Goingorganic.nl

Natur Compagnie Uiensoep – Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken

Natur Compagnie Uiensoep

€ 1.00

Kopen >>

Productnaam: Natur Compagnie Uiensoep
Prijs: € 1.00
Inhoud: 35GR
Productcategorie: Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken, Natur Compagnie, natur, compagnie, uiensoep

Natur Compagnie Uiensoep, Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken, Natur Compagnie Uiensoep met BIO kwaliteit Ik wist het problemen die ik leed waren gebruikelijk niet alleen muzikanten, maar voor mensen in alle lagen van het leven als voedselvoorziening van ons land drastisch is veranderd sinds de jaren 1950. Ik besloot om anderen te helpen toegang tot deze levensreddende informatie hebben door het schrijven van een boek met dr. John Turner, de chiropractor die me geholpen te herstellen die een voormalig nationaal kwalificatie turnster, en Sally Fallon, de stichter van de weston een. In mijn boek bespreken we wat voedsel oorzaak spijsverteringsproblemen en chronische kwalen. Zonder deze voedingsmiddelen, vertering en opname van voedingsstoffen kan uiteindelijk ernstig in gevaar gebracht. We hebben ook betrekking op het belang van traditioneel gekweekte voedingsmiddelen die een gezonde darmflora te bevorderen, zonder welke onze voedingsmiddelen zijn niet goed afgebroken en ongezonde bacteriën kunnen gedijen in het darmkanaal veroorzaakt bacteriële fermentatie en schade aan de ingewanden. Wanneer het darmkanaal beschadigd, kan onverteerde eiwitten lekken door de darmwand, waardoor een immuunsysteem en inflammatoire stoffen voortdurend door het lichaam circuleren. Voor muziek, dans of atleten, kan dit leiden tot een predispositie voor schade en ontsteking. Prijs werd een set van dieetwensen noodzakelijk voor een optimale gezondheid van de mens die gepaard nutriënt-dichte, makkelijk om voedsel met voldoende traditionele vetten verteren van geweid dieren en wild gevangen vis natur.

Door deze aanpak, ik omgekeerd mijn zure reflux en schade aan de ingewanden, en op voorwaarde dat mijn lichaam met de voedingsstoffen die nodig zijn voor het bouwen van de gezondheid. Ik ben nu hersteld en helder gezond! Voor het eerst in 25 jaar dat ik geen pijn of ontsteking in mijn lichaam voor meer dan vier jaar hebben gehad. Mijn embouchure is helemaal sterk en ik heb uitstekend uithoudingsvermogen. Hoewel het vinden van hoogwaardige voedingsmiddelen en het veranderen van uw dieet kan in eerste instantie worden bemoeilijkt, je gezondheid is je belangrijkste bezit compagnie. Prijs vond dat ondersteund optimale gezondheid van de mens waren de permanente antwoord op de genezing van mijn maag-darmkanaal, en dan, mijn langdurige pijn Natur Compagnie Uiensoep – Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken. Het opwindende nieuws is er een groeiende beweging van mensen in het hele land dat draait om dezelfde voedingsmiddelen te verbeteren chronische ziekte van alle soorten. Voor meer informatie over ons boek en seminars zien of onze nieuwe ebook op zure reflux dieet. Op tweeëntwintig, heb ik al last van chronische ontsteking van de afgelopen vijf of zes jaar.

Dit is vooral voordoen als ernstige Pols tendinitis gebundeld met lage rugpijn en pijn in de knie. Vroeger een fervent tennisser, hardloper en zwemmer, heb ik moest stoppen met al deze activiteiten te doen, ondanks fysiotherapie, maanden van ijsvorming, verschillende supplementen, enz Eten & Drinken. Het afgelopen jaar heb ik gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte en hebben op prednison gezet voor meer dan een jaar. Na overvloedige uren van onderzoek, heb ik veranderde mijn dieet (nu streng paleo) en hoop biest en andere intestinale ondersteunende supplementen toe te voegen. Ik hoop, met een aanhoudende genezing van mijn spijsverteringskanaal, om remissie te bereiken vanuit mijn auto-immuunziekte en, misschien, vinden verlichting eindelijk voor mijn inflammatoire problemen. Het beste van geluk voor jou en iedereen die te maken met soortgelijke problemen. Het is deprimerend om te ontdekken dat de dingen die je afhankelijk van om te genezen en reinig je blijken te zijn je te vergiftigen.

