Goingorganic.nl

Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g)

Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g) by Natures Gate Bad, Schoonheid, Deodorant

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.09 kg, 3.3 x 5.6 x 12.2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant

Natuurlijke poort, deodorant, kruidenmengsel, lavendel & aalwyn, 1. 7 oz (48 g) – nieuw verbeterd. Gladder glijden. Aluminium vrij. Vrij van parabenen. Geen petroleumglycolen. Met koeksoda en plantaardige enzymen om de geur te neutraliseren. Zachte effectieve bescherming.

Wreedheid vrij en veganistisch. Met behulp van natuurlijke, zachte en duurzame ingrediënten, deze deodorant streeft en neutraliseert geurverwekkende bacteriën, direct bij hun bron. Vrij van aluminium en propyleenglycol en versterkt met voedingsrijke, verzachtende gecertificeerde organische botanische producten om gevoelige onderarmhuid te voeden en te beschermen. goingorganic.nl Gekocht dit item om te proberen aangezien ik deze zelfde lavendel kruidengeur van conditioner gebruik. Gebruik het in zonnige singapore, het is makkelijk om op de oksels te glijden en laat na het aanbrengen geen onhandig gevoel achterlaten, alleen de kruiden lavendelgeur die ik leuk vind. Ik heb de neiging om bij de putten te presteren en ik dacht dat ik in het midden van de dag niet zo slecht rookte als voorheen. Ik was helemaal vergeten dat ik dit had toegepast, omdat er geen vochtig en zeepachtig gevoel bij mijn oksels voelde als ik zweetde. Het was pas op de dag dat ik me afvroeg waarom mijn oksels niet zo erg ruiken dat ik eigenlijk herinnerde omdat ik dit had. Prachtig, zal het aan iedereen aanbevelen. Vanuit Singapore, ons klimaat is vochtig, en we zweren veel. Deze deodorant werkt goed voor mij, en ik hou van de aangename kruiden gemengd met lavendelgeur die het heeft. Het is niet overweldigend, noch zonder geur, en glad aan te brengen. Wat de ingrediënten betreft en hoe zuiver / veilig het is, ben ik niet degene die te veel hierin in de steek komt. Voorkomt de geur van zweet. In zeer warme dagen, minder effectief, moet u meerdere keren toepassen. Maar totaal ben ik tevreden.

Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

In vergelijking met alle andere natuurlijke deodoranten denk ik het meest effectief. Ik zweet niet veel, dus ik heb geen krachtige deodorant nodig, dus dit werkt echt goed voor me – geweldige geur. Eenvoudig de beste! Ik heb lang geleden een natuurlijke deodorant gezocht zonder toxische ingrediënten die vaak in deze soort persoonlijke verzorgingsproducten zoals aluminium, parabenen, pennen, glycols of fenoxyethanol worden gevonden en deze heeft de samenstelling die ik wil. Bovendien heeft het een aantal eigenschappen die ik leuk vind: het is fris, kruiden en niet overweldigend geur (geschikt voor mannen) en het is makkelijk te gebruiken. Deze deodorant werkt echter niet goed voor mij, hoewel ik mijn eigen manier heb gevonden om het te verbeteren, is het effectiviteit. In de eerste plaats doe ik de deodorant op droge huid en dan doe ik zoetzout, tenslotte wrijf ik in en voil: Nee geur! Persoonlijk heb ik deze voorkeur in plaats van aluminium geladen deodoranten. Ik ben op zoek naar een deodorant zonder parabenen, zink, toxics, enz. Deze heeft al mijn eisen, maar nu zijn we in de zomer, hier is veel luchtvochtigheid en ik ruik er een beetje mee, maar als het op je werkt. Ik denk dat het een van de beste natutale deodorant is. Ik had veel van nature deodorant geprobeerd en dit is de sterkste en ook in de zomer! Hou echt van het! Zacht en goed, hou van de lavendelgeur. Glijdt gemakkelijk op.

Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

Geen wit residu. Stopt de natheid niet, maar weer is het geen antiperspirant. Ik vind het leuk dat het natuurlijk en aluminiumvrij is. Werkt voor mij. Hou van deze lavendel en aloëgeur. Het is erg licht en het houdt wel weg, vooral omdat ik in een warm en vochtig klimaat woont. Zal meer kopen.

Ik ben een van die mensen die bijna elke natuurlijke / aluminiumvrije deodorant op de markt heeft geprobeerd met verschillende mate van frustratie en mislukking. Ik had ook niet te veel verwacht van deze, maar was wanhopig – maar verbazingwekkend lijkt het vrijwel perfect voor mijn lichaamskemie. Geen gooeyness of uitslag of plotselinge ongelooflijke stink zoals andere merken (toms of maine, die mijn man zonder problemen kan gebruiken, was de laatste dader). Ik kan opwinden met het toevoegen van een extra druppel van koeksoda in de zomer van de zomer, maar tot nu toe zo goed. Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g) Het is niet kleverig als je het op de droge huid plaatst, de huid niet irriteerde, zelfs als je vers geschoren bent, en ik vind het erg leuk om haar niet te overwinnen. Het kan misschien niet voor u werken, het kan op een gegeven moment stoppen met werken voor mij (klop op hout), maar ik ben erg blij dat ik het een stukje gaf. Goed deo, fijne geur, ik zal weer kopen, mijn vriendjes hebben deodorant de voorkeur gegeven. Helpt om niet in de zomer te stinken, doet het werk en irriteert mijn huid niet. Het is niet praktisch, althans een zomer, ik hou van de geur van deze deodrant, maar het doet me gewoon aan het werk. Ik hoopte het echt, omdat ik niet meer dan gemiddeld zweet. Ik leef in een tropisch vochtig klimaat en mijn putten zweet veel met zeer slechte geur.

