Goingorganic.nl

Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao – Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken

Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao

€ 4.00

Kopen >>

Productnaam: Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao
Prijs: € 4.00
Inhoud: 70GR
Productcategorie: Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken, Lovechock, lovechock, chocolade, puur, 93, cacao

Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao, Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken, Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao is een pure chocolade met 93% cacao. De intens donkere chocolade heeft een elegante cacaosmaak. De subtiele aroma’s van bloemen en fruit, gecombineerd met een zachte textuur, zorgen voor een perfecte balans Ze had geen idee dat het zou de laatste keer dat ze met de man die ze zou getrouwd geweest voor 15 jaar zou praten. Over 02:00 Or 02:30, hoorde ik een dreun, ze herinnerde. Zij en haar twee jongens brachten hem onmiddellijk naar het ziekenhuis. Het is net als de films; een arts knielt neer in de voorkant van u en saysI’M sorry, we deden wat we konden, maar hij is weg, zei ze. Vilt geloofde de energy drink bijgedragen aan de dood van haar man. In een rechtszaak ingediend in juli, vilt beweerde markten monster energy drink zelf als een gezond product een voedingssupplement, maar is eigenlijk niets meer dan een gevaarlijke farmaceutische genotmiddel. De FDA regelt cafeïne in frisdrank maar niet in energiedranken omdat energie dranken worden geacht voedingssupplementen. Het is de reden waarom fabrikanten niet hebben om het bedrag van supplementen in de drankjes inclusief cafeïnegehalte melden. Om het in perspectief, twee 24 ounce monster energy drinks blikjes bevatten ongeveer evenveel cafeïne als 14 blikjes coca cola 93. De FDA meldt bijwerkingen en sterfgevallen gezondheid verluidt in verband met monster energy drinks zijn gemeld voor jaren. Dit is niet de eerste beschuldiging van problemen met betrekking tot energie-drankjes.

De Food and Drug Administration zegt dat sinds 2004 in totaal 34 sterfgevallen zijn gekoppeld aan verschillende energiedranken. Eind vorig maand, het centrum voor wetenschap in het algemeen belang vroeg de FDA voor nieuwe waarschuwingslabels. Het wil de drankjes te waarschuwen voor hartaanvallen, convulsies, en andere mogelijke bijwerkingen. In de rechtszaak, vilt zei, als gevolg van de fraude en bedrog vermeende, vilt shane liepen ernstig letsel op culminerend in zijn dood Biologische chocolade. Er zijn geen voordelen voor de gezondheid gemeld door een onafhankelijke instantie, thomas zei. Shane vilt klaagde van brandend maagzuur tijdens hun laatste diner date Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao – Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken. Ik zei dat als het is iets anders, laten we naar het ziekenhuis. Ik Saidi hou wel van je, ik wil niet dat je sterft.

Well water is een rijke bron van bio beschikbaar fulvinezuur, humuszuren, aminozuren en mineralen uit de oude fabriek deposito. Fulvinezuur wordt een vorm van humuszuur die in zeer kleine hoeveelheden door de acties van miljoenen gunstige microben die drager is van zuurstof en lager molecuulgewicht dan humuszuur. fulvozuren poly elektrolyten, die enorm meer elektrolyt steun dan sportdranken en zijn uniek in hun vermogen om colloïdale mineralen gevonden in de oude fabriek deposito vervoeren gemakkelijk door celmembranen waar andere vormen van colloïdale mineralen niet puur. Fulvinezuur transporteert mineralen, sporenelementen en aminozuren door celmembranen, het verbeteren van de opname van essentiële voedingsstoffen. Plantaardige mineralen zijn gemiddeld kleiner dan. 00.001 micron, waardoor ze absorbeerbare op celniveau. Na bronwater levert het voedingsstoffen, de resterende fulvic en humuszuur kan binden en verwijderen van zware metalen uit het lichaam. fulvozuren bevatten een grote hoeveelheid natuurlijk voorkomende biochemicaliën, opgevoerde antioxidanten, vrije radicalen, superoxide dismutase (SOD), nutriënten, enzymen, hormonen, aminozuren, natuurlijke antibiotica, natuurlijke antivirale, natuurlijke schimmelwerende middelen, zuurstof transporteren zwavel en methyl groepen ondersteunen methylatie. Het is laag molecuulgewicht en biologisch zeer actief. Door het lage gewicht melecular, heeft de noodzaak en vermogen om eenvoudig band mineralen en elementen in het moleculaire structuur waardoor ze elkaar en worden gemobiliseerd fulvic complexen Biologische chocolade.

