Goingorganic.nl

Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g)

Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g) by Life Extension Bad, Schoonheid, Tandpasta

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.14 kg, 4.1 x 16.3 x 4.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Bath, Beauty, Toothpaste

Levensverlenging, tandpasta, natuurlijk mintsmaak, 4 oz (113. 4 g) – om de gezondheid van uw tanden en tandvlees te behouden. Volg deze stappen om goede mondgezondheid te behouden: het verbruik van voedsel en dranken met suiker minimaliseren. Borstel effectief na elke maaltijd. Vlam minstens een keer per dag. Bezoek een tandarts minstens twee keer per jaar voor mondhygiënische examens. Zorg onmiddellijk voor een tandarts bij tekenen van mondeling ongemak of bloedingen. goingorganic.nl Ik had goede verwachtingen van dit product omdat het indrukwekkende ingrediëntenlijst is. Ik ben blij, hoewel er iets is dat ik niet leuk vind. Positief: – het heeft wat we nodig hebben voor onze mondverzorging en meer. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst, er is geen product als deze. De meeste producten bevatten verschrikkelijk natriumfluoride maar dit niet. Het irriteert ook mijn lippen als de andere! – Muntensmaak is erg zacht, dus dit kan een neutraal punt voor iedereen zijn. Negatief: – het lijkt me niet erg schoon te maken. Misschien is het omdat het geen harde mintsmaak heeft, dus het verfrissen niet zo veel.

Zelfs het maakt niet veel schuim (misschien is dit niet zo handig als we denken, ik weet het niet zeker). Na uren voelt mijn mond niet zo schoon als bij andere normale producten uit de apotheek, net vies. Wat jammer. En na het poetsen zijn ze helemaal schoon en fris. Gekocht omdat het waterstofperoxide en geen ander zoetstof bevat dan xylitol, een beetje kruidnagels proeven, maar de munt is zo fris dat het goed is. De enige minus – een kleine tik, ik moet spieren gebruiken om het uit de buis te knijpen. Vreemd is het zo moeilijk om een ​​perfecte consistentie te maken als alles perfect is – de laatste tandpasta die voor webshop is gekocht is te dun), de tandpasta is uiteraard heel natuurlijk, omdat het je niet schoon maakt van je tanden nadat je het hebt gebruikt het. Er is geen chemicaliën en dat maakt het zacht en zwak reiniger. De geur is oké. Over het algemeen vind ik het leuk en gebruik het. Ik weet niet zeker dat ik weer zal kopen.

Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Misschien probeert u een ander natuurlijk product te vergelijken. Dit spul is geweldig. Ik heb het voor 2 maanden gebruikt en mijn tandvlees is niet meer pijn. Ik heb ook een paar kleine plekken (niet holtes) op een voorste tand en de vlekken zijn nu veel kleiner. Ik vervang dit met een fluoride tandpasta. Het verzacht mijn zere tandvlees en smaakt goed. Deze tandpasta smaakt goed en het heeft een goede consistentie. Ze namen de granaatappel uit en het werkt beter. Lef verkoopt een granaatappel mondwas om te gebruiken met de tandpasta om nog steeds de voordelen van granaatappel te krijgen. Anders dan het feit dat het natuurlijk is zonder toxinen, heb ik nog steeds niet de voordelen opgemerkt. En lekker smaakte, met leeftijd, mijn tandvlees werd bleek, bleek ik ontsteking constant. Ik begon deze tandpasta, en een tweede uit therabreath, en mondspoel en deze producten hielpen. Nu gebruik ik alleen deze tandpasta.

Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

We houden van deze tandpasta. Leuk, niet te sterk. Dus mijn kinderen kunnen het delen. Goed product – snelle verzending, goed product, mijn mooie tandpasta. Calciumfluoride is een van nature voorkomende stof die in de bodem wordt aangetroffen en is vrijwel onschadelijk voor ons in de hoeveelheden die u in de natuur kunt vinden, dus wanneer dit in water en voedsel voorkomt, is het vrij normaal en maakt het feitelijk deel uit van het mineraal balans van het menselijk leven. Prop 65 is een wet met goede bedoelingen maar met grote tekortkomingen. (Auto-immuunziekten) waardoor ik meer dan 50% meer kans heb om er een probleem mee te hebben. Akamai heeft elk onderdeel van een ideale tandpasta overwogen: de ph, abrasiviteit, natuurlijke antimicrobiële middelen en de juiste verhouding van mineralen en essentiële oliën om de absorptie te maximaliseren en een gezonde mond te bevorderen. Het werd niet super schuimig, wat ik sinds de geboorte geconditioneerd heb om gelijk te stellen aan schoon, maar ik denk dat ik eerder snel aan het verkleinde schuim zou wennen. Deze pasta bevat natuurlijk fluoride. Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g)

