Goingorganic.nl

L'Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion – Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten

L'Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion

€ 14.00

Kopen >>

Productnaam: L’Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion
Prijs: € 14.00
Inhoud: 150ML
Productcategorie: Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten, L’Oreal Paris, loreal, paris, dermo, expertise, sublime, bronze, lotion

L’Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion, Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten, L’Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion, een innovatie van de Laboratoria van L’oreal, is een zelfbruinende lotion met een egaliserend effect, die de huid een natuurlijke bruine teint geeft zonder oranje te worden Aangezien er nogal een paar stappen naar het krijgen van een echte spa-achtige gezicht ervaring in huis, ik wilde ook schrijf ze voor u, zodat u gemakkelijk kunt verwijzen naar het. Ook kom volg mij op social media als je nog niet hebt. Alleen een cosmetische verontschuldiging? Mac’s Juarez controverse en fauxial bewustzijn. er zijn verontschuldigingen die oppervlakkig zijn en excuses dat echte wroeging. weerspiegelen En dan is er de verontschuldiging dat mac cosmetics heeft aangeboden voor het offensief Juarez make-up collectie. Ik vrees dat mac’s is slechts een cosmetische verontschuldiging, een die er niet in slaagt om aan te tonen een goed begrip van wat er mis ging, en niet om echte initiatief te nemen om de situatie in de richting van iets goeds te zetten. Mac’s verontschuldiging kan fauxial bewustzijn, niet echt sociaal bewustzijn te vertegenwoordigen. Mac cosmetica heeft samen met het kleine modehuis Rodarte te creëren en afgifte een make-up collectie te coördineren met Rodarte’s val modelijn dermo. Rodarte (Ook wel bekend als de twee Mulleavy zussen) namen hun inspiratie voor deze collectie uit de sombere fysieke landschap van de Mexicaanse stad Juarez.

Interessant Juarez is niet een stad die bekend staat voor is het fysieke schoonheid, maar voor het epische niveaus van vrouwenhater geweld tegen vrouwen. Hoe kan een bedrijf als sociaal bewust iets zo stom doen te zijn? Om dit te beoordelen, ben ik niet alleen naar de manier waarop mac is erin geslaagd deze Juarez situatie, maar ook grotere geschiedenis mac’s en reputatie van maatschappelijk bewustzijn. Mac is altijd al een soort van een csa lieveling in de modewereld. Mac werd een van de eerste cosmetica bedrijven om een recycling programma (Terug naar mac) vast te stellen, om wreedheid gratis producten te verzekeren, om openlijk te omarmen raciale, leeftijd en genderdiversiteit, en, het moet gezegd, het eerste bedrijf dat Afro-Amerikaanse drag queen te gebruiken als een spokesmodel Zelfbruiner L'Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion – Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten. Tot op heden, mac heeft verhoogd EUR 139.000.000 (U. Maar nu ben ik benieuwd of mac heeft gekregen misschien te veel eer voor de algehele sociaal bewustzijn, en is blijven dobberen op deze positieve reputatie in plaats van de resterende bewust van het relatie tot sociale kwesties. Ik ben bang dat, mac zou zijn geworden, niet sociaal bewust, maar fauxially bewust. Faux ial bewustzijn (Fo zal) is de sociale equivalent van greenwashing. Ik zou echter, net als mensen aan de onthouden Het concept en zich bewust zijn wanneer organisaties zich bezighouden met dit soort misleiding Verzorgingsproducten.

Organisaties zijn fauxially bewust als ze oppervlakkig campagnes om sociale problemen aan te pakken, maar tonen in hun gedrag dat ze volledig blind voor de complexiteit en de realiteit van deze kwesties. Als mac waren echt een sociaal bewust bedrijf, zouden zij niet de fout van het benoemen van een nieuwe make-up collectie naar de stad waar meer dan 500 vrouwen zijn vermoord, de meest gewelddadige stad buiten maakte een oorlogsgebied. Iemand, ergens in de organisatie, zou hebben erkend dat het aansluiten van beauty producten aan een stad die door geweld was niet hip, niet cool, en verder een slecht idee. Iemand zou zijn opgenomen hoe diep deze keuze zou beledigen mac’s belangrijkste klanten van vrouwen. Hun gebrek aan bewustzijn kan een onvermogen om te reflecteren extrapoleren van de ene verplichting een begrip dat kan worden toegepast op onrecht in andere maatschappelijke domeinen herkennen L’Oreal Paris. Als dit het geval is, dan kunnen we verwachten dat mac’s aids inzet heeft nagelaten een fundamenteel begrip binnen het bedrijf die kunnen worden toegepast op andere situaties te genereren. Misschien kunnen ze niet hun bewustzijn uit te breiden in het ene gebied naar het bewustzijn in andere gebieden. Misschien wat het op neer komt is iets dieper geworteld in de mode als een industrie. Mode als een industrie is al lang gevestigd in het geweld tegen vrouwen. En ifViolenceIs te sterk woord voor u (Zelfs als je onder footbinding en korsetten) dan kunnen we gebruik maken van onderdrukking.

L'Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion – Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Misschien is het te moeilijk om specifieke voorbeelden van vrouwenhaat los te maken van het hele ensemble van onderdrukking van de vrouw, en gericht op specifieke problemen, terwijl het houden van fantasieën van de mode-industrie over zichzelf in leven. Wat zegt het over mac dat ze zo’n prominente aanhanger van hulp activisme kan zijn, en zijn volledig bewust van de problemen van vrouwen, met name rondom deze hotspot expertise. Het is niet zoals de vrouwenmoorden in Juarez zijn een soort van geheime. Mac heeft een doorlopend, ontworpen in toewijding aan hiv. Het heeft een consistente financieringsbron, een verwante non-profit organisatie, een jaarlijkse lancering met bijbehorende pr, en systemen rond het kiezen van een beroemdheid persoon en het bevorderen van de betrokkenheid van die persoon. Deze infrastructuur vormt een authentieke betrokkenheid bij de hiv uitgifte door de vennootschap. Vergelijk dit met mac’s aanbod te maken voor dit Juarez vergissing een eenmalige bijdrage, het veranderen van de productnamen, en de afgifte een verontschuldiging. Is dat echt weerspiegelen een goed begrip van wat er mis ging, en wat moet worden veranderd?

Aan de positieve kant, mac geluisterd en gereageerd. Aan de negatieve kant, mac heeft (nog) niet getoond inzicht hoe hoe het laten gebeuren, wat dat zegt over mac als bedrijf, en wat mac moet leren. Ik “M in de hoop dat er meer aan dit verhaal zal zijn, want het is nu pas krijgen opgepikt door bekende blogs buiten de wereld van de mode en in de marketing community dermo. Ik hou jullie op de hoogte als er meer nieuws is, en wanneer ik ben beter in staat om wrap mijn gedachten in overvloed de authenticiteit problemen L'Oreal Paris Dermo Expertise Sublime Bronze Lotion – Zelfbruiner, Zonverzorging, Verzorgingsproducten. In de tussentijd is het de moeite waard na te denken over wat het echt nodig voor een organisatie sociaal bewust te zijn. Mac heeft een naam voor zichzelf door de catering voor alle leeftijden, alle kleuren, alle rassen. Blijkbaar is dit inclusiviteit zich niet uitstrekt tot de bruine vrouwen verloren in Juarez. En geen enkele hoeveelheid make-up zal bedekken dat soort lelijkheid. De meeste jaren, het ophangen van mijn kerstboom lijkt op een scène uit een slechte vakantie film. Mijn vader brengt de unbaled evergreen binnen en van buiten, en van binnen en van buiten, het snijden van een smidgen van de voet van de stam, en het scheren van de randen bij elke afslag, zodat de boom past perfect in de stand (Ik hou van de boom te Juist borstel het plafond) Verzorgingsproducten. Dit proces kan, soms, vult een hele Charlie Brown Christmas Special. Dit jaar: De set-up duurde minder dan de helft van die tijd, met de stand gedeelte van de beproeving zuigen minder dan een minuut, dank aan de boom te onderscheiden van omega kunststoffen.

Ontwerpers beweren dat maakt het opzetten eenvoudiger dan swigging Advocaat (Serieus, ze beloven een 20 seconden ingesteld). Na jaren van gebruik van een metalen, schroef standtype die ouder is dan ik ben, Ik heb niet veel overtuiging nodig om iets nieuws (En iets dat niet was verroest). De stijl van de stevige plastic standaard kunt u het lag op het is kant proberen en schuif de boom in horizontaal. Dan, in een buurt moeiteloze beweging, je het hele pakket rechtop. Terwijl de boom is vrij stevig op dit punt, moet je nog steeds gebruik maken van de vier nylon klemmen om dingen te scherpen. Ik aangescherpt twee met geen probleem, maar had hulp nodig (De vriendje stond in voor mijn vader dit jaar) met de tweede twee. Het grootste probleem is dat ze betrapt op laaghangende takken (U moet een schone romp, die de klemmen van de baan), die we uiteindelijk het afsnijden geduwd.

Hoewel de richtingen beloven de stand zal niet lekken, ik zet het op een vuilniszak overgoten met een handdoek. Niet alleen heeft deze garantie bescherming voor mijn hardhouten vloeren, het maakte de boom rond te schuiven voor het decoreren van een briesje. De stand is zo stevig en stabiel, de boom niet eens rots toen we verhuisden terug naar het raam na gussying het omhoog. De stand is ontworpen om bomen tot 10 meter hoog te houden, werkt binnen of buiten, en is gemaakt van stevig plastic, dus er is geen zorgen te maken over krassen op vloeren of roesten. Het is verkrijgbaar bij bouwmarkten en korting warenhuizen. Waar wil b 12 vitaminen komen uit die worden gebruikt in de verrijkte voedingsmiddelen en supplementen? B12 wordt geproduceerd door bacteriën, en dat is hoe het synthetisch is gemaakt.

In feite marmite, of gist verspreid, is een natuurlijke veganistisch eten met een hoog vitamine b12 vanwege de bacteriën of gisten. Ze zijn meestal gesynthetiseerd uit ggo bacteriën. Vanwege de ingewikkeldheid synthetiseren b12 en de tijd die nodig is biotechnologie meestal gebruikt bij de productie van de vitamine, meldt de gmo kompas.