Goingorganic.nl

Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules

Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules by Natures Herbs Kruiden, Paardestaart

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.7 cm
Productcategorie: Kruiden, Paardestaart, Herbs, Horsetail

Natuurkruiden, silica-kracht, 300 mg, 60 capsules – vertrouwen in natuurkruiden. Sinds 1968. Premium kwaliteit sinds 1968. Gestandaardiseerd extract. Horsetail extract. Herbal supplement. Power kruiden. Freshcare systeem. Ons exclusieve versorgingssysteem belemmert de normale oxidatie van planten, handhaaft de productkwaliteit en verruimt de frisheid. Het bevat alle natuurlijke antioxidanten in elke capsule, luchtdichte afdichtingen en geavanceerd flesontwerp voor maximale prestaties.

 Krachtkruiden, uitsluitend uit de kruiden van de natuur, bevatten gestandaardiseerde extracten van natuurlijk voorkomende actieve verbindingen, terwijl de synergistische voordelen van de hele plant behouden worden, zodat elke keer in elke capsule consistent consistente kwaliteit en kracht wordt verkregen. Net als de luzerne plant, is paardestaart effectief in het absorberen van unieke mineralen in onze planeet zoals silica die niet in verschillende andere planten worden gezien. Paardestaart groeit als een wild kruid in vele delen van de wereld en kan gemakkelijk worden geoogst voor formules en bereidingen voor kruidenthee. Praat zoals altijd met uw arts voordat u een kruidensupplementprogramma start. Er zijn weinig studies uitgevoerd om de effecten van paardenstaart op de mens te bepalen, dus de mate waarin het uw haargezondheid zal verbeteren, is onzeker. Mensen met hart- of nieraandoeningen, diabetes of jicht moeten paardenstaart niet gebruiken. Van wilde eetwaren tot eenvoudige stropen, houdt Kelley van het opleiden van haar studenten naar meer krachtige gezondheid. Paardestaart heeft een hoog siliciumgehalte (een mineraal dat nodig is voor de gezondheid van de botten) en is als zodanig gebruikt om botten, haar en nagels te helpen versterken.

Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules: Kruiden, Paardestaart

Paardenstaartthee kan op andere planten worden gebruikt, deze ermee besproeien om schimmel en andere schimmelinfecties van rozen, fruitbomen, groenten, enz. Kwijt te raken. Kruidendeskundigen geloven dat paardestaart de longen, nieren en de blaas kan versterken. Eigenlijk hebben veel mensen het ooit geprobeerd en beweerden dat het werkte, maar de bittere samentrekkende smaak was zo verschrikkelijk. Leer scones te maken met dit snelle scone-recept, zodat ook jij met je kopje thee van een lekkere traktatie kunt genieten. Kortom, er zijn tal van paardenstaartenvoordelen, en in dit artikel zal ik over zestien van hen schrijven. En andere namen van paardenstaart-planten zijn onder meer schurende rush, scheergras, herba equiseti hiemalis, ruige paardenstaart, paardenstaart, paardenstaartgras enzovoort. Paardestaart (Equisetum arvense): heeft veel toepassingen als een kruid met veel voordelen voor de menselijke familie. Paardestaart bevat ook selenium, een mineraal dat essentieel is voor de juiste groei van je haar, omdat het je lichaam helpt bij het verwerken van jodium, dat ook de haargroei regelt.

