Goingorganic.nl

Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr

Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr

€ 12.00

Kopen >>

Productnaam: Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr
Prijs: € 12.00
Inhoud: 15GR
Productcategorie: Medeco, medeco, l, mesitran, soft, wondgel, 15gr

Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr, Deze antibacteriële wondgel wordt gebruikt voor de behandeling van chronische wonden (o.a. Ulcus Cruris en Decubitus (stadium I-V), oncologische wonden en acute wonden (o.a. schaaf-, en snijwonden, ontvellingen en 1e en 2e graads brandwonden). De wondgel organisch silicium is een essentieel element in de regeneratie van collageenvezels. Silicon stimuleert de productie van een enzym dat centraal staat in de productie van overvloedige collageenvezels die leidt naar goed gesmeerde gewrichten. Silicium verbetert ook de kwaliteit van elastine en is integraal in het proces dat renoveert, reparaties, en verjongt weefsel. Alle bindweefsel bevat silica, dat elke haarlok, elke centimeter van de huid, elke millimeter van de nagel, elke vezel van spieren en deel van het bot. Of ze zijn allemaal sterk en gezond is sterk afhankelijk van hoeveel silica aanwezig is. Silica maakt het haar glans en de huid stralend, want het houdt het vocht vast. Het is het vulmiddel dat vereffent de scheuren die in onze oppervlakken na verloop van tijd verschijnen.

Biologische magnesium: Speelt een rol bij ontgifting processen van uw lichaam en daarom is het belangrijk voor het helpen om schade als gevolg van milieu-chemicaliën, zware metalen en andere giftige stoffen te voorkomen. Resveratrol: op 25 januari 2009 cbs’s 60 minuten werd gekenmerkt door een segment op de spannende ontdekking van een stof genaamd resveratrol. Een polyfenol gevonden in rode wijn beweerde te vertragen en zelfs omkeren van de tekenen van veroudering mesitran. Door wat bekend staat als de betegeling paradox ‘, Resveratrol is zeer onderzocht. De Franse verbruiken zeer grote hoeveelheden dierlijke verzadigde vetten, maar hebben een geweldig lage sterfte aan coronaire hartziekte. ThisParadoxIs gedacht te worden toegeschreven aan de resveratrol ingenomen vanwege de enorme hoeveelheden rode wijn verbruikt op een dagelijkse basis. Klinische tests blijkt resveratrol is ook effectief bij het verwijderen van overtollige oestrogeen uit het lichaam. Tests hebben aangetoond dat wanneer topisch aangebracht, resveratrol bleek zeer effectief in het vertragen, repareren en zelfs omkeren van huidbeschadiging veroorzaakt door blootstelling aan de zon 15gr. Resveratrol ook gedocumenteerd om direct te beschermen telomeren te dna cellulaire oxidatieve schade en stress te verminderen, en bieden een aanzienlijke bescherming tegen UV-straling Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr -. Zoals we weten, veroudering en ziekte worden veroorzaakt door cellulaire mutatie.

In 2009 werd de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde toegekend 3 wetenschappers die ontdekten menselijk DNA chromosomen worden beschermd door een microscopische gebied repetitieve DNA aan het eind van een chromosoom genaamd telomeren. Deze bescherming voorkomt het einde cellen tegen aantasting. Honderden aanvullende klinische proeven later uitgevoerd aangetoond dat het verminderen van cellulaire stress beschermt deze telomeren, waardoor het vertragen van het verouderingsproces en het begin van de ziekte soft. waardoor wordt bijgedragen aan de gezondheid en het beschermende karakter van deze vitale cellulaire clusters. De nieuwste klinisch onderzoek toont ook veelbelovende resultaten in resveratrol helpen de strijd tegen diabetes. Resveratrol uit rode wijn wordt vastgehouden in het lichaam tot 15 minuten, maar voedingssupplement capsules behouden blijft gedurende 30 min. De klinische studies hebben aangetoond dat, omdat topisch aangebracht wordt resveratrol langzaam in de cellen vrijgegeven door huidabsorptie, daarom biedt bescherming voor maximaal 8 uur. Hyaluronzuur: De FDA heeft het gebruik van hyaluronzuur tijdens bepaalde oogoperaties waaronder cataract, hoornvliestransplantatie, en reparatie van een vrijstaande netvlies en andere verwondingen aan de ogen. goedgekeurd Het wordt geïnjecteerd in het oog tijdens de procedure om vervanging natuurlijke fluïda. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als een lip vulmiddel in plastische chirurgie.

