Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, L Tryptofaan

Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g)

Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g) Supplementen, L Tryptofaan

Now Foods L-Tryptophan Powder

€ 16,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g)
Inhoud: 0.09 kg, 5.8 x 5.8 x 10.9 cm
Categorieën: Supplements, L Tryptophan, Supplementen, L Tryptofaan Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Now Foods, Certified Organic Chlorella, 500 mg, 200 Tablets

Gebruiksadvies: neem als voedingssupplement 1-2 capsules 2 tot 3 maal daags op een lege maag, met de laatste dosis voor het slapengaan, of zoals voorgeschreven door uw arts. Serotonine lijkt een belangrijke rol te spelen in slaap, emotionele stemmingen, pijnbeheersing, ontsteking, intestinale peristaltiek en andere lichaamsfuncties. Ik val in slaap binnen enkele minuten na het innemen en blijf in slaap gedurende 7 uur – een significante toename ten opzichte van mijn vorige normale van 4 uur per nacht. Bovendien toonde een andere diepgaande studie over l-tryptofaan gepubliceerd in de voedingsstoffen van het tijdschrift in 2016 het verband tussen de uitputting van l-tryptofaan en de stemming. Behandelingen voor cognitieve en stemmingsstoornissen zijn een voortdurende focus voor neurowetenschappers en farmaceutische organisaties. Dientengevolge verbruikt het gebruik van hoge doses vitamine d-nutritionals meer van de totale magnesiumpool in het lichaam, waardoor het minder beschikbaar wordt voor zijn vele andere biologische functies en toepassingen. Gerichte supplementen met dit essentiële aminozuur kunnen ook helpen om gewicht te verliezen en slaapstoornissen te overwinnen. 9 (Een tien-ounce portie van dit graan zou dus 600 mg tryptofaan opleveren). Bri Nutrition's l-tryptofaan wordt gemaakt in een GMP gecertificeerde faciliteit en getest op gegarandeerde zuiverheid en werkzaamheid.

Studies tonen aan dat tryptofaan een gezond slaappatroon en een goed humeur bevordert. 37,38 Farmaceutische antidepressiva werken traag en kunnen tijdelijke of langdurige slaapstoornissen veroorzaken. Gewichtsverlies diëten resulteren in lagere l-tryptofaan en serotonine niveaus bij vrouwen, wat in theorie het hunkeren naar en het maken van een dieet kan bemoeilijken. Tryptofaan wordt meestal geassocieerd met slapende argumenten op Thanksgiving, maar het is stereoisomeer l-tryptofaan (dezelfde moleculaire make-up, andere fysieke vorm) wordt gebruikt om stemmingsstoornissen zoals bipolaire stoornis en depressie te behandelen, naast slapeloosheid. Blaaskanker komt relatief vaak voor bij mensen en mensen met blaaskanker scheiden grote doses tryptofaan afbraakproducten na inname van het aminozuur uit in vergelijking met controlepersonen zonder ziekte (Brown en prijs, 1956; searle, 1976). Het kan ook aanzienlijke verbeteringen in obstructieve slaapapneu produceren. Sommige voorlopige en gecontroleerde onderzoeken hebben geen effect op l-tryptofaan gevonden, of hebben gevonden dat l-tryptofaan alleen effectief is voor mensen die 's nachts vaker wakker worden vergeleken met mensen die minder vaak wakker worden. Het lijkt erop dat het veranderen van het serotoninesysteem met l-tryptofaan de neurale drive positief verbetert en de trainingsprestaties verbetert. Tryptofaan kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze producthandleiding worden vermeld. Deze beoordeling werd niet gesponsord door de fabrikant en er werden geen compensaties ontvangen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Calcium Supplement + D3 Gummies, Natural Blueberry, Strawberry, and Watermelon, 70 Gummies by Citracal

Supplementen, L Tryptofaan – Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g)

