Goingorganic.nl

Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g)

Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g) by Natures Gate Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.16 kg, 4.3 x 4.3 x 17.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothpaste

Natuurpoort, tandpasta, fluoridevrije, wintergrijze gel, 5 oz (141 g) – bevordert gezonde tanden en tandvlees. Versnelt adem. Sulfaatvrij. 7 Antioxidentale mengsel. Wreedheid vrij en veganistisch. Borstelen met onze geweldige proeverij fluoride-gratis wintergreen gel tandpasta helpt de tandheelkundige plaque op te bouwen en verheldert de tanden terwijl de adem verfrissen en de mondgezondheid bevorderen. Onze unieke formule bevat een exclusieve mix van 7 mondhygiënische botanicals om uw mond te laten voelen minty schoon en verfrissend. Exclusief antioxidentale mix bevat cranberry, granaatappel, witte thee, grapeseed, aalwyn, gember en bisabolol. Silica fungeert als een zacht poetsmiddel om schoon te maken en te vernieuwen. Calcium, een versterkende component van de tanden, beschermt tandemel tegen demineralisatie. Witte thee, grapeseed, cranberry en granaatappel, zijn hoog in antioxidanten die bekend zijn om de mondgezondheid te ondersteunen. Aloe, gember en bisabolol helpen irritatie te verzachten. goingorganic.nl Uitstekende tandpasta met een zeer zeer vreemde geur en smaak. Ik word snel gewend, maar mijn eerste reactie op de geur was schok. Echter, het reinigt de tanden perfect, ik voel de schoonheid de hele dag lang, irriteert de mond niet en heeft geen sterke geur na. Wil je andere producten van Nature Gate proberen.

Dik en niet verfrissend, te zoet. Nooit meer! Maar ik hou van Nature Gate! Dit is gewoon niet hun beste product. De tandpasta ruikt goed maar laat geen schoon gevoel op de tanden. Textuur gel agrable. Het enige nadeel is dat tegen het einde, je echt moet knijpen om het uit te krijgen – het is alsof de gel een beetje verhard is. Geweldige smaak! Het is mild, maar nog sterker dan de meeste natuurlijke merken, goed, dit is een heerlijke tandpasta zonder de sls. Ik heb kieskeurige kinderen over tandpasta kopen, ze houden van deze. Heb jaren gebruikt.

Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Goed product. Ik hou altijd van deze dingen. Het is een goede proeverij en hou mijn mond schoon. Nu is dit mijn favoriete tandpasta! Ik hou ervan! Mijn kinderen houden ervan. Ok, lijkt goed te werken, echt sterk, frisse smaak. Blader mond schoon en verfrissend. Groot pluspunt om fluoride vrij te zijn. Ik zou deze smaak niet altijd gebruiken, maar leuk product voor een verandering. Goed. Ongewone smaak, goed vernieuwd. Niet zo veel schuim, smaak is ok, maar moeilijk om uit de buis te komen.

Deze tandpasta doet het werk oké. Het heeft een mooie, frisse smaak, leent de tanden schoon en goed, geen schrikkelijke ingrediënten, maar schuimt ook niet, evenals de nature gate creme-serie. Smaakt niet goed, laat geen frisse adem en koele sensatie achter en ik heb mijn tanden niet schoon geworden. Collins alle witte tandpasta vanille mint, freshmint premium anticavity gel, freshmint premium anticavity tandpasta, hallo mojito mint whitening fluoride tandpasta, hallo supermint fluoride tandpasta, listerine essentiële zorg fluoride anticavity tandpasta krachtige mint gel, glans nu! Het effect van een natriumlaurylsulfaatvrije tandpasta op patiënten met recidiverende orale ulcera. Naast traditionele en oplaadbare, op batterijen werkende tandenborstels, hebben we ook reserve-opzetborstels en tandenborsteldesinfectiemiddelen en -houders. Ik heb een hele post geschreven over hoe voeding het grootste effect heeft op je mondgezondheid. Van wat ik heb gelezen lijkt het erop dat er veel natuurlijke remedie die er voor tal van kwalen dus laat me nog wat remedies, dank je. Je zult merken dat sommige natuurlijke tandpasta fluor bevat en andere dat niet.

Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Dit merk maakt verschillende natuurlijke tandpasta's met natuurlijk antiseptische theeboomolie, waaronder variëteiten met venkel, gember en neem, een plant die ook wel de tandenborstelboom van india wordt genoemd. Ik hou van eerlijke producten, maar ik heb echt het gevoel dat de tandpasta kan worden verbeterd. Het wordt beschreven als een pepermunt-draai, maar we kregen een sterke anijsbarst toen we begonnen te borstelen en amper een pepermunt konden detecteren. Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g) Ok, ik sta nu mijn zeep (tandpasta) doos af. Shillington schrijft, de echinacea in de formule verdooft pijn, doodt ziektekiemen, schopt het immuunsysteem in werking en begint te werken tegen bacteriën die diep in de zakken van het tandvlees zitten. Cyndie is dodelijk en wordt ook aangetroffen in bepaalde voedingsmiddelen, evenals vele andere natuurlijke stoffen die veranderen wanneer ze worden verwerkt en geconcentreerd. Voor diegenen die betaalbare holistische hygiëneproducten van hoge kwaliteit willen, kijk dan eens naar deze productlijn die is ontwikkeld om het ph-niveau van de mond aan te passen en te onderhouden, zodat bacteriën de tanden en het tandvlees niet kunnen beschadigen. (Gebruik waar mogelijk biologische of wild gemaakte ingrediënten). Dit zijn de typen die ik aanbeveel die natuurlijk zijn, maar nog steeds werken. Deze gecertificeerde organische, niet-toxische tandpasta wordt consequent goed beoordeeld bij zowel tandartsen als consumenten. Het lijkt intuïtief om je tanden te poetsen met iets zwarts, maar het is zeer effectief en biedt een groot aantal voordelen.

Review: Natures Gate, Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel, 5 oz (141 g)

 De droge mond naar smaak is gewoon niet leuk, en het voelde niet alsof het een slechte adem inhield. Mensen die roken, lijden vaak aan gebrande tanden vanwege teeraanslag. Dit product houdt zijn tanden schoon en wit. Gebruik voor een compleet tandverzorgingspakket onze tandenstokers gemaakt van berkenhout gedrenkt in neem bark extract en krachtige etherische oliën. De eerste stappen bij het verminderen van de opbouw van tandplak en het in stand houden van de mondgezondheid zijn basiszorg: poets je tanden minstens tweemaal per dag met een tandenborstel met zachte haren en floss onder het tandvlees eenmaal per dag. Sorbitol, gehydrateerd siliciumdioxide, glycerol, water, ascorbinezuurfosfaat, natriumhexametafosfaat, magnesiumaluminiumsilicaat, natriumlaurylsulfaat, titaandioxide, natuurlijke allergeenvrije pindasmaakstof, cellulosegom, tetranatriumpyrofosfaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumkoperchlorofylline. Nu kan ik mijn tanden op de gebruikelijke manier direct in de gootsteen schoonmaken en terwijl ik spoel, laat ik de papieren beker in de gootsteen lopen terwijl het water het wegspoelt. Hier is een lijst met ingrediënten die conventionele tandpasta kan hebben die natuurlijke tandpasta mogelijk niet heeft.

 Sommige zelfgemaakte tandpasta's kunnen worden gebruikt als effectieve reinigingsmiddelen voor tanden en kunnen algemene mondhygiëne bevorderen. Nadat we hebben geleerd dat glycerine de tanden bedekt en natuurlijke genezing voorkomt, hebben we hem minstens een jaar laten poetsen met natuurlijke loogzeep. De juiste tandpasta is een noodzakelijk en belangrijk onderdeel van een gezonde mondhygiëne. Wrijf met uw vinger voorzichtig tanden en tandvlees in een cirkelvormige beweging. Sommige merken (zoals colgate) proberen de balans te vinden tussen bacteriën en triclosan, een pesticide waarvan in sommige onderzoeken is aangetoond dat het interfereert met de werking van de spieren en de endocriene en hormoonfunctie verstoort. Probeer spoormineralen, calciummagnesiumpoeder, bentonietklei en / of diatomeeënaarde aan het mengsel toe te voegen, een gelijke hoeveelheid baking soda te verwijderen en de consistentie aan te passen.