Goingorganic.nl: Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B3, Vitamine B3 - Niacine

Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules

Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B3, Vitamine B3 - Niacine

Twinlab Niacin ( B-3 ) Caps 1000mg

€ 12,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules
Inhoud: 0.34 kg, 6.9 x 6.9 x 12.7 cm
Categorieën: Vitamins, Vitamin B, Vitamin B3, Vitamin B3, Niacin, Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B3, Vitamine B3 – Niacine Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Thompson, B6, 100 mg, 60 Tablets

Kipfilet, rundergehakt, heilbot, tonijn en kalkoen zijn bijzonder goede bronnen van tryptofaan. No-flush niacine voor de behandeling van hyperlipidemie. Niacine heeft een rol bij het produceren van bepaalde hormonen in de bijnieren en helpt bij het verwijderen van schadelijke chemicaliën uit de lever, Dr. Niacine kan de bloedsuikerspiegel voor en na de operatie verstoren. Foliumzuur en vitamine B6 zijn gebruikt om verhoogde bloedspiegels van homocysteïne te verminderen, wat geassocieerd is met atherosclerose. Een ideaal ingrediënt in gebakken goederen en voor snack, pindakaas is een eenvoudige manier om dit soort niacine voedsel te integreren in uw dagelijkse menu. De meeste diabetici die niacine gebruikten waren in staat om hun glucosewaarden beter onder controle te houden en hun risico op hoge cholesterolwaarden en hartaandoeningen te verlagen. Niacine helpt het lichaam ook eiwitten, vetten en koolhydraten om te zetten in bruikbare energie. Veel artsen beschouwen de huidige rda voor niacine van slechts 20 mg als veel te laag voor een optimale gezondheid. U kunt ook zorgen voor uw dagelijkse inname van niacine door een voedingssupplement te nemen. Niacine wordt in het dieet verkregen uit een verscheidenheid aan compleet en bewerkt voedsel, met de hoogste inhoud in verrijkte verpakte voedingsmiddelen, tonijn, sommige plantaardige en andere dierlijke bronnen. Zowel niacine als nicotinamide zijn in water oplosbaar maar hebben verschillende eigenschappen.

Nicotinamide is slechts in kleine hoeveelheden in de natuur aanwezig, maar het is de belangrijkste vorm van vitamine B3 in plasma. Vitamine b3 is opgenomen in multivitaminen en mineralen en in hoge dosis vitamine B-complex supplementen. De hdl-atherosclerose behandelingsstudie (Hats), een driejaarlijkse gerandomiseerde gecontroleerde studie bij 160 patiënten met gedocumenteerde chd en lage HDL-concentraties, vond dat een combinatie van simvastatine en nicotinezuur (2-3 G / dag) verhoogde HDL-concentraties, geremd de progressie van stenose van de kransslagader (vernauwing) en verlaagde de frequentie van cardiovasculaire voorvallen, waaronder hartinfarct en beroerte, in vergelijking met placebo (88). Alle b-vitamines helpen het lichaam voedsel (koolhydraten) om te zetten in brandstof (glucose), die het lichaam gebruikt om energie te produceren. Niet-menselijk onderzoek toont aan dat niacinamide het begin van insulineafhankelijkheid bij type 1-diabetes vertraagt. Om die reden moet u, als u diabetes heeft, niacine alleen gebruiken onder leiding van uw arts en u moet zorgvuldig worden gecontroleerd op een hoge bloedsuikerspiegel. Het is echter niet de primaire behandeling voor een hoog cholesterolgehalte vanwege de mogelijke bijwerkingen. Er zijn ook voordelen op niveaus van lage dichtheid cholesterol (Ldl of slechte cholesterol), hoewel deze effecten minder dramatisch zijn. Vrouwen hebben specifieke voedingsbehoeften die kunnen variëren in verschillende levensfasen, zoals zwangerschap en de menopauze. Alles wat je wilt weten over gezond eten en koken in ons nieuwe boek.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Nature's Plus, Source of Life Garden, Certified Organic Vitamin B12, 60 Vegan Capsules

Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B3, Vitamine B3 – Niacine – Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules

