Goingorganic.nl

Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g)

Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g) by Natures Gate Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.16 kg, 4.3 x 4.3 x 17.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothpaste

Natuurpoort, fluoridevrije tandpasta, kersgel voor kinderen, 5 oz (141 g) – bevordert gezonde tanden en tandvlees. Versnelt adem. Sulfaatvrij. 7 Antioxidentale mengsel. Wreedheid vrij en veganistisch. Kinderen zullen van de heerlijk fruitige smaak van onze kersgel tandpasta houden. Borstelen met deze fluoride-vrije formule helpt de dental plaque build-up te verminderen en tanden verheldert, terwijl adem verfrissen en de mondgezondheid bevorderen. Onze unieke formule bevat een exclusieve mix van 7 orale botanische planten voor een schoon, verfrissend gevoel.

 Exclusief antioxidentale mix bevat cranberry, granaatappel, witte thee, grapeseed, aalwyn, gember en bisabolol. Calcium, een versterkende component van de tanden, beschermt tandemel tegen demineralisatie. Silica fungeert als een zacht poetsmiddel om schoon te maken en te vernieuwen. Aloe, gember en bisabolol helpen irritatie te verzachten. Cranberry, granaatappel, witte thee en grapeseed zijn hoog in antioxidanten die bekend staan ​​om mondgezondheid te ondersteunen. Fluoride vrij paraben vrij sulfaatvrij geen natrium lauryl / laureth sulfaat geen kunstmatige kleuren geen kunstmatige smaken of zoetstoffen geen dier door producten of testen. goingorganic.nl geweldig! We hebben meestal veel problemen om het kind te praten om zijn tanden te reinigen met nieuwe tandpasta. Maar deze rockt – hij vond de geur leuk, en hij vond het niet veel schuim in de mond. Dus we zullen het zeker opnieuw bestellen. Mijn kinderen eerste natuurlijke tandpasta / gel. Deze gel heeft een goede kersensmaak en veel betere ingrediënten dan conventionele tandpasta. Ik vind het leuk dat het duidelijk en dik is en het blijft op de borstel. er is geen fluoride en mijn kinderen houden van de smaak. Mijn zoon houdt ervan en de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en gezond voor een kind, het is niet zo goed als weleda, maar het is razer cheep en heeft een mooie smaak. Ik vind het leuk. Maar er is natriumlauroyl sartsosinaat.

Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

De tandpasta maakt goed en verheldert een mond. Mijn dochter over plezier borstelt tanden en verheugt zich te proeven. De kinderen vinden het leuk! Goede kwaliteit zoals verwacht wordt, de natuurpoort maakt een grote tandpasta voor de kinderen. Geen probleem om ze te poetsen. Grote waarde. Mijn kieskeurige kleine dochter hield van deze tandpasta, dus ik zal zeker weer kopen.

 Ik ben erg blij onze momenten voor de nacht is geen gevecht meer. Dank u, webshop! Het is ok. Mijn zoon houdt ervan. Het is enorm, in vergelijking met het is prijs! Het smaakt goed. Ik raad het aan.

Goede kwaliteit, niet prijzig, geweldige smaak, kinderen houden ervan, kinderen vinden het leuk, deze tandpasta is makkelijk te gebruiken, natuurlijk en smaakt goed. Mijn kinderen genieten ervan om het te gebruiken en te zien als een traktatie. Net als cherry-flavored hoestmedicine, alleen iets minder walgelijk. Doe een goede baanreiniging, plus het is veganistisch / wreedloos. Blijft met mint. Kinderen houden ervan. Gebruik het twee keer per dag zonder probleem. Goede resultaten. Deze tandpasta wordt geliefd door mijn dochter.

Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Smaakt goed. Grote fles. Makkelijk te gebruiken. Goedkoop en mijn zoon en dochter houden ervan. Organische oplossingen intestinale detox zorgt voor genezing van de darmen, verlicht de pijn in de maag en darmen en zuivert de inwendige werking van het maag-darmkanaal. Prijs van zijn onderzoek en aanbevolen bij genezen tandbederf. Je kunt de nauwe ruimtes tussen je tanden en onder het tandvlees niet bereiken met een tandenborstel. Met natriumlaurylsulfaat, wat vreemd genoeg is wat ik gebruikte, stopte ik ermee en raad eens, voi-la! Eet een paar eetlepels mirreolie in je mond, concentreer het op de plaats van de aften. Als u de voorkeur geeft aan een zachtere smaak, raden we u aan om colgate-gevoelige tandpasta eens te vergeten te repareren en te repareren. Ik heb dat allemaal een paar maanden geleden geleerd en ben onmiddellijk van tandpasta veranderd, en mijn tandvlees is al veel gezonder! Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g)

