Goingorganic.nl

MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g)

Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g) by MRM Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 29,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g)
Prijs: € 29,50
Inhoud: 1.54 kg, 24.6 x 15 x 15 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Mrm, veggie maaltijdvervanging, chocolademoche, 3 pond (1, 361 g) – natuurlijke smaak. Versterkt met probiotica, vitaminen en mineralen. Uitstekende bron van vezel & omega-3s ala, dha & epa. 22 gram eiwit met spijsverteringsenzymen. Melkvrij, soja vrij, glutenvrij. Vegan. Voedingssupplement. Treleafia zoetheid van nature. Geproduceerd in een gmp gecertificeerde faciliteit. Mrm veggie maaltijd biedt een complete vegetarische en vegetarische maaltijd voor degenen met weinig of geen tijd voor ontbijt, lunch of diner. Veggiemaaltijd bevat alle voedingsstoffen die op een evenwichtige voedselplaat staan, in een enkelvoudige scoop, en leveren de belangrijkste voedingselementen om gezonde gewichtsbeheersing en maer lichaamsamenstelling te ondersteunen. Onze uniek gebalanceerde formule helpt ook om de honger te bevredigen en gezonde bloedsuikerspiegel te bemiddelen en de absorptie van voedingsstoffen te versterken. Met 22 gram eiwit uit een precieze mix van erwt, bruine rijst, zwarte rijst en lijnzaad eiwit, veggie maaltijd bevat een volledige reeks macro- en micronutriënten en u door uw dag.

 Deze unieke maaltijd optie levert essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft om een ​​gezonde, robuuste levensstijl te ondersteunen. Onze eigen groente- en fruitmengsel voegt een royale 1000 orac eenheden antioxidant bescherming toe, naast een breed spectrum aan enzymen en probiotica die de spijsvertering ondersteunen. Specifieke probiotica in veggiemeel, waar gekozen voor hun diversiteit, en zijn microcapsuleerd om stabiliteit te waarborgen – een strategie die resulteert in vijf keer meer darmkolonisatie. Een rijke bron van omega-3 vetzuren bevat deze heerlijke maaltijdvervangingshake, een combinatie van 32 milligram docosahexaeenzuur (dha) en eicosapentaeenzuur (epa), samen met 1. 4 gram alfa-linoleenzuur (ala). Het biedt ook 8 vol gram vezels per portie. Mrm veggie maaltijd is een complete veganistische maaltijd optie, of een verfrissend alternatief voor degenen die iets anders zoeken in een onmiddellijk maaltijdproduct dat geen wei bevat, noch soja eiwit. Een hypoallergeen, cholesterolvrij, melkvrij, soja-vrij en glutenvrij alternatief voor degenen die gevoelig zijn voor maaltijdopties die dierlijke eiwitten kunnen bevatten of die genetisch gemodificeerde voedingsbronnen bevatten.

MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Flavorvol alternatief voor melk- en sojameletvervangingen. Versterkt met enzymen, vitaminen en mineralen. Allergenvrij, glutenvrij en cholesterolvrij. Uitstekende bron van vezel en omega-3, dha & epa. Hoge sterkte alfa-linoleenzuur. Geen kunstmatige smaken, kleuren of zoetstoffen. Veganistisch en vegetarisch. goingorganic.nl Deze eiwit / maaltijdvervanging mengt heel goed, ik gebruik alleen koud water en meng in een shaker fles, geen klompen, smoothe consistency, ik gebruik meer water dan op instructies. De enige fout zou zijn, het is heel erg lief, smaak als suiker. Ook is er geen koffie smaak voor een chocolade mocha titel. Ik zal proberen met een schotje koffie volgende keer een fijne ijs koffie smaak. Ik zou dit product aanraden als u van lieve dingen houdt. Dit is mijn herhaalde bestelling van webshop en ik kan er niet aan doen. De zoete smaak van dit eiwit is zeer behulpzaam om de bittere smaak van msm poeder die ik daarmee meng, evenwichtig te maken.

MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Ik heb eerder de vanille smaak geprobeerd, maar ik vind het niet leuk. Deze smaak beter. Ik vond het leuk en het bleef me vrij vol tot bijna lunch als mijn ontbijt smoothie, maar de zoetstof kan een beetje te zoet / nep proeven voor sommigen zijn. Ik dacht dat ik mijn waterinlaat zou kunnen opnemen als de smaak te sterk was, zodat ik het met 1 liter water en ongeveer 2-3 theelepel instant koffie en ijs ijs om het gemakkelijker te consumeren. Het is vrij gritty en ik zou het niet erg vinden dat het dikker is in consistentie (niet zo dik, zelfs bij het gebruik van de aanbevolen 8-12 oz water), dus ik probeer morgen wat chia zaden te voegen. We zullen zien hoe het werkt! Dit product is een grote waarde en mengt beter dan sommige andere krachten. MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g) De smaak is niet slecht, maar het is niet fantastisch. Het heeft die stevia nasmaak die ik niet echt verzorg, maar niet haten. Anders dan, het vult me ​​op en dient als een adequate maaltijdvervanging. Druk op mijn naam, ik heb een extreem druk leven, maar wil mijn vrijetijdskoken niet doorbrengen. Ik wil ook gezond eten.

