Goingorganic.nl

Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml)

Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml) by Natures Gate Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.59 kg, 6.9 x 6.9 x 20.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion, Bath, Beauty, Self Tanning Lotion

Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 Fl oz (532 ml) – Reis naar Wholistic Beauty -1972-. Wreedheid vrij en veganistisch. Pas de gewenste gloed aan. Bouw als je heen gaat! Onze gloeibotion zorgt voor een lichte zonloze bruin, terwijl u hydrateren en verzachting van de huid met een klassieke mix van vitamine E, rosehip en algen extract. Maak je klaar voor een zonneschijnende gloed. goingorganic.nl Ik heb een eerlijke huid en altijd op zoek naar producten die mijn huid een beetje kleur geven. Ik heb het nu al 2 weken gebruikt en kan nu zeggen dat het niet de beste zelfstandige is die ik heb gebruikt, maar voor deze prijs kan het niet beter zijn! Dus, de eerste keer dat ik het toepaste, verscheen de kleur over 4 of meer uren en het was heel mooi en natuurlijk.

Toen heb ik besloten om het op de achterkant van mijn palmen te plaatsen, omdat er geen lotion was en palmen altijd steeds witter kijken, zoals je ze de hele tijd was. Ik zette een royale hoeveelheid lotion zoals ik zou met handroom en wakker word met mooie maar geel gekleurde en patchy palms, haha. Les geleerd. Het deed een paar dagen uit, maar die paar dagen schuilde ik mijn handen in mijn zakken wat ik nu doe, met een lichte hand na een douche en ik zie dat de kleur over enkele uren voorkomt. Het ruikt, wel, de meeste zelfklevers doen. De geur is niet zo sterk. De geur hangt vast aan de lakens al, dus je zou die nacht voor je wasdag willen doen.

Kleur blijft vrij lang op je huid, ik zou 4-7 dagen zeggen voordat je echt moet passen, maar het hangt af van het resultaat waarvoor je streeft en je natuurlijke huidskleur. Als u niet voorzichtig bent met de applicatie, kan het op je palmen en voeten raakt, wees gewoon voorzichtig. Ik heb er geen andere patchinessproblemen gehad, dus het is goed. Over het algemeen, als u op zoek bent naar betaalbare, makkelijk te gebruiken zelfkleurige tanden, probeer het eens. Het komt in een grote fles en u heeft niet veel nodig voor elke applicatie. Geweldige waarde en een geweldig product, zal opnieuw opkopen zodra ik uitkom of een betere deal vind (hoewel ik niet denk dat het mogelijk is), heeft Nature Gate altijd goede producten gehad – het is nogal een grote fles, dus een goede deal . Goede ingrediënten, ruikt goed, zeer hydraterend, en je krijgt een mooie natuurlijke gloed. U kunt het dagelijks aanbrengen om een ​​dieper kleur te krijgen. Het is heel natuurlijk en geeft geen strepen – zorg ervoor dat je je handen wassen zodat ze niet vlek. Dit is een goede selftanner. Heeft wat geur eraan, maar niets is slecht. Ook de kleur is een beetje oranje. Ik heb dit voor de eerste keer net gisteravond gebruikt en ik verwachtte geen onmiddellijke resultaten.

Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml): Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

Andere opmerkingen hebben gezegd het duurt tijd om kleur te bouwen maar ik zie kleur na een gebruik. Goed product, goede prijs en goede hoeveelheid. Het is makkelijk te solliciteren en het heeft een mooie kleur, het was mijn eerste keer met behulp van een zelfstandige, maar ik vond de resultaten erg leuk. Ik lees dat je vroeger moet exfolieren, dus dat deed ik, en waarschijnlijk daardoor had ik een heel mooie, streepvrije bruin. Er was geen vreemde geur en de lotion droogde binnen enkele minuten. Ik heb mezelf dagelijks opnieuw aangepast omdat de volgende avond gebieden die veel wrijving hadden (beha en bikini lijn) de kleur hadden verloren en zag patchy. De geur is oke, maar niet slecht. Maar ik waardeer het echt om een ​​natuurlijk looiproduct te kopen dat wreedloos en veganistisch is – en maakt me geen sinaasappel!

Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml): Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

Ik zou het opnieuw kopen, 3, het is leuk om een ​​grotere hoeveelheid hiervan te hebben. Gaat goed en ziet er goed uit. Ik probeer het eens en nogmaals, ik ben blij dat ik het heb. Het geeft een natuurlijke bruin, niet te oranje of geel. Dit product zegt dat het 24 uur nodig is om te ontwikkelen, maar ik was aangenaam verrast dat het 12 uur of minder duurde! Het wordt vrij donker (voor mij – ik ben bleek) maar het is een natuurlijke kleur en mijn vrienden en vriendin dachten dat het een echte bruin was. De fles is geweldig en je krijgt veel voor wat je betaalt. Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml) Het enige is dat je het goed wrijf en je handen wassen!

