Goingorganic.nl

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml)

BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml) by Natural Factors Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

€ 15,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml)
Prijs: € 15,00
Inhoud: 0.05 kg, 3.6 x 5.6 x 8.9 cm
Productcategorie: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium), Health, Bone, Osteoporosis, Collagen, Supplements, Minerals, Silica, Silicon,

Natuurlijke factoren, biosil, ch-osa geavanceerde collageen generator, 0. 5 fl oz (15 ml) – schoonheid, botten, gewrichten. Vermindert fijne lijnen en rimpels. Dikt en versterkt haar. Versterken nagels. Bevordert sterke en flexibele botten. Bevordert gezonde gewrichten. Oorspronkelijke ch-osa formule.

Klinisch getest, ons octrooi nr. 5, 922, 360 en andere patenten in afwachting. Voedingssupplement. Vegetarisch. De doorbraak in collageen. Collageen is essentieel voor mooie huid, haar en nagels, evenals gezonde botten en gewrichten. Maar vanaf 21 jaar neemt collageen 1% per jaar af. Op de leeftijd van 30 worden de borden zichtbaar. Al jarenlang hebben wetenschappers gezocht naar een methode om het menselijk lichaam het vermogen te geven om zijn eigen collageen te regenereren. Maar het nam de ontdekking van de biosil van ch-osa om het realiteit te maken.

De capaciteit om collageen te genereren met je eigen dna-vingerafdruk maakt ch-osa de echte doorbraak in collageen. goingorganic.nl Ik lees een artikel over hoe biologisch beschikbaar silica kan botmatrix met 22% verhogen, maar ik denk niet dat ik een tweede fles zal kopen omdat de smaak zo slecht is! Tanden lijken minder gevoelig te zijn en haar is dikker, dit product geeft me een stijve nek als gevolg van de choline daarin. Ik heb het vele malen geprobeerd en uiteindelijk met een hoofdpijn komen als elke dag gebruikt wordt. Ik nam een ​​paar maanden en heb ook geen verbetering gezien in haar, huid of mails. Ik neem dit met biotine supplementen en neocell super collageen en na 3 maanden hebben ik een dramatische verbetering opgemerkt bij mijn haaruitvalprobleem. Sterk aanbevolen. Zou dit willen helpen met huid en haar, maar helaas niet veel, dit product zorgt ervoor dat mijn haar en huid er goed uitzien, ik was blij om mijn volledige bestelling tijdig te ontvangen. Het product, biosil, is wat ik wou, ik heb het al enkele maanden gebruikt, maar dat heb ik gehoord, helaas, dat moet ik stoppen. Ik heb meerdere containers besteld om me nog een paar maanden te laten gaan. Heb niets negatief om te melden. Als uw dieet niet voldoende silica bevat, dan is het goed voor u. Voor mij was er geen verschil voor en na het gebruik van dit product. Dank u, webshop! Goed product. Terwijl ik andere gezondheidsproblemen heb, die voorkomen dat mijn haar groeit, helpt dit product mijn nagels te groeien en een fijne lijn te maken. Ik kan niet reageren op haargebruik.

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml): Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

 Al meerdere jaren heb ik biosil zonder problemen gebruikt, en ik heb de geavanceerde collageengenerator per fout gekocht. De eerste keer dat ik vijf druppels aan een vloeistof toevoegde om de drank te drinken, ging de smaak van mij, en de geur was vervelend. Ik kon niet achterhalen waarom de geur lingerde en ik ontdekte dat de vloeistof vettig was, waardoor het bleef aan de beker die ik de vijf druppels had geplaatst. De vettige film die aan de keukenvamp stond, zou ik de beker wassen met. Nadat de kop en de spons door de vaatwasmachine waren gerund, was de vreselijke geur eindelijk weg. Vanaf dat moment gebruikte ik een wegwerpbeker voor de vijf druppels en volgde ik de vloeistof met iets natuurlijk zoet, zoals een datum, dan een kopje vloeistof om de smaak uit mijn mond te krijgen. Ik bleef dat ongeveer een maand doen, wat ik al lang genoeg vond om resultaten van het product te zien. Ik kan niet vaststellen dat de geavanceerde collageengenerator alles aan het doen heeft gedaan, waardoor ik me slecht voelde, en dat, gecombineerd met de verschrikkelijke smaak en geur, is waarom ik een sterrencijfer heb gegeven. Ik ben er volledig van bewust dat iedereen absorbeert en reageert anders op alles, en mijn ervaring is precies dat – mijne. Maar ik denk dat de geur is beledigend en de vette kwaliteit van de vloeistof in combinatie met de afschuwelijke smaak is mijn tijd te waarschuwen anderen over de moeite waard.

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml): Gezondheid, Bot, Osteoporose, Collageen, Supplementen, Mineralen, Silica (Silicium)

Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml)

Ik probeerde poeder, pillen, maar deze werkt het beste geval kan ik voelen en zien dat de huid verbetert, en mijn gewrichten niet pijn vóór regen meer. Met behulp van al een tweede fles wll bestellen meer, ik denk dat het even duren om de effecten op de huid te zien. Maar nu ben ik het elke maand gebruiken. Choline is ook goed voor de herinnering, dus is een goed product en makkelijk 2 te nemen, het effect op mijn huid en haar, ook op de gewrichten, kan zien – raakte niet af van de klikken, maar kreeg nooit pijn tijdens de periode van inname . De smaak wordt makkelijk verwijderd als er met sap wordt genomen. Ik heb een verschil gezien sinds het gebruik van dit product, ja de fles is klein en vrij duur, maar u hoeft slechts 5 druppels tweemaal per dag te nemen. Mijn huid lijkt zachter en dikker, het wordt dun en crepey, maar nu lijkt het dikker en zachter. Ik neem ook solgar haarhuid en nagels formule met dit. En kokosolie van nutiva, evenals hydraterende met caraïbische oplossingen kukui body zijde. Dit spul is absoluut vies. Stel je voor de geur van het apenhuis in een dierentuin, maar in vloeibare vorm. Ik vind het product maar serieus, koop de pillen.

Review: Natural Factors, BioSil, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 0.5 fl oz (15 ml)

Hoop dat het wel werkt. Goede bron van silica. Silica wordt soms het schoonheidsmineraal genoemd omdat het de elasticiteit van de huid, nagelgroei en haar verbetert. 9% tot 25%, vergeleken met de groep die dezelfde hoeveelheid calcium ontving (Bidlack 1996). Silica in product niet van: Paardestaart of bamboe. Alleen gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Biosil van jarrow-formules) heeft een hoge biologische beschikbaarheid omdat het silicium in zijn monomeer (Single) vorm is. Alfalfa is een ander isoflavon en vitamine K rijk voedsel dat ook kan worden opgenomen in het dieet. Deze silicaten worden ofwel gewonnen uit hun natuurlijk voorkomende mineralen of synthetisch geproduceerd met op maat gemaakte eigenschappen, namelijk een groot oppervlak met hygroscopische eigenschappen (37). Overmatige calciumsuppletie is gekoppeld aan een toename van de hartaanval en nierstenen. Aangezien arteriële schade meestal de eerste stap is in plaquevorming die uiteindelijk een slagader kan verstoppen en tot chirurgische consequenties kan leiden, beginnen onderzoekers te denken dat siliciumgebrek. Een blik op andere meer sporenmineralen zoals boor, fluoride en strontium, levert dezelfde resultaten op. Het wordt ook verondersteld de gezondheid van de botten te verbeteren en kan zelfs bepaalde vormen van dementie voorkomen. De siliciumconcentratie van slagaders neemt echter af met de leeftijd, wat hoogstwaarschijnlijk het risico op laesies en plaqueformaties verhoogt. Biosilicificatie: de rol van de organische matrix in structuurbeheersing.

Onderzoekers in Duitsland hebben een correlatie opgemerkt tussen hogere dan gemiddelde niveaus van siliciumdioxide-inname en verlaagde percentages van kanker. Biosil werd vergeleken met een in de handel verkrijgbaar paardenstaartextract en een silicagel. Een van de redenen waarom het nu pas aandacht krijgt, is dat hoewel onderzoek al enige tijd bekend is over de belangrijke connectie, de publieke discussie over het algemeen ging over calcium en vitamine d. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat met het ouder worden silicium verdwijnt uit de aorta, het belangrijkste bloedvat van het hart; bijgevolg verslechtert het bindweefsel daarin. Dit kan helpen bij het voorkomen van gezondheidsproblemen als gevolg van calciumgebrek, waaronder sporen van botten, artritis, osteoporose, zwak haar en broze nagels. Het lijkt erop dat meer betrokken is bij het voorkomen en behandelen van osteoporose dan alleen het nemen van een calciumsupplement.