Deze inhoud bevat geen doseringsinformatie, aanbevelingen voor het formaat, toxiciteitsniveaus of mogelijke interacties met geneesmiddelen op recept. Paardenstaart heeft ook een krachtig versterkend effect op de bindweefsels van het lichaam en op de genezing van gebroken botten, die beide veel silica vereisen. Paardestaart wordt traditioneel gebruikt als een thee voor de behandeling van huidaandoeningen, urineweginfecties, nierproblemen, jicht en reuma. Dierlijke communicatie is het proces waarbij je een dieper gevoel van intuïtie gebruikt om woorden, beelden en gevoelens rechtstreeks van je dier te ontvangen. Het heeft een affiniteit voor de urinewegen waar het kan worden gebruikt om ontstekingen, bloeding, cystische ulcera, zweren, cystitis en infecties te behandelen. Paardestaart, of equisetum arvense, bevat het mineraal silica of silicium, dat werkt om je botten te versterken, evenals je nagels en haar. Een van de eenvoudigste en meest multi-tasking manieren om paardenextract te nemen voor haar is als onderdeel van een compleet haargroei supplement voor vrouwen die niet alleen extract van paardestaart plant maar ook belangrijke vitaminen (Biotine, vitamine C, niacine) en mineralen (ijzer, zink) voor de haargroei. Giganteum) of 8 m (Mexicaanse gigantische paardenstaart, e. Hier kunt u het juiste product vinden door te zoeken naar uw gezondheidsprobleem, een specifieke gaia kruidenproductnaam of door kruideningrediënt.) Paardestaart werd niet alleen gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen: Het werd ook door de Romeinen als goed eten beschouwd! Het bevat ook chroom, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, fosfor, selenium, natrium en zink. Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules

Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules: Kruiden, Paardestaart

Review: Natures Herbs, Silica-Power, 300 mg, 60 Capsules

Newton, ma: Integrative Medicine Communications; 2000: 208-211. Lynne Sheldon heeft meer dan 12 jaar danservaring, zowel in studio's als in performance-groepen. Onlangs is echter erkend dat paardenstaartmicrofyllen waarschijnlijk niet voorouderlijk zijn zoals in lycopodiophyta (Clubmossen en verwanten), maar eerder afgeleide aanpassingen, die zijn ontstaan ​​door reductie van megaphyllen. Deze eigenschap kan voornamelijk worden toegeschreven aan de aanwezigheid van flavonoïden. Bij het zoeken naar alternatieven voor allopathische medicijnen voor haar eigen gezondheidsuitdagingen, ontdekte Kelley iridologie, die analyse van de iris van het oog gebruikt om toestanden van kracht of zwakte in het lichaam te onderscheiden. Daarom is het een veel voorkomende remedie die nuttig is bij de behandeling van blaascontinentie, samen met vele soorten urineweginfecties. Paardestaart kan de symptomen van urineweginfecties verlichten, zoals het gevoel dat je constant moet plassen. Paardenstaarten ontstekingsremmend en antimicrobieel kunnen helpen bij het stoppen van de infectie en ontsteking die komt met carbuncles en steenpuisten. De kale stengels die later verschijnen zijn vertakt, zes tot negentien gegroefd, de hoeken ruw en scherp en eindigen over het algemeen op een lang, naakt punt; de gewrichten zijn ongeveer 1 inch lang en 1/24 tot 1/16 inch in diameter, de tanden van de omhulsels lang en acuut.

Veel herboristen denken dat het masseren van een paar druppels paardestaartextract of -tinctuur gemengd in 2 eetlepels extra vierge kokosolie of extra vierge olijfolie kan helpen om roos te verminderen en het vermogen om haar te laten groeien te vergroten door de bloedcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren en de huid te versterken. haar follikels. Paardenstaartthee is een goede remedie voor diegenen die snel een paar kilo willen hebben! Het type paardestaart dat traditioneel als kruid wordt gebruikt, is de equisetum arvense-variëteit, hoewel andere soorten vergelijkbare medicinale componenten kunnen bieden. Paardestaart is ook bekend onder een aantal andere namen, waaronder merriestaart, paardenpijpen, slangengras en gezamenlijk gras. Paardenstaart wordt al eeuwenlang topisch gebruikt door kruidendokters over de hele wereld voor het behandelen van wonden, acne, huiduitslag en brandwonden. Heb vóór elke maaltijd paardenstaartcapsules om uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Het is ook topisch gebruikt als een kompres voor de behandeling van wonden.

Alle ecologisch geoogste kruiden passeren testen van pesticiden en zware metalen, evenals microbiële testen, voorafgaand aan de introductie. Zolang de flessen echter goed worden afgedicht en in het donker worden bewaard, zullen ze bijna voor onbepaalde tijd worden bewaard. Silica is een zeer belangrijk mineraal voor de gezondheid. Paardenstaartthee is fijne kruidenthee die vrouwen kunnen gebruiken om verlichting te vinden tijdens de menstruatie en dan, later in het leven, met de onevenwichtige symptomen van de menopauze.