Goingorganic.nl

Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g)

Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g) by Maximum Human Performance Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

€ 42,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g)
Prijs: € 42,90
Inhoud: 1.13 kg, 13 x 13 x 17.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder, Supplements, Amino Acids, L Glutamine, L Glutamine Powder

Maximale menselijke prestatie, llc, glutamine-sr 12-uurs microfodemethode met ononderbroken microfragment, ongeglazuurd, 2 kg (1000 g) – 12 uur volgehouden microvoedingstechnologie. Voedingssupplement. Snel en continu release profiel om de anabole en anti-catabolische werking van het lichaam te ondersteunen. Exclusieve micro-feed technologie met duurzame afgifte: glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam en wordt sneller gereduceerd dan andere aminozuren. Deze versnelde uitputting komt vaak voor na lange, uitputtende training of wanneer het lichaam een ​​tekort aan calorieën of koolhydraten heeft. Glutamine-sr helpt bij het ondersteunen van de anabole en anti-catabolische werking van het lichaam en herstel van de intensieve oefening. De microvoedingstechnologie van Glutamine sr zorgt voor maximaal 12 uur langdurige aanvulling van glutamine in het lichaam om het glutaminegehalte te herstellen door middel van een gepatenteerde, langzame release technologie die de integriteit van glutamine beschermt, die vaak in de maag wordt vernietigd het kan zijn acties overdragen. Glutamine-sr stelt een nieuwe standaard in glutamine bio-efficiëntie. goingorganic.nl Zeer goed product, ik gebruik het al een tijd geleden en ik vervang het nooit, ik gebruik dit product voor 2 jaar. Ik vind het leuk omdat het makkelijk in water kan oplossen en echt geen smaak smaakt. Aanbevolen voor mensen die graag gebruik maken van een enkel ingrediënt. Zeer goed product, ik probeer andere glutamine maar deze is het, geweldig, ik denk dat het helpt bij herstel, ik rijd elke ochtend.

Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

Bodybuilders moeten dagelijks 10 tot 15 gram l-glutamine innemen – dit wordt 2 tot 3 keer per dag aangevuld, waarbij elke portie ongeveer 5 gram bevat. Als de hersenen een defect in glutamine / glutamaat / gaba-metabolisme hebben, kunnen we ook de ontwikkeling van cardiovasculaire stoornissen verwachten. Bepaalde geneesmiddelen, waaronder veel anti-epileptica, remmen eveneens glutaminesynthase en dit kan gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor hun toxische bijwerkingen. Zonder voldoende glutamine in je bloed, kunnen je witte bloedcellen niet goed delen en komt de genezing tot stilstand. Glutaminemetabolisme in lymfocyten van de rat. Glutamine is een van de 20 van nature voorkomende aminozuren in voedingseiwitten, met name het is een voorwaardelijk essentieel aminozuur (wordt tot essentieel verhoogd tijdens perioden van ziekte en spierafbraak, typisch voor fysiek trauma). Melk en yoghurt zijn ook goede bronnen van glutamine, hoewel ze in vergelijking aanzienlijk minder bevatten. Dat gezegd hebbende, ongeacht niemand die de wetenschap achter de eetlustremmer kwaliteiten van het supplement kent, is het voor dit doel alleen al door velen met groot succes gebruikt. In de meeste behoefte zijn competitieve atleten en patiënten met lever- of nierziekten, die vaak hogere doses nodig hebben van maximaal 40 g per dag. Naast zijn acties om de immuunfunctie te verbeteren en gezonde cellen in het maagdarmkanaal te behouden, is glutamine ook gekoppeld aan verminderde ontsteking, die een rol kan spelen bij het behandelen van aandoeningen zoals inflammatoire darmaandoeningen of prikkelbare darmaandoeningen.

Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

Misschien wilt u ook liever een poedervormige versie dan capsules, omdat het gemakkelijker voor uw darm is om te verteren. Combineer goed, roer dan voorzichtig de citroenschijfjes erdoor. Nu we het daar toch over hebben, het is geprijsd op ongeveer 16 cent per portie, maar we realiseren ons dat de portie ook 5 keer zoveel is als de vorige poederkeuze. Ik heb een enorm verschil in mijn spijsvertering opgemerkt sinds ik het l-glutaminepoeder gebruikte. Het is veruit de belangrijkste voedingsstof voor de darmgezondheid. Een andere vrije vorm l-glutamine die geen onnodige ingrediënten bevat, nu is sportpoeder een geweldige beslissing. Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g) En ik ben vergeten de resultaten over de productopbrengst ook te vermelden! Ik mix 10 gram in met mijn ochtendshake en 10 gram in mijn post-workoutshake op trainingsdagen. Ik haal alle ingrediënten in mijn supplementen op uit pure, schone bronnen. Maar ik moest meer dan 3 weken antibiotica nemen en je weet dat die echt een nummer in je doen.

Review: Maximum Human Performance, Glutamine-SR 12 Hour Sustained Release Micro-Feed Technology, Unflavored, 2.2 lbs (1000 g)

Onderzoek heeft uitgewezen dat de hgh-waarden na de suppletie met glutamine met bijna 400 procent zijn gestegen. Onze vonkenfaciliteit is leedzilver gecertificeerd. Verschillende anti-aging voordelen van l-lysine rusten op zijn cruciale rol in de vorming van collageen, dat gezond haar, huid en nagels ondersteunt; spieren; en, gewrichten (2011). Een enkele dosis glutamine verbetert het metabolisme van het hartspierweefsel, het glutathiongehalte en verbetert de myocardfunctie na ischemie-reperfusie schade. Moet u zich zorgen maken over de bijwerkingen van glutamine – kortom, nee. Orale glutamine bij pediatrische oncologiepatiënten: een studie waarbij de dosis wordt bepaald. Met ongeveer 17.000 werknemers verspreid over meer dan 200 locaties in 36 landen, navigeert ons wereldwijde bereik naadloos door een dynamische en steeds veranderende multinationale marktplaats. Cellen die zich snel delen, zoals die in het immuunsysteem, zijn erg afhankelijk van een goede voorraad l-glutamine. Glutamine kan dienen om uw immuunsysteem te stimuleren.

Hoewel het niet als een essentieel aminozuur wordt beschouwd, kan glutamine voorwaardelijk essentieel worden (wat betekent dat voeding moet worden aangevuld omdat het lichaam niet meer voldoende hoeveelheden kan produceren) in bepaalde omstandigheden zoals tijdens verwonding of ziekte. Ontstekings-prostaglandinen (Pge2) bleken tumorgroei te voeden. Suppletie van l-glutamine heeft de neiging te worden gedoseerd op 5 g of hoger, waarbij hogere doses worden afgeraden vanwege overmatige ammoniak in serum. Dit l-glutamine supplement is een puur aminozuurpoeder, gefermenteerd uit glucose en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wanneer de darmbarrière op deze manier versterkt, begint de ontsteking in uw lichaam te vertragen omdat minder en minder toxines met succes in uw bloedbaan terechtkomen. Als de ph te alkalisch is, wordt meer glutamine naar de lever gestuurd, waar een ander soort metabolisme waterstofionen afgeeft om alkalose te corrigeren. Een voedingssupplement ter ondersteuning van de hersenfunctie en de gezondheid van het spijsverteringskanaal. Integendeel, het is erg gunstig voor de hersenen. Kinderen hebben hogere waarden voor zowel glutamaat als glutamine (140 en 730 mg / dl). Ik heb bulk-supplementen gevonden en het is precies wat ik wilde. Zoals met alle supplementen, raadpleegt u uw zorgverlener om er zeker van te zijn dat l-glutamine-poeder goed is voor uw gezondheid en behoeften.

Ik voel een merkbaar behoud van kracht sinds ik dit product begon te gebruiken, en geen bijwerkingen. En als je eenmaal een consequente routine hebt om l-glutamine te nemen, zou je de effecten continu moeten kunnen zien. In feite verbeterde zes weken suppletie met 30 gram glutaminepoeder per dag enkele cardiovasculaire risicofactoren, evenals de lichaamssamenstelling, aanzienlijk bij patiënten met type 2 diabetes. Dus, als je een goedkope, mengbare, smaakloze optie wilt die moeilijk te verplaatsen is, ga dan met poeders. Effect van glutaminesuppletie in combinatie met weerstandstraining bij jonge volwassenen. Het vormt 50% van alle aminozuren in het serum en meer dan 60% van de vrije aminozuren in het lichaam. L-glutamine wordt beschouwd als een conditioneel essentieel aminozuur omdat je lichaam zoveel gebruikt in tijden van intense fysieke stress. Glutamine is niet goed oplosbaar in een waterige omgeving en dus is het bij gebruik in een intraveneuze infusie meestal gebonden aan het aminozuur alanine als alanyl-glutamine. Glutamine-gebruikers rapporteren vaak meer energie, minder vermoeidheid en een beter humeur.

 Met alle opties waaruit u kunt kiezen, verdient u het verschil te weten tussen wat we voor u hebben gemaakt en wat er op de markt verkrijgbaar is, en waarom wij zo veel moeite doen om de kwaliteit van uw supplementen te waarborgen.