Goingorganic.nl

Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml)

Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml) by Natural Dentist Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

€ 7,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml)
Prijs: € 7,00
Inhoud: 0.59 kg, 5.1 x 7.9 x 22.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Mouthwash

Natuurlijke tandarts, gezonde tanden fluoride spoelen, verse munt, 16. 9 fl oz (500 ml) – aangedreven door de natuur. Bewijs door de wetenschap. Sterkte tand emalje. Voorkomt holtes. Ada aanvaard. Geen alcohol. Geen kunstmatige smaken of kleuren.

Wreedheidsvrij product. Gezonde tanden fluoride spoeling is wetenschappelijk geformuleerd om holtes te voorkomen en tandemelk te versterken. Het is alcoholvrij en vrij van synthetische smaken en kleuren, het is ook zacht op gevoelig tandvleesweefsel, een effectief ademverfrisser en veilig om te gebruiken als uw dagelijkse mondspoeling. Gebruikt hulpmiddelen bij het voorkomen van tandholtes. De ada raad over wetenschappelijke zaken 'aanvaarding van de natuurlijke tandarts gezonde tanden anticaviteit fluoride spoeling is gebaseerd op het vinden dat het product effectief is om te helpen voorkomen en verminderen van tandbederf, wanneer gebruikt zoals aangegeven. goingorganic.nl Deze mondspoel bevat citroenzuur, waarvan bekend is dat het tandemalje erodeert. Het toevoegen van dit ingrediënt maakt gewoon geen zin. Ik heb via de website een vraag naar de makers gestuurd, maar kreeg zelfs geen antwoord. Gekocht dit voor mijn man en hij klaagde dat het sour / zure smaakte. Ik heb de ph met enkele ph paper getest en het leek ongeveer 3,5 of zo te zijn. Ik schreef naar het natuurlijke tandartsbedrijf wat erop antwoordde en dit antwoord kreeg. Het product is een verzuurde fluoride spoeling. Het zuur in dit geval ets de email, zodat fluoride gemakkelijker in de tanden kan worden opgenomen. Gezuurde fluorwaterspoelen hebben beter fluorideopname in vergelijking met fluoride spoelen dichter bij neutrale phs. Als u bezorgd bent over zuur-erosie uit voedingsbronnen, zal het gebruik van een van onze fluoride bevattende spoeljes helpen om eventuele effecten van zure erosie op de tanden te voorkomen. Ze zeiden dat het niet zuur zou moeten proeven en de fles zou vervangen.

Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

 Ik heb meer onderzoek gedaan en vond dat terwijl de tanden meer fluoride opnemen met de gezuurde spoelen in vergelijking met de neutrale neutrale, zijn de gezuurde fluorwaterspoelen niet goed als u samengestelde hars of porseleinverbindingen heeft. Dus ik moet een neutrale fluorwaterspoeling van een ander bedrijf kopen, zelfs als het kunstmatige kleurstoffen bevat die ik niet wil. Eerlijk gezegd, was ik echt verrast door zeer zoute / raar smaak voor de eerste keer (ik had nu gebruik gemaakt van voedsel xyliwhite mondspoel met zoete / zachte smaak). Maar ik ben nu goed met de smaak. Ik houd heel erg van anticavity concept. Ik begrijp gewoon niet waarom mondspoelen op een andere manier dan dit zijn gemaakt. Regelmatige spoeling met zeer alcoholische mondspoelen zijn gewoon niet goed voor u. Deze natuurlijke tandartsspoeling bevat geen alcohol, en bevat ook dezelfde soort holte-preventie en verondersteld tandenherbouw van fluoride dat in de populaire merken voorkomt. Wake up, Amerika. Ik heb al enkele maanden deze spoel gebruikt. Maar het was pas voor ongeveer een week dat ik me realiseerde dat het echt werkt. Ik heb deze spoeling onmiddellijk opnieuw gekocht en zal het blijven gebruiken. Mijn tanden doen geen pijn meer. Dank u natuurlijk tandarts. Ik heb andere natuurlijke tandartsproducten gebruikt en ik ben er erg tevreden over geweest.

Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

Maar deze spoel is het beste! Ik heb het al ongeveer een jaar gebruikt en heb geen holte gehad! Ik drink bronwater, dus ik ontvang geen fluoride van een andere bron. Terloops, het is ook een geweldige ademverfrisser. Goed product, mooie, verfrissende smaak. Geweldig ding, er is geen chemicaliën. Maar ik denk dat het te veel citroenzuur is, ik kan het elke keer voelen, het is alsof je een plakje citroen hebt gegeten.