Review: Natures Gate, Deodorant, Herbal Blend, Lavender & Aloe, 1.7 oz (48 g)

Dit product werkt alleen als mijn kuiltjes haarloos zijn / kort haar en zelfs dan duurt het ongeveer 2-3 uur. Wanneer ik het op mijn harige oksels gebruikt (ik wassen niet tot het haar een beetje langer wordt), duurt het nog maar 30 minuten, zelfs bij een liberale applicatie. Vereist meerdere toepassingen op harige oksels die zinloos zijn als ik uit en druk ben. Niet alsof ik zoveel tijd heb om het tijdens mijn dag opnieuw aan te passen. Echt teleurgesteld. Mijn geld verspilde. Heeft grote verwachtingen hierop, omdat het niet makkelijk is om een ​​effectieve / geschikte, goedkope, natuurlijke en wreedheidsvrije deodorant te vinden en het juiste product te vinden is een vermoeiend proces. Dit was ook mijn eerste deodorantstok. Was eerder gebruik van natuurlijke deodorante crèmes, maar die stonden op mijn kleren. Alleen profielen zijn: het is heerlijk ruiken, het laat geen geel of witte vlekken op kleding (ik hou echt van dit deel), 48g duurt een lange lange tijd en wanneer ik het in een koude klimaatland tijdens hun zomer heb gebruikt, het was fantastisch. Er wordt dagelijks 4 maanden gebruikt en er is nog veel. Dus ik zou deze deodorant niet aanraden, vooral als je in een tropisch vochtig klimaat bent en al een slechte okselgeur heeft, maar onthoud dat alle producten anders op verschillende mensen werken. Als u in een koud klimaatland bent, dan kan dit goed voor u zijn, het rook niet goed en niet zo efficiënt.

Kies voor vette huid een lichtere olie zoals argan en voor een drogere huid zijn een jojoba en avocado een goede keuze. De exfoliërende gezichtsbehandeling onmiddellijk verheldert en verzacht de huid om een ​​stralende, zachtere uitstraling te krijgen. Als je een natuurlijke deodorant wilt die geweldig is, kan zuur het antwoord zijn. Een van de schoonheidsvragen die ik het vaakst wordt gesteld, is: Bestaan ​​er natuurlijke deodoranten die echt werken-! Onze aanbeveling is om essance uit te proberen als u op de markt bent voor een organische deodorant. Ze legt uit dat elk consult afhangt van waar je bent in je huidverzorgingsreis, wat je met je huid wilt bereiken en een plan van aanpak. De ontdekking dat zuur een fantastische deodorant maakt, kwam tot stand toen ik met een paar gruwelijke ingegroeide haartjes gezichtsharsen in mijn putjes aanbracht, in de hoop dat ik poriën kon ontstoppen en hyperpigmentatie van voorbije underwire-geactiveerde cysten kon verwijderen. Dus besloot ik om mijn schoonheidsroutine een paar weken groener te maken. Dit is logisch, want het is bijna onmogelijk geworden om huidverzorging met parabenen te verkopen. Ik heb het twee keer per dag aangebracht tijdens mijn zwangerschap en de weken erna, hoe druk het ook was, ik was 's morgens voor het werk in de ochtend.

Tegelijkertijd is een van de meest begeerde en betwiste schoonheidsproducten, geweldige oogcrèmes moeilijk te vinden. / 150 Ml detailleert een subtiel geparfumeerde en ultrarijke bodycrème die de frisse, zorgeloze elegantie van de calabrian jasmine flower belichaamt. Het heeft een lichte iriserende werking om diepte toe te voegen en, het belangrijkste, geen geur of smaak (waarom is dat zo moeilijk te vinden -). Of je nu op zoek bent naar een deodorant met jouw favoriete geur, of je wilt iets nieuws ontdekken, we hebben een brede selectie van deodorants, waaronder natuurlijk, organisch en kristal. Het haar wassen is een belangrijk gespreksonderwerp als het gaat om natuurlijke producten. Een snelle zoekopdracht op internet toont aan dat er talloze tonics, lotions en maskers zijn gemaakt voor het verzorgen van putten, maar veel daarvan bevatten mogelijk schadelijke synthetische chemicaliën. Beperkte blootstelling aan frisse lucht, samen met een hoge concentratie van warmte en vocht, kan dit gebied gevoelig maken voor allergieën en infecties veroorzaakt door scheren, harde oplossingen en ontoereikende hygiëne.