Review: MRM, Veggie Meal Replacement, Chocolate Mocha, 3 lbs (1.361 g)

Dit product kwam op de top voor me ito ingrediënten, waar voor je geld en smaak. Ik probeer altijd nieuwe producten, maar kom altijd terug naar dit. Ik beveel het sterk aan. Het feit dat het vegaan is, maakt het nog beter. Ik hou van dit product. Veel eiwit per portie, geen grappige zaken, veel groenten en fruit. De chocolade zal echter elke andere smaak overwinnen. Ik heb de fout gemaakt van het mengen in mijn fruit smoothies. U proeft het fruit niet meer. Dus, ik heb gewoon een schepje in water, drink dat op en heb dan mijn fruit smoothie. Verbazingwekkend.

 Ik ben van plan niet alles te gebruiken behalve mrm! Ik geniet echt van dit eiwitdrankje. Het is best lief, dus ik maak normaal gesproken 16 oz drankjes voor een portie om de soetheid af te snijden. Leuk als je een snelle maaltijd of een chocoladefix nodig hebt. Ik heb een paar van deze producten geprobeerd en ik vind ze zeer behulpzaam als een opname in mijn dieet. Maar deze is op de lijst als het gaat om smaak. Textuur is niet slecht, maar ik heb een ander product geprobeerd en terwijl het beschikbaar is, is het wat ik zal verbruiken. Geweldig product voor maaltijdvervangingen. Vreemde smaak Ik vraag me af of ik dit kon afmaken.

 Meestal hebben de vanille versie zonder problemen. Deze chocolade mocha versie is extreem bitter, lichte fizz en verbrandt de tong! Ik ben er zeker van dat er iets mis is met deze partij en hoop dat ik hier niet ziek word! Nu betwijfel ik de kwaliteit van mrms producten in het algemeen. Zo ongerust nu. Vezel vertraagt ​​ook de normale toename van de bloedsuikerspiegel als reactie op een maaltijd, zelfs wanneer alleen proteïnen worden gedronken. De voordelen van kokoswater zijn dat het door elektrolyten kan helpen om je te rehydrateren, terwijl de voedingsstoffen in melkeiwitten de glycogeenvoorraden aanvullen en de spieren helpen herstellen. Zonder in te gaan op te veel details, zal suiker je gezondheid op de lange termijn schaden. Omdat veiligheid bij orgain van het grootste belang is, nemen wij buitengewone maatregelen om ervoor te zorgen dat onze glutenvrije producten voldoen aan de fda-vereisten die glutenvrij moeten worden geëtiketteerd. Je kunt het aantal calorieën van een shake eenvoudig verhogen als je te veel banaan, pindakaas, honing of sap toevoegt.

Ons rapport over het beste eiwitpoeder voor elk doel verbleekte het internet, en nu zijn we terug om de beste (en slechtste) grijpgrage eiwitshakes te onderzoeken die je sneller afslanken dan dat je san abracadabra zegt. Heb je enig advies – ik ben nieuw voor dit alles. In tegenstelling tot veel poeders, hoef je niet veel te doen om je calorie-inname op een grote manier te verhogen. Ze zijn zeker een bevredigend iets om tussen de lunch en het diner te passen, en ze doen het goed met melk. Kun je geloven dat Slimfast nog steeds een bestverkopend shake-merk voor maaltijdvervanging is – de originele slimfast was zo slecht dat het niet eens de lijst maakte (nummer één ingrediënt-suiker!) In de Verenigde Staten worden ze gereguleerd door de FDA. Mineralen spelen een rol in elk deel van ons lichaam, inclusief het reguleren van onze hartslag, het dragen van zuurstof en het bouwen van sterke botten en tanden. Meng alle ingrediënten samen met uitzondering van toppings. (Opmerking: we zijn niet akkoord met een van deze producten, maar vermelden ze ter vergelijking ) Er zijn ook enkele potentiële risico's voor het gebruik van maaltijdvervangende shakes. Ze leveren koolhydraten om energie te leveren aan de werkende spieren; eiwit om aminozuren te verschaffen voor spiergroei en reparatie; en vitaminen, mineralen en metabolieten, om aan voedingsbehoeften te voldoen. Coupon van kaart en online fabrikant vereist voor prijsbepaling.

Als je eenmaal het dieet hebt beëindigd, ga je regelrecht terug naar je slechte gewoonten, eet je vreetbuien omdat je zo beroofd bent geweest en zet je het gewicht terug (of meer).