Ik weet niet zeker of het goed is voor email. Ik heb niets slecht opgemerkt, maar ik gebruik het niet regelmatig, dus kan het niet zeker zeggen. Ik wilde een fluoride spoeling voor mijn tiener en ik gebruikte dat geen kleurstoffen bevatten, dus bestelde 2 flessen van deze spoel. Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml) Zij en ik zijn het er mee eens dat het vreselijk smaakt. Het veroorzaakt een stekende sensatie in mijn tong en ik kan alleen de smaak beschrijven als een kunstmatige suurlemoen met overtonen karton. Geen hard gevoel, ik vind het leuk, zo leuk om een ​​fluoride behandeling zonder chemicaliën te hebben. Ik hou van de smaak, een beetje minty, maar niet overweldigend. En dat vind ik leuk. wat is er niet te vinden Bedankt voor een uitstekende transactie van begin tot einde!

Review: Natural Dentist, Healthy Teeth Fluoride Rinse, Fresh Mint, 16.9 fl oz (500 ml)

A + dit product is de moeite waard is het gewicht in goud. Het werkt. Alle natuurlijke, goede smaak, ik gebruik zowel deze als de oranje gearomatiseerde mondspoeder en vind ze superieur aan de alternatieve producten die beschikbaar zijn bij zowel conventionele apotheken als gezondheidswinkels. Dit smaakt zo goed. Herhaal aankoop, effectief en smaakt goed, er is een beetje grappige smaak, maar het werkt goed. Ik heb geen holtes in een tijdje gehad, dus ik denk dat het werkt (klop op hout). Ook lijkt het op tand irritaties die ik heb, dus dat is ook leuk. Hou van de natuurlijke ingrediënten.

Ik vind dat deze spoel fluoride heeft, maar niet de kunstmatige smaakstoffen en kleuren. Het heeft een vreemde smaak – ik wou dat het meer minty was. Zo blij om dit voor mijn dochter te vinden. We hebben op zoek naar een gratis fluoride spoeling voor een keer. Het is mintig maar niet overdreven sterk. Goede smaak, leuke producten. Pak de flosdraad stevig vast tussen je duimen en wijsvingers. Studies tonen aan dat de meeste vrij verkrijgbare antiplaque spoelmiddelen en antiseptica weinig meer doen om tandplak en tandvleesaandoeningen te bestrijden dan om met water te spoelen. Naarmate de parodontitis vordert, kan de infectie zich uitbreiden naar uw kaken en botten. Ik kan me niet herinneren waar ik het vandaan heb gezien, maar ik heb het geprobeerd en ben sindsdien niet meer gestopt. In de loop van de weken gebruikten we de was, we konden het zeker voelen werken aan hydratatie terwijl het kalmeerde.

U dient af te zien van eten, drinken of zelfs uw mond spoelen met water na het gebruik van een fluoride mondwater. Regelmatig gebruik van mondwater voor en na het poetsen en flossen, kunt u de kans op vorming van gaatjes verminderen. Gebruikt zoals aangegeven door uw tandarts, kan chloorhexidine bepaalde tandvleesveroorzakende bacteriën tot een bijna niet-detecteerbaar niveau reduceren. Ik heb een lichte gevoeligheid op de tanden zelf, ik geloof dat dit net even wennen is om iets meer dan normaal te poetsen. De gel wordt aangebracht door deze op de tanden te smeren. In feite is het niet mogelijk om alle voedselresten en tandplak effectief met een tandenborstel te verwijderen. Als je alleen maar borstelt, doe je maar de helft van het werk, want borstelen laat bacteriën achter die tandbederf, tandvleesproblemen en slechte adem kunnen veroorzaken. Mondwater kan je tanden schoner en witter maken. Ze beweren niet alleen dat de studies naar alcoholische mondwater en orale kanker op zijn best zwak zijn, maar ze stellen ook dat hoewel sommige otcmouth-spoelingen alcohol bevatten, het potentieel voor ontwikkeling van medicijntolerantie en -verslaving door gebruik van deze producten te verwaarlozen lijkt. Problemen zoals tandvleesaandoeningen kunnen het verlies van uw permanente tanden veroorzaken naarmate u ouder wordt.

 Deze oude remedie in combinatie met de opgefrist kracht van etherische oliën, het rustgevende effect van aloë vera, en xylitol, een suikervervanger die het risico op tandproblemen kan verminderen, maakte mondelinge essentie van de nieuwe gouden standaard in de mondzorg. De oplossing zal de activiteit te verliezen met de tijd en kunnen worden weggegooid na één dag. Maar laat je niet de gedachte van vervelende plaque, holtes, tandsteen, of gingivitis u stopt met het krijgen van een goede nachtrust.