Goingorganic.nl

Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml)

Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml) by Lafes Natural Body Care Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.27 kg, 5.3 x 5.3 x 18.5 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Spray, Deodorant Womens

Lafes natuurlijke lichaamsverzorging, deodorantspray, verzacht, lavendel en aloë, 8 oz (236 ml) – 24 uur per dag bescherming. Propyleenglycolvrij. Effectief. Niet giftig. 100% natuurlijk. Ideaal voor gevoelige huid. Geen aluminiumchloorhydraat, geen aluminium zicarnium. Ozonvriendelijk, geen koolwaterstoffen.

Geïnfuseerd met organische lavendel etherische olie. Wreedheid vrij. Gecertificeerd B corp. Glutenvrij. Onze prijswinnende deodorants worden internationaal erkend voor hun effectiviteit. goingorganic.nl Ive probeerde veel zelfgemaakte deodorant maar het werkt niet aan mij tot ik dit heb gevonden. Ik heb kokosnootolie, citroen, koeksoda, theeboomolie, Magnesia-melk, enz. Geprobeerd, hoewel dit een beetje rommelig is wanneer het wordt gespoten maar het kleedt geen kleding. Het is de moeite waard.

Ik koos voor deze licht geurige omdat ik vond dat de onbedekte een een leuke geur heeft. De lavendelgeur is erg mild en prachtig. Natuurlijk zal dit product voor altijd gebruiken. Ik heb twee back-upflessen voor altijd, leuk om te weten dat het gemaakt is van natuurlijke producten en het milieu of uw huid niet pijn doet, dit gaat erg nat. Ik stel voor om na het aanbrengen een droogtrommel te gebruiken. Lijkt de geur minstens 6 uur te beheersen. Het werkt, maar gebruik Nubiaanse Indische hennep & Haag vetiver 24-uurs natuurlijke deodorantstok in zeer warm weer, het is verkrijgbaar in webshop, onze huishoudelijke houding zoals deze natuurlijke spuitdeodorant, we hebben vele jaren geleden naar een natuurlijke deodorant verhuisd.

Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

We hebben de steen al vele jaren geprobeerd en waren er blij mee tot we in een allergische reactie onder onze armen kwamen. Dan keken we naar iets anders en vonden lafes natuurlijke lichaamsverzorging, natuurlijke en organische deodorantspray. Ik heb besloten om een ​​andere bron te zoeken omdat de gezondheidswinkel vrij duur was. We vonden dat webshop het tegen een veel betere prijs had. Het enige probleem was dat ze de geurloze geur niet hadden, dus ik kocht de lavendelgeur. Het is niet zo aangenaam als de geurloze, maar de geur gaat snel weg. Geweldige deodorant! Mijn man maakt gebruik van deze deodorant zo blij dat hij het online heeft gevonden. Snelle verzending. Ik vind het leuk! Werkt goed. Liefde voor dit product duurt voor altijd, heeft twee keer besteld, ik begin niet zweet heel erg, dus ik zal zelden deodorant of lichaamsbespuiting gebruiken. Dit is een leuke mix van beide. Ik spuit een beetje onder mijn haar, mijn oksels, en op mijn polsen en ik voel me fris gedurende de dag. Aanbevolen als u geen grote parfum- / lichaamsspray / of deodorantgebruiker bent en u gewoon op zoek bent naar iets licht.

Hou van het product! Ik gebruik dit nu al een jaar en ik ben voortdurend verrast over hoe lang het duurt en hoe goed het werkt. De geur werkt niet goed met mijn chemie, maar het is niet slecht of beledigend. Zodra de dampen droog zijn, wordt de geur neutraal. Geweldige deodorant, doet een goed werk. Ik kocht dit, samen met een avalon-organische deodorantspray, voor gebruik in de winter / vroege lente. Ik zou deze laatste nog kopen, maar niet deze. Niet alleen werkt het niet echt, maar het geeft me die onaangename en opvallende deodorant die niet lukt, als je weet wat ik bedoel.

Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

Prachtig verpakt, een goede grootte fles, de pompspray werkt tot nu toe goed. Ik gebruik het kristal deodorant maar door het gebrek aan geur heb ik besloten om deze deodorant te bestellen. Het ruikt erg mooi, zacht maar goed, voor enkele minuten en dan verdwijnt de geur. Ik weet het niet zeker of het iets doet. Ik heb een erg sterke lichaamsgeur en het lijkt erop dat dit product dat niet heeft veranderd. Nee, ik bel *, de geur is zo licht, het is niet de bedoeling dat het de bedoeling is. Ik bespuit het maar heb nog steeds sterke geur. Het is zo goed als het niet gebruikt. Te kleverig, gaf geen zorg voor het product. De krachtige combinatie van een scheut bakzout met kaolineklei, een krachtige ontgifter, is geen partij voor geur. Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml) Ik ben zo verrast dat ik 5-sterren spray deodorant geef. Dacht dat de spray raar en ineffectief leek. On-the-go versheid is nog nooit zo eenvoudig geweest met handige sprays van handtassen, als ook grotere badkamerbenodigdheden. Ze stellen voor dat de schadelijke ingrediënten het risico op borstkanker verhogen, omdat ze worden toegepast op de oksel en daarom worden geabsorbeerd in een gebied naast de borst. Daarna gaat het om het inbellen van de ervaring en het consistent maken.