Review: Natures Gate, Glow Lotion, Medium, 18 fl oz (532 ml)

 Het blijft ook voor een goede tijd – het wordt niet afgespoeld na het douchen. De lotion laat een heel mooie natuurlijke zonnekleurige bruin tan zien, maar helaas heeft het een mooie smerige geur waardoor het binnen 3 uur kan wrijven voordat het naar huis gaat, tot de geur verdwijnt. Deze tanner was eerlijk enigszins vervelend. Ik heb het alleen gekocht voor de goede prijs verhouding, maar het was helemaal niet de moeite waard en ik ga terug naar mijn vorige product. Mijn huidtoon is redelijk mooi veranderd na een of twee toepassingen (de enige reden waarom het meer dan één ster krijgt, omdat het wel doet). Dit product was echter helemaal niet handig. Allereerst is het voor altijd nodig om te drogen, zelfs bij lichte toepassingen. Ik heb het gevoel dat het minstens een uur na het aanbrengen een vetig residu achterlaten en het zal zeer lichte merktekens op stof laten, zodat je niet echt iets kunt wachten terwijl je wacht. Zeer ongemakkelijk als je niet alleen leeft. De pluskant is dat het goed lijkt te zijn, dus leg een handdoek uit om op te zitten als je moe bent om rond te staan. Een ander probleem dat ik had was dat dit product nauwelijks duurt. Ik zal het de hele dag dragen (wat een beetje meer oranje dan brons kijkt), maar zelfs milde schrobben in de douche zorgt dat de kleur in de afvoer wordt afgewassen, en er is een merkbaar (lichter) verschil in mijn kleur na. Bottom line is, ik zal dit product niet opnieuw kopen. Het lijkt op een goede deal, maar stoor niet. Er zijn betere producten die er zijn.

 Dit is de slechtste zelfstandige die ik ooit heb gebruikt, het rook vreselijk en werd oranje in geen tijd! Ik koop dit nogmaals. Deze buildable tan is perfect voor de droge huid omdat het vitamine E bevat om de huid en glycerine te voeden en de huid zacht en stralend te houden. Tantowel full body klassieke 5-pack tantowel klassieke handdoekjes voor eerlijke / medium huidtinten bieden een snelle, gelijkmatige applicatie zonder strepen, rommel of drukte, en creëren een zachte, natuurlijke gloed. Voor mannen: Aanbrengen met schone handen om de huid na het scheren gelijkmatig over het gezicht en de hals te reinigen en de huid gelijkmatig te drogen. Geen oliën, lotions, parfums of deodorant op de dag van de kleur. Bestel zelfbruinende spray of body bronzer van beautymerken en ontvang gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 50. Tropez in douche gouden gloed medium geleidelijke tan is nu beschikbaar in gouden gloed medium voor een diepere sunkissed glow in slechts 3 minuten.

Zorg ervoor dat je niet te veel bruiningsserum op je bovenlip krijgt, omdat deze plek meer lotion absorbeert dan andere delen van het gezicht. Ruikt lekker en het heeft een beetje olieachtige consistentie, hoewel het je gezicht niet vettig of vettig maakt. De unieke ingrediënten werken met je eigen melatonine om een ​​kleurtje te produceren dat uniek is voor je huidskleur. Doe een spatel in je zonnebrandschoen en maak hem vast met een haarstropdas, lint, touwtje of rubberen band. Tantowel half body plus 10-pack tantowel plus towelettes voor middellange / donkere huidtinten bieden een snelle, gelijkmatige applicatie zonder strepen, rommel of ophef, het creëren van een zachte, natuurlijke glans. Het kost niet veel om je gezicht te doen, wat goed is, want de fles is klein, maar een beetje gaat een lange weg. Voor ons rook het naar een mix van babypoeder en verroestingslotion, die helaas een paar uur duurde en maakte dat we de volgende keer minder van het product wilden gebruiken, of onze polsen een extra spray van onze favoriete parfum gaven om de geur te evenaren . Het bevat een zelfbruinende actie; de combinatie van twee zelfbruinende moleculen met complementaire voordelen, dha en erythrulose, creëert een kleur die het dichtst bij een natuurlijke kleurtint ligt en die zelfs en langdurig is. De natuurlijke, zonloze zonnebrandmousse met instant-glans geeft je meteen een kleur die de komende uren verdiept.

Als een zelfbruiner of een geleidelijke zonnebrandcrème wordt aangebracht op een ongelijke huid, zullen de oudere dode huidcellen er het eerst af komen, waardoor de bruine kleur mogelijk slecht verdwijnt.