Goingorganic.nl

North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps

OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps by North American Herb & Spice Co. Supplementen, Oregano Olie

€ 43,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps
Prijs: € 43,00
Inhoud: 0.07 kg, 5.3 x 5.3 x 9.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Oregano Olie, Supplements, Oregano Oil

Noord-Amerikaans kruid & kruidenco. , Oregaresp, Multiple Spice Extract, 90 Groentenkappen – Kracht van de natuur. Wild-mediterraan p73. Voedingssupplement. Bevat geen dierlijke producten. Oregaresp is het enige meervoudige specerij extract gemaakt met handpicked specerijen uit afgelegen bergregio's. Oregaresp bevat p73 wilde oregano, hoge berg salie en komijn, met geconcentreerde co-extracted kaneel en gemberpoeder. goingorganic.nl Krachtig, krachtig en scherp! Als u kou of hoest voelt of andere ademhalingsstoornissen, werkt deze spul als magie. De geur van de specerijen is heel duidelijk. Twee per dag heeft de duur van de kou verkort en geholpen bij congestie.

Als ik iets voorts voel, neem ik deze om het bij de pas af te zetten. Probeer het. Voor het afgelopen jaar heb ik consequent naar oregaresp gekeerd toen ik met iets kwam, met name seizoensgebonden bovenste resp. Issues alsook candida en uti flair-ups. Ik beschouw dit als mijn anti-biotische en draai eraan na mijn typische remedies zijn niet op de hoogte. Ik gebruik het voor een korte periode van 5 tot 10 dagen en zorg ervoor dat mijn probiotica erbij komt, net als ik een rx zou willen. Ik wou dat het niet zo duur was, en het kan een beetje oestrogeen effect op mij hebben, maar het is nog steeds wat me over een paar nare ziekte heeft gekregen wanneer alles anders mislukt en ik ben van plan om niet te zijn zonder wat er op de hand is. Mijn bloedtest, zoals het het beste is in 7 jaar, de test van de lever het beste in 7 jaar, het heeft mijn drinkt gehaald, ik was tenminste 6 maanden vanwege de kruidenbeschadiging vanwege de kruiden wel erg warm in mijn blaas, maar gaf me het beste bloed test in jaren, draai elk beetje terug om het punt te slaan, 2 's ochtends en' s nachts voor 2 weken, vul goed, ik heb chronische bronchitis gebruikt tot ik met dit product begon te gebruiken.

North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps: Supplementen, Oregano Olie

 Bij het eerste teken van kou begint ik deze te nemen. Opruimen in een paar dagen. Ik kan de teller meds niet overnemen en ben zo dankbaar om deze als vervanging te hebben! Deze dingen tot nu toe hebben me van ziek gebleven, door 3 flessen gegeten, nu een pauze nemen. Maar mijn g. F. Was ziek en ik heb haar nooit koud gevangen, ook op de vliegtuigen geweest en nooit ziek geworden. Voordat ik dit product begon te nemen, had ik problemen met ademhaling, jeukende neus en ogen van allergieën. Zodra ik dit product begon te nemen, ging al mijn allergie symptomen weg en bleef weg. Ik was verbaasd dat ik de hele keer dat ik dit product had, niet aan één allergie symptomen leed. Absoluut geweldig product om rond te hebben als u last heeft van allergieën of moeite heeft om te ademen tijdens het allergie seizoen of astma!

Ik heb de oregaresp gebruikt als voorzorgsmaatregel tegen de griep en verkoudheid die mijn kleinkinderen de laatste maand in contact hebben gebracht. Ik eindigde uiteindelijk met de kou, maar het duurde maar een paar dagen. Ik gebruik het momenteel (samen met collidaal zilver) als voorzorg voor een serieuzere bacteriële infectie die ik al een paar maanden vecht. Het lijkt te werken. Ik geef het product 5-sterren. Ik bestelde dit voor mijn man die een extreem hoest had voor 2 maanden, dit heeft het binnen een paar dagen opgeheven! Werkt voor virussen, bacteriën, schimmels, waaronder schimmels, zelfs allergie gerelateerde problemen. Helpt de luchtwegen echt uit. Ik heb deze tijd al een tijdje meegemaakt, maar ik merk een groot verschil in mijn ademhaling als ik het meeneem. Hou ervan dat het ook een product is dat schimmel en schimmel behandelt. Bedankt Noord-Amerika kruiden en kruiden voor een geweldig product. Hou van hen beide! Dit is de beste manier om de zeer hoogwaardige ingredient combo te gebruiken voor resultaten veel groter dan verwacht. Ik neem dit samen met andere items die ik van u ontvang om te helpen met mijn astma. Ik ben het nu al vier jaar al in beslag genomen en ik ben vrij van alle astma medicijnen.

