Goingorganic.nl

Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen

Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules

€ 24.00

Kopen >>

Productnaam: Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules
Prijs: € 24.00
Inhoud: 120CP
Productcategorie: Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Mattisson HealthStyle, mattisson, healthstyle, mucuna, pruriens, capsules

Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules, Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens bevat een extract van de zaden van de peulen van de Mucuna klimplant. Mucuna is een snelgroeiende peuldragende klimplant. Uit de trossen witte of paarse vlinderbloemen groeien grote platte boonachtige peulen. Er zijn ongeveer 440.000 nieuwe gevallen van resistente tbc gediagnosticeerd per jaar die resulteren in 150.000 sterfgevallen. In totaal zijn ongeveer 650.000 mensen wereldwijd nu hebben resistente tbc. De ontdekking van vitamine c’s effect op resistente tbc was onverwacht, de wetenschappers zeiden. Gepubliceerd in het online tijdschrift Nature Communications, de onderzoekers waren op zoek naar hoe tb resistent wordt voor isoniazide, een eerste lijn tb drug. William jacobs, hoofdonderzoeker van de studie, bleek dat isoniazide resistente tuberculose was een tekort aan een molecuul genaamd mycothiol suggereren tb kan dit molecuul niet te maken en kunnen meer van een aminozuur cysteïne bevatten. We voorspelden dat als we toegevoegde isoniazide en cysteïne om gevoelige m isoniazide. Tuberculose in de cultuur, de bacteriën zou op verzet plaats daarvan ontwikkelen. belandden we doden van de cultuur iets totaal onverwachts. Het team stelde toen dat cysteïne werd het helpen om de resistente tbc te doden door het activeren van de productie van zuurstofradicalen, een bijproduct van het metabolisme van zuurstof die schade dna mucuna. Om de theorie te testen, ze herhaalde het experiment met isoniazide en vitamine C, die tevens als reductiemiddel.

De combinatie van isoniazide en vitamine C gesteriliseerd de m. We werden vervolgens verbazing dat vitamine C ontdekt op zichzelf niet alleen gesteriliseerde het geneesmiddel gevoelige tb, maar Ook gesteriliseerde meerdere geneesmiddelen resistente tuberculose en extensief resistente tuberculose stammen Jacobs. Na verder onderzoek, vond het team vitamine C doodt het virus inducerende zogenaamde een Fenton reactie. Hierdoor ijzer reageren met andere moleculen te creëren zuurstofradicalen, die op zijn beurt doodt de bacteriën tb Overig. We weten niet of vitamine c zal werken bij de mens, maar we hebben nu een rationele basis voor het doen van een klinische studie, zei dr Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen. Het helpt ook dat we weten vitamine c is goedkoop, overal verkrijgbaar en zeer veilig te gebruiken. Op zijn minst, dit werk toont ons een nieuw mechanisme dat we kunnen benutten om tb te vallen. Familial: Is het nemen van een statine de enige oplossing?

Het is bijna onmogelijk om te bladeren door de kanalen op uw televisietoestel deze dagen zonder het zien van een soort van reclame over wat te doen over een aandoening vaak bestempeld als een hoog cholesterolgehalte. Van Lipitor te Crestor, deze populaire cholesterolverlagende medicijnen zijn zeer aangeprezen door schijnbaar intelligent en respectabele mensen zoals artsen en patiënten die beweren te zijn geholpen door het regelmatig nemen van deze statine medicijnen pruriens. Als u vragen de meeste mensen als het nemen van een statine drug is goed voor je is of niet, zou het niet verwonderlijk te horen omhoog van 9 zijn van tien reageren bevestigend. Dit is de kracht van de markt brengen van deze geneesmiddelen in de moderne samenleving. Helaas, de meeste artsen lijken clueless over cholesterol en zitten vast in cookie cutter-modus over hoe u het best te behandelen wat ze zo hoog achten als het komt naar LDL en totaal cholesterol in het bijzonder. Maar het grotere belang van hogere HDL-cholesterolgehalte en een lagere triglyceriden die typisch zijn voor mensen die livinLa vida low carb is vaak ronduit genegeerd omdat de farmaceutische bedrijven nogal een racket leuren pillen voor een hebt gemaakt verzonnen aandoening, zoals een hoog cholesterolgehalte. Het is hun verantwoordelijkheid om de consument om te bewijzen dat het hebben van een hoog cholesterol ongezond is bij de meeste mensen healthstyle.

Ze kunnen het niet doen, hoewel, en dus zijn ze gemakkelijk negeren het probleem helemaal terwijl ze blijven hun drugs leuren om huisartsen die graag duw ze op hun patiënten die blindelings vragen voor hen, omdat een tv-commercial vertelde hen om. Je weet wel, zou ik houd aan het uiterlijk te zien op de gezichten van een van deze artsen als ik ze vertel mijn totale cholesterol wordt 326 en ik heb geen een statine nodig, iets wat een man die zichzelf doc zei me een dode man walking gemaakt. Nou, ik ben nog niet verdwenen en niet van plan om op elk moment snel worden. Hoewel veel patiënten met een slechte lipide paneel (lage HDL, hoge triglyceriden, en een hoog niveau van kleine, dichte LDL-deeltjes) kreeg op die manier van het nuttigen van een hoog koolhydraten dieet volgens een studie van 2007. Er zijn meer zeldzame gevallen van cholesterol problemen die voortvloeien uit de genetica dat sommige mensen nodig hebben om bezorgd te zijn over pruriens. Het heet familiaire (Fh) en het is inderdaad iets dat kan in de familie veroorzaken van hun LDL-cholesterol omhoogschieten en leg ze op een groter risico voor premature cardiovasculaire ziekte zo vroeg als 30 jaar oud. Dit staat bekend als familiale heterozygoot (stad Hamburg) en de gevolgen ongeveer een op de 500 mensen.

Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen Beoordeling

Dus als 50.000 mensen lezen deze kolom, dan 100 van je statistisch gezien hebt FHH. Een voorbeeld van zo’n lezer contact met mij over deze aandoening nadat hij werd gediagnosticeerd met het laatste jaar en hij vroeg me om erover te schrijven, zodat anderen kunnen profiteren van de kennis die hij is nog aan het bouwen over dit onderwerp. Voor een beetje achtergrond op mijn lezer (Wie zal anoniem blijven), hij is een eerste jaar medische school student die i had het voorrecht van de vergadering in persoon op de voeding en metabolisme samenleving symposium in Seattle, Washington in april 2010 Overig. Op zoek naar hem, zou u waarschijnlijk zeggen dat hij een fit 24-jarige man die voor zichzelf neemt fysiek door middel van regelmatige fysieke activiteit. De meeste mensen zouden er geen idee van dat hij heeft FHH te wijten aan een moederlijke genetische mutatie die zijn moeder, twee oudere broers, oom, oma, en twee grote ooms Mattisson HealthStyle Mucuna Pruriens Capsules – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen. Beide zijn grote ooms hebben hart bypass operaties gehad terwijl zijn grootmoeder heeft beïnvloed had een pacemaker te zetten in en stierf als gevolg van complicaties van de ziekte van Alzheimer (Een van de mogelijke bijwerkingen van het zijn op een statine als dr. Iedereen in zijn familie is al een statine behandeld, met inbegrip van zijn broeders, die alleen in hun jaren ’30. Mijn lezer is het nemen van 20 mg Lipitor alsook Zetia sinds de leeftijd van 18 en nooit de meest voorkomende bijwerkingen. Namelijk de gewrichts- en spierpijn in verband met het nemen van hen ervaren.

Maar hij ook gulzig volgde het advies van zijn arts om eet een vetarm dieet terwijl het doen van tonnen van cardiovasculaire oefening, maar uiteindelijk besefte dat niet werkte voor hem pruriens. Wat hij ontdekte schokte hem naar de kern en het werd overtuigend genoeg voor hem om te stoppen met het nemen van de statine drugs als van december 2009. Hij begon aan een lagere carb versie van de paleo dieet (Ongeveer 75 g koolhydraten per dag), begonnen met het nemen 8,000iu van vitamine D per dag (Raising zijn niveaus om fantastische 66), en begon visolie supplementen voor gezonde omega-3 vetten ook. Zijn hga1c, een belangrijke marker meten van bloedsuiker controle, kwam uit op een zeer respectabele 5. Interessant is dat ondanks de genetische aanleg voor een hoog LDL-cholesterol, die in zijn familiegeschiedenis, mijn lezer zei dat ze hebben ook een hoge HDL en lage triglyceriden als geheel. Echter, zorgen over komende uit van Lipitor werd hij toen een scantest hart uitgevoerd in het begin van 2010 liet een score van 16 ondanks het feit dat op zijn nieuwe paleo levensstijl te veranderen. Na het horen van een interview i uitgevoerd op mijn podcast met dr. William davis van de scan blog hart besloot hij om contact met deze zeer gerespecteerde cardioloog die weet een ding of twee over het omgaan met de gezondheid van het hart zorgen over wat hij zou moeten doen met betrekking tot zijn stad Hamburg en de vraag of het nemen van een statine elke dag voor de rest van zijn leven is de enige oplossing voor zijn conditie of niet.

Hoewel ik geloof dat statines zijn jammerlijk oversold, overprescribed, overhyped, en te veel gebruikt in de algemene bevolking, ik geloof dat het een duidelijke grens heilzame toepassing is in uw conditie, familiale heterozygote. Je hebt al genomen de extra stappen die ik zou hebben gepleit: Verminder koolhydraten blootstelling, met name tarwe, suikers en fructose om kleine LDL tot een minimum te houden; vitamine d normalisatie; visolie. Een van de valkuilen in stad Hamburg is mensen een statine, maar volgen een vetarm dieet, dat het aandeel van de kleine LDL, dat vervolgens wordt onderschat door Friedewald ldl. Op zijn minst verhoogt, en zorg ervoor dat je krijgt jodium is nuttig. Het zou heel weinig schildklierafwijkingen Helaas duren voor mij om vervanging schildklier te adviseren, omdat ldl zakt als een baksteen als je dit doet. ik zou het twijfelachtig dat geen statine in uw programma uw plaque groei zal onder controle te houden.