Goingorganic.nl

Lanaform Mass Slim Legging Extra Large – Afslankkleding, Afvallen

Lanaform Mass Slim Legging Extra Large

€ 43.00

Kopen >>

Productnaam: Lanaform Mass Slim Legging Extra Large
Prijs: € 43.00
Inhoud: 1ST
Productcategorie: Afslankkleding, Afvallen, Lanaform, lanaform, mass, slim, legging, extra, large

Lanaform Mass Slim Legging Extra Large, Afslankkleding, Afvallen, De revolutionaire Mass & Slim Legging van Lanaform is voorzien van honderden kogels van Tourmaline die bijdragen tot het verlies van centimeters in contact met de huid. De Mass & Slim Legging heeft een dubbele werking. De Mass & Slimm Legging werkt namelijk In de loop der jaren hebben we allemaal gehoord van de herhaalde mantra dat anabole steroïden zijn slecht voor het hart. Sommige artsen zullen u vertellen dat versnelling verhoogt het risico op hart-en vaatziekten door het verlagen van uw goede cholesterol (HDL) en het verhogen van uw slechte cholesterol (LDL). In feite, zoals sommige docs zal u vertellen, steroïden is bekend dat zelfs cardiale hypertrofie (Uitbreiding van het hart). opwekken En omdat je je hart niet kan buigen in een poging om vrouwen het hof, wie wil dat nou? Maar, zoals in elk verhaal, is er meer dan één kant. In feite, laat het gezegd, de gevaren van steroïden worden overschat, en vasthouden aan uw plaatsen, kan zelfs goed voor het hart zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de wetenschappelijke studies over de positieve effecten van testosteron op het hart. Wat zijn de cardiovasculaire effecten van steroïden? Cardiologen bij de koninklijke prins Alfred ziekenhuis in Australië geworven zowel het maken van sap en niet het maken van sap bodybuilders voor een studie. Elke bodybuilder had verschillende aspecten van het hart gemeten (carotis intima media dikte, arteriële reactiviteit, linker ventrikel dimensies, etc Afvallen. Deze metingen geven aan of bodybuilding, steroïde gebruik of beide invloed op de werking, de grootte, de vorm en de activiteit van het hart.

De artsen vonden een aantal voor de hand liggende en niet zo voor de hand liggende resultaten. Voorspelbaar, die bodybuilders die steroïden gebruikt waren fysiek sterker dan degenen die dat niet deden. Wat verrassend is dat het gebruik van steroïden niet bleek significante wijzigingen of afwijkingen arteriële structuur of functie. In wezen veroorzaakt, wanneer de bodybuilders (Beide groepen) werden vergeleken met sedentaire controles, veranderingen in hartfunctie waren gemeen bodybuilders lanaform. Een beroemde cardiale studie werd ongeveer 10 jaar geleden gepubliceerd. Het werd al snel op de lopende studie bekend als de meerdere risicofactor trial (MRFIT). De huidige studie onderzocht veranderingen in testosteron meer dan 13 jaar in 66 mannen 41 jaar te 61 jaar Lanaform Mass Slim Legging Extra Large – Afslankkleding, Afvallen. De onderzoekers vastgesteld of veranderingen in totaal testosteron gerelateerd aan cardiovasculaire ziekten risicofactoren. Mannen die gerookt of vertoonden soort gedrag bleken nog grotere afname t niveaus.

De verandering in testosteron werd ook geassocieerd met een hebben verhoging van triglyceride niveaus en een verlaging van de goede cholesterol (HDL). De auteurs concludeerden dat afname testosteron niveaus waargenomen bij mannen in de tijd geassocieerd met ongunstige hartziekte risico. In een soortgelijke studie, onderzoekers in Polen onderzocht als testosteron vervangende therapie bij oudere mannen positief geëffectueerd hartkwaalrisicofactoren legging. Twintig twee mannen met een lage t niveaus kregen 200 mg van testosteron enanthate om de andere week voor een jaar. Gedurende de behandeling, testosteron, estradiol, totaal cholesterol, HDL en LDL werden gemeten. De onderzoekers vastgesteld dat t vervanging teruggekeerd zowel testosteron en estradiol niveaus terug naar normaal en aanvaardbaar niveau. Zij vinden ook dat t vervanging verlaagd cholesterol en LDL (het slechte cholesterol) zonder wijziging van HDL (het goede cholesterol). Bovendien, er was geen verandering in de prostaat functie of grootte. Het huis boodschap van deze studie is dat t vervanger lijkt niet tot hart-en vaatziekten risico te verhogen en het kan eigenlijk lager uw risico. (3) Het lijkt dat er meer artsen moeten voorschrijven van lage dosis testosteron tot middelbare leeftijd en oudere mannen voor zowel libido, spierspanning en voor cardiale redenen mass. Het is al lang vastgesteld dat mannen hebben een hoger risico op hart-en vaatziekten. Een van de risicofactoren die betrokken is testosteron.

