Goingorganic.nl

NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g)

CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g) by NovaForme Supplementen, Superfoods, Orac Antioxidanten

€ 43,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g)
Prijs: € 43,00
Inhoud: 0.68 kg, 12.2 x 12.2 x 15.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Superfoods, Orac Antioxidanten, Supplements, Superfoods, Orac Antioxidants

Novaforme, cytogreens, premium groene superfood voor atleten, acai berry groene thee smaak, 18. 9 oz (535 g) – energie. Verdedigen. Balans. Reinigen. Absorberen. Ontgiften. Zuivere, natuurlijke en groene goedheid. Potentiële high-orac antioxidanten.

Verbetert de energieniveaus. 60 porties. Voedingssupplement. 100% Niet-GMO natuurlijk. Geen conserveermiddelen of vulstoffen. 100% natuurlijke smaak. Cgmp gecertificeerde faciliteit. Glutenvrij. Niet gmo.

Lab getest – elk ingrediënt. 100% Lecithine vrij. Ultra-geconcentreerde premium groene superfood voor atleten. Zet terug wat de dagelijkse molen uitneemt en je echte potentieel bereiken. Cytogreens vertegenwoordigen een revolutie in de manier waarop u voedingsstoffen levert aan uw lichaam. Cytogreen is echt een groene formule. 80% Van cytogreens is onze voedingsrijke, exclusieve groene prestatiematrix om u te helpen uw optimale prestaties te behalen.

Cytogreens, een lecithinevrij product met dubbel de hoeveelheid groene ingrediënten als toonaangevende groentetoxen en is ontwikkeld voor zeer actieve mensen die meer van hun lichaam vragen. Cytogreens levert. 100% Volledig biologisch beschikbaar eiwit op basis van planten. 21X het ontgiftende chlorofyl als een portie van donkere groene bladeren. Meer vitamine B12 dan een 8 ounce biefstuk. 100% Dagelijkse inname van vitamine a. Actieve energie regenerator. Aer is een 100% natuurlijke mix van 5 belangrijke botanische extracten die bijdragen aan het verbeteren van de microcirculatie en het zuiveren van melkzuur, waardoor de prestatie verbeterd wordt. Verhoogde energie. Groter uithoudingsvermogen. Bij het creëren van cytogreens richtte ons zich op zeer geconcentreerde, echt groene, voedingsrijke rijkwit voedsel in hoeveelheden die geschikt zijn voor atleten die meer van hun lichaam vragen. Verpakt met high-orac antioxidanten, vezelrijke omega 3 efas, 8-enzym cytozymen om de absorptie te maximaliseren en een best-of-breed, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermenging, met cordyceps, panax & siberische ginseng, reishi & astragalus. Hoe bevordert cytogreens prestatie en herstel.

NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g): Supplementen, Superfoods, Orac Antioxidanten

Cytogreen verhoogt de doorlatendheid van de spier en microcapillarisatie verklaart simpelweg dat het het vermogen voor het lichaam beweegt om melkzuur uit de spier te verplaatsen, waar het door de lever wordt gerecycled als meer brandstof in de vorm van glucose. Dit vermindert pijn, verhoogt de spierprestatie en maximaliseert de cardio-uithoudingsvermogen. 100% Lecithine-vrij. Lecithine is een veelgebruikte allergeen en industriële emulgator. Waarom betalen voor niet-groen, goedkoop vulstoflecithine als het ingrediënt # 1 in toonaangevende groentetoxen? Cytogreen heeft nul lecithine! Zoveel als 25% van de top greens formules bevatten deze vulstof. Ingredient hoeveelheden die van belang zijn. Veel zogenaamde groene supplementen leveren tientallen ingrediënten bij doses die zo klein zijn, het is een wonder dat ze er helemaal aanwezig zijn, 5 mg hier, 10 mg daar – echt minimale hoeveelheden. Filler-vrij. Ultra-geconcentreerde betekent dat u chlorofylrijke groene superfoods krijgt zoals spirulina, gekraakte chlorella en ultra-fijne Japanse Matcha Green Tea – geen vulstoffen, geen kleuren, 100% natuurlijke smaak, 100% natuurlijke zoetstof. Hoogdichtheid, chlorofylrijke voedingsstoffen. De wiskunde is simpel. Cytogreen heeft zo veel als dubbel of meer van de donkergroene chlorofylrijke voedingsstoffen als topgroen supplementen.

NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g): Supplementen, Superfoods, Orac Antioxidanten

Dus waarvoor betaal je met andere producten, selderij en soja. Ware bio-beschikbaarheid. Cytogreen heeft cytozymes, een aangepaste 8-enzym hoog-potentie-mengsel, die zo veel als 40x de enzymactiviteit van toonaangevende groentecompleten bevat. Cytozymen helpen de ruwe ingrediënten van de gehele levensmiddelen af ​​te breken om voedingsstoffen vrij te geven voor optimale spijsvertering en biobeschikbaarheid. NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g) Ultra-krachtige orac genoteerde antioxidanten. Cytogreen heeft 346 mg gestandaardiseerde, vrijradicale neutraliserende, high-orac antioxidanten (1. 4 g als u onze Matcha Green Tea telt) – kijk naar de meeste groenten op de markt, u vindt geen Oracle-rating, of zelfs een standaardisatie. Onderzoek rug. Beste van het ras. 100% Natuurlijke en gepatenteerde belangrijke ingrediënten worden ondersteund door strikte wetenschappelijke studies om de energieniveaus en uithoudingsvermogen te verbeteren. goingorganic.nl Zoals de smaak. Mengt makkelijk.

