Goingorganic.nl

Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels

Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels by Life Extension Supplementen, Antioxidanten, Granaatappelsap Extract, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

€ 43,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels
Prijs: € 43,90
Inhoud: 0.16 kg, 11.9 x 6.1 x 6.1 cm
Productcategorie: Supplementen, Antioxidanten, Granaatappelsap Extract, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Supplements, Antioxidants, Pomegranate Juice Extract, Health, Heart Cardiovascular Health

Levensverlenging, endotheliale verdediging met full-spectrum granaatappel en cordiart, 60 softgels – uitgebreide ondersteuning voor productie van stikstofoxide en vaatziekten. Voedingssupplement. Non-gmo. Versterk endotheliale functie voor vasculaire gezondheid. Optimale hartgezondheid hangt af van vele factoren, inclusief goede endotheliale functie. Zelfs met cholesterol- / glucosegehalten in het gezonde bereik, moeten verouderende individuen de jeugdige integriteit van hun endothelium behouden – de dunne laag cellen die aan het binnenkant van het gehele bloedsomloop lijnen. Gebaseerd op gepubliceerde studies met verbeteringen in de endotheliale functie, hebben gezondheidsbewuste mensen granaatappelsap gedronken of een gestandaardiseerde granaatappel aanvulling. Ga verder dan granaatappel. De toevoeging van cordiart (extract van zoete sinaasappelschillen) tot granaatappel zorgt voor een ander vaatvoordeel door de endotheliale productie van stikstofoxide te activeren, waardoor de gladde spieren worden afgesloten om te ontspannen, waardoor de vaatverwijding wordt geïnduceerd om de gezonde circulatie te ondersteunen.

 In klinisch onderzoek leverde 500 mg cordiart alleen een 18% verbetering in doorstroming gemedieerde dilatie, een directe markering van de endotheelfunctie. Cordiart remde ook de pro-inflammatoire factoren c-reactief eiwit en serum amyloïde a die gezonde stikstofoxideproductie onderbreken. Triple-action bescherming. Voor degenen die het gemak zoeken van drie voedingsstoffen die klinisch aangetoond zijn om te helpen met bloedstroom en leeftijdgerelateerde veranderingen in de endotheliale functie, biedt de nieuw geformuleerde endotheliale verdunning glisodine, full spectrum granaatappel en cordiart. De orale actieve vorm van superoxide dismutase (sod) -called glisodine-is klinisch aangetoond om de gezonde arteriële functie en structuur te ondersteunen, terwijl de niveaus van de bodys beschermende enzymen-sod en catalase worden verhoogd. De nieuwe endotheliale verdediging bevat een krachtige dosis glisodine samen met 500 mg cordiart. De nieuwe endotheliale verdediging biedt ook gestandaardiseerd granaatappelsap-extract en een eigen granaatappelbloem en zaadolie-mengsel. Deze extracten uit verschillende delen van de granaatappelplant zorgen voor sterke polyfenolen die klinisch aangetoond worden om gezond bloedstroom, jeugdige lipide- en glucosemetabolisme en gezonde ontstekingsfactoren te ondersteunen. goingorganic.nl Levensverlenging is gewoon het beste met hun orgaan en systeemspecifieke formules. Als ik deze aanvulling heb, heb ik lagere bloeddruk, maar dat is niet alles.

Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels: Supplementen, Antioxidanten, Granaatappelsap Extract, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

Als ik bloedonderzoek heb getekend voel ik normaal gezien de naald door de ontsteking, maar niet wanneer ik endotheliale verdediging en policosanol van hetzelfde merk nemen. Lijkt te werken, ik zie het verschil van de eerste maand. Verbruik van 50 ml pj per dag gedurende een periode van 3 maanden resulteerde in een significante vermindering van de basale serumthiobarbituurzuur reactieve stoffen (Tbars) niveaus met 28% (figuur 2b). Er was dus bijna een 2-jarige toename in de verdubbelingstijd. De uitzonderlijke combinatie van ingrediënten in de gezondheidsformule van het hartgezondheidsproduct helpt om een ​​sterk en gezond cardiovasculair systeem, een gezonde bloeddruk en een gezond bloedlipideniveau te handhaven. Alle testimonials en productrecensies zijn authentiek van echte klanten. Helaas zit congres in de ban van de industrie, zoals blijkt uit dshea. De experimentele en controlegroepen vertoonden vergelijkbare niveaus van door stress geïnduceerde ischemie bij aanvang van de studie. 7 Mmol / l (of 128 en 156 mg / dl) hadden een grotere respons dan die met hogere bloedglucosespiegels. In andere studies is gebleken dat krachtige antioxidantverbindingen in granaatappels de aggregatie van bloedplaatjes verminderen en van nature de bloeddruk verlagen, factoren die zowel hartaanvallen als beroertes voorkomen.

Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels: Supplementen, Antioxidanten, Granaatappelsap Extract, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels

Alle voedingsstoffen zijn nodig om de beste resultaten te garanderen. Zeven dagen na de geboorte ondergingen de pasgeboren muizen een unilaterale carotide ligatie gevolgd door blootstelling aan 8% zuurstof. Deze procedures waren ontworpen om extra stress in de hersenen te creëren. Trilow reduceert alle bovenstaande parameters tot het optimale niveau dat wordt aangegeven door lage aip door het reguleren van hmg-coa-reductase-enzym. Inname van granaatappelsap verhoogt de spiegels van testosteron en verbetert de gemoedstoestand en het welzijn van gezonde mannen en vrouwen. De rode, bolvormige vrucht van de granaatappel moet worden geoogst wanneer de kleur een dieprode tint heeft. Zorg ervoor dat je 100 procent granaatappelsap koopt en neem geen genoegen met een sapmengeling. In één onderzoek bij chirurgische patiënten, 2 gram granaatappelextract voorkwam tekorten in het geheugen na de operatie (36). Andere supplementen waarvan is gebleken dat ze extreem gezond zijn, omvatten coq10 en l-carnitine. Ondanks het feit dat granaatappelextract / punicaligin veelbelovende rollen heeft als antioxidant, ontstekingsremmend en antihypertensivum, is het mechanisme waardoor granaatappelextract het effect uitoefent onbekend 4, 5. Maar het bevat veel ontstekingsremmers en antioxidanten. 20 Bij diabetische patiënten dissocieert pon1 van hdl en is het bijgevolg minder biologisch actief.

Review: Life Extension, Endothelial Defense With Full-Spectrum Pomegranate And Cordiart, 60 Softgels

Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Ik had het stromend water-syndroom, telkens als ik de kraan opendraaide, moest ik urineren, maar dat is niet meer het geval. Als je een gekochte winkel gaat kopen, houd je dan aan 100% natuurlijk sap zoals pom wonderful. Pathogenese van doelorgaanschade bij hypertensie: de rol van mitochondriale oxidatieve stress. Recente studies geven aan dat een verhoogd triglyceridenniveau significant is gekoppeld aan de mate van het risico op hart- en vaatziekten. Waarschuwing: Het kan een beetje rommelig zijn om een ​​granaatappel te openen en het sap bevlekt oppervlakken, dus ik zou niet adviseren om je mooiste of witste shirt te dragen, vooral als dit je eerste keer een granaatappel opent. We bekijken visolie, in het bijzonder wat ze zijn, de potentiële gezondheidsvoordelen van opname in uw dieet en de beste bronnen van visolie. Het eten van biologisch voedsel, vooral granaatappels, is een fantastische basis voor iedereen. Een groot deel van het antioxiderende vermogen van het fruit is afkomstig van vitamine C- en fenolische moleculen, die beide in het begin van het rijpingsproces in hogere concentraties lijken te zijn.

In de oudheid vertegenwoordigden granaatappelen de vruchtbaarheid en de vrucht is door de geschiedenis heen vele malen in de kunst afgebeeld. 96% van de patiënten kon alle insuline-injecties stoppen en 81% bereikte volledige verlichting van pijnlijke neuropathie. Maar nog een paar maanden en we zullen meer vers fruit eten – vlak bij de boom! Myocardiale ischemie is een andere aandoening die kan worden verlicht door granaatappelsap. Bezoek voor medisch nieuws en nieuwsberichten over gezondheid die de hele dag door worden gepost, elke dag opnieuw. Granaatappelsap is in de running als het meest hart-gezonde sap. Deze arils bestaan ​​uit sappig, briljant rood fruit rondom kleine, knapperige, eetbare zaden.

En vroege studies in de jaren 1990 toonden aan dat mensen die meer antioxidanten aten een lager risico hadden op hartziekten en beroertes.