Goingorganic.nl

North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml)

Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml) by North American Herb & Spice Co. Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

€ 24,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml)
Prijs: € 24,50
Inhoud: 0.05 kg, 2.5 x 2.5 x 9.1 cm
Productcategorie: Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Supplements, Oregano Oil, Oregano Oil Liquid

Noord-Amerikaans kruid & kruidenco. , Oreganol, super sterkte. 45 fl oz (13. 5 ml) – gewaarborgd wild non-GMO. Voedingssupplement. Mediterraan bron p73. Wild handpicked p73. Oreganol p73 super sterkte is drie keer sterker (verhoogde oregano olie per mg gewicht) dan de normale sterkte. goingorganic.nl heeft geholpen bij het verwijderen van een oude veruccu en maak me helemaal vrij van schimmel onder de grote teen nagels. Ik heb ongeveer 10 jaar een onbekende vorm van pijn in mijn hoofdhuid, nu neemt het niets weg! Ik ben begonnen met het gebruik van een druppel of 2 van deze na mijn douche, en het lijkt het op te ruimen! Ik zal dit blijven toepassen en zal bijwerken als er iets verandert, maar tot nu toe zo goed! Niets anders heeft geholpen, met uitzondering van belangrijke antibiotica die voor mrsa werden genomen, maar de pijn kwam terug zodra ik de antibiotica stopte! Dit is tegen de toonbank, alles natuurlijk, en het lijkt fantastische dingen te doen! Zeer genezing! Ik heb oreganol p73 gebruikt.

In de recente ronde van de volgorde vond ik dat er een andere keuze is met super sterkte. Ik dacht dat dit een hogere kracht heeft dan die ik al bestelde. Dus ik kocht zowel oreganol p73 als dat met super sterkte gelabeld. Toen merkte ik op dat de kracht van super sterkte hetzelfde is als ik vroeger bestelde. Net dat het bedrijf het met super sterkte heeft vernoemd. Ik hou van dit product. Mijn griep of hoest symptoom gaat onmiddellijk weg als ik dit neem. Geen dokter nodig. Dit is niet de beste proeverij, maar het werkt echt. Als u woont of heeft geleefd waar u schimmel of schimmel hebt, kan dit product uw lichaam beschermen en beschermen. Heeft dit product al meer dan 2 jaar gebruikt. Super goed voor je, net als al hun producten! Ik gebruik het voor schimmelinfecties, insectenbeten (muggen en gele vliegen), alles wat doet pijn (onderrug, tand, arm en ik poets mijn tanden ermee). Is verwijderd van de plaque en zwelling van mijn tandvlees.

North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

Ik lees een boek over hoe olie van oregano moederlijkheid is in plaats van anitbiotica en ik geloof dat nu echt. Ik heb de neiging om verkoudheid te krijgen en flus gemakkelijk en nu dat ik dit regelmatig gebruik, krijg ik ze niet zo vaak. Ik heb geen antibiotica meer dan twee jaar nodig. Als ik koud word, neem ik ongeveer twee capsules waard (ik koop afzonderlijke capsules om deze met deze olie te gebruiken) om de 3-4 uur en binnen twee dagen ben ik genezen. Het verbrandt soms in mijn darm en buik, maar ik denk dat het gewoon slechte bacteriën doodt. Ik heb ook ontdekt dat het meer dan tien jaar een teen nagelschimmel heeft opgehelderd. Ik heb het niet actueel of iets gezegd, ik merkte pas na een paar weken dat mijn chronische teenspijker weer glad was. Ik hoor ook dat het werkt voor het doden van parasieten en schimmels in je lichaam als een algemene genezing. Ik doe ook profylatica om alleen de goede bacteriën bij te houden. Voor de prijs houdt dit me van het kantoor van artsen. Ik heb druppels op mijn molen gezet en ze verdwijnen, Nahs Oregano is naar mijn mening het beste. Ik heb nog geen fout gevonden, maar het zal niet kloppen. We nemen het met andrografie bij het eerste teken van kou of griep en de symptomen zijn vrijwel binnen 48 uur verdwenen. Werkt ook erg goed voor honden.

North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof

Ik doe een paar druppels in een capsule, bedek het met honing en zet het op hun tong zodat ze het slikken. Ik hou van nah & s super oreganol. Het is mijn eerste keuze wanneer mijn familie begint met een soort van congestie. Ik denk dat het ons gered heeft om meer dan één keer bronchitis te krijgen. Ik had het elke winter, niet meer. Dit moet het beste allround gezondheidsproduct op de markt zijn. Het is antibacterieel, antimicrobiële en anti-schimmel. Ik heb dit product religieus gebruikt in deze winter: elke keer als ik voel dat ik koud ben of simpelweg een krassenpijn krijg, neem ik een paar druppels hiervan, ofwel sublingaal of gemengd in een glas water. Ik heb gargled met het gemengd in zout water, en het is zeker de truc. North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml) Het is een beetje prijzig, maar in vergelijking met dokterbezoeken en de kosten van voorschriftmedicatie, is het een stelen.

Review: North American Herb & Spice Co., Oreganol, Super Strength.45 fl oz (13.5 ml)

Kan dit product niet genoeg aanbevelen. Dit is een geweldig natuurlijk middel. Voor mij helpt het om virale, bacteriële en schimmelinfecties te behandelen. De smaak is sterk en brandt een paar seconden maar is de moeite waard om het lichte ongemak te waarderen. Ik gebruik het tijdens het koude seizoen om te voorkomen dat wat er rond gaat, vangen. Noord-Amerikaans kruid en kruidenco. Heeft de zuiverste en meest effectieve vorm van oreganol die ik heb gevonden. Ik neem in de ochtend drie druppels van dit product in mijn sap. Hoewel ik omringd ben door veel mensen, zijn veel medewerkers en studenten op antibiotica voor sinus infecties, bronchitis, enzovoorts, in deze winter nog ziek. Ik werk in een stedelijke middelbare school) dit product werkt!

De super kracht leeft tot het is naam. Het geeft een direct einde aan allergie-geïnduceerde nies. Ik vind dat dit product een uitstekende router is. Blijf bij de hand om kiemen / bacteriën onmiddellijk te doden. Kan gebruikt worden voor zoveel dingen van een mondwas naar de kamerreiniger. Ik heb dit product netjes gebruikt, op mijn vaders na nagels om paddestoelen te doden na het proberen van veel andere perscription producten die allemaal mislukt om het werk te doen. Zijn nagels kijken gezonder dan ze jarenlang hebben. Als ik een koude of keelontsteking opkomt, neem ik een paar druppels onder mijn tong, gevolgd door een waterdrank om de infectietijd te verminderen. Goed. Het is verschrikkelijk om over te praten, maar ik heb een abscess en fistel.

Ik kocht dit om bij fakkels te helpen en mondeling mee te nemen. Dat gezegd hebbende, leg ik het op mijn abses / fistel en keek de absces smelt weg en uiteindelijk genezen. Helaas bestaat de fistel nog steeds aan de binnenkant waardoor het terugkomt, en dan doe ik de olie aan en het gaat weg. Verschrikkelijk spel, maar is het enige dat zelfs een soort werk doet. Als u een abscess hebt, beveel ik dit sterk aan. Dit product is een buitengewoon desinfectiemiddel voor inwendige invasies. Een product dat elk huisje in hun apotheek moet hebben. Heb dit gebruikt voor pijn in de tanden-, keel- en neusverkoudheid en het werkt goed. Zeer sterke smaak. Enkele druppels onder de tong, of smoor het direct op de tandvlees. Wil je het opnieuw kopen. Ik heb ongeveer 3 jaar scheuren en pijn op mijn hand gehad. Het leek precies te beginnen waar ik vele jaren geleden een wort had. Ik heb veel, veel producten geprobeerd.

Dit is het eerste product dat lijkt te zijn opruimen. Ik doe het topical ongeveer 3 keer per dag aan. Ik heb oorspronkelijk jaren geleden gekocht voor migraine hoofdpijn. Maar vond dat het ook gebruikt kan worden voor pijn en pijn. Meng met jungle olijfolie en gebruik op schrapen, brandwonden, gewrichtspijn. Het is geweldig dingen. Ik gebruik dit voor mijn zoons astma en werkt goed.