Goingorganic.nl: Haarkleur

Doori Cosmetics, Daeng Gi Meo Ri, Medicinal Herb Hair Color, Natural Brown, 1 Kit

Doori Cosmetics, Daeng Gi Meo Ri, Medicinal Herb Hair Color, Natural Brown, 1 Kit Review

€ 10,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Doori Cosmetics, Daeng Gi Meo Ri, Medicinal Herb Hair Color, Natural Brown, 1 Kit
Inhoud: 1 Count, 0.24 kg, 19.8 x 10.2 x 4.6 cm
Categorieën: Haarkleur

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Okay, Herbal Henna Natural Hair Color, Light Brown, 2 oz (56.7 g)

Bedekt grijs haar, PPD-vrij, ammoniakvrij aminozuur + kruidenextracten, geen PPD, geen ammoniak om haarbeschadiging en irritatie van de hoofdhuid te minimaliseren. Dit product voedt je haar door de direct gedecoreerde oosterse kruidenextracten van Koreaanse ginseng, Cnidium Officinale en Artemisia. Het bevat ook keratine om je haar te beschermen tegen schade door haarverf, en een natuurlijke vochtinbrengende stof (PCA) zorgt voor een sterker vochtinbrengend effect op het haar. Bevat: kleurstof 60 g, ontwikkelaar 60 g, haarverfborstel, vinylhandschoenen, vinyljas, mengsel container, Daeng Gi Meo Ri Shampoo (7 ml), 4 st.

Elke streng is gezond gemaakt met oosterse kruidenextracten zoals ginseng, cnidium en bijvoet om eventuele schade aan haar en hoofdhuidirritatie te minimaliseren. Na 15-30 minuten (verftijd varieert per haar), spoel het grondig uit met warm water en shampoo. Na het wassen het overtollige water verwijderen en op het haar aanbrengen. Zodra je de tube met de kleur opent, is de geur erg sterk. Deze crèmekleurige haarverf is speciaal ontwikkeld voor het bedekken van grijze haren en bevat 50% oosterse kruidenextracten. Iris: Geeft elasticiteit en voeding aan het haar. (Het juiste gebruik kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid haar). Van een organizer voor haargereedschap tot een medicijnkastje, hier is alles wat u nodig heeft om uw ruimte opnieuw te definiëren. Geen ppd, geen ammoniak, bevat meer dan 50% kruidenextracten om haarbeschadiging en irritatie van de hoofdhuid te minimaliseren. Keratine, een haareiwit, beschermt beschadigd haar tegen haarverven en een natuurlijke vochtinbrengende stof (Pca) zorgt voor hogere vochtinbrengende effecten op het haar.

De kleur is natuurlijker en gaat veel langer mee. Ik zou willen dat ze meer kleuren hebben om uit te kiezen. Zoethoutwortel: talgcontrole, ontstekingsremmend effect, preventie van haaruitval. Het begint dunner te worden en ik heb de laatste tijd hoofdhuid- en huidreacties opgemerkt op haarverf van drogisterijen. Verbeter de gezondheid van uw hoofdhuid en de conditie van uw haar! Mijn haar kwam superzacht en ongelooflijk glanzend uit! Bevat keratine-eiwit en moisturizers om beschadigd haar te beschermen. Als iemand die allergisch is voor ppd in haarverf, is dit de hemel gestuurd!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Naturtint, Permanent Hair Color, 2N Brown-Black, 5.6 fl oz (165 ml)

Haarkleur – Doori Cosmetics, Daeng Gi Meo Ri, Medicinal Herb Hair Color, Natural Brown, 1 Kit

Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, haarkleur, salonbehandelingen, tools, enz. Deze formule is gemaakt om grijze haren te bedekken. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die problemen heeft gehad met broos haar, een droge hoofdhuid of op zoek is naar een meer natuurlijke remedie tegen frontaal haarverlies. Net als de shampoo-monsters die in de doos zijn ingesloten, hebben ze een verkoelend gevoel voor de hoofdhuid. Ik kleur al 20 jaar mijn haar elke drie weken met producten die ammoniak en ppd bevatten. De formule heeft geen ppd en geen ammoniak en is mild en zacht zonder penetrante geur die veel voorkomt in de meeste haarkleurmiddelen. Dit product voedt je haar door de direct gedecoreerde oosterse kruidenextracten van Koreaanse ginseng, cnidium officinale en artemisia. Voor iemand die elke drie weken moet kleuren, is deze haarkleurformule geweldig! Nu voelt mijn haar, dat van nature grof is, zo gezond en het is zelfs glanzend! Het gaat ook langer dan één kleur mee, zolang je maar zoveel mengt als je nodig hebt, en geen doppen voor de twee buizen. Het bevat ook keratine om je haar te beschermen tegen schade door haarverf en een natuurlijke vochtinbrengende stof (Pca) zorgt voor sterkere vochtinbrengende effecten op het haar. Ik heb dit geprobeerd voor de wortelkleur in natuurlijk bruin op de mijne en het haar van mijn moeder. Mijn haar is lang, maar ik kleur alleen mijn wortels, dus er is genoeg product voor mij om twee keer uit elke doos te halen.

