Goingorganic.nl

Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml)

SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml) by Natural Care Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.05 kg, 3.3 x 6.6 x 13 cm
Productcategorie: Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays, Health, Nasal Health, Nasal Sprays

Natuurlijke verzorging, sinufix, nasale decongestant & reinigingsnevel, 0. 5 fl oz (15 ml) – voor volwassenen en kinderen. Homeopathische. Niet verslavend. Neusnevel. Aloe – verzachtend, hydraterend, organisch gegroeid. Snelle natuurlijke sinus reliëf. Sinusdruk. Verstopte neus. Verzacht droge, geïrriteerde neusgangen. Reinigt en hydrateren. Sinufix. Adem vrij, kalmeer neusgangen en verlicht de sinusdruk. Werkt in seconden. Veilig te gebruiken zo vaak als nodig.

Geen chemische afhankelijkheid. Geen synthetische drugs. Geen kunstmatige conserveermiddelen. Voor volwassenen en kinderen. Biedt fijne mist in precieze doseringsspray. Helder reliëf. Niet voorgeschreven. Geen drugs bijwerkingen.

Indicaties: voor de tijdelijke, rustgevende verlichting van neusverstopping, sinus congestie en druk en droge, geïrriteerde neusmembranen geassocieerd met sinusitis, geïrriteerde / gezwollen sinus passages, hooikoorts, kou of andere bovenste luchtwegen allergieën (allergische rhinitis). Helpt nasale passages en bevordert neus- en / of sinus drainage. Sinufix helpt nasale passages en sinussen te voelen helder en comfortabeler, zodat u beter kan ademen en slapen. Therapie voor sinus / allergie problemen zou moeten helpen bij het beheersen van symptomen en ook helpen mensen zich beter voelen en functioneren in hun dagelijks leven. Antibiotica worden veel gebruikt om sinusitis te behandelen. Volgens de Mayo kliniek is de primaire oorzaak van sinusitis schimmels – mallen en gisten die in de lucht komen als pollen. Antibiotica zijn daarom niet effectief, meestal omdat ze bacteriën richten. Synthetische over-the-counter decongestants kunnen een beetje reliëf van symptomen bieden, maar ze hebben geen effect op de ontsteking.

Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml): Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

 Bij langdurig gebruik worden vaak nasale decongestante ineffectieve en kunnen ze afhankelijk zijn. Dit gebeurt niet met sinufix mist. goingorganic.nl Als u of iemand dat u kent, lijdt aan sinusitis, nasale infecties of een ander soort nasale irritatie, koop dit product! De rx-sprays die de allergist al jaren aan mijn vrouw gaf, waren verslavend en begon haar neus te laten bloeden. Dit is het eerste product dat ik heb overgeheven die niet alleen werkt maar ook een rx, maar helpt de schade die de rx en otc-sprays daar op de markt hebben gedaan! Mijn vrouw zei dat ze het kalmerend voelde en haar neus genezen de eerste keer dat ze het gebruikte! Dank u natuurlijk! webshop, ga alsjeblieft door om dit product te verkopen! Het is het enige product van het soort dat ik heb gevonden en je bent de enige winkel van je soort op internet dat ik vertrouw! Dit werkt goed als u een natuurlijke decongestant nodig hebt. Ik heb dit al jaren gebruikt. Het is sterk en zal je ogen eerst wateren, maar het helpt je sinussen uit. Ik heb overgeschakeld van het gebruik van de voorgeschreven steriodesprays hierop omdat het beter werkt. Het heeft ook geholpen om de symptomen van een sinus infectie te herstellen die begonnen was. Ik begon dit en heb sindsdien geen allergische schoten gehad.

Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml): Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

Het helpt bij problemen met sinus en allergie. Mijn zoon heeft vergrote adenoïden en gaf een rx allergie mist, waardoor hij erg ziek was. Dit werkt fantastisch voor hem en ik voel me beter dat het natuurlijk is zonder schadelijke bijwerkingen om zich zorgen te maken. Hij bespuit elke neusgat een keer voor het bed als zijn allergieën hem storen en met zijn mond kunnen slapen wanneer hij dit gebruikt. Het doet zijn neus rennen een beetje en ogen water, maar het helpt om zijn sinussen uit te wissen, zodat hij vrij kan ademen. Ik beveel dit aan. Ik heb dit ook geprobeerd voor mijn eigen allergieën en het was erg krachtig in vergelijking met andere sprays die ik heb geprobeerd. Hij heeft een probleem met congestie door een afwijkend septum, en dit is het enige product dat hem verlichting geeft. Ik ben zo blij dat ik het heb gevonden.

