Goingorganic.nl

MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g)

Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g) by MRM Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 29,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g)
Prijs: € 29,50
Inhoud: 1.54 kg, 15 x 15 x 24.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Mrm, veggie maaltijdvervanging, vanilleboon, 3 pond (1, 361 g) – natuurlijke smaak. Versterkt met probiotica, vitaminen en mineralen. Uitstekende bron van vezel & omega-3s ala, dha & epa. 22 gram eiwit met spijsverteringsenzymen. Melkvrij, sojavrij, glutenvrij. Vegan. Voedingssupplement. Treleafia zoetheid van nature. Geproduceerd in een gmp gecertificeerde faciliteit. Mrm veggie maaltijd biedt een complete vegetarische en vegetarische maaltijd voor degenen met weinig of geen tijd voor ontbijt, lunch of diner. Veggiemaaltijd bevat alle voedingsstoffen die op een evenwichtige voedselplaat staan, in een enkelvoudige scoop, en leveren de belangrijkste voedingselementen om gezonde gewichtsbeheersing en maer lichaamsamenstelling te ondersteunen.

Onze uniek gebalanceerde formule helpt ook om de honger te bevredigen en gezonde bloedsuikerspiegel te bemiddelen en de absorptie van voedingsstoffen te versterken. Met 22 gram eiwit uit een nauwkeurige mengeling van erwt, bruine rijst, zwarte rijst en lijnzaad eiwit bevat veggiemaaltijd een volledige reeks macro- en micronutriënten om u door uw dag te krijgen. Deze unieke maaltijd optie levert essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft om een ​​gezonde, robuuste levensstijl te ondersteunen. Onze eigen groente- en fruitmengsel voegt een royale 1000 orac eenheden antioxidant bescherming toe, naast een breed spectrum aan enzymen en probiotica die de spijsvertering ondersteunen. Specifieke probiotica in veggiemeel, waar gekozen voor hun diversiteit, en zijn microcapsuleerd om stabiliteit te waarborgen – een strategie die resulteert in vijf keer meer darmkolonisatie. Deze rijke bron van omega-3 vetzuren bevat een combinatie van 32 milligram docosahexaeenzuur (dha) en eicosapentaeenzuur (epa), samen met 1. 4 gram alfa-linoleenzuur (ala). Het biedt ook 8 vol gram vezels per portie. Mrm veggie maaltijd is een complete veganistische maaltijd optie, of een verfrissend alternatief voor degenen die iets anders zoeken in een onmiddellijk maaltijdproduct dat geen wei bevat, noch soja eiwit. Een hypoallergeen, cholesterolvrij, melkvrij, soja-vrij en glutenvrij alternatief voor degenen die gevoelig zijn voor maaltijdopties die dierlijke eiwitten kunnen bevatten of die genetisch gemodificeerde voedingsbronnen bevatten. Flavorvol alternatief voor melk- en sojameletvervangingen.

MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Versterkt met enzymen, probiotica, vitaminen en mineralen. Allergenvrij, glutenvrij en cholesterolvrij. Uitstekende bron van vezel en omega-3, dha & epa. Hoge sterkte alfa-linoleenzuur. Geen kunstmatige smaken, kleuren of zoetstoffen. Veganistisch en vegetarisch. goingorganic.nl Ik wilde dit poeder echt leuk vinden. Hoog eiwit, mengt goed, smaakt mild, en lijkt goed te verteren – maar het is zo ziek van de stevia dat het moeilijk maakt om er mee te werken. Als u niet van Stevia houdt of geen kunstmatige zoetstof smaakt, zal u dit poeder haten.

MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Zelfs als u de helft van dit poeder met een ander ongezoet poeder mengt, is het nog te stevia zoet. Opmerking aan de fabrikant: maak een formule die ongesoet is, zodat de rest van ons onze eigen voorkeurs zoetstof kan gebruiken. Ik hou van wat erin zit, en het lost zich goed op. Flavourful zelfs met water. Het is gewoon veel te lief voor mij en zelfs voor mijn man zoete tand. We hebben de voorkeur aan de chocolademoche smaak. Ik zal dit waarschijnlijk proberen met cranberry sap of andere taart smaken, ik heb alleen water of sojamelk gebruikt. Maar het is vullend en makkelijk te drinken! Goede waarde zeker. Ik vond deze shake bijna onmogelijk om te drinken, omdat de smaak van de toegevoegde zoetstof zo erg overweldigend was. De smaak was er nog steeds nadat ik mijn tanden schoongemaakt had. De consistentie was ook erg dik, zoals taartbeslag.

Ik houd het nu als een back-up voor de tijd wanneer mijn tuin van het leven schudt, tussen de bezittingen van webshopen loopt. Ik denk dat dit product echt goed kan zijn als ze de suikervervanging niet gebruiken. Ik heb eindelijk een product gevonden waar ik geen allergie mee heb. MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g) Mijn allergieën omvatten rogge, tarwe, gist, eieren, soja, zuivel, bromelain, & papain. Dit product is schoon genoeg en zeer effectief. Uitstekende probiotische mix ook. De stevia stoort me niet omdat het niet sterk is en het geeft de drank een aangename smaak in plaats van soms maagvallige smaak. Kortom, heel blij om dit product te hebben gevonden. Dit is de eerste shake / maaltijdvervanging die ik ooit heb geprobeerd. Ik was bezorgd dat het niet goed zou proeven als ik het alleen met water meng, maar het smaakt heerlijk! Het is een beetje zoet, maar niet zo lief. Ik heb het nog lang niet gebruikt, maar tot nu toe ben ik er heel blij mee. Ik houd het op het werk voor snacks, of als ik geen tijd heb voor een lunchpauze, hou van het gemak van deze maaltijdvervanging.