L-tryptofaan is een aminozuur dat een rol speelt in de synthese van zowel serotonine als melatonine, twee hormonen die sterk betrokken zijn bij onze natuurlijke slaapcyclus en het vermogen om onze stressreactie onder controle te houden. Ik nam 1 gram voor het slapen gaan en werd opgefrist en opgewekt wakker, ik kan echt de verbetering in seretonine in 24 uur zien. Dit is geen volledige lijst met bijwerkingen en andere kunnen voorkomen. Andere supplementen, zoals 5-HTP en hetzelfde, kunnen dit risico ook vergroten. Deze bevindingen zijn nu gerepliceerd binnen een klinische populatie. De productie van natuurlijke supplementen en kruidenremedies is grotendeels ongereguleerd en daarom onveilig. De auteurs includeerden alleen studies van een hoge striktheid en omvatten zowel 5-htp als tryptofaan in hun beoordeling vanwege de beperkte gegevens over beide. Als uw probleem tryptofaandeficiëntie is, werkt een tryptofeensupplement mogelijk niet alleen goed, maar het kan ook goedkoper zijn. Negen experimenten uitgevoerd in het slaap- en droomlaboratorium in Boston lieten zien dat slapeloosheid wordt geëlimineerd wanneer de niveaus van het bloedplasma worden verhoogd door suppletie met tryptofaan. Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g) Gelijktijdig gebruik kan theoretisch ook cerebrale vasoconstrictiestoornissen veroorzaken, zoals het call-fleming-syndroom (8056).

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Carlson Labs, Empty Vegetarian #2 Capsules, 200 Capsules

Now Foods, L-Tryptophan Powder, 2 oz (57 g) Beoordeling

Daarom kan tryptofaan nuttig zijn bij het verminderen van de ernst van het prikkelbare darm syndroom. Herrera r, manjarrez g, nishimura e, hernandez j. U kunt er zeker van zijn dat u voldoet aan uw l-tryptofaanbehoeften, zodat u kunt genieten van een rustige nachtrust en gemoedsrust. Mijn voorkeur gaat uit naar het afzien van l-tryptofaan, niet alleen voor slapeloosheid, maar alleen als deze aandoening gepaard gaat met veel voorkomende angst, depressie of een andere mentale stoornis, zegt Dr. Dit omvat 5-HTP, Hawaiian baby woodrose en S-adenosylmethionine (Same). Een overdosis tryptofaan kan een aandoening veroorzaken die bekend staat als eosiniophilia-myalgiesyndroom, wat kan leiden tot ernstige spierpijn, zenuwpijn, haaruitval, vermoeidheid, huiduitslag, een droge huid en hoge niveaus van een soort immuuncel die bekend staat als eosinofielen. De vrouw van een patiënt bracht een jaar lang verschillende medicijnen uit om te slapen zonder succes. Supplementen met tryptofaan worden zonder recept verkocht als natuurlijke behandeling voor verschillende aandoeningen, waaronder slapeloosheid, depressie, angst, aandachtstekortstoornis en premenstrueel syndroom. Bijvoorbeeld, in studies van volwassenen die zichzelf beschreven als ruziezoekend, produceerden 1.000 mg tryptofaan driemaal per dag significante toenamen in maten van aanvaardbaarheid en aangenaam gedrag en afname van ruziehuishouding.

Com somt hoeveelheden suikeralcoholen op (zoals sorbitol en mannitol) in de populaire repen in zijn recensie) en enkele eiwitpoeders en dranken en maaltijdvervangende en gewichtsbeheermaaltijden en shakes. Ik heb het poeder in twee potten gedaan, zodat ik me niet meer hoefde bezig te houden met de verzend-ritssluiting, die niet goed leek te sluiten. Melatonine slaagt er niet in om een ​​belangrijke speler te zijn voor de verlichting van slapeloosheid, vanwege de variabele bijwerkingen zoals nachtmerries en een aanhoudende duizeligheid na een slaperige slaap, vervolgt Dr. Terwijl supplementen met tryptofaan beschikbaar zijn, kunnen ze voor sommige mensen extreem gevaarlijk zijn. Eosinofilie-myalgiesyndroom geassocieerd met blootstelling aan tryptofaan van een enkele fabrikant. Complete eiwitbronnen, diegene die alle essentiële en niet-essentiële aminozuren bevatten, bieden tryptofaan en veel andere essentiële aminozuren, die allemaal met elkaar concurreren om tegelijkertijd de bloed-hersenbarrière te doorkruisen.