Review: NovaForme, CytoGreens, Premium Green Superfood for Athletes, Acai Berry Green Tea Flavor, 18.9 oz (535 g)

Verfrissend en voedzaam, lekker met amandelmelk of soja. Hoewel ze goed bedoeld zijn, hebben velen kritiek geuit op het hele concept van orak, omdat het helaas zo vaak is gebruikt om product eenvoudigweg te pushen en de consument uiteindelijk te misleiden. Deze verbindingen zijn zeer reactief in ons lichaam en vallen snel het dichtstbijzijnde stabiele molecuul aan door ofwel een elektron te doneren of te stelen om zichzelf in evenwicht te brengen. Het is een betaalbaar en waardevol organisch supplement, maar er zijn een paar nadelen waar het bedrijf voor moet zorgen. Antioxidanten zijn een overdreven vereenvoudiging, ontworpen om aankoopkeuzes te beïnvloeden en consumenten te overtuigen om op de anti-oxidantenband te springen. Voor de ginkgo biloba orac-test gebruikten ze een gemeenschappelijk merk dat werd gekocht in de Verenigde Staten. Een groot probleem met betrekking tot antioxidanten was een te eenvoudige vereenvoudiging van voedingsvoorwaarden die in de media worden gebruikt. U hoeft niet te wachten op voedingswetenschap om te verklaren dat nucleïnezuren essentiële voedingsstoffen zijn. Antioxidanten kunnen tussenbeide komen voordat de cascade van vernietiging van vrije radicalen een kans heeft om aanzienlijke schade aan te richten door een elektron te doneren of te accepteren om een ​​vrije radicaal te neutraliseren, zonder een onstabiel molecuul in het proces te worden. Om nogmaals te zeggen, we zeggen niet dat andere leveranciers op wat voor manier dan ook van slechte kwaliteit zijn, maar hebben ze niet doorgelicht en kunnen daarom niet aan hun normen voldoen.

Kurkuma heeft ongetwijfeld een lange lijst van ontstekingsremmende voordelen in het lichaam, maar is ook een van de beste keuzes in termen van orac-scores. Van nature afgeleid van voedingsmiddelen zoals bessen en bladgroenen, lijkt quercetine veilig voor bijna iedereen en vormt het kleine risico's. Fytochemicaliën worden gedefinieerd als niet-essentiële voedingsstoffen die worden aangetroffen in plantaardig voedsel, waarvan er veel zijn vastgesteld als biologisch actief en mogelijk van invloed op de menselijke gezondheid. Steeds opnieuw echter beseffen we dat gezondheid nooit zwart-wit is geweest en nooit zal zijn. Verminder tegelijkertijd uw blootstelling aan vrije radicalen in het milieu door vervuiling en toxines waar mogelijk te vermijden, door sigaretten, bewerkte voedingsmiddelen, hoog-suiker voedsel en het beheersen van stress uit te schakelen. Deze andere ingrediënten per portie omvatten 16 gram eiwit waaronder de vrije-vorm aminozuren l-glutamine, glycine, l-lysine, l-taurine en a-acetyl-l-cysteïne, krachtige antioxidanten (Orac van ongeveer 22.000 eenheden), goed smakende en beschermende voedingsstoffen van organische gevriesdroogde aardbeien en perziken, krachtige prebiotica, een enzymcomplex, sporenelementen van zeewier en zeewater en vezels van gestabiliseerde rijstzemelen en fruit (ongeveer 5 gram / portie). Van antioxidanten is aangetoond dat ze mensen helpen langer en gezonder te leven en dat superfoods met levende brandstof superieure antioxidatieve bescherming bieden.

Van tarwegras is bekend dat het het immuunsysteem, de antioxidantstatus en de gezondheid van het maagdarmkanaal ondersteunt, evenals de voedingsstoffenconsumptie verbetert. Maar ander onderzoek laat niet altijd dezelfde resultaten zien en soms zelfs dat bepaalde supplementen zoals vitamine A of vitamine C in grote hoeveelheden schadelijk kunnen zijn. Ik heb de oranje droom geprobeerd, die erg doet denken aan de smaak van sinaasappelijsjes ijslolly's. Hoewel er momenteel geen officiële aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is voor antioxidanten of voedingsmiddelen met antioxidanten, geldt dat hoe meer u per dag consumeert uit echt voedsel in uw dieet, hoe beter. Deze nieuwe antioxidantvoedingtabel stelt ons in staat het totale antioxidantgehalte van complexe diëten te berekenen, mogelijke goede bronnen van antioxidanten te identificeren en te rangschikken en de onderzoeksgemeenschap vergelijkbare gegevens te verstrekken over de relatieve antioxidantcapaciteit van een breed scala aan voedingsmiddelen. Er zijn veel betere formules voor groene dranken die een grotere gezondheidswinst hebben. Frank wijst erop dat de voordelen van nucleïnezuren zo zichtbaar zijn bij oudere mensen (wiens grootste behoefte vaak energie is) en atleten (zoals boksers, die het beste slagen met een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen) is het meest diepgaande bewijs voor de gezondheid voordelen van nucleïnezuren voor iedereen.

Neem gewoon één handige vegicap per dag om alle gezondheidsvoordelen te krijgen van deze wonderboom die wordt aangekondigd als de voedingsdynamo van de eeuw. Dus als het gaat om het stimuleren van je antioxidanten, maak het jezelf dan gemakkelijk.