Goingorganic.nl

Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml)

Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml) by Lafes Natural Body Care Huis, Insecten

€ 7,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml)
Prijs: € 7,50
Inhoud: 0.14 kg, 4.8 x 4.8 x 13 cm
Productcategorie: Huis, Insecten, Home, Bug, Insect Repellent, Kids Bath

Lafes natuurlijke lichaamsverzorging, baby, insectenafstotend middel, 4 oz (118 ml) – ook voor kinderen. Usda organisch. Dek & chemisch vrij. Certified organic by mayacert. Lafes insectenafstotend middel. Een speciaal mengsel van gecertificeerde organische botanische oliën om vieze insecten af ​​te stoten. Chemisch en vrijblijvend. Usda nop gecertificeerd organisch.

Ons babyveilige plastic vermindert blootstelling aan hormoonontregelende chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor moeders en zuigelingen. Geen bpa, ftalaten of schadelijke chemicaliën. want wat gaat er gaat jouw lichaam in je lichaam. goingorganic.nl Ik kocht dit voor mijn 8 maanden baby en ik gebruik het ook op mezelf. Het bevat organische botanische oliën en de plastic container is vrij van bpa. De geur is erg aangenaam. Het is effectief bij het afstoten van muggen. Heel blij met het! Dit is een fijn insectenafstotend middel voor het hele gezin. Ik vind het leuk dat het allemaal natuurlijk is, maar je moet ervoor zorgen dat het niet in de ogen komt omdat het steken. 5. Baby. Heeft geen sterke geur en onaangenaam. Ik beveel aan ouders die van hun kinderen houden. Product bleek zeer effectief te zijn. Ik ben gevolgd door insecten en muggen, dankzij de hoge lichaamstemperatuur door mijn zwangerschap. Echter, deze afweermiddel werkte echt goed voor mij in de hete zomertijd, de geur is niet zo sterk en het is niet zo vettig!

Niet zo vettig als babyganisch, en de geur is niet zo sterk, de beste manier is een keer per half uur, ik vind het persoonlijk nuttig, lijkt veilig, maar werkt niet zo goed. Ik gebruikte het op mij en mijn baby, maar toch kregen we muggenbeten! Het ruikt wel goed. Het werkt! Goed voor gevoelige huid, ik gebruik dit op mijn 2-3 mths oude zuigeling, want het is het mugseizoen, het heeft een zeer lichte aangename geur, in tegenstelling tot ander merk, hebben een zeer sterke geur. We volwassenen gebruiken het ook, na het toepassen van geen kleverig gevoel, vind ik het echt leuk. Ik gebruik het op mijn 9 maanden oude baby en ikzelf. Heeft een zeer fijne geur en werkt goed!

Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml): Huis, Insecten

Smelt goed en werkt goed, ik heb dit tijdens mijn vakantie gebruikt en had slechts één muggenbeton en dat was op mijn hand bij mijn pols en ik denk niet dat ik het daar heb gespoten. Spuiten maken het makkelijker om te solliciteren en ik hou van de geur. Ik hou van het feit dat het alleen water en essentiële oliën, niets chemisch is om toxines toe te voegen aan mijn huid. Mijn vriend gebruikte het ook, maar ze kreeg een aantal bijten, maar ze waren door haar kleren en ze had er niet gepoegd. Ik denk niet dat ze biet heeft, waar ze het afweermiddel bespuitte. Gebruik deze afweermiddel voor een tijdje voor mijn kinderen. Hou ervan dat de geur niet overweldigend is en dat het natuurlijk veilig is en vrij is van de lucht. Moet je een paar keer per dag opnieuw toepassen, maar hou ervan!

Alles alles natuurlijk en mijn baby werd niet geïrriteerd. Liefde ir! Leuk. Registratie betekent dat de epa niet verwacht dat het product schadelijke gevolgen voor de gezondheid van de mens zal hebben als het volgens aanwijzingen wordt gebruikt. Avon betwist de resultaten van 2002 gepost in de New England Journal of Medicine Study, beweert dat het drie weken lang insectenwerende middelen werkt, niet de 10. Daarom gaat belson door, als je het insectenverdrijvingsmiddel regelmatig opnieuw kunt aanbrengen als je voor lange perioden tijd, of als uw kind slechts enkele uren buiten zal zijn, zou een afweermiddel met 10% of minder deet voldoende moeten zijn. Om het kwaad van corrosie te stoppen, gebruikt het natriumbenzoaat, morfoline en tetrasodium edta. Ik gebruik zelf graag gehydrateerde redmond-klei (Aff-link op Amazon), wat je kunt doen door de droge klei te kopen of een kant-en-klare tube te kopen, handig voor onderweg. Gezien het feit dat natuurlijke insectenwerende middelen zoals olie van citroen eucalyptus werken, zou je producten moeten afzweren met deetunder zegt dat het van jouw situatie afhangt. Mijn kinderen krijgen een muggenbeet maar krabben het niet (Weirdos) en het zal verdwijnen. Dus wat kun je in plaats daarvan gebruiken? Ik vroeg onze natuurlijke fans van de Facebook-pagina voor het verhogen van natuurlijke kinderen om te delen wat ze het leukst vinden.

Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml): Huis, Insecten

Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml)

Review: Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml)

Je kunt ze uit je tuin houden door elke soort munt te planten, en je kunt ook een paar katoenen ballen weken in pepermuntolie en ze strategisch plaatsen aan de buitenkant van je huis waar wespen graag nesten bouwen, zoals veranda's, onder dakranden en andere spleten en richels. Gebruik lagere concentraties als kinderen slechts een uur of twee buiten zijn. Kinderen wassen Kleding blootgesteld aan afweermiddel voordat het opnieuw wordt gedragen. De Mayokliniek raadt aan dakgoten te ontstoppen, kinderenzwembaden leeg te maken, het water in een vogelbad wekelijks te ledigen, ervoor te zorgen dat regen niet ophoopt in vuilnisbakkleden en bloempotten of andere ongebruikte containers op zijn kop te houden, naast andere tips die u kunt zien hier. Blijf bij holistische rassen vrij van fluoride en natriumlaurylsulfaat. Ouders moeten het type en de concentratie van het afweermiddel kiezen door rekening te houden met de tijd dat een kind buiten zal zijn, de kans op blootstelling aan muggen en het risico op door muggen overgedragen ziekten in het gebied. Je krijgt ook een gratis natuurgids voor 18 pagina's. Ze laten je ruiken alsof je bent ondergedompeld in citroen-eucalyptus (een kruidige, mentholachtige geur), maar ze moeten de insecten zes of zeven uur op afstand houden. Bodylotions hebben de neiging om deze te hebben; ze laten je huid gladder aanvoelen.

Ik hou echt van insecten in de was, omdat de ingrediënten volledig natuurlijk en veilig zijn: water, emulgator op basis van soja en pure essentiële oliën van cederhout, eucalyptus en theeboom. Voordat u naar die tube hydrocortison steroïde crème gaat om uw ongemak te kalmeren, probeert u een of twee van de volgende vijftien volledig natuurlijke huismiddeltjes om de jeuk en de ontsteking van muggenbeten te verlichten. Ingrediënten: gedestilleerd water, plantago major (weegbree) blad extract, helianthus (zonnebloem) olie, hamamelis virginiana toverhazelaar, hazelaar, gedestilleerd water en aloë barbadensis aloë vera, gemengde tocoferolen (niet-ggo gecertificeerde tocobiol vitamine e olie) citrus limon (citroen ), schil, lavandula angustifolia (lavendel), etherische olie etherische oliën van lavendel lavendel, salvia (salie), mentha piperita (pepermunt), citrus medica (citroen), en een mengsel van biologische essentiële oliën asterisk geeft aan dat bepaalde ingrediënt is van een organische bron. Het heeft ook een aangenamere geur dan andere organische insectenwerende formules en het is bewezen effectief te zijn in laboratoriumtests. Het gaat allemaal terug op het immuunsysteem en het is een moedige poging om ons lichaam van infectie te ontdoen. Cosmetische en schoonheidsproducten bevatten vaak toverhazelaar vanwege de gezonde voordelen voor de huid. Mijn nieuwe favoriet, een organische pestbeschermingsspray, door wazige organische stoffen, werkt verbazingwekkend goed.

Wanneer u een afweermiddel kiest, bekijk dan het etiket voor het epa-registratienummer, het actieve ingrediënt en het percentage, beschermingstijden en gebruiksinstructies. Voordat ik mijn nieuwe meubels in huis nam om ze te laten nesten, kreeg ik te horen dat pepermuntolie die in en rond het huis wordt bespoten ze zal verwijderen. Ik wil graag iets gezonds dat de insecten weghoudt om van het buitenleven te kunnen genieten.