Goingorganic.nl

North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml)

Oreganol, 1 fl oz (30 ml) by North American Herb & Spice Co. Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

€ 24,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml)
Prijs: € 24,50
Inhoud: 0.07 kg, 3 x 3 x 10.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Supplements, Oregano Oil, Oregano Oil Liquid

Noord-Amerikaans kruid & kruidenco. , Oreganol, 1 fl oz (30 ml) – gewaarborgd wild non-GMO. Mediterraan bron p73. Wild handpicked p73. Voedingssupplement. Non-gmo. Oreganol p73 is de originele wilde oregano-mix van afgelegen hoge bergregio's van de Middellandse Zee. goingorganic.nl Deze olie doet zoveel prachtige dingen voor mij. Het kan de reguliere migraine genezen. Gemengd met virgn olijfolie is het geweldig op pijn en pijn. Mijn zoon heeft het zelfs gebruikt om een ​​koppige koude pijn te genezen. Ik begon mijn 3yo op deze 2 maanden geleden. Ze is elke 2 weken sinds 2 weken sinds z'n begin voor de kleuterschool geweest, waardoor ze ongeveer de helft van de school mist (bijwonen nauwelijks 50%).

Ze wordt steeds ziek van tijd tot tijd, maar ik heb gemerkt dat ze milder en korter zijn geweest, haar aanwezigheid op school in de afgelopen 4 weken is verbeterd tot ongeveer 80%. Ze neemt elke ochtend een druppel in een kleine koekje melk. Sommigen protesten in het begin vanwege de spiciness, maar ze is nu erg gewend. Ik doe veel natuurgeneeskunde voor mijn familie. Dit spul is als geen ander voor wonden. Slaat de neus uit neosporin! Ik gebruik het ook elke ochtend in mijn neilmed neusspoeling. Een druppel van deze plus één druppel eucalyptusolie in met de gebruikelijke 8 oz zoutoplossing – geen sinus infecties of verkoudheid helemaal.

Deze prijs is ook bijna 1/2 van wat u betaalt voor volwassene. Dit product heeft lang bewezen het is de moeite waard en nut. Uitstekende immuunverbeterende eigenschappen. Ik neem het wanneer mensen om mij kou of flos krijgen. Of voor en tijdens vliegtuigvluchten. Het doet wonderen. Ik heb goede resultaten verkregen van oreganol product van Noord-Amerikaans kruid & Spice Companys. Als u dit niet in uw medicijnkast hebt, moet u dat doen. Het is geweldig voor het ophoesten van bronchitis en ook essentieel voor gistinfecties.

North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

Oreganol p73 is gewoon de beste olie van oregano op de markt. Het komt uit wilde bronnen in bergen van Turkije en wordt niet op boerderijen gekweekt. Iedereen zou olie van oregano moeten hebben in de medische kast. Hij legt uit de tientallen genezingen en toepassingen van deze geweldige helende olie. Ik neem dagelijks 2-3 druppels onder mijn tong om mijn immuunsysteem sterk te houden en ook een druppel in water te gebruiken om de bacteriën op mijn tandenborstel te doden. Beste oregano rond. Het is fantastisch voor het genezen van sinus infecties en verkoudheden. Hou ervan! Zeer nuttig product. Ik heb het gebruikt om een ​​candida te vechten en het is heel handig. Meer dan dat, na zelfstandig lezen op internet, heb ik ontdekt dat dit product erg behulpzaam is bij het vechten tegen allerlei virale infecties en rook, en ik gebruikte het voor alle leden van mijn familie, beginnend met mijn jonge dochter en eindigde mijn moeder. Mijn schoonmoeder heeft me een paar jaar geleden hierheen gewisseld, en er is geen immuun booster of nare chaser daar weg.

North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

Drie druppels per dag – goed voor wat je leuk vindt! Gebruik als onderdeel van mijn twee maanden schimmel- en parasietprotocol. Ik ben hier pas voor 2 weken geweest, maar lijkt een goed product, dat ik in het Verenigd Koninkrijk naar me verzonden heb. Uitstekend. Geweldig voor de huid, ik gebruik het elke dag. Maar wees voorzichtig, het kan verbranden wanneer toegepast, als u een zeer gevoelige huid hebt. Dit is een must in ons huis. Geweldig om te ontdekken dat u de grotere fles verkoopt. Ik gebruik dit voor alles en op mijn huisdieren kunnen we zoals pizza's ruiken, maar we zijn niet ziek, geweldig product.