Hoge doses niacine kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals leverschade, gastro-intestinale problemen of glucose-intolerantie. Labotests kunnen het vitamine B12-gehalte bepalen. Het lichaam gebruikt vitamine B3 bij het vrijmaken van energie uit koolhydraten. Hoewel dierlijk voedsel en vis onze rijkste bronnen van b3 zijn (met enkelvoudige porties die vaak 25% of meer van de benodigde dagelijkse hoeveelheid bevatten), is het niet moeilijk voor een vegetarisch dieet om voldoende hoeveelheden b3 te bieden. Dus nu kun je het belang van niacine begrijpen en ervoor zorgen dat je genoeg krijgt in je dieet. Zo helpt b3 bijvoorbeeld om cholesterol- en triglycerideniveaus in het bloed te beheersen, terwijl te weinig b12 of b6 in uw dieet bloedarmoede kan veroorzaken. Ik gebruik bijvoorbeeld al jaren niacine, in dagelijkse maar wisselende doses, afhankelijk van mijn stressniveau of voedingsinname.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Solgar, P-5-P, 50 mg, 100 Tablets

Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules Beoordeling

Vitamine b3-vereisten worden uitgedrukt in niacine-equivalenten (Ne). Twinlab, Niacin ( B-3 ) Caps, 1000 mg, 100 Capsules Aan de andere kant heeft het de potentie om de bloedsuikerspiegel te verhogen. Daarom is het nemen van goede prenatale vitaminen een uitstekende manier om te zorgen dat u alle vitamines krijgt die u en uw baby nodig hebben voor een gezonde zwangerschap. Veel mensen met vitamine b-3-deficiëntie hebben ook andere tekortkomingen. Een stoornis van DNA-reparatie veroorzaakt door niacine-deficiëntie kan leiden tot genomische instabiliteit en tot tumorontwikkeling in rattenmodellen (47, 48). Omdat veel mensen het risico lopen om een ​​vitamine b-tekort te ontwikkelen, wordt gesuggereerd dat je ook een uitgebalanceerd dieet eet dat veel vers voedsel met niacine bevat. Niacine kan echter ook de bloedsuikerspiegel verhogen, wat vooral gevaarlijk is voor iemand met diabetes.

Als u een maag- of gewichtsverliesoperatie heeft gehad, regelmatig alcohol drinkt of een vegetarisch of veganistisch dieet volgt, kunt u meer vatbaar zijn voor een tekort. Niacine, ook bekend als nicotinezuur, is een organische verbinding en een vorm van vitamine B3, een essentiële menselijke voedingsstof. U kunt bijvoorbeeld een recept opnemen dat zowel groene erwten als crimini-paddenstoelen bevat tijdens de lunch. Andere farmaceutische middelen, waaronder de immunosuppressiva azathioprine (Imuran) en 6-mercaptopurine, het anti-kankergeneesmiddel 5-fluorouracil (5-Fu, adrucil) en levodopa / carbidopa (Sinemet, twee geneesmiddelen die worden gegeven aan mensen met de ziekte van Parkinson), is bekend dat het de afhankelijkheid van niacine verhoogt door de tryptofaan-kynurenine-niacine-route te verstoren (35). In een onderzoek bij mensen die in het ziekenhuis waren opgenomen met een hartaandoening, waren degenen die aspirine hadden ingenomen bijna tweemaal zo waarschijnlijk als niet-gebruikers een laag of marginaal laag bloedniveau van vitamine B12 te hebben. Vitamine b3-supplementen worden normaal gesproken gebruikt om stemmingsstoornissen, depressie en angst te behandelen. Vitamine b-3 heeft een hele reeks voordelen voor uw lichaam; het kan de spijsvertering verbeteren, misselijkheid verminderen en de rand van slopende migraine nemen.

G, tonijn, zalm), granen (vooral verrijkte granen), peulvruchten en zaden. Gist, lever, gevogelte, mager vlees, noten en peulvruchten dragen het grootste deel van de niacine die wordt verkregen uit voedsel. De combinatie kan echter ook de kans op ernstige bijwerkingen, zoals spierontsteking of leverbeschadiging, vergroten. Tot slot omvatten andere populaties met een verhoogd risico op niacine-deficiëntie dialysepatiënten, kankerpatiënten (36, 37), personen die lijden aan chronisch alcoholisme (38), en mensen met hiv (zie hiv / aids hieronder).