Goingorganic.nl

Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml)

Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml) by Natures Baby Organics Bad, Schoonheid, Body Lotion, Baby Lotion

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml)
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.27 kg, 5.1 x 5.1 x 17 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Body Lotion, Baby Lotion, Bath, Beauty, Body Lotion, Baby Lotion

Natures baby organics, gezicht & lichaam moisturizer, geur vrij, 8 oz (236. 5 ml) – kalmeert droge en gevoelige huid. Vrij van sls, parabenen, gluten. Hypoallergeen. Propyleenglycol. Lid organische handelsvereniging. Nature's baby organics zijn niet alleen een bedrijf, het is een arbeid van liefde. Ontwikkeld door een moeder die de zorg voor haar kinderen zorgde voor een pure en natuurlijke lijn van persoonlijke verzorgingsproducten zonder compromissen. Elk product dat we maken bevat op zijn minst 70% organische ingrediënten. Zacht genoeg voor baby's, maar toch voor oudere kinderen, en zelfs mama en vader. Nature's baby organics – geformuleerd door de moeder natuur.

Als het gaat om hydraterende en verzachtende huid, gaat het niet meer dan aloë. Het is zelfs ideaal voor die moeilijk te behandelen irritaties. Wij hebben onze eigen aloëboerderij gecertificeerd om de volledige zuiverheid ervan te verzekeren. Olijfolie absorbeert snel, behoudt vocht en herstelt de elasticiteit, waardoor de huid erg zacht op de grond ligt. Calendula bevordert genezing en is zacht voor gevoelige huid. goingorganic.nl Ik heb droge, gevoelige, meer dan 50 huid en ogen en heb geprobeerd een veelheid aan natuurlijke moisturizers, waarvan veel ingrediënten bevatten die niet zo veilig waren volgens de safe cosmetics database. Ik heb mijn zoekopdracht beëindigd met deze. Het richt zich goed in niet-toxiciteit, het zuigt recht in, laat een mooie afwerking, veroorzaakt geen huid- of oogirritatie (ook bij contactlenzen) en heeft een mooie geur van het rooswater dat vrij snel verdwijnt. Een echte winnaar. Dit is de beste body lotion. Ik woon in een extreem droge plaats en er is niets dat vergelijkt.

Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion, Baby Lotion

 Het is superrijk en laat de huid vochtig, niet vettig. Pas het toe en de effecten houden echt op. De meeste lotions voelen zich geweldig, maar je moet opnieuw aanbrengen en een paar uur. Dit werkt de hele dag (of nacht). Ik vond het niet leuk. Zeer sterke geur van rozen. Niet echt hydraterend personeel en wordt niet goed geabsorbeerd. Een grote frustratie. Ik denk niet dat deze lotion echt goed voor babys is. Er is een natuurlijke geur aan dit, een soort van een kruidengeur die ik heel erg leuk vind. we hebben geprobeerd bijen voor kosten doeleinden, maar natuurlijk baby organics is veel beter product voor mijn dochters gevoelige huid. Ik beveel dit aan iedereen aan.

Deze moisturizer werd door de website ewg aanbevolen als zeer veilig. Het werkt goed, en heeft een fijne geur (hoewel het geur vrij is, ruikt het als crabtree een evelyns rosewatercollectie). Dit product is fantastisch. Het is niet te dik of dun en een beetje gaat een heel lange weg. Het verstopt mijn poriën niet en vocht goed. Dit is de beste organische moisturizer die ik tegen deze prijs heb gevonden. Ik zal blijven kopen.

Zeer sterke roosgeur. Ik zocht naar goede producten voor mijn kinderen en gelukkig vond ik dit. Ik gebruikte dit voor mijn zoon, en zijn huid gladde en hij voelde minder jeuk. Hij heeft atopische huid. Hoe dan ook, ik vind dit product leuk. De hele lijn van producten is de moeite waard om te proberen, zoals ik dat deed. Deze moisturizer ruikt goed en is niet vettig. Mijn kinderen houden van het kijken naar de labelfoto's terwijl ik ze opschieten. Het voelt me ​​goed om het op hun huid te plaatsen door de hoge kwaliteit ingrediënten. Organische producten veronderstellen zuiver, zacht en natuurlijk, maar het is aanleiding tot uitslag op jonge kinderen en volwassenen.

Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion, Baby Lotion

De uitslag werd van gezicht tot schouder begonnen. Mijn zoon krabde de huid met zijn vingernagel. Het veroorzaakt ook uitslag op volwassenen, maar onderdompelen na een tijdje. Mijn zoon heeft geen allergie of gevoelig voor producten gekocht bij babywinkel. Niet hydraterend. Er zijn meer organische producten en veiliger ingrediënten lotions die beter geprijsd en veel effectiever zijn dan deze lotion. Zal niet opnieuw kopen. Terloops, een bedrijf dat natuurlijk wil zijn en predikt dat hun producten veilig zijn, zullen hun producten in glazen flessen zetten. Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml) Dit zit in een plastic fles.

Review: Natures Baby Organics, Face & Body Moisturizer, Fragrance Free, 8 oz (236.5 ml)

Dit product maakte mijn peuters huid jeuk. Ik heb het zelf beproefd, en het maakte me jeukend! Deze lotion is goed, maar het kost leeftijden om in mijn huid te absorberen. Zeer goede vochtinbrengende stof voor mijn zachte huid. Ik gebruik het ook op mijn gezicht. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en laat geen kleverig residu achter. De ingrediënten zijn geweldig (bijvoorbeeld geen alcoholderivaten, geur, was enz.). Het enige is dat de fles een beetje klein is en het soms moeilijk is om de inhoud uit te drukken.

Als ze alleen maar met een pompfles kunnen komen en in een groter formaat! Dun, zwak ok geur, olierig. Leuk gevoel op het lichaam na het aanbrengen, niet kleverig, maar ik ben persoonlijk niet in de geur van rozen, vond de textuur en de geur niet echt hydraterend personeel, ik vond het vettig, de huid diep. Goede gids. De vochtinbrengende stof heeft een erg milde geur en het voelt niet te vettig, perfect voor kinderen! Gekocht voor mijn dochter die zeer gevoelig en gevoelig is voor eczeemhuid maar ook tijdens een reis naar het strand. Ik heb witte huid en sproeten, ik brand makkelijk en verbrandt me nooit. Ik was onder de indruk van de werkzaamheid van dit product bij toepassing op gebieden die zeer rood waren en verbranden van blootstelling aan hete zon (zomerdagen met temperaturen van 35 c). Ik gebruikte het gemengd met druppels aloë vera gel aubrey enkele keren gedurende de dag, en de pijn verdween in de tijd! Het zou fijn zijn om gewoon op één lotion te liggen en er mee klaar te zijn, maar bodylotions zouden nooit op je gezicht moeten worden aangebracht omdat ze meestal een stuk dikker zijn en meestal geurstoffen bevatten die je gezichtshuid kunnen irriteren. Er zijn zoveel lotiontypes als u hydraterende behoeften hebt, dus profiteer van de rijkdom aan geuren en texturen om er een te vinden die bij uw persoonlijkheid en behoeften past. Haal van hier lipilla vanilleboonenscrub.

Toch, in een snuifje, of voor het verwijderen van een bijzonder dramatisch rokerig oog, is babyolie niet half slecht. Geformuleerd met authentieke natuurlijke ingrediënten zoals zinkcitraat, xylitol, bakpoeder en pepermuntolie, laat deze fluoridevrije pasta je tanden piepend schoon achter en ziet er schitterend wit uit. Cacaoboter kalmeert en geneest en nog veel meer. Wat baja baby onderscheidt in onze branche, is dat we onze biologische producten in kleine batches maken; net als ambachtelijk bier (en welke ouder kan zo nu en dan een biertje niet gebruiken!) Romantische lotiongebruikers passen het toe met massage als een attent gebaar van genegenheid. Het gebruik van een bodylotion of zonnebrandolie helpt de huid te hydrateren en is de beste manier om je bruine kleur te behouden als de dagen korter worden. Babo botanicals producten worden geproduceerd op een gecertificeerde biologische boerderij in het noorden van New York, en hun lotions bevatten natuurlijke huidverzachters zoals calendula en moerasspirea. En biologische zonnebloemolie herstelt schade door rommel in het milieu die van invloed is op uw huid.

Walgreens heeft een assortiment natuurlijke lotionopties voor baby's van topmerken zoals baby-mama-angel baby-organische producten die u kunt kiezen om toe te voegen aan de badtijd en huidverzorgingsroutines van uw baby. Het aanbrengen van een babylotion kan helpen om verloren vocht aan te vullen en een beschermende verzegeling over de huid van een baby te creëren om verdamping te verminderen. Hartman, oprichter en medisch directeur van het huid-wellnesscentrum van alabama in Birmingham, Alabama en assistent-klinisch professor in de dermatologie aan de universiteit van Alabama, school voor medicijnen. Haal alba botanica geavanceerde leave-in conditioner hier. Deze enorme 16oz-fles lotion wordt geleverd met een kleine, dunne kap die al is afgebroken. Verzorg hier mijn organische verzorgende conditioner.