Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Kokosnoot Suiker Kristallen Natuurijke Producten:

Big Tree Farms, Organic Brown Coconut Sugar, 1 lb (454 g)

Big Tree Farms, Organic Brown Coconut Sugar, 1 lb (454 g) Voedsel, Zoetstoffen, Kokosnoot Suiker Kristallen, Grote Boomboerderijen Kokosnoot Suiker

€ 4,50

Op zoek naar een agave vervanger of honing alternatief – kokosnoot nectar is het perfecte gezonde vloeibare zoetstof alternatief. Rijk aan vitamines en mineralen, zijn rauwe cacaobonen de perfecte gezonde energiesnack. Wanneer de bloesems volwassen zijn, moet de nectar vakkundig worden teruggevonden door meerdere keren per dag naar de top van de kokospalm te klimmen. Met een GI van slechts 35 (op basis van tests door het onderzoeksinstituut voor voeding en voeding) en een voedingswaarde die veel groter is dan andere vergelijkbare zoetstoffen, is Sweet Tree de gezonde keuze voor een actieve levensstijl. Onze kokosnoot palmsuiker werd uitgeroepen tot 1 van de top 10 gezondheidstrends voor 2010 door People Magazine! Die specifieke suiker werd door gandhi gebruikt, is al meer dan 1000 jaar een hoofdbestanddeel in de ayurvedische praktijk en is een zeer zeldzame natuurlijke, veganistische bron van b12. Stevia in de onbewerkte staat komt van de stevia-plant, die over de hele wereld wordt gekweekt en inheemse is gebruikt.

In dit oogopenende boek geeft casey grimmig ons niet alle…


Organic Brown Coconut Sugar, 1 lb (454 g) by Big Tree Farms

Brown Coconut Sugar Big Tree Farms Voedsel, Zoetstoffen, Kokosnoot Suiker Kristallen, Grote Boomboerderijen Kokosnoot Suiker

€ 4,50

Grote boomboerderijen, organische bruine kokosnootsuiker, 1 lb (454 g) – ideaal voor bakken en dranken. Ongerefineerd & laag glycemisch. Gecertificeerde eerlijke handel. Een heerlijke 1: 1 vervanging voor bruine suiker. Gekweekt in goedheid. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Beheer unie eerlijke keuze sociale en eerlijke handelsstandaard. Lage glycemische geverifieerd. Vegan. Kosher. Gecertificeerd organisch door controlerende unie.

Onze kokosnoot is 100% zuiver – gemaakt van nira, de verse kokosnootbloesem nectar. De nectar van de kokosnootbloesem, geoogst op de eilanden van Indonesië door onze collectieve biologische boeren, wordt gedroogd in deze voedende suiker, klaar om elke andere te vervangen. Gouden-zoet en rijk aan vitale aminozuren, absorbeert het voorzichtig in het lichaam, vermijd crashes en maak gerechten en drink lekker. We leven waar we groeien. Wij zijn grote boomboerderijen, 's werelds meest duurzame bron voor nira, de verse kokosnootbloesem nectar. Wij verbeteren het land dat we hebben en denken in de eerste plaats aan elke toekomst….