Ik heb me pas onlangs gerealiseerd dat deze chemicaliën een van de factoren kunnen zijn die mijn haar aanzienlijk heeft uitgedund, zoals bij het uitvallen in dikke bosjes. Deze conditioner is samengesteld met zorgvuldig samengestelde oosterse kruidenextracten zoals ginseng, rehmannia en eclipta om het haar van voeding te voorzien. De ingrediënten zoals rechtstreeks gedecoreerde medicinale kruidenextracten van ginseng, cnidium officinale en bijvoet (Artemisia princeps) minimaliseren haarbeschadiging en irritatie van de hoofdhuid en voeden ook elke haarlok. Gestoomde rehmannia glutinosa: maakt het haar zwart, versterkt het. – Keratine, een haarproteïne, beschermt beschadigd haar tegen haarverf en een natuurlijke vochtinbrengende stof (Pca) zorgt voor hogere vochtinbrengende effecten op het haar.Medicinale kruideningrediënten zoals Koreaanse ginseng en chrysanthemum indicum geven voeding aan de hoofdhuid en het haar, verminderen jeuk en verbeteren de gezondheid van de hoofdhuid. Meng het 1e middel en het 2e middel in de verhouding 1: 1, breng het gelijkmatig door het haar aan. Eclipta prostrata: versterkt de immuniteit, bevordert de haargroei. Ik raad dit haarkleuring merk ten zeerste aan! De kleur vermengde zich tot een romige dikte, zoals een pudding, en bedekte het haar goed. Ik ontwikkelde een allergie voor de ppd-chemische stof in de haarkleur voor mannen die ik al meer dan 15 jaar gebruikte, dus ik moest op zoek naar een alternatief.

Doori Cosmetics Daeng Gi Meo Ri Haarkleur: Ik kwam deze haarkleur tegen en er was geen ppd, ik moest het proberen. Ginseng: bevordert de bloedcirculatie, versnelt de stofwisseling, voorkomt grijs haar. Direct afkooksel van geneeskrachtige kruidenextracten maken elke haarlok sterker. Het is ammoniakvrij, dus ik verwachtte niet veel grijze dekking, tot mijn verbazing waren mijn grijze haren, eigenlijk meer wit dan grijs, allemaal bedekt! Bovendien begon mijn haarlijn drastisch af te nemen en na 2 maanden gebruik was de hoeveelheid haarverlies aanzienlijk verminderd. Na het goed mengen van het 1e middel en het 2e middel in de verhouding van 1: 1, breng het gelijkmatig aan door het haar. Ik gebruikte natuurlijk bruin en het paste mooi bij mijn haarkleur. Nadat ik de wortels slechts ongeveer 20 minuten had verwerkt en vervolgens het laatste beetje kleur een paar minuten door de rest van mijn haar had laten lopen, waste ik het uit. Deze gepatenteerde kruidenverfoplossing voorziet het haar van voeding en bedekt grijze haren effectief. 5- Laat de verf 15-20 minuten in je haar zitten. Ik ben halverwege de veertig, van Germaanse afkomst en ik kleur al ongeveer 25 jaar mijn haar. Mijn haar voelt na het kleuren zacht en gezond aan en is gemakkelijk te stylen. Gepatenteerde haarverf voor medicinale kruiden (patent van de uitvinding nr.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Just for Men, Touch of Gray, Mustache & Beard, Light & Medium Brown B-25/35, 1 Multiple Application Kit

Doori Cosmetics Daeng Gi Meo Ri Hair Color Haarkleur

Ik ben dol op deze kleur en het product is heel zacht voor mijn hoofdhuid. Mijn haar heeft nu weer mijn natuurlijke donkerbruine kleur, geen grijstinten! – Medicinale kruideningrediënten zoals Koreaanse ginseng en chrysanthemum indicum geven voeding aan de hoofdhuid en het haar, verminderen jeuk en verbeteren de gezondheid van de hoofdhuid. Ik had niet het gevoel dat het proces zo anders was dan elke andere dooskleur die ik heb gebruikt. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in haar en hoofdhuid.In de afgelopen paar maanden ben ik op zoek geweest naar een natuurlijk haarkleuringproduct dat niet alleen het grijs zou kleuren, maar mijn haar zacht en gezond zou laten aanvoelen. – Rechtstreeks gedecoreerde medicinale kruidenextracten maken elke streng Ik heb een professionele kwast en kom gebruikt om 1/2 van de hele doos puddingachtig product op ongewassen en volledig droog haar aan te brengen, eerst de wortels (maagdelijk haar), laat dat proces 10 minuten inwerken en breng vervolgens het resterende product aan door de middelste schacht a en haarpunten voor nog eens 10 minuten. In het bereik van een 5/6, graag nul chemische reacties melden en het haar voelt gezond aan. Ik bestelde dit in de hoop dat het mijn grijs zou bedekken (10-20%) zonder mijn haar te vernielen of me netelroos te geven en me te herstellen naar mijn natuurlijke basiskleur. Cnidium officinale: bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de sterkte en elasticiteit van het haar. Dit product spoelde zo mooi uit en mijn haar voelde al zacht en gezond aan.

Ik was bezorgd over het uitspoelen van het product omdat de meeste kleuren mijn haar in stro veranderen en moeilijk te spoelen worden. De kleur- en activatorbuizen zijn elk 60 g, genoeg om lang haar te bedekken, of gebruik de helft om alleen de wortels te bedekken en bewaar de andere helft voor een andere keer.