Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Lithium Orotaat Natuurijke Producten:

KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps

KAL, Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps Supplementen, Lithium Orotaat

€ 4,00

De FDA keurt momenteel geen lithium orotaat goed voor de behandeling van een bipolaire stoornis, waardoor het zonder recept verkrijgbaar is bij online verkopers zoals Amazon. Off-label, artsen hebben het ook gebruikt voor de behandeling van prikkelbaarheid bij posttraumatische stressstoornis (PTSD). 2 Er werden geen verschillen in de opname, distributie en uitscheiding van het lithiumion waargenomen tussen lithium-orotaat, lithiumcarbonaat en lithiumchloride na enkele intraperitoneale, subcutane of intragastrische injecties (0. Het is een van de supplementen die door de industrie is gemarkeerd omdat ze vaak worden vervalst vanwege een beperkte onbewerkte voorraad. Deze vorm van natuurlijk lithium is ook populair voor het genezen van angst- en paniekaanvallen. Lithium ondersteunt de fosfoinositolroute en bevordert een gezond evenwichtig humeur en gedrag. Wat dit betekent is dat veel lagere doses lithium orotaat kunnen worden gebruikt om dezelfde neurologische voordelen te verkrijgen die lithiumcarbonaat produceert zonder de toxische bijwerkingen die carbonaat veroorzaakt.


Lithium Orotate, 5 mg, 60 Veggie Caps by KAL

Lithium Orotate KAL Supplementen, Lithium Orotaat

€ 4,00

Kal, lithiumorotaat, 5 mg, 60 veggie caps – innovatieve kwaliteit sinds 1932. Voedingssupplement. 1 dagelijks. Duidelijke kwaliteit. Bio-vrije vorm. Lithium is een belangrijk spoorelement dat voorkomt bij veel soorten voedsel, waaronder korrels en groenten. Deze natuurlijke orotatische vorm is chelated en zeer biologisch beschikbaar.

Geschikt voor vegetariërs. mironon Goed voor stemming. We nemen 10mg, twee keer per dag, eenmaal met ontbijt, een keer voor het bed. Mood beter in 2 dagen van start, voel gelukkiger, inhoud. Let wel, goed voor mensen met mthfr. Als u b12 neemt zonder dat uw b12 niveaus stijgen, heeft u mogelijk lithium-orotaat nodig. Lithium orotaat verhoogt b12 absorptie – b12 bindend vermogen zal optreden in aanwezigheid van lithium. Een methyl-cyclus buiten balans zal verhoogde lithiumuitscheiding veroorzaken. Lithium verhoogt de activiteit van komt. Witte bloedcellen tellen op in aanwezigheid van lithium. Lithium stimuleert tyrosinehydroxylase, dat een secundaire weg naar dopamineproductie is. Lithium helpt bij het repareren van hersenneuronen en verminde…