Fulvinezuur van humuszuren (Of humate) deposito draagt meestal 60 of meer mineralen en spoorelementen opgelost in het moleculaire complexen. Deze zijn vervolgens in ideale natuurlijke vorm te worden geabsorbeerd en interactie met levende cellen. Planten wortels en cellen absorberen gemakkelijk grote hoeveelheden fulvinezuur en onderhouden in hun structuur. In feite is ontdekt dat deze fulvozuur complexen zijn absoluut essentieel voor planten gezond. Dus voor individuen op autisme spectrum, die moeilijk ontgiftende, vaak tekort aan methylgroepen, aminozuren, sporenelementen, en issuse met oxidatieve stress, dit water helpt zachtjes ondersteunen ontgifting, bieden meer zuurstof, steun methylering en de bouwstenen van DNA en RNA, kritisch voor neurologische ondersteuning. Ik kan getuigen van de verbazingwekkende eigenschappen van dit product op planten door middel van het gebruik als folar spray op mijn moestuin, die ronduit spectaculair is geweest, de meest succesvolle moestuin ik ooit geplant Biologische voeding. Ik nam een dop van dit supplement in 16 liter water en licht bespoten mijn planten om de 3 of 4 dagen. Ze haalde uit ziekten en insecten en leek zo goed, zo niet beter dan de supermarkt producten en geproefd aanzienlijk meer smaakvolle. Het is duidelijk dat planten nodig fulvic en humuszuur om gezond te zijn en het zou lijken te correleren dat onze lichamen zijn ontworpen om optimaal te functioneren door het eten van gezonde planten, die helaas doorgeven humus- en fulvinezuur. enkele van de land- en voedselgewassen van vandaag bevatten voldoende hoeveelheden of zelfs een fulvinezuur en het gerelateerd mineraalcomplexen.

Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao – Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken Beoordeling

O ns agriculural bodem uitgeput van mineralen en fulvinezuur van slechte landbouwpraktijken, pesticiden, chemische meststoffen en erosie, alsook steriele omstandigheden veroorzaakt door deze praktijken, dat microbiële activiteit nodig te verbieden voor het creëren van fulvozuur 93. Vanwege dit onze planten ziek zijn, met zeer weinig voeding, vooral mineralen en we zijn gekomen om te helpen gewassen te overleven om te oogsten. Al generaties voldoende fulvozuur die hadden moeten worden opgenomen in de planten die we eten is geweest ontbreekt in onze voeding, maar het is van essentieel belang voor onze celstofwisseling Lovechock Chocolade Puur 93% Cacao – Biologische chocolade, Biologische tussendoortjes, Biologische voeding, Eten & Drinken. Wetenschappers hebben ontdekt dat de voeding betreft moeten we 90 verschillende voedingsstoffen in onze voeding. Meer dan 60 van deze zijn mineralen en sporenelementen. We zijn gewoon niet te krijgen van vandaag van de planten we eten. Re mineralisatie van ons lichaam, zonder de fulvozuur die moeten worden opgenomen in de planten die we eten, is net zo nutteloos bewezen. Mensen zijn ziek met degeneratieve en deficiëntie ziekten nu meer dan ooit. Met fulvozuur suppletie en terug naar goede voeding en terugkeren naar de traditionele landbouwpraktijk deze situaties potentieel worden omgekeerd cacao.

Fulvinezuur een intrinsiek onderdeel van het zwavelcyclus. Sommige wetenschappers onlangs bestudeerd fulvinezuur en hebben vastgesteld dat fulvinezuur één van de fijnste natuurlijke elektrolyten die de mens. Het helpt met menselijke enzymproductie, hormoon structuren, en is noodzakelijk voor het gebruik van vitaminen. Gebleken is essentieel levende cellen in de uitoefening van metabolisme zijn. Onderstreept ideale omgeving voor opgeloste minerale complexen, elementen en cellen bio reageren elektrisch met elkaar waardoor elektronenoverdracht, katalytische reacties en omzettingen in nieuwe mineralen. Het is ook een van de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en vrije radicalenvangers. Het heeft de unieke mogelijkheid om te reageren met zowel negatief als positief geladen ongepaarde elektronen en maken vrije radicalen onschadelijk. Het kan of veranderen ze in nieuwe bruikbare verbindingen of te elimineren als afval. Fulvinezuur kunnen op dezelfde manier scharrelen zware metalen en ontgiften verontreinigende stoffen. Fulvic zuur helpt om cellen te corrigeren. Goede kwaliteit fulvozuur van humuszuren deposito’s heeft meer dan 60 verschillende mineralen en sporenelementen complexen die van nature voorkomen, samen met de fulvozuur. Deze complexen zijn verborgen schatten van het verleden, in de perfecte fabriek vorm, net als de natuur biedt. Deze mineralen en sporenelementen zijn een extra bonus aan het wonder van fulvozuur.

Deze fulvic complexen zijn honderden malen kleiner dan levende cellen, en zijn verbazingwekkend opneembaar door hen. Het is zeer belangrijk om te weten dat fulvozuur heeft het unieke vermogen om te verbeteren, versterken en verhogen daardoor vele andere verbindingen zoals vitaminen, kruiden, mineralen, tincturen en levensmiddelen waarmee het wordt gecombineerd. Onze fulvozuur is één van de hoogste kwaliteit bronnen beschikbaar. Well water kan een koolzuur systeem worden toegevoegd, zoals soda stream naar een gezonde mineraalwater te creëren voor minder dan dure flesjes mineraalwater. Voeg 1 oz (dop) van goed water te groot glas grote niet gechloreerd water of vruchtensap. Neem niet capsules 40 minuten vóór of na het nemen van goed water de vloeiende en vulstoffen kunnen interfereren met de absorptie. Kan worden ingenomen met voedsel en vloeibare supplementen en poedervorm supplementen die geen conserveringsmiddelen, vulstoffen of stromende agenten hebben.