Goingorganic.nl: Biologische Gezondheidsproducten, Kruiden, Hoofdpijn, Koorts

Feverfew, 100 Veggie Caps by Now Foods

Feverfew Now Foods

€ 8,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Now Foods, Feverfew, 100 Veggie Caps
Inhoud: 0.09 kg, 5.6 x 5.6 x 10.7 cm
Categorieën: Gezondheid, Hoofdpijn, Kruiden, Koorts

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Raw Organic Fit, High Protein for Weight Loss, Coffee, 16 oz (454 g) by Garden of Life

Nu voedsel, koorts, 100 veggie caps – kruiden supplement. Gestandaardiseerd extract. 0. 5% -0. 7% parthenolide. Een voedingssupplement. Vegetarisch / Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Feverfew is een kruid dat eeuwenlang traditioneel door Europese kruidenkundigen is gebruikt. Meer modern onderzoek geeft aan dat zijn belangrijkste bioactieve verbinding parthenolide is. Nu is feverfew gestandaardiseerd op 0. 5% -0. 7% parthenolide per capsule. mironon Mijn man had jarenlang migraines – meestal meerdere een maand. Sinds gebruik van 1 pil per dag, heeft hij misschien een migraine per jaar, voor de laatste zes jaar.

Ik heb de fout gemaakt om uit de koorts te lopen – hij kan altijd vertellen – zijn hoofdpijn is terug. Ik heb deze spullen al een paar jaar gebruikt en het is het meest effectieve voor mijn migraine geweest. Geen voorschrift ooit ooit echte verbeteringen aangeboden en meestal klop me gewoon uit tot ik de hoofdpijn heb geslapen. Deze verminderen daarentegen de pijn en de meeste symptomen. Op een kantnoot heeft de spul ook de zwelling en pijn in mijn knie gestopt die ik heb gehad sinds ik het op de middelbare school schoot. Het is een vrij effectieve behandeling voor artritis. Alhoewel dat is gewoon een gelukkig bijwerking van wat ik het echt aanneem. Ik nam het product op aanbeveling van een vriend voor mijn migraine. Het werkt wel goed om mijn hoofdpijn te verminderen. Het werkt veel beter dan de voorgeschreven medicatie die ik nam.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Three Lollies, Preggie Pop Drops, Sour Fruits, 21 Pieces

Now Foods, Feverfew, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Hoofdpijn, Kruiden, Koorts

En er zijn geen dringende bijwerkingen. Ik heb meestal 1-3 migraines per maand, maar nadat ik deze een paar maanden geleden begon te nemen, heb ik geen enkele migraine gehad. Mijn spanning hoofdpijn is nu ook veel meer verdraagzaam, ik heb geen regelmatige pijnstillers nodig. Dit spul is geweldig. Het doet echt wat het zegt, mijn arthritische pijn liet me niet slapen, het begon op dezelfde dag te werken. Het is een wonder als pijnmoordenaar. Voor mij is het absoluut nutteloos. Ik heb 1, 2, 3, 4 en 5 genomen. Geen hulp hoegenaamd. Zal niet opnieuw kopen, ik kocht 5-htp, magnesium citraat, en koorts voor de chronische migraine van mijn man, dat imitrex zelfs niet hielp. Hij was ongeveer 3-4 hoofdpijn per week. Deze combinatie werkt! Hij begon het trio op 1 januari 2012 en hij heeft sindsdien geen afschrikwekkende hoofdpijn gehad!

Slechts ongeveer 4 of zo kleine. Ik ben erg blij met deze productenresultaten! Ik heb dit besteld voor mijn vrouw om haar migraine hoofdpijn te verminderen, maar sinds ze begon, heeft ze geen enkele migraine gehad. Werk echt. Neem het als je denkt dat je er één krijgt en blijf nemen. Lees erop. Dit is een waardevol kruid.

Ik heb last van chronische migraine en ik heb allerlei drugs geprobeerd, zonder veel succes. Na een maand na het nemen van koorts, merkte ik op een dramatische vermindering van de migraine frequentie en zelfs de migraine crisis is minder ernstig geworden dan het was. Ik beveel het sterk aan migraine patiënten. Met traditionele medicijnbehandelingen kon mijn dochter niet functioneren en de recepten hielpen de migraines niet. Mijn dochter was gewoon gedroogd en kon niet met recepten functioneren. Feverfew dagelijks heeft haar migraine dramatisch verminderd. Ik zou dit product zeer aanraden aan iedereen die met migraine worstelt.