Review: Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor, 4 oz (113.4 g)

Aloë, gember en bisabolol helpen de irritatie te verzachten. Er zijn veel gedocumenteerde beoordelingen van mensen die in staat waren om hun tandbederf om te keren met behulp van de methoden in het boek. Omdat je mond zeer absorberend is, komen deze chemicaliën snel in je bloedbaan terecht. Zowel mijn man als ik kregen vrij vaak pijn in de aften, en sls in tandpasta is in verband gebracht met een toegenomen herhaling van aften. Brengt tanden grondig aan, na elke maaltijd of minstens tweemaal daags, of zoals voorgeschreven door een tandarts. Pleasia's assortiment van tandpasta's wordt gezegd te zijn gemaakt met meer dan 97% natuurlijk verkregen ingrediënten, vrij van schadelijke ingrediënten (bijv. Sulfaten, parabenen, teer en kleur) en biedt een volledige ingrediëntenlijst op de verpakking met zijn bron en doel.

Na ongeveer zes maanden had ik bruine vlekken op mijn tanden die weggingen met een enkele poetsbeurt met tandpasta. Ik heb verschillende andere natuurlijke tandpasta's alleen geprobeerd om te ontdekken dat de smaak niet geweldig was en dat het korrelig was. Nu gebruik ik bentonietklei, dus het lijkt veel op zelfgemaakte aardpasta! Triclosan is uit handzepen verbannen omdat werd aangetoond dat antibacteriële zepen niet effectiever waren dan gewone zeep, en dat het gebruik van antibacteriële middelen zoals triclosan het ontstaan ​​van antibacteriële resistente bacteriën riskeerde. Het gebruik van organisch gegroeide aloë vera, lavendel, clary sage en wierook. Zirkonium waterfilters hebben een affiniteit voor fluor. Na verloop van tijd kan het je tandglazuur krassen en beschadigen en kan het remineralisatie van de tanden voorkomen door de zure balans van je mond te veranderen. Ook bekend als briljante blauwe fcf, is blauwe 1 een synthetische kleurstof voor levensmiddelen die wordt toegevoegd aan tandpasta om het zijn felblauwe strepen te geven. Ben je gepassioneerd door schoonheid en wil je geld verdienen door producten van hoge kwaliteit te verkopen aan vrienden en familie – met oriflame, dan kun je precies dat doen. Onze enorme selectie van natuurlijk geïnspireerde producten voor bad, lichaam en persoonlijke verzorging en schoonheidsproducten omvat shampoos, zeep, huidbevochtigers, tandpasta's, deodoranten en meer van alle topmerken.

Hier is een link naar een gratis instructievideo over de genezende voordelen van speeksel met de titel mondprobiotica. In het verleden gebruikte ik zuiveringszout, olie trekken en een zelfgemaakte tandpasta met kokosolie, bakpoeder, stevia blad en essentiële oliën. Daarna heb ik zelfgemaakte tandpasta onderzocht en heb ik besloten om het tandzeeprecept bij homestead wannabes (kokosolie, dr. Het is iets dat ik altijd draag omdat a) het er niet echt uitziet als make-up en b) ik heb de neiging erg bleek te worden. U moet minstens 2 minuten poetsen, wat normaal de geprogrammeerde tijd is voor een soort alarm op elektrische tandenborstels. Ik kan hiertegen in omdat ik een natuuronderzoeker ben en het ene jaar na de andere holtes (2 in totaal) heb door natuurlijke tandpasta uit heel voedsel te gebruiken. Hallo dames, iemand van jullie heeft gekeken naar het maken van je eigen tandpasta, omdat onze familie al onze producten heeft veranderd naar de natuurlijke alternatieven die ik heb gevonden dat het goedkoper en leuker is om veel van onze spullen te maken, ons favoriete recept voor tandpasta. baking soda, 1 ton biologische kokosolie, 1 -2 t gedistilleerd water tot de gewenste consistentie, 1/2 t stevia-extract om te zoeten, 20 druppels groene munt of pepermunt etherische olie.

 Alleen omdat iets in de natuur wordt gevonden, betekent niet dat we het aan onze watervoorziening en tandverzorgingsproducten moeten toevoegen.