Recht helpt het immuunsysteem te versterken. Mijn moeder heeft mij zo lang nagemaakt om oregano-olie te nemen. Toen ze hier was, nam ik wat van haar en eindigde dit product voor mijzelf af. Het smaakt de eerste paar keer slecht, maar je hoeft het niet eens na te denken. Ik neem elke dag 3 druppels onder de tong en meer als ik koud ben. Het werkt echt. Na het poetsen van de tanden, gebruik een paar druppels op de tanden om de kleine pijn te vergemakkelijken. North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml) Ik heb geen andere merken geprobeerd, maar dit product heeft bijgedragen tot effecten van verkoudheid, griep en bronchitis in mijn familie. Het werd ook verwijderd van plantaardige wratten op de voeten van mijn kinderen. Ik hou van deze spullen. Sterk aanbevolen, dit product is een must in elk huis, bespaarde me keel van een voortdurende infectie wanneer zelfs antibiotica niet verhelpen, elke keer als ik voel dat ik koud, oorpijn of zere keel krijg, gebruik ik oreganol. Zolang ik het bij het eerste teken van een probleem meeneemt, heeft het voorkomen dat er werkelijke verkoudheid of infectie ontstaat. Omdat ik een paar druppels onder mijn tong kan tolereren, gebruik ik het op die manier.

Review: North American Herb & Spice Co., Oreganol, 1 fl oz (30 ml)

Ik doe dit 2 tot 3 keer per dag tot de symptomen weg zijn (1 of 2 dagen). Ik ken anderen die het in water verdunnen. Ze zeiden dat deze voordelen waarschijnlijk waren door het moduleren van darmbacteriën en immuunstatus bij varkens. Ik neem het elke dag als een preventieve maatregel. Door de geschiedenis heen werd oregano voornamelijk gebruikt als een culinaire kruiden- en medicinale plant voor hoest, maagklachten en plaatselijk voor wonden en ontstekingen, maar ook als siertuin. Negeer of vertraag nooit medisch advies in te winnen vanwege iets dat u hebt gehoord of gelezen in dit artikel of op internet. In latere jaren, zoals ik hierboven al zei, gebruikte ik het een paar keer voor een paar dagen om een ​​periode voor mezelf te creëren, toen het ver genoeg tijd was voor mijn cyclus om te beginnen en toen ik wist dat er geen manier was dat ik zwanger zou zijn. Vitamine K is belangrijk voor de botgroei, het behoud van de botdichtheid en de productie van bloedstollingseiwitten. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak en referentie verstrekt. De prijsvergelijking is mogelijk niet van kracht gedurende de afgelopen 90 dagen.

 Oregano-olie bevat een overvloed aan antioxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen en andere schadelijke stoffen die veroudering versnellen. De ooo is zeker krachtig; Ik zou iedereen met hartproblemen willen aanraden om voorzichtig te zijn of helemaal niet. Alle ecologisch geoogste kruiden passeren testen van pesticiden en zware metalen, evenals microbiële testen, voorafgaand aan de introductie. Twee andere kruiden worden op dezelfde manier gebruikt als gewone oregano, maar hebben verschillende culinaire en medicinale eigenschappen. Het aantal nationale merkartikelen wordt door elke fabrikant gedicteerd. Er bestaat geen vast recept als het gaat om etherische oliën en wat voor u zou kunnen werken, werkt misschien niet voor iemand anders. Ik nam de rechte oregano-olie en die was sterk en maakte dat je bijna stikte. Meest recent heb ik olie van oregano gebruikt met uitstekende resultaten. 1% Oplossing, het bleek effectief te zijn tegen e. We doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit producten op de markt te bieden en om u bij elke stap van de weg te ondersteunen. Bij voorbaat dank voor uw suggesties.

Etherische olie van Oregano kan een gezonde darmflora ondersteunen, voor het spijsverteringscomfort.