Goingorganic.nl

North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml)

Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml) by North American Herb & Spice Co. Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

€ 12,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml)
Prijs: € 12,00
Inhoud: 0.07 kg, 2.5 x 5.3 x 11.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays, Health, Nasal Health, Nasal Sprays

Noord-Amerikaans kruid & kruidenco. , Sinu orega, neusspray, 2 fl oz (60 ml) – aromatische kruiden formule (p73). Geïmpulgeerde oliën van wilde oregano, laurierblad, salie en kruidnagel in een zeezout en bronwater. Niet verslavend. Sinu-orega is een natuurlijke neuswassing, aangedreven door krachtige specerijen. Deze krachtige extracten worden gecombineerd met puur zeezout in een bronwaterbasis, de ideale was en inhalatie voor de neusmembranen en sinussen. goingorganic.nl Toen ik dit voor het eerst gebruikte, gooide ik het bijna uit omdat het zoveel brandde. Jongen ben ik blij dat ik het niet heb gedaan. Dit heeft mijn sinusproblemen geholpen meer dan alles wat ik ooit heb gebruikt, inclusief supplementen. Moet maar heel langzaam beginnen om er aan te wennen. De oregano-olie doodt de schimmel die de oorzaak is van sinuspijn en hoofdpijn volgens het Mayo Clinic-artikel 1999 dat schimmel de oorzaak is van sinusitis. geef niet op dit, start maar langzaam om er aan te wennen. Het moet een beetje verbranden om de schimmel in de sinussen te vermoorden. Ik ben al langer dan een jaar al langer dan een jaar met sinu-orega gebruikt of na het zuiveren van mijn sinussen met een zoutoplossing. Zelfs bij het nemen van voorgeschreven antihistimines zou ik altijd nasale congestie hebben. Met dit product doe ik geen antihistimines en voel ik me beter dan met antihistimines. Ik beveel het aan aan al mijn vrienden!

Eerste keer heb ik dit product gebruikt, en na jaren van chronische sinusproblemen. En na drie dagen na gebruik van dit product had ik de sinusafvoer verhoogd. Tot de laatste dag. Niets. Geen hoofdpijn, geen afvoer, geen gezicht pijn. Zou het aanbevelen in een minuut. Het is al 15 dagen geweest en ik voel me gewoon geweldig. Uitstekend product! Niettegenstaande het – helemaal genezen mijn sinus ontsteking. Probeer alles daar. Niet zo goed gewerkt – hou ervan – doe het nu nu voor de opkomst.

North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml): Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

Krijg nooit sinus problemen, ik hou van dit! Het is waar dat het stingert (toen ik het eerst begon te gebruiken, verdunde ik het met zoutoplossing), maar het elimineert de nasale en sinusgebieden beter dan alles wat ik ooit heb gebruikt – in jaren van hooikoorts en geblokkeerde sinusproblemen. Krijg het – je zal er geen spijt van hebben. Ik heb dit al een paar weken gebruikt en ik hou ervan. Ik zou zijn sinus buster gebruiken, die vrij goed is, maar vond dat dit olie van oregano gebruikte, dus besliste het te proberen. Het werkt nog beter dan sinus buster en de brand is milder. Ik ben bereid de brand te tolereren om te kunnen ademen. Ik heb het ook de laatste dagen minder en minder moeten gebruiken. Zeer tevreden met het.

Beveel dit product sterk aan. Ik heb ook veel meer chemische gevoeligheid en ik verdra dit zonder enig probleem. Het verbrandt een beetje (of veel als u veel van het product snuit) dus wees voorzichtig. Maar het werkt goed om de sinussen te verwijderen en de sinuspijn te verminderen. Ik heb het een of twee keer per dag gebruikt. Om te ontdoen van gist en schimmels in de sinussen, heb ik cystische fibrose en na sinuschirurgie en jaren van hoofdpijn, ontlast ik mijn symptomen niet tot ik probeerde sinu orega. Mijn man heeft ook nasale / sinus problemen en heeft hem enorm geholpen. Sinu orega is een prachtig product en is een perfecte reliëver voor het chronische sinuslid. Ik zal dit product altijd in mijn medicijnkastje hebben, beter dan elk ander product, naar mijn mening.

North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml): Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

 Het stond een beetje maar ging na ongeveer 2 seconden af. Het stekende gevoel is draaglijk en niet zo slecht als ik dacht. Het is effectief bij het wissen van mijn geblokkeerde neus en vermindering van mijn postneusdruppel. Sterk aanbevolen. Werkt als een droom om je de ochtend echt uit te vullen. Ik kan me niet voorstellen dat ik het niet heb. Mijn hoofd congestie deed de hele dag door. Mijn dochter gebruikte deze neusspray op een lange internationale vlucht om zich te beschermen tegen wat er ook in de lucht was. Het was 2-vloeibare ounces, dus het was goed om in haar tas te hebben. North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml) Ze zei dat het vrij sterk is, zodat sommige mensen er niet voor zorgen. Ohhhh het brandt! Maar alleen voor 20 seconden of zo. Niet erg goed bij het ontgrendelen van neuzen, maar na een constante dagelijkse gebruik voor een paar weken, is er veel verbetering in post-nasale druppel, dunne en loopneus enzovoort. Zoveel beter dan zoutoplossing! En xylitol spray!

Review: North American Herb & Spice Co., Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml)

Ik heb bijna alle beschikbare producten voor droge neus geprobeerd, met inbegrip van crèmes, sprays, reliëfgels enz. Niets kan de sinu-orega overeenkomen met een vochtinbrengende stof, zelfs niet nasal of xlear. Wat de rest betreft, iedereen die een soort oregano uit Noord-Amerikaans kruid & kruidencoop heeft geprobeerd weet dat inderdaad heel pittig is, maar het lichte brandende gevoel duurt een minuut. Daarna wordt het vocht omhuld. Als ik de gebruikstijd zou kunnen aanbevelen, zou ik het beter zeggen om het in de winter te gebruiken als de neusgaten droog worden van het vochtverlies van de binnenhitte. Zeer aromatisch, zelfs niet geopend, je kan het ruiken! En in de woorden van de uitroeiaar over de heining – er gaat veel steken! Ik heb het tot op heden niet regelmatig kunnen tolereren, maar ik ga volharden en probeer wat tolerantie op te bouwen. Ik vind het goed uit mijn sinussen te hebben, ik heb een goede sterke spuit nodig, maar dat betekent veel brandend, op dit moment is het slechts gedeeltelijk effectief. Gebruik voor het eerste gebruik zeer spaarzaam en wees niet verbaasd als het je ogen stroomt. Als u gewend bent aan zoutwaterspoelen, kan het u niet zoveel lastig doen. De eerste keer dat ik in mijn sinus sproei, zou ik kunnen voelen, brandend door mijn oor en oog!

 Maar het gaat echt snel weg en laat geen ongemakkelijk gevoel, zoals sommige andere oliehoudende stoffen doen. In 5 minuten zal je niets vallen, geen naschokken. Het helpt de luchtwegen! Het heeft mijn sinus geopend. Ik zal het langer gebruiken, ik hoop dat het mij op lange termijn zal helpen. Werkt goed tijdens droge winters, greta tijdens het koude en griepseizoen, gelukkig om dit te hebben gevonden, pijnlijk, maar het werkt! De pijn is in eerste instantie intens, maar kalmert vrij snel. En het helpt allerlei sinusproblemen op. Beste sinusspray die ik ooit heb gebruikt.

Snelle bezorging. Dit concentraat van vier citruspitextracten is ontworpen om het immuunsysteem te ondersteunen en candida, keelpijn en darmproblemen te voorkomen. Soms helpt het om een ​​saline neusspray te gebruiken (sommige merken: Salinex, neus-neusmist of neus) vlak voordat u uw gewone medicijn gebruikt. Verhoogde behoefte aan vitamine B12 moet worden bepaald door uw zorgverlener. Veel voorkomende neveneffecten van vrij verkrijgbare neussprays zijn een bittere geur of smaak, niezen, loopneus en irritatie van de neus, inclusief branden en steken, dr. Het wordt gebruikt in een neusspray en druppels voor de verlichting van symptomen van verstopte neus veroorzaakt door allergieën, sinusontsteking (sinusitis) en verkoudheid. Fluticason-neusspray regelt de symptomen van hooikoorts of allergieën, maar geneest deze aandoeningen niet. Fluticason-neusspray wordt gewoonlijk eenmaal per dag in elk neusgat gespoten. En ademen door je mond kan longaandoeningen zoals astma en bronchitis verergeren, zegt dr. Afrin en andere soortgelijke neussprays werken door het stimuleren van de receptoren in de gladde spier van de bloedvaten van de neus. Echter, voor deze meest recente verkoudheid, bij het eerste teken van een zere keel, gaven we ze zowel de keel als de neusspray. Ongepast gebruik van antibiotica kan leiden tot bacteriële resistentie en bijwerkingen, dus deze medicijnen moeten zorgvuldig en bedachtzaam worden gebruikt.

Dingen om te overwegen: de meeste kruiden en andere ingrediënten in natuurlijke neussprays hebben een goede reputatie wat betreft veiligheid, maar zink-neussprays hebben bij sommige mensen permanent geurverlies veroorzaakt en al deze stoffen kunnen mogelijk een wisselwerking hebben met medicijnen. Een volwassene moet kinderen jonger dan 12 jaar helpen om fluticason-neusspray te gebruiken. Deze kunnen naast nasale sprays en antihistaminica worden gebruikt. Conditie: Neus die behoefte heeft aan een natuurlijke verzachtende neusnevel, om irritante deeltjes weg te spoelen. Met deze stappen kunt u uw neusspray gemakkelijk en veilig gebruiken. Spirulina, een blauw-groene alg die de immuunfunctie kan moduleren, is een effectieve behandeling voor allergische rhinitis – een ontsteking van de neusslijmvliezen die wordt gekenmerkt door niezen, verstopte neus en jeukende neus – die verband houdt met sinusitis.