Goingorganic.nl

Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels

Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels by Life Extension Vitaminen, Vitamine D3

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels
Prijs: € 9,00
Inhoud: 0.03 kg, 8.4 x 4.3 x 4.3 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Levensverlenging, vitamine d3, 7, 000 iu, 60 softgels – essentieel voor het behoud van gezonde botgroei en dichtheid. Voedingssupplement. Vitamine d3 kan door mensen in de huid worden gesynthetiseerd bij blootstelling aan UV-straling van zonlicht. Maar als gevolg van het winterseizoen kunnen weersomstandigheden en zonblok het vermogen van het lichaam om optimale vitamine d-niveaus te produceren, worden geremd. Deze factoren wijzen op de waarde van het nemen van een dagelijkse vitamine d supplement. Vitamine D heeft lange tijd aanzienlijke steun verleend voor een gezonde botdichtheid. Echter, wetenschappers hebben ook de kritieke rol die vitamine D speelt bij het reguleren van gezonde celdeling en differentiatie, en de diepe effecten op de menselijke immuniteit, gevalideerd. Deze bevindingen koppelen een tekort aan vitamine D aan een reeks gemeenschappelijke leeftijdsproblemen. De huidige rda voor vitamine d is slechts 600 iu, wat resulteerde in opvallend bewijs van een wijdverspreide tekort voor deze vitamine. De meeste experts in het veld adviseren nu inname tussen 1 000 – 10 000 iu voor volwassenen om een ​​serum 25 (oh) d niveau te bereiken boven die indicatief voor vitamine d deficiënte niveaus, bij ongeveer 80 nmol / l of 32 ng / ml. De verlenging van levensonderhoud suggereert dat gezonde volwassenen elke dag met 5000-8000 iu vitamine d aanvullen, met als doel het optimale 25-hydroxy vitamine d bloedniveau tussen 50-80 ng / ml te bereiken. Een vitamine d bloedtest kan u helpen bij het bepalen van de hoeveelheid vitamine d die u moet aanvullen om een ​​optimaal niveau te bereiken. goingorganic.nl Veroudering gracieuze dankzij producten zoals dit.

Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Noodzakelijke postkanker. Gecombineerd met super k en strontium help dit product mij om osteoporose te bestrijden – tot nu toe zo goed. Ik vind het erg leuk, geen klachten van mijn lichaam na de dagelijkse inname. Dit is de tweede bestelde doos in korte tijd. Geweldig product! Gekocht op regelmatige basis van webshop. Kom altijd snel binnen. Bedankt. Als u een schildklieraandoening heeft of antithyroid-medicatie gebruikt, gebruik dit dan niet zonder uw arts of therapeut te raadplegen. Als u niet genoeg vitamine D krijgt, kunt u meer risico lopen op de schadelijke effecten van te veel vitamine A. Artsen kunnen een vitamine D-tekort diagnosticeren door een eenvoudige bloedtest uit te voeren.

Serum 25-hydroxyvitaminegehalten en risico op multiple sclerose. D, een assistent-professor in de geneeskunde aan de Icahn School of Medicine in Mount Sinai. Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door het gesprek. Symptomen van diabetes zijn het gevolg van een gebrek aan insuline of onvoldoende insulinesecretie na toename van de insulineresistentie. Serum 25-hydroxyvitamine d-concentraties en risico voor heupfracturen. Een vitamine D-tekort kan botverlies veroorzaken. Insuline-afhankelijke diabetes mellitus (Type 1 diabetes mellitus), multiple sclerose (Ms), reumatoïde artritis (Ra) en systemische lupus erythematosus (Sle) zijn voorbeelden van auto-immuunziekten. Hoewel calcium de eerste voedingsstof is die in je opkomt als je denkt aan de gezondheid van de botten, is het cruciaal dat we vitamine D consumeren om onze botten het calcium te laten absorberen dat ze nodig hebben. Eén iu is niet hetzelfde voor elk type vitamine.

Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Als uw test bepaalt dat u een tekort aan vitamine D heeft, dr. Vitamine D helpt bij de opname van calcium en vitamine D is essentieel voor de gezondheid van botten, tanden, spieren en het immuunsysteem. Ze zouden moeten overwegen om het hele jaar door een dagelijks supplement met 10 mg vitamine D te nemen. Een andere manier waarop het botmetabolisme de gezondheid van de botten kan verbeteren, is door bij te dragen aan verhoogde fysieke activiteitsniveaus. Aangezien het vrijwel onmogelijk is om voldoende vitamine D uit voedselbronnen te halen, is dagelijks suppletie met 5.000-8.000 IE vereist door veel oudere personen. Hoe meer lichaamsvet je hebt, hoe gemakkelijker het lichaam vitamine D kan opslaan. Plasma 25-hydroxyvitamine d en 1,25-dihydroxyvitamine d en risico op borstkanker.

