Mediums en paragnosten: dit kunnen ze voor jou betekenen

Soms zit je met bepaalde vraagstukken in je leven waar je graag een antwoord op wilt. Maar deze vragen zijn niet altijd even makkelijk te beantwoorden. Vragen over de toekomst, zoals: 'zal ik ooit de liefde van mijn leven vinden?' of 'ga ik mijn droombaan binnenkort vinden?' zullen niet zo gemakkelijk beantwoordt worden. Het enige wat die vragen kan beantwoorden is tijd. Toch? Voor de mensen die een open houding hebben naar mystiek en spiritualiteit, is er naast tijd nog een mogelijkheid om antwoorden op die vragen te ontvangen: door advies in te winnen van mediums en paragnosten.

Wat zijn mediums en paragnosten?

Mediums en paragnosten zijn mensen die het vermogen hebben om verbinding te maken met de geestenwereld. Het is een geschenk waarmee ze de mensen aan de andere kant kunnen zien en ermee kunnen praten. Mediums kunnen zien, horen, ruiken, voelen en proeven wat de mensen aan de andere kant van het leven meemaken. Paragnosten zijn mensen die met energie werken om anderen te helpen zichzelf beter te leren kennen. Dit doen ze door tarotkaarten te lezen of een helderziende lezing te doen (dingen in hun geestesoog zien). Sommige paragnosten kunnen ook toekomstige gebeurtenissen waarnemen door middel van visioenen of dromen. Het is belangrijk dat je een medium of paragnost vindt die jouw spirituele overtuigingen deelt en die je vertrouwt, zodat jullie je allebei op je gemak voelen tijdens je sessie.  Mediumschap is een heus vak, maar het kan voor sommige mensen moeilijk zijn om er in te geloven omdat ze zelf geen ervaring ermee hebben gehad.

Hoe kan een medium jou helpen?

Wat is het nut van een medium? Waarom zou iemand er een willen raadplegen? Wat doen ze en wat kunnen ze je vertellen over je toekomst? Dit zijn enkele vragen die je jezelf misschien stelt. Mediums werken als tussenpersoon tussen de levenden (mensen) en zij die zijn overgegaan, zoals geesten of engelen. Ze kunnen informatie van deze overleden mensen doorgeven door ofwel hun stemmen te horen of beelden in hun hoofd te zien. Een persoon kan om vele redenen een medium raadplegen: zoeken naar afsluiting van een levensveranderende gebeurtenis, geruststelling zoeken na een ziekte of blessure, begeleiding willen bij loopbaanbeslissingen, enz. Het doel is altijd anders, maar het proces blijft in wezen hetzelfde: vragen stellen en berichten ontvangen vanuit een wereld die niet voor iedereen toegankelijk is.

Online sessies

Tegenwoordig hoef je niet meer fysiek naar een medium of paragnost toe voor een sessie. Omdat mediums en paragnosten met energie werken, kan het ook prima op afstand. Dit is wel zo prettig in deze tijd. Ga op zoek naar een medium online en maak vandaag nog een afspraak voor je eerste sessie. En voor de sceptici: probeer het eens, je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *