Goingorganic.nl

Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml)

Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml) by Lafes Natural Body Care Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.11 kg, 4.1 x 4.1 x 13 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant, Roll-On Deodorant Womens

Lafes natuurlijke lichaamsverzorging, rust, rol op deodorant, lavendel en aloë, 2. 5 ml (73 ml) – voorheen lavendel. 24 uur per dag bescherming. Propyleenglycolvrij. Effectief. Niet giftig. Natuurlijk 100%. Wreedheid vrij. Glutenvrij. Lafes natuurlijke deodorant in een handige roll-on formule. Onze lavendel geurige organische deodorant is gemaakt met lavendel essentiële oliën om u kalm, ontspannen en fris te houden. Onze natuurlijke botanische essentiële oliën bestrijden reuk veroorzakende bacteriën zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Lafes roll-on lavendel natuurlijke deodorant werd gekozen als natuurlijk gezondheids magazine's redacteur's pick 2011 voor haar lijst van natuurlijke ingrediënten en effectiviteit.

Lafes is vereerd met verschillende prijzen, waaronder natuurlijke oplossingen schoonheid met een geweten award twee jaar op rij. Lafe's streeft naar het creëren van biologische producten die vrij zijn van toxines en schadelijke chemicaliën, omdat wat er op je lichaam gebeurt, in je lichaam gaat. Onze bekroonde deodoranten worden wereldwijd erkend voor hun effectiviteit. 24 uur geur bescherming. Geen aluminiumchloorhydraat, geen aluminiumzirkonium. Gefuseerd met organische aloë vera. goingorganic.nl Ik vond deze deodorant echt leuk, tot het aan het begin ging met al mijn shirts. Het verliet donkergrijze vlekken in de oksel en ergens anders op mijn shirts raakte het.

Bummer, het werkte heel goed. Goed alternatief voor regelmatige deodorant. Leuke geur en het werkt voor mij. Gekocht 2 verschillende lafes natuurlijke lichaamsverzorging roll deodorants voor mij en mijn moeder. Maar het werkt goed genoeg, ook niet voor mij, niet voor mama. We voelen beide natte na de middag. Proberen iets beter te vinden. Ik ben in mijn tweede aankoop en ik geniet ervan om het te gebruiken. Goede deo rol. Houdt u de hele dag lang. Deze deodorant is de enige natuurlijke die werkt!

Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

En het werkt goed, zelfs bij sport enz. De meest gevoelige huid. Werkt effectiever dan andere natuurlijke deodoranten bij het bestrijden van geur. Een goed natuurlijk product. Kwaliteit is niet zo goed, deze deodorant is prima voor lage werkdagen, wanneer ik gewoon thuis rondhang of boodschappen doen. Maar ik hou me niet echt droog wanneer ik meer actief ben (zoals naar de stallen of kooroefening). Het ruikt een beetje als citronella, wat vreemd is, omdat ik niet denk dat er een citronella erin zit. Ik zal dit waarschijnlijk gebruiken voor die lage werkdagen, en vind iets dat voor mij beter werkt voor de dagen waarop ik meer actief ben. Niets. Ik heb lang geleden geen toners meer gebruikt omdat ik vond dat ze te hard waren en uitdrogen voor mijn gevoelige huid. Deze producten bevatten aluminiumzouten die, op basis van studies uitgevoerd door gerenommeerde experts, verondersteld worden onschadelijk te zijn voor de gezondheid. Bovendien zijn roldeodorants zeer zacht voor de huid en dus ook geschikt voor gevoelige en gevoelige oksels. 7 ml charlotte tilbury matte revolutie kussenoverleg 3. Deze deodorant werkt niet alleen om me stinkend schoon te houden, het veroorzaakt helemaal geen irritatie, zelfs niet op vers geschoren oksels. Krijg merkbaar zachter soepele oksels na slechts enkele dagen gebruik.

Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

 Een roll-on deodorant anti-transpirant die transpiratie en langdurige geurbescherming voorkomt. Vijf dermatologen vertelden ons allemaal dat dit het beste type was. (Geur is misschien een dodelijke tekortkoming, de geurvrije formule was een van onze topkeuzes in de ongeparfumeerde categorie). Ik heb mensenputten en vind het moeilijk om een ​​betrouwbare deodorant te vinden. Na twee uur hebben we gecontroleerd of er klontjes op de huid zijn. Zweten, zowel letterlijk als figuurlijk, stinkt. Het helpt ook bij het verlichten van de huidskleur en minimaliseert de poriën voor nog gladdere oksels: Nivea parel en deodorant voor schoonheidsproducten. Ik was echter teleurgesteld toen ik hoorde dat een van de ingrediënten, kaliumsorbaat, huidovergevoeligheidsreacties kan veroorzaken. Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml)

Review: Lafes Natural Body Care, Soothe, Roll On Deodorant, Lavender & Aloe, 2.5 fl oz (73 ml)

De deodorant met parel en schoonheid heeft het toegevoegde voordeel van kostbare pareluittreksels, die wat luxe en elegantie toevoegen aan uw schoonheid. Ik ben ook bedreven in het begrijpen van de onuitgesproken – een vaardigheid, uitsluitend toe te schrijven aan mijn meesters in de psychologie. U wordt gevraagd een verzendadres, creditcard en factuuradres op te geven. Ik denk dat ik alle vormen en stijlen van merken heb geprobeerd. Mensen die heel weinig transpireeren van nature of die niet willen interfereren met de hoeveelheid transpiratie die hun lichaam produceert, worden geadviseerd om een ​​deodorant te kiezen. Een andere krachtige anti-transpirant, veeg-op zweetblok, is een van de keuzes van Chwalek. Het beweert 48 uur bescherming te bieden, zachte en mooie oksels en om alcohol en kleurstofvrij te zijn.

Het is zacht voor de huid, verzorgt en kalmeert met duif-1/4-moisturizers in een lichte, poederachtige geur. De roll on deodorant houdt de hele dag de geur weg, maar wanneer ik deze stick deodorant gebruik, begin ik halverwege de dag te ruiken. Gevuld met unieke en prachtige stukken gemaakt om te voldoen aan uw smaak, de zorgvuldig samengestelde kamers presenteren een scala aan stijlen die bestemd zijn om perfect te zijn voor u en uw huis. Aan het eind van de dag zou elk product een goed item zijn in je medicijnkastje of sporttas, en ze zijn betaalbaar geprijsd voor ongeveer $ 3. Maar dat is nog niet alles: aangezien deze superieure huidverzorging een gegeven is in al onze producten, biedt elk lid van onze brede line-up van roll-on anti-transpirant deodorants iets extra's. De enige keer dat ik dit opnieuw moet toepassen is op een zeer warme dag, maar dat kan gewoon mezelf zijn. We hopen dat je dit in overweging neemt voor toekomstige productontwikkeling en blijf hopen dat we op een dag zullen kunnen genieten van een nieuwe formulering van onze favoriete deodorant. Ontwerp de kamer van je dromen moeiteloos met behulp van onze winkel in de kamergids. Deodorants maskeren of neutraliseren technisch alleen de lichaamsgeur die door bacteriën wordt veroorzaakt; terwijl een anti-transpirant tijdelijk de stroom van zweet onderdrukt, zei Chwalek. Gebruikt om conventionele aluminiumhoudende deodorants te vervangen. Een echt symbool van zachtheid en vrouwelijkheid, de volwassen katoenen bloem is een cluster van witte, zijdeachtige vezels die de vrucht van de boom vormen.

Ik kocht deze deodorant om te veranderen van de populaire massieve merken die residu en donkere vlekken onder mijn oksels achterlieten. Aan het eind van de dag ben ik stinkend maar meestal is het opnieuw aanbrengen van de deodorant voldoende. Alle producten worden gepresenteerd zonder garantie. Een programma dat is ontworpen om algehele welzijn te ondersteunen dat tientallen slimme oplossingen bevat om voeding, slaap, fitness, ontspanning en uw thuisomgeving te verbeteren. De delicate geur zorgt voor een gevoel van welzijn en bescherming. Beide producten zijn ook op dezelfde manier toegepast: elk heeft een slanke koepelvormige top die zich mooi vormt naar de oksels. Ten eerste is het belangrijk om duidelijk te maken waar we het over hebben als we het over deodorant hebben.