Sls wordt gebruikt in tandpasta om het te laten schuimen wanneer je je tanden poetst. Zelfklevende crème creëert een sterke hechting en maakt het mogelijk voor u om van hetzelfde voedsel en dezelfde drankjes te genieten als wanneer u al uw natuurlijke tanden zou hebben. Niets verlicht je uiterlijk als een gezonde glimlach. De meeste natuurlijke soorten tandpasta reinigen niet effectief en veel bevatten nog steeds ingrediënten die de mineralisatie van tanden remmen. Tandartsen en volksgezondheidsraden voerden aan dat een gebrek aan mondhygiëne leidde tot andere ziekten van het lichaam, en dat deze ziekten volwassenen zonder werk hielden en kinderen van school weg hielden. Elk zout met mineralen zou potentiële voordelen kunnen hebben voor de tanden. In plaats van het te krijgen van een synthetische vitaminetablet, gebruiken we de superfood camu-camu. Ik heb jarenlang koffie gedronken en vaak complimenten gekregen over de witheid van mijn tanden. En sprekend over orale flora, is er nu een probioticum speciaal gemaakt voor uw mond door het goede aan te vullen, dat spanningen bevat van goede bacteriën waarvan klinisch is bewezen dat ze slechte adem, tandvleesaandoeningen en tandbederf voorkomen. Ik vond deze tandpasta niet zo verfrissend of schoon als andere merken. (1) Daarnaast creëert het ook symptomen die lijken op allergieën (Hoesten, niezen, enz.).

Review: Natures Gate, Fluoride Free Toothpaste, Cherry Gel for Kids, 5 oz (141 g)

Onze door dierenartsen aanbevolen, geavanceerde orale tandpasta voor natuurlijke tandpasta biedt essentiële mondverzorging, waardoor uw hond een frisse adem en gezonde tanden en tandvlees behoudt. Ik houd ook een aparte container met geactiveerde houtskool om mijn penseel in te dikken bij gelegenheid voor bleken. 3D-geprinte tanden zijn slechts een van de spannende manieren waarop deze nieuwe technologie tijd bespaart voor tandartsen en patiënten. Als u ooit een sublinguaal supplement hebt genomen (eentje dat onder uw tong wordt gehouden), bent u zich waarschijnlijk bewust van het feit dat wat u in uw mond stopt, gemakkelijk wordt opgenomen. Als u gevoelige tanden hebt, te hard borstelen of de verkeerde tandenborstel helemaal gebruikt, kan dit de symptomen verergeren. Terwijl de olie je tanden en tandvlees raakt, worden microben opgepakt alsof ze naar een krachtige magneet worden getrokken, legt Dr. En kunstmatige zoetstoffen zijn alles wat je over hebt om over te klagen. Je tanden en de structuur van je mond spelen een belangrijke rol in je vermogen om gezond te eten, spreken en gezond te blijven. Zeezout is ook rijk aan sporenelementen en mineralen die het tandvlees versterken en slechte bacteriën in de mond tegengaan. U moet de beslissing nemen of een natuurlijke tandpasta zonder fluoride geschikt is voor uw gezin.

 Lavera is een zeezoutgebaseerde tandpasta, ideaal voor het reinigen van tanden, maar kan een beetje een aanpassing zijn in de smaakafdeling. Het doel van standaard tandpasta is echter tweeledig: dood alle bacteriën in je mond en bedek tanden in fluoride. De tand- en gomformule van Shillington kan worden gebruikt als een mondwater (één druppelaar voor een kopje water), op je tandenborstel (8-12 druppels op je tandenborstel na het tandenpoetsen), of met een waterpluk (2-4 druppelaar, maar na gebruik uitspoelen, zodat de teerolie de levensduur van de rubberen afdichtingen niet verkort). De andere baking soda-tandpasta's van arm en hamer zijn ook goed, maar bevatten peroxide, dus loop je het risico om je kleding, badhanddoeken of wat dan ook te bleken. Gebruik een fluoride tandpasta en een tandenborstel met zachte haren die comfortabel in uw mond past.