Als u geen andere producten kunt vinden zoals sudafed, is dit product uw beste alternatief. Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml) Ik vind niet persoonlijk nasale sprays, maar dit is zeer rustgevend als je sinussen droog, achey zijn, maar toch overbelast zijn. Het helpt om congestie te verliezen en sinus infecties te voorkomen. Ik heb de fabrikant gemaild, maar ze hebben niet gereageerd. Ik zou dit product aanraden aan iedereen. Mijn moeder heeft geen andere alternatieven door haar a-fib conditie en sinufix heeft haar geholpen door een aantal zeer ongemakkelijke dagen. Ik gebruik dit product voor chronische sinusitis. Het werkt goed als een decongestant zonder bijwerkingen, en ik draag het zelfs bij me in mijn portemonnee. Als ik het gebruiken voordat ik 's nachts ga slapen, blijf ik vrij helder in de nacht. Het is leuk dat ik het zo vaak kan gebruiken als ik het nodig heb, en ik moet me geen zorgen maken over het verhogen van mijn bloeddruk. Ik gebruik dit bijna elke dag om mijn neus te helpen wissen. Ik gebruik butacort om de sinusitis weg te houden, maar het houdt mijn neus niet duidelijk. Dit werkt een traktatie en als ik het voortdurend gebruikt, begint mijn reukzin weer terug te komen! Het helpt bij sommige problemen met neusademing van allergie en constante rinitis. Mijn man gebruikte het en zei dat hij zijn neus niet had gevuld en hij kon net ademen.

Review: Natural Care, SinuFix, Nasal Decongestant & Cleansing Mist, 0.5 fl oz (15 ml)

 Mijn man is sinds december ziek geweest en hij zegt dat dit product de runny sinus drainage maakt in clumps die kunnen worden gehost of uitgeblazen. Sorry voor de beschrijving, maar dat is wat hij zei. Dit is een gave voor iedereen die sinusproblemen heeft. Ik gebruik het elke ochtend en ik heb geen sinus infectie gehad sinds ik het begon te gebruiken. Dit is een wonderproduct. Ik leef zo ​​kalm en heb allergieën en is geneigd voor bronchitis. Niet sinds het gebruik van dit! Onmiddellijke resultaten, ik vind het beter, als je het voor een tweede of twee in je neus laat zitten voordat je het blaast. Het verhoogt de neusdruppel in je keel fyi, wat ik leuk vind omdat ik me aan het werk helpt. Ik vind het ook een energiebron, misschien maar ik, maar ik kan niet slapen nadat ik het heb genomen, minstens een paar uur. Ik gebruik deze spray elke nacht in combinatie met een andere homeopathische sprays genaamd sinusin. Deze combo houdt me 's nachts helder, zodat ik gemakkelijk kan ademen. Ik heb altijd problemen gehad met een gevulde neus en allergieën. Deze combinatie van spuiten heeft me altijd goed gedaan en maakt me snel en langdurig op. Als ik koud of allergisch aanval heb, gebruik ik het vaker door de dag.

U zult onmiddellijk een sensatie in uw sinussen zien. Het helpt zeker om drainage te krijgen. Ik had het begin van een hoofdpijn, gebruikt het met succes. Normaal gesproken gaat de hoofdpijn naar een migraine. Deze dingen werken, dit product helpt helemaal niet, in feite heeft het al enkele uren gedaan! Ik gebruikte het zoals aangegeven, en het stond als gek, en toen waren mijn sinussen compleet en zwaar voor de rest van de dag. Verligte sinuspijn onmiddellijk – gewoon geweldig! Ik heb deze nasale spuit tweemaal per dag al 4 jaar of zo gebruikt, en ik heb sindsdien nog geen van de sinusproblemen gekocht (was nogal chronisch).

Het is hier veel meer kosteneffectief in webshop dan in de lokale gezondheidsvoedsel- / vitamine-winkels.