Review: Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels

Bovendien kunnen mensen met een aantal van deze aandoeningen een lagere inname van bepaalde voedingsmiddelen hebben, zoals zuivelproducten versterkt met vitamine D. Echter, dagelijkse suppletie met 400 IE vitamine D 3, in combinatie met 1.000 mg calcium, verminderde het risico op een heupfractuur niet significant in vergelijking met een placebo bij 36.282 vrouwen na de menopauze van het onderzoek naar de gezondheid van vrouwen (74), suggererend dat er mogelijk een drempelwaarde voor vitamine D-inname die nodig is om reducties in het fractuurrisico waar te nemen. Life Extension, Vitamin D3, 7.000 IU, 60 Softgels Onze darmmicroben zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de productie van ongeveer een kwart van onze vitaminen en een derde van onze bloedmetabolieten en reageren ook op veranderingen in vitaminegehalte die worden opgepikt door receptoren in onze darmwand. Als je een donkerdere huid hebt of verder naar het noorden leeft (op het noordelijk halfrond, zoals Boston), heb je in de zomer ongeveer een uur zon nodig om ongeveer 1000 IUS vitamine D te krijgen. Hoge doses vitamine D kunnen hypercalciëmie veroorzaken, wat het risico op dodelijke hartproblemen met digoxine verhoogt. Een tekort is ongelooflijk vaak en kan voor veel mensen ernstige gezondheidsproblemen hebben. Als u osteoporose heeft en ouder bent dan 50 jaar, moet u dagelijks 800 tot 1000 IE (20 tot 25 mcg) vitamine D innemen met calcium. Elke vermelding in deze publicatie van een specifiek product of een specifieke service of aanbeveling van een organisatie of professionele maatschappij, betekent niet dat Ods van dat product, deze service of deskundig advies wordt onderschreven.

Toch suggereert enig vitamine D-onderzoek dat vijf tot 30 minuten blootstelling aan de zon twee keer per week genoeg kan zijn om vitamine D te synthetiseren. Amerikaanse vereniging voor klinische chemie. In het Verenigd Koninkrijk raadt public health england nu aan dat iedereen (vanaf de leeftijd van 1 jaar) een supplement moet nemen met 10mcg vitamine d in de herfst en de winter, omdat we niet genoeg zon krijgen om voldoende hoeveelheden te synthetiseren tijdens de koudere maanden van het jaar. 3 Vitamine d beïnvloedt celdifferentiatie, immuniteit, insulinesecretie, bloeddrukregulatie, etc. De resultaten laten u weten of u een vitamine D3-supplement nodig hebt en stellen gewoonlijk de beste dosis voor op basis van uw waarden. Paddenstoelen met verhoogde niveaus van vitamine D 2 van blootstelling aan ultraviolet licht onder gecontroleerde omstandigheden zijn ook beschikbaar. Het goede nieuws is dat wanneer vitamine A- en D-spiegels allebei voldoende zijn, onderzoek heeft aangetoond dat ze samenwerken om uw lichaam te helpen de vitamines te metaboliseren en ze optimaal te gebruiken.

Ja, hoewel het moeilijker is om genoeg blootstelling te krijgen in de winter, tijdens elk seizoen in de verre noordelijke gebieden of als u een donkere huidpigmentatie heeft. 2 Mm hg in systolische bloeddruk werd gedetecteerd met 1 ng / ml incrementele toename in 25-hydroxyvitamine d-concentratie. Hoewel rachitis en osteomalacie extreme voorbeelden zijn van de effecten van vitamine D-tekort, is osteoporose een voorbeeld van een langetermijneffect van calcium- en vitamine D-insufficiëntie. Volgens onderzoek gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift voor klinische voeding, vermindert het verbeteren van de vitamine D- en calciumvoedingsstatus het risico op kanker bij postmenopauzale vrouwen aanzienlijk. Observationele studies suggereren dat serum 25-hydroxyvitaminegehalten tussen 30 ng / ml en 60 ng / ml geassocieerd zijn met lagere risico's op nadelige gezondheidseffecten, waaronder kankers en auto-immuunziekten. Helaas is vitamine D-tekort gecorreleerd met een verhoogd risico op het ontwikkelen van veel voorkomende kankers, auto-immuunziekten, hypertensie en verschillende infectieziekten. Neem twee lezingen per dag, 's morgens en' s nachts, voor een paar dagen. Vasculaire endotheliumdisfunctie, die bijdraagt ​​tot een verhoogd risico op cardiovasculaire aandoeningen (Cvd), komt vaak voor bij patiënten met chronische nierziekte (Ckd) (195). Inderdaad, na inname via de voeding of synthese in de opperhuid van de huid na blootstelling aan uvb, komen beide vormen van vitamine D in de bloedsomloop en worden ze getransporteerd naar de lever door het vitamine d-bindende eiwit (en in mindere mate door albumine).

Osteoporose treft een derde van de vrouwen in de leeftijd van 60 tot 70 jaar en tweederde van de vrouwen van 80 jaar en ouder (66). Maar misschien zijn vitafusion-gummies, om dezelfde reden, populair (sommige mensen slikken geen pillen), de gemaakte natuur maakt ook een kauwbare vorm van vitamine D3.