Het leven is al moeilijk genoeg zonder te worden verraden door een fles, een compacte, of een buis. Maar in de ongeteste, ongereguleerde grabbelton dat is uw badkamermeubel, drogisterij schoonheid gangpad, of cosmetische geval uw persoonlijke verzorgingsproducten te verbergen een giftige verhaal inderdaad compagnie. Maar hoe zou er een schadelijke nachtmerrie brouwen in mijn badkamermeubel zijn? Ik mezelf altijd beschouwd als een veilige en verantwoorde consument. Ik koop gebruikte kleding, ik drink geen koffie uit piepschuim bekers, en ik kijk altijd uit mijn make-up en huidverzorgingsproducten op de huid diep cosmetische databank. Een fantastische website die de tarieven toxiciteit van commerciële producten op een schaal van 1 tot 10. Maar probeer als ik zou kunnen, ik kon geen veilige gezicht scrub te vinden, dus ik verhandeld mijn vlekken voor een gevaar niveau 4. Ives frisse huid abrikozen scrub, een wonder scrub, alle natuurlijke, goedkope en effectieve, ik was zo blij. ik onmiddellijk met pensioen mijn gevaar niveau 4 scrub voor wat ik verondersteld om redding te zijn. Zes maanden later tijdens het opzoeken van toxiciteit niveaus voor mijn vriend, ik keek naar mijn vertrouwde wonder scrub en realiseerde dat ik eigenlijk nooit had het opgezocht compagnie. ik onschuldig typte de naam in de zoekbalk; ik was niet bang. Als de pagina geladen is, ik kon nauwelijks begrijpen, het is verraad.

Natur Compagnie Uiensoep – Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken Beoordeling

Mijn mooie, wonderbaarlijke, groen, alle natuurlijke, kruiden gezicht scrub was in feite een gevaar niveau 7! Een enge, wrijf je gezicht in een stortplaats, zeer gevaarlijke 7! En net als dat, mijn eco idealist, geïnformeerde consument naïviteit voldaan wordt ondergang. Ik vuurde een e-mail naar de afdeling voorlichting van de consument bij st. Niet alleen heeft het te pakken geen van de problemen bracht ik in mijn e-mail (Like het feit dat ze vergiftigen consumenten met zeer gevaarlijke producten.) Maar is een prachtig voorbeeld van de schaamteloze ligt de beauty-industrie gerechten uit de dagelijkse. Spijtig om te leren van uw ontevredenheid met ons product. veiligheid van de consument is top albert0 Culver’s prioriteit. Ives frisse huid abrikoos scrubs zijn niet giftige producten Natur Compagnie. We stellen u het brengen van uw zorgen aan onze aandacht. Bedankt dat u contact Alberto Culver.

Laten we eens kijken wat die veilig en streng geëvalueerd dingen doen om mijn lichaam volgens de huid diep cosmetische veiligheid database van de Environmental Working Group’s Natur Compagnie Uiensoep – Biologische soep, Biologisch diner, Biologische voeding, Eten & Drinken. Hier is de checklist die de webpagina voor dat st. Ives? Ik wil 6 maanden van uw gifstoffen uit mijn lichaam! Ik wil om te lopen in een drogisterij en niet om mijn weg te halen door een mijnenveld. Ik wil kiezen om make-up te dragen en mijn haar wassen en wrijf mijn gezicht zonder mezelf bloot aan giftige stoffen. Ik wil niet hebben om onderzoek te doen naar vinden veilige merken; Ik wil dat ze allemaal veilig te zijn. Ik wil niet dat schoonheid aan iets wat ik riskeren mijn leven te zijn. Maar de meeste denken dat iemand is ervoor te zorgen de dingen die we smeren van top tot teen per dag veilig is. Niet alleen het Food and Drug Administration (FDA) hebben geen toezicht van ingrediënten in cosmetische, huidverzorging of haarverzorging producten, maar ze hebben ook niet bevoegd om te standaardiseren, te meten of af te dwingen van de organische, kruiden, en alle natuurlijke benamingen die zo veel producten ophemelen op hun etiketten Eten & Drinken.

In tegenstelling tot in voedsel, deze termen hebben geen wettelijke definitie bij het beschrijven van ingrediënten in producten voor persoonlijke verzorging. Kortom, bedrijven kunnen wat ze willen zetten in een fles en het noemen wat ze willen op de fles. Sinds 1938 heeft de FDA verboden een totaal van 8 ingrediënten uit meer dan 12.000 worden gebruikt in producten voor persoonlijke verzorging. 067%! Niemand kan foutloos die vaak, veel minder een industrie die zullen proberen bijna alles om winst. veiligheid van de consument in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten zet zich uitsluitend baseert op de veiligheid industrie commissie zijn. Ives het bezit ook een heleboel andere merken, waaronder nexus en tressemme. De veiligheid industrie commissie toetst minder dan 20% van alle producten die worden verkocht in de Nederland, en het is aanbevelingen zijn niet verplicht. Iedereen gebruikt tandpasta, zeep, shampoo en een verscheidenheid van andere producten.

In feite, de gemiddelde Noord-Amerikaanse man maakt gebruik van 6 producten per dag en de gemiddelde vrouw gebruikt 12. Dat is een gehele partij van onbeschermde blootstelling aan mogelijke toxines. Zelfs nu met wetenschappelijke studies koppelen van toxines en chemische stoffen in producten voor kanker, leerproblemen, problemen met de voortplanting, etc, geen enkele wet in de Nederland vertelt bedrijven wat ze wel en niet kunnen zetten in producten. geen enkele wet in de Nederland dwingt hen om de waarheid over wat er in hun producten ofwel vertellen. Tenzij wetten worden doorgegeven dat kennen de FDA de macht om de sector politie en zorgen waarheidsgetrouw etikettering en veilige ingrediënten, jij en ik zijn links te kiezen tussen betekenisloze aanspraken op een plank vol met flessen. Celia cipier is een student in Berkeley, Californië.