Naar verluidt, het recreatieve gebruik van testosteron kan lipoproteïne niveaus veranderen en, in feite, case reports bestaan beschrijven van bodybuilders die misbruikt steroïden en hart-en vaatziekten of zelfs plotselinge dood hebben ervaren. Maar de vraag blijft, is het causale verband één van de waarheid of gewoon een vereniging? Om deze vraag te beantwoorden, onderzoekers aan de University of North Texas aangeworven twaalf concurrerende bodybuilders voor een grondige evaluatie van de cardiovasculaire effecten van steroïden. Zes zwaargewicht steroïden gebruiken bodybuilders werden vergeleken met zes zwaargewicht drugsvrije bodybuilders. Zoals verwacht, de zware steroïde gebruikers hadden lagere totale cholesterol en HDL niveaus in vergelijking met de drug vrije atleten. Wat was onverwacht dat de steroïde gebruiker had ook significant lagere LDL (het slechte cholesterol) en triglyceriden in vergelijking met de niet steroïde gebruikers extra. Bovendien, de juicers had ook lagere apolipoproteïne b niveaus (een marker voor hart-en vaatziekten risico). Zo, de auteurs concludeerden dat androgenen lijken niet om het risico op hart- en vaatziekten verhogen. (4) Het huis boodschap van deze studie is dat de negatieve cardiale bijwerkingen van steroïden zijn het meest waarschijnlijk overschat.

Lanaform Mass Slim Legging Extra Large – Afslankkleding, Afvallen Beoordeling

In wat meer progressieve studie, onderzoekers bij het Albert Einstein College of Medicine in de boogie beneden Bronx (BdB tot de kenners) onderzocht testosteron als een mogelijke therapie voor hart- en vaatziekten. (5) De onderzoekers merken dat t in orale, injecteerbare, pellet en transdermale toediening vormen. Opgemerkt wordt dat injecties van testosteron (100 tot 200 mg per twee weken) bij mannen met lage niveaus aan T totaal cholesterol afneemt kan worden en ldl terwijl het verhogen van de HDL Afvallen. In feite, testosteron therapie is gevonden angineuze effecten (vermindert pijn op de borst) hebben. zijn lage niveaus van testosteron ook gecorreleerd met hoge bloeddruk, bijzonder hoge systolische druk. De onderzoekers vastgesteld dat terugkerende t niveaus terug naar normaal en zelfs high normale niveaus positieve cardiovasculaire effecten en moet worden beschouwd als een aanvullende behandeling voor het behoud van spiermassa wanneer iemand heeft congestief hartfalen Lanaform Mass Slim Legging Extra Large – Afslankkleding, Afvallen. Sterke onderzoek toont aan dat de risico’s van negatieve cardiovasculaire effecten van steroïden worden overschat. In feite is een recente paper gepubliceerd in het Canadian Journal of Applied Physiology vraagtekens bij de volledige risico van het gebruik van steroïden. En chris straat ms, cscs gepubliceerd sterke gegevens waaruit blijkt dat de risico’s van het gebruik van steroïden zijn sterk overdreven, net als bangmakerij gebruikt door uw ouders terwijl je een kind. Natuurlijk waren, het gaat ongezegd dat misbruik van om het even wat zal leiden tot ongewenste gevolgen legging. We weten dat als we ouder worden, circulerende testosteron niveaus natuurlijk verlagen.

Voor de meeste mensen het testosteron daling gaat van hoog normaal te midden tot laag normaal. Uit gegevens blijkt dat er een omgekeerde relatie tussen t niveaus en bloeddruk evenals abdominale obesitas (Dat buikje zien we op zo veel middelbare leeftijd mannen). Testosteron vervangende verlaagt abdominale obesitas en herstelt testosteron terug naar normaal niveaus. Hersteld testosteron is gecorreleerd met beter humeur, betere spiertonus, sterker libido, lagere hart-en vaatziekten risico’s, sterkere botten en een beter geheugen. Het is belangrijk op te merken dat, terwijl conservatieve gebruik geeft een uitgesproken positieve voordeel voor de gezondheid, kan een hogere dosis niet per se leiden tot verdere voordelen voor de gezondheid. Als u uw lichaamssamenstelling te veranderen (je darmen begint op zoek als je oom Lester’s), je kracht en spierspanning afneemt ondanks je harde training en goede voeding, en je libido niet bijpassende tot tc’s kolommen, heb je testosterongehalte gecontroleerd. Brengen het tot het midden tot hoge normaal niveau is wat geeft de gezondheid en jeugdige voordelen. Het lijkt erop dat aanvullende t is een gezonder en veiliger manier om te gaan dan veel van de medicijnen gebruikt voor de behandeling arme lipidenprofielen. De in dit artikel gepresenteerde gegevens geldt voor mannen boven de 35, niet degenen die 18. Als u denkt dat u kunt profiteren van testosteron therapie look voor artsen die de markt zelf als anti-aging of levensduur artsen, evenals de meer progressieve endocrinologen of cardiologen. Lang verhaal kort, verstandig gebruikt, testosteron is goed medicijn! Kalman ms, rd is een regisseur voor miami Research Associates (Miamiresearch.

Com), een toonaangevende farmaceutische en voeding onderzoeksorganisatie in Miami, Florida. Doug is ook een nationaal woordvoerder van de American College of Sports Medicine en volgens zijn laatste test t hoge niveaus. 1) Sader ma, griffiths ka, McCredie rj, et al. androgene anabole steroïden en arteriële structuur en functie in mannelijke bodybuilders.