Review: MRM, Veggie Meal Replacement, Vanilla Bean, 3 lbs (1.361 g)

Het is lekker en dik als een milkshake en ook zo leuk. Gewoon wens ze gebruikten echte vanille, maar dat zou het duurder maken. Het is geweldig waarde! Ook erg blij dat het allergeen vrij is. Ik voel me alsof ik mezelf behandel als ik het heb, voordien heb ik herbalife-maaltijdvervanging gebruikt. Vanwege het zijn dure prijzen en van lage waarde, heb ik dit in de hartslag geprobeerd. Ik gebruik meestal een portie van het en voegt met laag vet melk / sojamelk toe.

Het is niet slecht, dat de nasmaak soms kan afwijken. Ik moet aan de smaak wennen. Het kan mij minstens 4 uur duren, dan ga ik hongerig. Ik neem dit als mijn ontbijt. Het is lief en ik heb nog nooit met water geprobeerd. Zou aanraden voor een betaalbare maaltijdvervanging. De smaak is niet slecht, maar een volle scoop geeft me buikpijn. Een halve scoop is perfect voor het verplaatsen van het spijsverteringsstelsel, en het lijkt een goede hoeveelheid vezels te hebben. Ik neem het met een andere proteïne shake specifiek door de goede spijsverteringskwaliteiten. Uitstekend product en de smaak is geweldig en beter maar wat erin is, is geweldig en goed voor jou.

Ik zou dit product zeker opnieuw kopen. Oh een ander ding, ze zijn niet chinsey op de hoeveelheid van het product. U krijgt zoveel product als de grootte van de container. Dus het is gevuld aan de top met poederachtig. Beste (en goedkoopste) eiwitpoeder dat ik heb gevonden. Vanille mengt goed met fruit, maar hun chocolade is op zichzelf lekker. Ik hou van dit eiwitpoeder!

Smaakt goed en mengt goed met water. Ik drink het vaak voor ontbijt en het vult me ​​op. Ik heb eerder de mrm eiwit shakes gebruikt, en dit product is net zo goed. De textuur is mooi en glad, en de vanille smaak is niet te zoet. De smaak is niet slecht, het heeft er maar een beetje aan. Stevia-extractie is een proces dat lijkt op dat van theeboemen, waarbij het organische bladmateriaal zachtjes wordt verwarmd om de gewenste steviolglycosideverbindingen te extraheren. Als u vooraf wat snelle wiskunde wilt doen, kunt u de calorieën uit vet, koolhydraten en eiwitten optellen om te zien of deze overeenkomen met de totale calorieën zoals aangegeven op het voedingsblok. Onze poeders zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan recepten, van pannenkoeken tot ijslollys, en zelfs in soepen en stoofschotels.

Controleer het voedingswaarde-etiket op allergenen, zoals gluten of melk, als u lactose-intolerant bent. Het is ook bedoeld om te worden gemengd met melk of water. Ze zijn meestal vrij goed, effectief en meestal gebaseerd op eiwitpoeders met verschillende speciale additieven. Lichaamsbeweging en goede voeding zijn noodzakelijk om gezond gewichtsverlies te bereiken en te behouden. Voordat we ons verdiepen in al het lekkers van ingrediënten, laten we een paar basisprincipes van het dieet bekijken. Idealshape beweert dat slechts één portie van 90 calorieën van de shake voldoende is om u tevreden te houden voor maximaal drie uur vanwege de opname van het volledig natuurlijke aardappelproteïne genaamd slendesta. Ongeraffineerde rietsuiker bevat 17 aminozuren, 11 mineralen en 6 vitaminen, waaronder antioxidanten die mogelijk oxidatieve schade kunnen veroorzaken. Idealshape is slechts 90 calorieën per portie. In plaats daarvan zorgt johns hopkins voedingsdeskundige joshua nachman ervoor om zijn eigen te zorgen voor copycat van amandelmelk, amandelboter en eiwitpoeder. Ik overwoog het poeder te gebruiken om mijn diner te vervangen, omdat ik nooit vóór 10 uur 's avonds genoeg tijd heb om een ​​goede maaltijd te maken. De magere shake is de beste keuze voor mensen die hunkeren naar minder gewicht willen verliezen.

Ze zijn ook gemaakt om twee keer per dag te worden gegeten. Het is ongeveer op één lijn met een smoothie van jambasap of een fles eiwitzone door naakt sap, maar toch zijn er redelijker geprijsde alternatieven als je echt, echt wilt shaken. Er zijn zelfs aanwijzingen dat caseïne tumorvorming kan ondersteunen om de groei van kanker bij ratten te veroorzaken (14). Als het gaat om het behalen van resultaten, is uw herstel net zo belangrijk als uw training. Merken die een volledig assortiment aan voedingsstoffen aanbieden, zullen dat vaak zeggen omdat het een belangrijk onderdeel van marketing is.