Materiaal en prijzen van een luxe hottub

Bij het aanschaffen van een hottub moet je wel van tevoren weten wat je zou willen hebben. denk hier bijvoorbeeld aan het soort materiaal wat je zou willen hebben. Ook moet er nagedacht worden over de grootte van zo een hottub. Met hoeveel mensen zou je maximaal in zo een hottub willen zitten? Doe je dit liever alleen met je partner of ook met familie en vrienden? Daarnaast moet je kijken naar de standplaats van de hottub. Heb je genoeg privacy in de tuin of moet je toch nog iets erbij maken om privacy te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een schutting plaatsen of een afdakje boven de hottub.

Materiaal

De hottub wordt oorspronkelijk gemaakt van hout. Tegenwoordig worden er steeds meer verschillende soorten materiaal gebruikt. Zo heb je de originele houten hottub. Een voordeel hiervan is dat het een klassieke uitstraling heeft en dat het de warmte langer vasthoudt. Een nadeel hiervan is dat je meer moet onderhouden. Bij een houten hottub moet er altijd een beetje water in zitten. Verder kan deze hottub sneller lekkages hebben. Een andere soort hottub is de kunststof hottub. Deze is makkelijk te onderhouden en hoeft niet per se continu gevuld zijn met water. Deze gaat langer mee dan een houten hottub. Een nadeel is dat het geen authentieke uitstraling heeft.

Kosten

De prijzen voor een hottub beginnen al vanaf € 1500. Dit kan al snel oplopen tot € 12.200 euro. Hierbij zul je ook moeten bedenken dat je naast de hottub ook andere bijkomende kosten zal moeten maken. denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakproducten. Deze moet je aanschaffen om langer van je hottub te kunnen genieten. Ook moet je de hottub goed onderhouden. Dit kan ook voor bijkomende kosten zorgen. Verder is het goed om na te denken over de bijkomende kosten om de hottub te kunnen plaatsen. De standplaats van een hottub kan ook zorgen voor bijkomende kosten. Denk dus bijvoorbeeld aan een schutting of een afdakje wat je wil plaatsen om meer privacy te hebben. Een hottub plaatsen en aanschaffen kan best prijzig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *