Goingorganic.nl

Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels

Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels by Life Extension Vitaminen, Vitamine D3

€ 7,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels
Prijs: € 7,00
Inhoud: 0.02 kg, 4.6 x 4.6 x 8.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Levensverlenging, vitamine d3, 5, 000 iu, 60 softgels – essentieel voor het behoud van gezonde botgroei en dichtheid. Voedingssupplement. Vitamine d3 kan door mensen in de huid worden gesynthetiseerd bij blootstelling aan UV-straling van zonlicht. Maar door het winterseizoen kunnen weersomstandigheden en zonblok het lichaam kunnen om optimaal vitamine d niveaus te produceren. deze factoren wijzen op de waarde van het nemen van een dagelijkse vitamine d supplement. goingorganic.nl Als je niet slaapt, dan heb je twee dingen nodig. Vitamine D3 en magnesium. Ik nam deze in de ochtend, maar sinds ik ze 's avonds veranderde, was mijn slaap veel veel betere kwaliteit. Vitamine d3 geweldig en nodig voor de opname van andere supplementen. Zal nooit stoppen met het nemen van hen. Verstoor dit product niet, omdat Health Canada dit product niet in Canada kan toestaan. webshop zou hiervan kennis moeten nemen. Geweldige prijs voor zo'n high-strength supplement.

Ik nam ongeveer twee maanden per dag twee keer en succesvol verhoogde mijn vitamine d-niveau, die schrikwekkend laag was. Ik neem nu 1 paar dagen om het niveau te behouden. Ik heb een mutatie in een van de vitamine d receptor genen, dus dit product is een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse supplement protocol. We hebben allemaal extra vitamine D nodig en d3 is de weg, ik kom uit Australië en zou geen ander bedrijf voor supplementen gebruiken, maar levensverlenging doen ze het goede, dank u voor uw inspanning. Omdat ik deze zo snel heb ontvangen. Goed gedaan! Ik daalde van 7.000 tot dit omdat de winterperiode af was. Altijd, maar gebruik het altijd in combinatie met k2. De arts raadt me aan om vitamine d-supplement te nemen door mijn bloedonderzoek van het gebrek aan vitamine d. Na 1 en een half van 60 zachte gel fles. Mijn bloedtest op vitamine d wordt normaal. Ik blijf dit nog steeds volhouden om te onderhouden. Goede producten en redelijke prijs. Drs-operatie gebruikt dit.

Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Zeer goed product verhoogde mijn niveaus aanzienlijk, geweldig product. Mijn bloedniveaus van vitamine d gingen op nadat ze het 3 maanden hebben genomen, een kwaliteitsaanvulling van een respectabele bron. Zeer kleine, gemakkelijk te slikken parels, die de perfecte dosis bevatten. Als de titel, en in een efficiënte formule. Gewoon foutloos. Geweldige prijs voor zo'n high-strength supplement. Klein en gemakkelijk te slikken. Ik gebruik dit product vaak, vooral in de winter als de zon in Canada beperkt is.

Goed product, hopelijk helpt het om mijn onvoldoende vitamine d te verhogen. Vitamine D-supplementen en screeningstesten zijn enorm populair geworden. De toename varieert, bijvoorbeeld, door basislijnserumniveaus en duur van suppletie. Lage vitamine D-spiegels zijn ook in verband gebracht met andere negatieve gezondheidseffecten. Mannen en vrouwen die afhankelijk zijn van het inkopen van vitamine D via een dieet alleen, overschrijden doorgaans gemiddeld niet meer dan 288 IE per dag. Een kantoormedewerker in bewolkt Seattle heeft waarschijnlijk meer vitamine D nodig dan een badmeester in Los Angeles bijvoorbeeld. Hoewel dit veel beter is dan minder bevatten dan geadverteerd, spreekt het nog steeds niet goed over de kwaliteit van het supplement. Hoe donkerder uw huid, hoe meer zonlicht u nodig hebt om vitamine D3 op een gezond niveau te houden. Een update over de associatie van vitamine D-tekort met veel voorkomende infectieziekten. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die consequent vitamine D-supplementen slikten gemiddeld langer leefden dan degenen die ze niet gebruikten. Helaas is vitamine D-tekort gecorreleerd met een verhoogd risico op het ontwikkelen van veel voorkomende kankers, auto-immuunziekten, hypertensie en verschillende infectieziekten.

Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Onderzoek wijst uit dat vitamine D, vooral als het wordt ingenomen met calcium, bepaalde kankers kan helpen voorkomen. Circulatie: cardiovasculaire kwaliteit en uitkomsten. Resultaten van een genetische analyse van gegevens uit deze studie suggereerden ook dat gunstige effecten van suppletie van vitamine D en calcium op het fractuurrisico beperkt kunnen zijn tot vrouwen met het laagste genetische risico van lage bmd (75). Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels Zoek anders naar voedingsmiddelen verrijkt met vitamine D zoals melk, ontbijtgranen en veel merken notenmelk. Vitamine D wordt vaak herinnerd als de vitamine die we krijgen van blootstelling aan de zon. Dit is niet de meest biologisch beschikbare vorm. Het helpt om uw botten gezond te houden, beïnvloedt hoe goed uw hersenen werken en beïnvloedt de hormoonspiegels in uw lichaam, bijvoorbeeld uw testosteronspiegel. 8 Ng / ml bij aanvang en 30 ng / ml na 16 maanden) en was geassocieerd met een significant verbeterde score in cognitieproeven in vergelijking met de niet-gesupplementeerde groep (234). Dit programma biedt een onderhoudsdosis van 2.000 IE per dag. Vitamine D-tekort veroorzaakt spierzwakte en pijn bij kinderen en volwassenen. Wereldwijd hebben naar schatting 1 miljard mensen onvoldoende vitamine D in hun bloed en kunnen tekorten worden gevonden bij alle etnische groepen en leeftijdsgroepen. Houd er rekening mee dat deze analyse verschillende beperkingen heeft, met name het feit dat de daarin opgenomen studies niet zijn ontworpen om mortaliteit in het algemeen te onderzoeken of specifieke oorzaken van overlijden te onderzoeken. Bovendien kan het nemen van een supplement dat te veel vitamine D bevat in zeldzame gevallen toxisch zijn.

Review: Life Extension, Vitamin D3, 5.000 IU, 60 Softgels

 Is er iets dat deze vitamine niet kan doen? Onderzoek suggereert dat voldoende vitamine D-spiegels op volwassen leeftijd het risico op vele soorten kanker, waaronder de dikke darm, de borst, de eierstokken en de prostaat, aanzienlijk kunnen verminderen. De informatie op deze pagina is samengesteld voor gebruik door zorgverleners en consumenten in de Verenigde Staten en daarom is noch de dagelijkse gezondheid, noch de licentiegever ervan gerechtvaardigd dat gebruik buiten de Verenigde Staten passend is, tenzij specifiek anders aangegeven. Doe vitamine D3, een supplement dat 2500 IE d3 per capsule levert, heeft twee aantrekkelijke eigenschappen. Vitamine D is een essentiële voedingsstof voor de gezondheid en het welzijn; het ondersteunt gezonde botten, gewrichten, huid en tanden. Nog eens 12 onderzoeken, waarbij meer dan 42.000 volwassenen betrokken waren, toonden aan dat vitamine D-supplementen het risico van heupfracturen met 9% en andere niet-wervelbreuken met 14% konden verminderen. Met al die tijd binnenshuis is het geen wonder dat we niet genoeg krijgen van de zon. Vitamine- en vitamine-d-deficiëntie treft meer dan een miljard mensen wereldwijd. Sommige andere soorten vitamine D-tests kunnen normale of zelfs verhoogde niveaus van vitamine D vertonen, die feitelijk onnauwkeurig zijn en een ernstig tekort kunnen verbergen, dus de 25 (O) d-test lijkt de meest accurate te zijn bij het bepalen van uw echte vitamine D-spiegels . Bespaar 15% op uw eerste aankoop met code kellymom.

Als u twijfelt, dient u uw arts te raadplegen. Gezien het feit dat voedsel geen significante bron is, is het geen verrassing dat vitamine D de (meest voorkomende) nutriëntentekort in de (westerse) wereld is, met magnesiumdeficiëntie een goede tweede (3).