North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps: Supplementen, Oregano Olie

Ik gebruik 9 verschillende dingen. Ik hoorde over de oregaresp van iemand in een gezondheidswinkelwinkel in Duluth, ga, gebruik bij het eerste teken van een ademhalingsprobleem. North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps Koude of sinussen. Goed product om in de medische kast te houden. Oustanding product moest herbestellen, zal het niet doen zonder! Adem beter dan ik in jaren heb! Ik nam oregaresp tijdens een ernstige luchtweginfectie die de borst en met vreselijke hoesten beïnvloedde. Verrassend kreeg ik geen secundaire infectie. Orgaresp speelde heel snel op minder ziekte.

Review: North American Herb & Spice Co., OregaResp, Multiple Spice Extract, 90 Veggie Caps

Ik gebruik oregano-olie als ik een zere keel of verkoudheid heb en het werkt heel goed! Wat betreft de doseringen die u moet volgen bij het gebruik van oregano-olie, stel ik 200 mg capsules 2-3 keer per dag voor. Als het gaat om het aanpakken van sinuscongestie door verkoudheid en allergieën, kunnen vergelijkbare gevaren bestaan ​​bij gebruik van oregano-olie in de neus met een neti-pot. Studies hebben aangetoond dat carvacrol de t-celrespons op zelfstresseiwitten kan verhogen en ontstekingsziekte kan verminderen. Ik heb onlangs wat oregano ingespoten in olijfolie. In voedingsmiddelen en dranken wordt oregano gebruikt als een culinair kruid en als conserveringsmiddel voor levensmiddelen. Ik stopte dit tussen mijn tandvlees en mijn wang en sliep er 's nachts in mijn mond mee. Wilde oregano-olie staat bekend om de enorme samenstelling en eigenschappen die bijdragen aan de gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam. De toekomst kan nog meer belofte inhouden voor oregano-olie.

Bijvoorbeeld, doterra zegt hoe het in voedsel te gebruiken is om slechts één druppel toe te voegen, voor dingen zoals spaghettisaus. In één onderzoek kregen muizen een normaal dieet, een vetrijk dieet of een vetrijk dieet met carvacrol. Bij voorbaat dank voor uw suggesties. Antivirale werkzaamheid en werkingsmechanismen van oregano-etherische olie en het belangrijkste bestanddeel carvacrol tegen murien norovirus. Wratten worden veroorzaakt door een virale aandoening, genaamd hpv (5). Ook is het veilig om kruiden te mixen met receptmedicijnen – ik wil resolor aka prucalopride gebruiken in plaats van motilpro. Toxinen bestaan ​​in ons water, voedsel en zelfs de lucht die we inademen. Omdat het antibacteriële eigenschappen bezit, heeft het de mogelijkheid candida en andere onbekende slechte bacteriën te vernietigen die huidinfecties veroorzaken.

 Carvacrol, de belangrijkste verbinding in oregano-olie, heeft ook aangetoond dat het helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte bij muizen die gedurende 10 weken een vetrijk dieet hebben gekregen. Het opblazen van tandvlees is gingivitis, het is vaak het gevolg van slechte mondhygiëne, vorming van plaque of overgebleven voedseldeeltjes die in bacteriën veranderen. Maar als een speciaal geval, neem ik elke ochtend een enkele oregano-oliedop (een die 32 mg carvacrol per dop bevat) vanwege zijn reputatie om zoveel extra gezondheidsvoordelen te bieden. Wees altijd voorzichtig met hoeveelheden en duur.