Now Foods, Feverfew, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Hoofdpijn, Kruiden, Koorts

Ik heb al meer dan twintig jaar over dit kruid geweten. Ik heb het ook in mijn tuin gehad. Ik heb geen hoofdpijn, maar elke keer als mensen die ik ken, hoofdpijn hebben, heb ik hen verlof laten gaan en ze hebben gemeld dat de hoofdpijn na een half uur weg gaat. Nu, twintig jaar nadat ik eerst bekend was met dit kruid: mijn neef heeft een aantal verschrikkelijke migraine aanvallen gehad. In het voorjaar kreeg hij in twee weken vijf migraine aanvallen. Genoeg genoeg, dacht ik en de eerste die in mijn gedachten was, was dit kruid. Naast het zoeken naar internet voor andere natuurlijke geneesmiddelen) heb ik dit product aan hem gekocht. Ik heb hem ook vitamine b-2 gekocht – wat blijkbaar ook goede migraines is. Het duurt normaal gesproken drie weken voordat het effect plaatsvindt, maar bij mijn neef vond het vrij snel plaats. Now Foods, Feverfew, 100 Veggie Caps Het moet een half jaar geleden zijn dat ik deze producten aan hem heeft gebundeld, en sindsdien heeft hij geen enkele migraine-aanval gehad. Hopelijk niet alleen een toeval. De meeste kruiden werken langzaam voordat het effect inkomt) op een zijnoot: ik herinner me tien jaar geleden te lezen of zo dat de schoolgeneeskunde deze plant erkende, omdat zij het onderdeel daarin gevonden, dat parthenolide genoemd wordt, echt effect hebben op hoofdpijn en migraine. Obvous vijf sterren van mij. Ik heb slechte migraines voor ten minste 15 jaar gehad.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Herb Pharm, Wild Yam, 1 fl oz (30 ml)

Review: Now Foods, Feverfew, 100 Veggie Caps

Ik heb gelezen dat veel mensen hier goede effecten hebben gehad met feverfew en het hebben geprobeerd het te proberen. En voor mij is het eigenlijk een levensverbreker geweest. Ik neem drie elke ochtend en nemen ze nu al 2-3 maanden. Gemerkt na 2-3 weken het effect. Ik neem dit met 5-htp en acetaminophen bij het eerste teken van een migraine en ik kan het nu gewoon stoppen zonder dat ik ibuprophen of zwaardere meds nodig heb. Dit is de echte deal. Mijn dochter lijdt aan chronische zware hoofdpijn en heeft een onmiddellijk verschil opgemerkt met 1 capsule per dag. Goed product. Onze predikant, zijn vrouw, heeft dit aan mij aanbevolen, ik had de hele tijd migraine.

Ik begon deze te nemen, ik mis geen dosis. Ze hebben me eigenlijk mijn eerste twee flessen gegeven. Ik neem deze kruid twee keer per dag, 's avonds avond. Zolang ze ze blijven maken, ga ik het doornemen. Geen migraine tenminste 6 mos. Prijs de Heer! Neem het dagelijks, niet alleen wanneer je denkt dat je het nodig hebt. Dit waren een levensredder voor mij! Dank je. Al een tijdje in beslag genomen en in die tijd geen teken van migraine gehad.

Of het toevallig is of het eigenlijk werkt, ik zal niet stoppen met het nemen van koortsvleugels, net als het geval is! Feverfew is geweldig voor migraines! Als u geen koorts hebt geprobeerd, moet u dat doen. Ik heb echte ernstige migraines en wanneer ik feverfew neem, verlicht het de pijn binnen 10 minuten! Krijg feverfew! Soms krijg ik regelmatige oude hoofdpijn van het ontlasten van zware metalen of als mijn elektrolyten uit de klap komen. Als ik het niet alleen kan schudden, of ik kom in een afwijking van misselijkheid met mijn hoofdpijn, neem ik 4 van deze capsules en krijgen aanzienlijke reliëf. Begint gewoonlijk binnen 10 minuten te werken.

Soms neem ik nog eens 4 om de pijn nog meer te onderdrukken als er behoefte is. Ik was 7 jaar lang een chronische migraine lijdende. Ik zou periodes hebben waar migraine mij elke dag tussen een week en 3 maanden zou aanvalen. Hoewel ik een voorschrift heb om de pijn te behandelen, is het medicijn niet effectief als preventieve maatregel. Tijdens een van mijn laatste bouts met migraine (een migraine elke dag voor 3 maanden) heb ik besloten om koorts weinig in te nemen als onderdeel van mijn vitamine-regiment. Binnen een week merkte ik op dat mijn migraine minder ernstig werd en niet zo vaak was. Uiteindelijk stopten ze allemaal samen.

Ik hou van dit product en zou aanraden aan iedereen die met migraine is getroffen.