Goingorganic.nl

Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml – Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum

Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml

€ 29.00

Kopen >>

Productnaam: Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml
Prijs: € 29.00
Inhoud: 75ML
Productcategorie: Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum, Mont Blanc, mont, blanc, individuel, for, men, eau, de, toilette, 75ml

Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml, Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum, Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml is een zoete, kruidige en aromatische geur voor mannen. Individuel heeft invloeden van patchouli, sandelhout, donkere chocolade, eikenmos, framboos en vanille, aangevuld met kaneel, kardemom en koriander De vliegende tourbillon is in de 9 uur ‘positie en in de 6 uur’ positie een kleine seconde scherm is aanwezig. Het horloge is beperkt tot slechts 10 stuks wereldwijd en het heeft een 52 uur gangreserve. Tag Heuer werd geïnspireerd door auto’s als ze ontworpen dit horloge en ontwikkeld ‘s werelds eerste en enige riem aangedreven uurwerk. Het ontwerp is meer schokbestendig en vereist ook minder onderhoud vanwege de riemen en micro bal lagers. Een alligator lederen band en een platina geval zijn de andere goodies die komen met dit horloge, waarvan er slechts 150 werden vervaardigd. JeanRichard is een onafhankelijke Zwitserse horlogemaker en deze unieke tourbillon is waarschijnlijk zijn belangrijkste creatie.

De Paramont tourbillon horloge maakt gebruik van een lineaire indicator voor de 72 uur gangreserve en het komt in een 18 karaat gouden kast. De stijlvol horloge is gepaard met rubberen alligator band. dit horloge van Glashutte origineel werd uitgebracht op de markt in 2007 en beschikt over een unieke retrograde uur display en tourbillon toilette. Het kan worden gedragen als een polshorloge of zakhorloge en het wordt ook aangeboden in goedkopere versies in rose goud of rood goud voor EUR 145.000. 12 Ingenieurs en horlogemakers van Porsche Design heeft dit meesterwerk van rond 800 afzonderlijke onderdelen. De p6910 is ‘s werelds eerste chronograaf met een mechanische digitale stopwatch functie weergave. Het kan maximaal 9 uur en 59 minuten en het is verkrijgbaar in drie varianten. Panerai onthulde de l`astronomo alleen dit jaar op de 2010 Salon International de la haute horlogerie in Gevena.

Het horloge is ontwikkeld als een eerbetoon aan Galileo Galilei en het zal worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 30 stuks toilette. Klanten kunnen hun thuisstad, die is gegraveerd op de achterkant in de buurt van een te specificeren roterende hemelkaart van de stad Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml – Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum. De wijzerplaat van het horloge geeft ook de zonsopgang en zonsondergang tijden van de gekozen stad. Breitling onthulde ook deze luxe zakhorloge in 2010, met een eeuwigdurende kalender voor de datum, dag, maand, sprong toont jaar en maanstanden. Het horloge heeft ook een minuut repeater dat de uren, kwart en minuten slaat op de vraag en het werd gebouwd van ongeveer 700 delen. Het wordt geleverd in een 18 karaat geel gouden kast waarin een gravure van de stichter van functies bentley. De grande complicatie collectie werd 20 jaar geleden uitgelachen door IMC en de duurste versie heeft een platina kast en band Heren parfum. Het beschikt over een eeuwigdurende kalender met maanfase, en een minuut repeater in combinatie met een chronograaf met een automatisch uurwerk. slechts 50 stuks van dit horloge worden geproduceerd per jaar. De c1 tourbillon zwaartekracht is voorzien van een unieke seconden weergave zich aan de zijkant van de 18 karaat gouden kast.

Het horloge heeft ook een flyback chronograaf en 84 uur gangreserve en het kan weerstaan onder water tot 30 meter. de grootse tourbillon heures Mysterieuses is verkrijgbaar in 18 karaat wit goud, beperkt tot acht stukken, elk zijn geprijsd op EUR 319.000, 18 karaat rood goud, ook beperkt tot acht delen, waarbij iedere geprijsd op EUR 302.500 en de duurste versie, een eenmalige platina uurwerk. Chopard’s Secret heeft een vierkante pave set diamanten wijzerplaat en frame in een zaak bestaat uit schitterende diamanten met een totaal van 19 karaat. Het horloge wordt geleverd met een satijnen band en een baguette geslepen diamant gesp 75ml. De Zwitserse horlogemaker heeft alleen geproduceerd twee geheime horloges tot nu toe. Lange en Söhne heeft vervaardigd slechts 50 eenheden van dit horloge die is gemaakt van honing goud en is voorzien van een minuut tourbillon en een dubbele chronograaf. Het bedrijf is onderdeel o het Richemont groep vandaag en deze limited edition horloges kunnen worden gekocht alleen in Amsterdam, Dresden, Shanghai of tokyo. De meccanico dg collectie met badnette diamanten werd gelanceerd door de Grisogono op Baselworld dit jaar.

Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml – Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum Beoordeling

De duurste van hen, de s25d, werd geproduceerd in slechts 20 eenheden en het is beschikbaar in drie versies: Met bagnette diamanten, met witte pave diamanten of zwart pave diamanten. Het horloge geeft twee tijdzones en heeft zowel analong en digitale displays en een gangreserve indicator. de jackpot tourbillon is gemaakt met rose goud en is voorzien van een handmatige wind beweging met 38 juwelen en gangreserve van 96 uur. Het horloge is voorzien van een decoratieve gokautomaat dat klokkenspel wanneer de hendel wordt getrokken toilette. Het komt ook met een vouwsluiting op een krokodil riem. Dit complex horloge heeft een asymmetrische platina kast en twee mooie aparte dubbele tourbillons die waren gemaakt van in totaal 531 onderdelen. De horlogemaker is bekend om het aanbieden van twee of zelfs vier tourbillon mechanismen in dezelfde kast en dit is waarschijnlijk zijn beste creatie. Een alligator lederen band komt ook met dit prachtige uurwerk. de Malte tourbillon regulator heeft 263 baguette geslepen diamanten ingesloten op het bellen en 274 baguette geslepen diamanten ingesloten op het geval is.

Het beschikt over een tourbillon om 6 o` klok en het komt met een zwart lederen band. De zaak is in de klassieke vorm van de Malte collectie. De constellatie stokbrood is een een van een soort horloge van omega met 459 top weselton ingebed diamanten, in totaal meer dan 30 karaat. De geval van het horloge is gemaakt van 18 karaat wit goud, maar het is volledig bedekt met 146 stokbrood en trapeze diamanten op de wijzerplaat de. de classique 5349 grande complicatie van Breguet heeft een wijzerplaat bedekt met diamanten en twee roterende tourbillons in een platina case met ingebouwde baguette geslepen diamanten Mont Blanc Individuel For Men Eau De Toilette 75ml – Eau de toilette heren, Heren parfum, Parfum. Het horloge werd gebouwd van meer dan 570 onderdelen en het heeft drie patenten te beschermen is het superieure precisie en technologie. dit één van een soort, zelfoprollend skelet horloge heeft een titanium behuizing en beschikt over een eeuwigdurende kalender die aangeeft de uren, minuten, dag, datum, week, maanstanden, maand en schrikkeljaren. Het horloge heeft ook een minuut repeater chronograaf en een krokodil lederen band. De kristallen tourbillon heeft een 18 karaat gouden kast bedekt met baguette geslepen diamanten die totaal 17. 48 Karaat en het heeft ook een transparante skelet tourbillon wijzerplaat. Slechts 18 stuks van dit horloge werden vervaardigd door jacob en co.

Het horloge is afgewerkt met een alligator band met een 2 individuel. De zwarte kaviaar knal uit hublot is het geval, kroon wijzerplaat en gesp ingelegd in baguette geslepen zwarte diamanten. Het horloge heeft 544 diamanten, met een totaal van 34. 5 Karaat en het heeft geen cijfers over het bellen. Het heeft een verstelbare lederen band en laatste jaar won de Grand Prix de geneve sieraden horloge prijs. Ulysee nardin produceerde slechts 30 stuks van dit prachtige uurwerk die wordt geleverd met een platina kast en band met een totaal van 568 baguette geslepen top wesseldon diamanten en 234 baguette geslepen koninklijke blauwe saffieren. De diamanten van dit horloge maakt een totaal van 33.

Dit is de eerste dubbele geconfronteerd polshorloge van Patek Philippe en is voorzien van de nachtelijke hemel op het achterzijde met de beweging van de sterren, de baan van de maan en het is fasen en een weergave van sterrentijd. Het beschikt ook over een eeuwigdurende kalender, een tourbillon en een minuut repeater. De tourbillon diamanten uit Blancpain beschikt over 480 ingebed diamanten van in totaal 58 karaat op de wijzerplaat, bezel, case, lugs en armband. Het is zelfoprollend en het heeft een uitzonderlijk lange gangreserve van zeven dagen. Deze luxe horloge is waterdicht tot een diepte van 100 meter. de Fibonacci zakhorloge heeft een zaak versierd met emailleren van een lotusbloem die nabootst gouden regel Fibonacci’s en wordt vertegenwoordigd door de slak vorm. Het horloge is voorzien van parelmoer tellers en een wit gouden wijzerplaat met een minuut repeater met kathedraal klokkenspel en een eeuwigdurende kalender. Het stuk kan tot twee jaar te worden gemaakt. De aeternitas mega 4 heeft meer componenten en complicaties dan waarschijnlijk bijna elke andere horloge in de wereld. Het is gemaakt van 1483 onderdelen en het heeft 36 complicaties. Het horloge toont drie tijdzones en een 999 jaar kalender, het heeft een flyback chronograaf en klokkenspel de beiaard westminster melodie op het uur met kleine aanvallen op het kwartier. geheim horloge Cartier’s ontvangen een extra vleugje luxe voor deze een van een soort feniks vormige polshorloge.

Het uurwerk is gemaakt van 18 karaat, rhodium plated wit goud en het maakt gebruik van smaragden voor de ogen en een grote peervormige portret geslepen diamant weging 3. is alleen het horloge onder 3010 briljant geslepen diamanten van in totaal 80.