Sommigen hyaluronzuur op de huid van helende wonden, brandwonden, huidzweren en een vochtinbrengende crème 15gr. Ook veel interesse in het gebruik van hyaluronzuur om de effecten van het ouder worden. In feite te voorkomen, is hyaluronzuur gepromoot als een fontein van de jeugd. Superoxidedismutase extract (SOD): superoxide dismutase (SOD) is een enzym dat reparaties cellen en vermindert de schade aan hun door superoxide, de meest voorkomende vrije radicalen in het lichaam. zode gevonden in zowel de dermis en de epidermis, en om de productie van gezonde fibroblasten (Skin gebouw cellen). Studies hebben aangetoond dat sod fungeert als een antioxidant en anti inflammatoire in het lichaam, het neutraliseren van de vrije radicalen die kunnen leiden tot rimpels en precancerous celveranderingen. onderzoekers onderzoeken momenteel de mogelijkheden van superoxide dismutase als een anti verouderingsbehandeling, aangezien het nu bekend dat zode daalt terwijl vrije radicalen te verhogen naarmate we ouder. Collageen: essentieel voor het versterken bloedvaten en waardoor de huid is elastisch en sterk medeco. De afbraak van collageen veroorzaakt rimpels en andere huidproblemen.

Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr – Beoordeling

Hierdoor collageen is een de meest populaire supplementen bij ouderen vanwege het huid helende eigenschappen. Alanine: Alanine is een niet-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in de glucose alanine cyclus tussen spierweefsel en de lever speelt. In aminozuur afbrekende weefsels zoals spieren aminogroepen worden samengevoegd zoals glutamaat door transaminering reacties. De aminogroep van glutamaat wordt naar pyruvaat via alanine aminotransferase, alanine en vormen? Ketoglutaraat. De alanine wordt gevoerd in het bloed en getransporteerd naar de lever. Deze reactie wordt omgekeerd in de lever waar pyruvaat kan in gluconeogenese glucose te vormen, die kan terugkeren naar andere weefsels via de bloedsomloop. Histidine: Is een essentieel aminozuur belangrijk voor de groei en herstel van weefsels. Het is noodzakelijk voor het behoud van myeline, beschermt de zenuwcellen en de productie van rode en witte bloedcellen soft.

Het is de precursor voor histamine en b6, niacine en vitamine C is noodzakelijk voor een goede stofwisseling. Het is ook een voorloper van carnosine en anserine. Histidine fungeert als een antioxidant bescherming tegen stralingsschade bij het tot zware metalen uit het lichaam te verwijderen Medeco L-Mesitran Soft Wondgel 15gr -. Het stimuleert de secretie van maagsappen; daarom helpen bij de spijsvertering. Zinkoxide usp: Wordt gebruikt voor de preventie of behandeling van kleine huidproblemen, bijvoorbeeld snijwonden, Poison Ivy, brandwonden en luieruitslag. Omdat de zalf is dik en ondoorzichtig reflecteren en verstrooien het licht, het maakt een uitstekende zonnebrandcrème. Het is ook waterdicht, dus zal blijven waar het op het lichaam wordt gezet tijdens het zwemmen en als een persoon wordt zweten.

Acai: Acai bevat verschillende stoffen genaamd anthocyanen en flavonoïden. Het woord anthocyaan komt van twee Griekse woorden wat betekent dat planten en blauwe medeco. Anthocyanen zijn verantwoordelijk voor de rode, paarse en blauwe tinten in veel fruit, groenten en bloemen. Voedingsmiddelen die rijkste zijn aan anthocyanen, zoals bosbessen, rode druiven, rode wijn, en acai zijn zeer sterk gekleurd, variërend van diep paars tot zwart. Zelfs gesteund hij weg is het bijna pijnlijke bezuinigingsmaatregelen in zijn latere jaren. Hoewel vrijwel alle patiënten melden enorm beter uit op een anti candida dieet te voelen, dit betekent niet dat ze per se candida, maar eerder dat iedereen beter na het elimineren van junk en verwerkt zou voelen voedingsmiddelen, eenvoudige koolhydraten en suiker. Heeft een uiterst effectief programma dat voor eens en altijd de vraag of een patiënt heeft candida en helpen die uiteindelijk niet te ontdoen van het zal vast ontwikkeld. Ik denk aan hen als de koninginnen van candida. Ps: Sommigen van u misschien blij zijn te weten dat candida was het onderwerp van een musical. Geschreven door hetzelfde team die broadway Urinetown gaf zijn, de muzikale gist natie genoten korte runs in zowel Amsterdam en Chicago ondanks alleen zo beoordelingen.

Ik voelde dat ik moet helemaal weg te breken uit orthodoxe terminologie en het creëren van een geheel nieuwe wetenschappelijke term voor de mysterieuze activiteiten van deze primordiale, natuurlijke stoffen die de Essenen genoemd levend voedsel. Ik had ook om een naam te vinden om die natuurlijke, onbewerkte geven voedsel, zoals ongekookte verse groenten en fruit, die, hoewel niet in staat om een nieuw, levend organisme te genereren (Zoals de biogene zaden in staat waren om te doen), nog steeds in staat waren om het behoud van perfect de reeds bestaande levenskrachten in het menselijk organisme. Tot slot, voor levensmiddelen die schadelijke stoffen, zoals chemicaliën, additieven, versnijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen, etc bevat. En die zijn verfijnd en verwerkt, gaf ik de naam van biocidic.