Review: Lafes Natural Body Care, Deodorant Spray, Soothe, Lavender & Aloe, 8 oz (236 ml)

 Moderne deodorants of anti-transpiranten gaan onaangename geurtjes tegen en zorgen voor een fris gevoel gedurende de dag. Het verzamelt nooit bacteriën zodat het niet ruikt en ik hou ervan dat het kan worden gedeeld als je op reis bent en iemand de hunne vergeet. Talg is eigenlijk een van de belangrijkste ingrediënten. Er is geen speciaal prep, ontgiftingsproces of hoepels om doorheen te springen! We hebben meer dan 80 verschillende natuurlijke en biologische deodoranten onderzocht en geprobeerd voordat we ons beperkten tot deze lijst van de allerbeste biologische deodorants die echt werken. Alle organische deodorants hieronder zijn vrij van parabenen, aluminium, silica, triclosan, talk, propyleenglycol, steareths en thee / dea (triethanolamine / diethanolamne). Alhoewel er tot op heden geen studies zijn die afdoende wijzen op aluminium als een belangrijke oorzaak voor borstkanker en de ziekte van Alzheimer, zijn de resultaten nog niet overal bekend.

Blader door een selectie anti-transpiranten van je favoriete merken die gemakkelijk te gebruiken, licht van gewicht zijn en een aangename geur hebben als parfum. De wisselwerking – hij is iets duurder, voor $ 8 voor een buis van 1-ounce. Sommige van onze finalisten, zoals fatco's stank stop deodorant, waren crèmes die je onderdompelde en ingesmeerd met je vingers; andere, zoals bellen- en bijen citroen- en kruidnagelkleefmest organische deodorant, waren technisch stokken, maar zo zacht dat overtollig product rond de rand van de applicator bleef klitten. Dus, als je erg actief bent of meer dan gemiddeld zweet, is dit misschien niet voor jou of moet je je huid opnieuw aanbrengen voordat je gaat drogen. De geur is de beste van alle duivenproducten en ik wou dat ik de stickdeodorant met dezelfde geur kon kopen, omdat het gemakkelijker te gebruiken zou zijn. Naast een vijfsterrenbeoordeling op Sephora, zegt het merk dat het moeilijk is om de buizen op voorraad te houden. Arrowroot-poeder is een zeer absorberende stof die sterk lijkt op maïszetmeel. Het mengsel van etherische oliën, naast de organische poeders, helpt de geur te neutraliseren en bacteriën op afstand te houden.

Ze voorkomen zweet met aluminiumzouten die oplossen op het oppervlak van de oksel, waardoor een stop in de buurt van de bovenkant van de zweetklieren ontstaat. Bekijk onze gids over de beste organische deodorantingrediënten onderaan deze lijst voor meer informatie over natuurlijke deodorantingrediënten en hoe ze werken. Je huid wordt opgefrist met een delicate geur als het spoor van je miss dior-geur wordt geïntensiveerd. Een van de best beoordeelde organische deodorants die beschikbaar is. De meeste commerciële anti-transpiranten bevatten aluminium. Formules op basis van aluminium, propyleenglycol, parabenen, triclosan, silica, en meer op de markt zijn nu meer dan een eeuw, zegt jamie schmidt, oprichter van Portland-based Schmidt, die haar bedrijf begon na om zwanger te raken en een ontgiftende paradigma ondergaan verschuiving van haar huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. Organische hop werkt om geur veroorzakende bacteriën te doden, terwijl aluminiumvrije bakpoeder en arrowroot poeder zweet absorberen en geur neutraliseren. / 75 ml details onze huidafsluitende reinigingsolie verandert in een licht, fijn schuim om de huid te reinigen, waardoor het gevoed, zacht en fluweelzacht aanvoelt. Gevuld met unieke en prachtige stukken gemaakt om te voldoen aan uw smaak, de zorgvuldig samengestelde kamers presenteren een scala aan stijlen die bestemd zijn om perfect te zijn voor u en uw huis.

Terwijl ik merkte dat het snel droogt, vond ik het niet onmiddellijk, ik moet een ongemakkelijke houding aannemen met mijn armen even naar de zijkanten om te proberen. Ze zijn ontworpen om je urenlang ruikend te houden met bacteriën-soppende ingrediënten, waaronder bekende favorieten zoals baking soda.