daar veel meer voor. Dit is nog steeds lekker. Het is best om het een beetje in de pot te smelten (in een dehydrator, op een radiator of in de buurt van een warme oven) en meng het dan grondig en laat het weer verharden. Nutiva, Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g) Het smaakt veel beter op deze manier dan gescheiden. Werkt goed gemengd met water voor melkvervangers in recepten, en ik heb het zelfs gebruikt om kokosmelkijs te maken. Deze dingen rotsen! Ik gebruik het in rundvleessaus, curries, smoothies en zelfs gewoon gemengd met amandelboter en verspreid op een 90% donkere chocoladereep! Het smaakt heerlijk en smelt in je mond!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Nurture Inc. (Happy Baby), Organic Baby Food, Stage 2, Clearly Crafted, 6+ Months, Pears, Kale & Spinach, 4.0 oz (113 g)

Review: Nutiva, Organic Coconut Manna, Pureed Coconut, 15 oz (425 g)

Probeer het! Ik kan er niet genoeg van houden in mijn huis sinds mijn kinderen het hebben geproefd. Ik hou van deze kokosnoot manna! Geweldig als je een lepel van maagdelijke kokosnootolie en een lepel hiervan hebt! Great! Beveel het aan! Ik hou ervan.

Deze coconutverspreiding is erg lekker! Kom gescheiden (olie bovenop, harder kokosnootpulp lager), maar u hoeft het alleen in warm water te verwarmen en roeren, laat dan buiten de koelkast. Het spreekt perfect en smelt als raffaello maar zonder alle suiker en andere vieze dingen), wist ik niet wat te verwachten was. Besteld omdat manna veelbelovend klonk. OMG. Romig, full bodied, geurig, net iets zoet genoeg – voldoet aan allerlei cravings. Hou het recht uit de pot, ik ben verslaafd aan kokosnootboter! Ik heb geprobeerd elk type dat Nederland aandelen op dit punt en dit is een van mijn faves samen met het artisana merk. Eet het met de lepel uit de pot of bak paleo goodies ermee. Gewoon heerlijk. Het is niet makkelijk om uit de pot te komen op de soort kamertemperatuur die we hier in de winter hebben, maar als ik warm water over de lepel rijd, helpt het eerst. Ik heb ontdekt dat het een goede substituut voor kokosmelk is, als je niet lastig bent om een ​​hele blik te openen, voegt een delicate kokosnootgeur toe aan Aziatisch koken, een voedingsstof en een smaakverhoging aan mijn ochtend havermout. Ik zal er meer mee experimenteren.

Ik gebruik dit om melk voor bakken en warme chocolademelk te maken en ook te gebruiken om siroop te maken voor pannenkoeken. Zeer heerlijk maar een beetje duur dus 4 sterren. Cacao poeder? Agave? Nutiva? Cacao Bliss. Ik ben een borstvoeding mama, dus ik heb al de goede vetten nodig die ik kan eten. Dit is heerlijk en zo bevredigend. Pap zal nooit meer saai worden! Let op, dit spul is verslavend. Wanneer je een gebotteld koffiedrankje probeert te pakken, ben je waarschijnlijk meer bezig met hoe weinig cafeïne erin je zit en minder met wat er onder dat etiket zou kunnen zitten. Ik hou ook van kokosolie op brood en ben het ook met je eens, over bionaturae jam en brood van Rudolph, hoewel ik de voorkeur geef aan hun organische rogge zonnebloem of organische rogge lijnzaad.

We praten ook met hotels en b en b's over het ophangen van hun ontbijttafels! We gebruiken dadelpfruit om natuurlijke zoetheid en een opkikker van vezels toe te voegen. Dit vrijwel smakeloze superfood laat de natuurlijke zoetheid van de vrucht glanzen. Moedermelk is het enige eten of drinken dat baby's nodig hebben in de eerste 6 maanden van hun leven. Welch's was eigenlijk het eerste bedrijf dat sap maakte en 100% druivensap maakte met onze eigen telers Concord en niagara-druiven sinds 1869. En, in tegenstelling tot de meeste 100% vruchtensappen in de gang van het sap, bevat de boerpick ongefilterd sap, dat de productlichaam, aroma en een vers geplukte fruitsmaak. Een eetlepel natuurlijke pindakaas op sommige mary's is crackers, die veganistisch, biologisch, glutenvrij en met volle granen gemaakt zijn, kan je vol houden zonder alle extra's die je niet wilt. Welk's knijpbare spreads en 10-ounce drankflessen zijn een recycleerbaar plastic van nummer 7. Als je jam te dik wordt, voeg een beetje water toe. Omdat we niet afhankelijk zijn van suiker om de jam te helpen maken, kunnen we zo veel of zo weinig zoetstof toevoegen als we willen.

Op zoek naar een mooie en gezonde, volledig natuurlijke zoetstof voor je zoetekauw, iets dat je trek zal stillen, maar zonder de verfijnde witte suiker en / of high-fructose glucosestroop – nou, je hebt het gevonden! Verwen jezelf en je familie – een romige mix van amandelen, dadels en geraspte kokosnoot met een vleugje ongezoete cacao, vanille en zeezout. Dus hoewel biologisch niet alle nasties omvat, wat houdt het dan in? Ofc maken we het onze missie om zoveel demetergecertificeerde biologisch-dynamische producten te kopen, omdat ze onze garantie zijn dat gewassen langzaam en in harmonie met de natuur zijn gekweekt. Een ideale allesverspreiding die room, roomkaas en boter kan vervangen, je kunt het ook gebruiken in smoothies, sauzen, dressings, desserts en gebakken goederen.