Goingorganic.nl

Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals

Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals by Natures Plus Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Chewable

€ 9,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals
Prijs: € 9,90
Inhoud: 0.2 kg, 12.2 x 6.9 x 6.9 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Chewable, Vitamins, Vitamin C, Vitamin C Chewable

Natuurlijk plus, bron van leven, dierlijke parade, vitamine C, suikervrij, natuurlijk sinaasappelsap, 90 dieren – de energie supplementen. Gezoet met xylitol. Kinderen kauw aanvulling. Met hele voedselconcentraten. Prijswinnende dierenparade-supplementen voor kinderen. Vegetarisch. Hypo-allergeen. Glutenvrij. Voedingsondersteuning voor een gezond vrij radicaal verdediging en algemeen welzijn.

De heerlijke natuurlijke smaken kinderen houden van – nu verkrijgbaar met de natuurlijke zoetheid van xylitol! Al meer dan 20 jaar staat de naam dierlijke parade voor het ultieme in voedingssupplementen van kinderen, met de beste natuurlijke voeding en de bekroonde, heerlijke smaken en rassen die kinderen houden van! Nu, voor ouders die hun kinderen inname van suiker willen beperken, is het natuurlijk pluspunt trots om een ​​nieuwe keuze te bieden: dierenparasuikervrij, zoet met tandvriendelijke xylitol! Een natuurlijk voorkomende verbinding gevonden in bessen, groenten en paddenstoelen, is aangetoond dat xylitol vervalgerende eigenschappen heeft volgens de californië tandheelkundige vereniging. goingorganic.nl De suikervrije is ook zo goed voor volwassenen. Mijn baby, verkies het suikervrije product met xylitol omdat ze het niet zo zo leuk vinden als het normale product. Ze vinden de smaak van de vitamine C leuk. We vinden dit product ook beter dan gummy type vitaminen omdat het niet in de tanden zit. Onze tandarts ontmoedigt ons tegen allerlei soorten vitamine-type om cavaties te verminderen. Ik koos dit merk op basis van ingrediënten en dosering. Mijn 4 jarige kleindochter houdt van de smaak en raden welke vorm / dier ze zal krijgen. Chewable die kan duren in ons vochtige weer. Het item komt erg snel en is minder dan twee weken.

Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Chewable

Goed merk en goed product ook. De pillen zijn stevig maar kauwbaar en met goede smaak in verschillende diervormen. Ik heb deze gewoon geprobeerd, omdat ze suikervrij zijn (maar niet vervangen door vieze kunstsuiker), leuk om te eten en een mooie 250 mg c. We houden allemaal van hen! Wij houden van dit product voor onze peuter. We geven hem altijd vitamine C gedurende de dag en dit product doet een geweldige job. Het smaakt goed en is suikervrij. Het wordt gezoet met xylitol die tandbederf voorkomt. Hij kauwt ze zonder problemen.

 Ik beveel dit product sterk aan en bestelt via webshop. Verzenden is goed op het doel en iets goedkoper dan onze hfs. Geweldig proeverij. Ik las dat een kauwbare vitamine C kan helpen bij carb / suiker cravings. Dit zijn de enige die ik kon vinden die niet zoet zijn. Net als het hoge niveau van vitamine samen met een goede smaak, niet zo lief, mijn kind vindt het echt leuk, lekkere vitaminen! Mijn 6 en 2 oude jongens houden ervan en ik denk echt dat het goed werkt voor het immuunsysteem, smaak zoals snoep maar niet zoet. Mijn kinderen houden van dit product. Beide baby en ik kijk graag op de snoepjes, mijn 3-jarige houdt van hen! Vitamines zijn dierlijk gevormd, elke dag is een ander dier, goede smaak, maar ik hou niet van de gele kleurverlof in je touge. Kids vinden ze leuk, ik heb deze voor mezelf gekocht, omdat ik de smaak van kinderen vitamines als een kind hield. Net als ik me herinner. Mijn man zei dat hij liever zou hebben als ze gummy waren (zo zou ik maar ik weet dat dit moeilijk is om een ​​suikervrij, gezond vitamine supplement te krijgen).

Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Chewable

De voedingsstof is verkrijgbaar in vitamine C-supplementen en verschillende voedingsmiddelen, waaronder citrusfruit, aardbeien, kiwi, broccoli en boerenkool. Bovendien is vitamine C belangrijk voor de bloeddruk omdat het de slagaderlijke wanden kan helpen versterken. In het algemeen worden anorganische arseenverbindingen (tri- en pentaractisch arseen) als toxischer beschouwd dan hun organische tegenhangers. Wat de gezondheidsvoordelen betreft, beschermt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Rdas) van 90 en 75 mg / dag voor niet-rokende mannen en vrouwen ouder dan 19 jaar respectievelijk tegen ziekten die verband houden met vitamine C-deficiëntie zoals scheurbuik. Vitamine C is de belangrijkste antioxidant van het lichaam omdat het helpt het immuunsysteem te ondersteunen en een belangrijke rol speelt in de cardiovasculaire gezondheid, cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen en helpt de oxidatie van LDL-cholesterol te verminderen. (Vraag je, als je nog steeds niet overtuigd bent, elke middelbare scholier om je te herinneren aan de vitamine C-deficiënte, scheurbuikende matrozen op die transatlantische zeereizen eeuwen geleden). Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals Aangezien dit product natriumascorbaat gebruikt, moet iedereen die naar hun natriuminname kijkt rekening houden. In de meeste onderzoeken is echter vastgesteld dat vitamine C geen invloed heeft op het risico op het ontwikkelen van kanker (38). Niemand lijkt te suggereren dat minerale ascorbaten actief slechter zijn, dus als je je zorgen maakt over de zuurgraad, zou je deze bron van vitamine C een kans willen geven.

Review: Natures Plus, Source of Life, Animal Parade, Vitamin C, Sugar Free, Natural Orange Juice Flavor, 90 Animals

We raden ook aan het advies van levitan in gedachten te houden: veel mensen krijgen al vitamine C in hun dieet, zegt ze, dus als je kijkt naar niet meer dan 2000 mg, moet je naar je totale inname kijken en niet alleen naar wat je nemen het supplement in. Omdat vitamine C snel in het lichaam wordt opgebruikt, wordt een dosering van 250 mg meerdere keren per dag sterk aanbevolen. Aanbevolen gebruik: Neem dagelijks 1 tablet als voedingssupplement of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Zodra we flessen en potten begonnen te openen, kregen verschillende kanshebbers onmiddellijk een laag cijfer voor een onaangename smaak of geur. Vertel het uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden voordat u vitamine C-supplementen inneemt. Anders is het moeilijk om een ​​ander natuurlijk vitamine C-poeder te vinden dat meer te bieden heeft. Om te zien wat de beste voordelen zijn van het gebruik van een vitamine C-supplement, moet u altijd volgens de aanwijzingen in het pakket voor elk product consumeren. Een dierstudie toonde aan dat het nemen van een vitamine c-supplement hielp de bloedvaten te ontspannen die bloed uit het hart vervoeren, wat hielp de bloeddruk te verlagen (8).

Volgens sommige klinische onderzoeken kunnen alleen bij doses van ongeveer 500 – 1000 mg / dag extra immuunversterkende en antioxiderende voordelen optreden, vooral voor mensen met een hoger risico op atherosclerose, hoge bloeddruk, pre-eclampsie, artritis en ouderdom. gerelateerde maculaire degeneratie. Source naturals vitamine c is een gekristalliseerd poeder dat is goedgekeurd door labdoor met een algemene kwaliteitsbeoordeling van 90. Dit kan schadelijk zijn voor mensen met nierproblemen. (Vraag, als u nog steeds niet overtuigd bent, elke middelbare scholier om u te herinneren aan de vitamine C-deficiënte, scheurbuikende zeelieden op die transatlantische zeereizen eeuwen geleden). Vitamine C kauwtabletten zijn perfect voor iedereen die zijn inname van antioxidanten wil verhogen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. De handige kauwtablet maakt deze vitamine een gemakkelijke toevoeging aan elk dieet. Het is echter niet duidelijk of dit beschermende effect verband houdt met het vitamine C-gehalte in het voedsel. Testosteron is een zeer belangrijk hormoon voor meerdere lichaamsfuncties, dus laat het niet gehinderd worden door hoge cortisolspiegels en blijf werken naar uw doel toe. Studies hebben aangetoond dat vitamine C de bloeddruk kan verlagen bij mensen met en zonder hoge bloeddruk.

Mede dankzij de bekrachtiging van pauling tijdens het laatste deel van de 20e eeuw, zijn vitamine c-supplementen een populaire manier geworden om algehele welzijn te ondersteunen. De analyse wees uit dat het nemen van een vitamine C-supplement het slechte LDL-cholesterol significant verlaagde met ongeveer 7. Source naturals vitamine C krijgt onze stem voor het supplement van topmineraal ascorbaat.