Goingorganic.nl

Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules

Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules by Now Foods Gezondheid, Menopauze, Dong Quai, Kruiden, Kippenbessen

€ 8,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules
Prijs: € 8,90
Inhoud: 0.09 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Gezondheid, Menopauze, Dong Quai, Kruiden, Kippenbessen, Health, Menopause, Dong Quai, Herbs, Chaste Berry

Nu voedsel, Chaste Berry vitex extract, 300 mg, 90 Veg capsules – de gezondheid van vrouwen. Gestandaardiseerd extract. Met dong quai. Ondersteunt de endocriene functie. Een voedingssupplement. Vegetarisch – Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Chaste Berry is traditioneel gebruikt door kruidenkundigen al eeuwen, het is afgeleid van het fruit van Witsx Agnus-Castus. Meer recentelijk hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat kippenbessen de gezonde endocriene functie kunnen ondersteunen. Het chaste bessen extract in deze formule is gestandaardiseerd op agnusides, de actieve componenten van kuisbessen.

 Dong quai is opgenomen om deze vrouwelijke gezondheidszorgformule af te ronden. goingorganic.nl Dit product bevat ook dong quai, die ik probeer te vermijden, omdat ik zwanger ben. Het is beter als u een product koopt dat alleen korenbes bevat, zoals planetaire kruiden, vitex-extract, volledig spectrum. Ik heb geleerd over vitex uit een populair tijdschrift. Zij beweerden dat het vrouwen geholpen heeft die probeerden om gewicht te verliezen, hun borstgrootte behouden. Niet alleen deed het de grootte van mijn borst nu ook veel volver. Ik stel sterk voor iedereen aan het proberen om gewicht te verliezen om dit te proberen. Ik lees een artikel over hoe koud bessen extract kan helpen om acne langs de kaak te voorkomen, veroorzaakt door pre-menstruele breakouts, dus ik kocht dit voor mijn tienerdochter. Het heeft veel geholpen, zodat we het blijven kopen. Ik neem dit in combinatie met een paar andere kruiden om mijn kans op conceiving te vergroten. Ik heb veel forums en artikelen gelezen die online bijna een natuurlijk clomid noemen. Ik heb dit al drie weken genomen, wat te vroeg is om te zien of er geslaagd is, maar ik hoop positieve dingen te zien.

Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules: Gezondheid, Menopauze, Dong Quai, Kruiden, Kippenbessen

 Mijn enige klacht is dat de v-caps een vreselijke smaak in je mond laten! Ik heb maar een paar weken geduurd, maar ik zie een verschil in stevigheid in mijn huid en nek- en borstgebied. Nu zijn ze regelmatig en verdraagzaam. Ik ben heel dankbaar mijn apotheker aanbevolen kuisbessen (vitex). Mijn vrouw kon niet onthouden welk merk ze de vorige keer bestelde, en we houden van de waarde en kwaliteit van nu voedsel, maar deze was een dud. Niets opgemerkt, niets gewonnen. Ik heb zeer pijnlijke perioden en onregelmatigheden ervaren, samen met echt slechte pms gedurende minstens 1 tot 2 weken in elke 5. De pijn die ik op de menstruatie heb meegemaakt, was zo slecht dat ik zeer sterke pijnstillers moest nemen en vrijwel elke maand vrijetijdsbesteding verrichten. Chasteberry / vitex is volledig veranderd – tot nu toe dat ik nu slechts 1 of 2 dagen lichte pijn heb en vrijwel geen pms!

Ik beveel dit product sterk aan als u lastige en pijnlijke menstruatie hebt – het is belangrijk dat u eraan houdt dat u eraan moet houden – het duurt minstens 3 maanden om effect te hebben, maar hoe langer u het meer neemt het helpt. Ik ben begonnen met het gebruik van dit product om de menstruatie te regelen. Het werkt goed. Ik hou van dit product. Heel blij met dit product. Het heeft geholpen door een deel van mijn wateropname door fibroïden te verminderen. Ik heb dit niet persoonlijk genomen, maar mijn vriendin die het doet, beweert dat het haar stemming helpt te stabiliseren, wat voor mij geweldig is! Werkt buitengewoon goed naast dim om periodes te reguleren en lescystische problemen die ik heb. Ik heb last van pms, die bij extreme tijden van mijn cyclus extreem slechte hoofdpijn en pauzes veroorzaakt. Dit product heeft mijn pms hoofdpijn gestopt en ook mijn uitbraken van zich voordoen. Ik gebruik dit in combinatie met nu panthothenic zuur – dat zou ook moeten helpen bij de breakouts, maar ik ben vrij zeker dat ik ze als gevolg van pms krijgen, dus dit helpt het waarschijnlijk meer. Ik ben erg blij met dit product. Ik ben van plan het verder te gebruiken. Goed product, maar als het niet naar beneden gaat, eindigt u met een zeer smerige smaak in uw mond als de capsule breekt.

Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules: Gezondheid, Menopauze, Dong Quai, Kruiden, Kippenbessen

Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules

Ik gebruik dit terwijl ik ttc ben. Samen met rode frambozenbladethee. Tot nu toe verleng mijn luteale fase met 3 dagen. Ik gebruik dit nog steeds. Als gevolg van een artikel dat ik in een gezondheidsblad gelezen heb, kocht ik dit product om mijn borsten terug te brengen in de volheid die ze waren voordat ik kinderen begon te hebben. Ik heb een lichte verbetering gezien en zal het product blijven gebruiken in de hoop dat het werkelijk werkt. Was helemaal niet gelukkig! Maagkrampen veroorzaakt. Na 4 dagen gebruik moest stoppen met het nemen! Ik heb het effect nog niet opgemerkt, 7 maanden postpartum – nam het voor regelgeving van cyclus en hormonen, geen bijwerkingen ook, ik nam tweemaal daags tweemaal daags voor twee maanden voordat ik een verschil met pijn in de periode opmerkte. In plaats van gebruikelijke ondraaglijke pijn was ik iets beter, en gewoon pijnlijk. Ik gebruik nu hylands menstruatiekramptabletten zoals nodig met zwarte haw- en krampbarktinctuur, ook indien nodig, samen met regelmatige dagelijkse tabletten van vitex. Mijn pijn in de periode was ondraaglijk maar onlangs was het gewoon ongemakkelijk. Het is moeilijk voor mij om te weten welke producten zijn gewerkt, maar ik ben blij dat ik niet zo veel pijn heb. Beveel het aan om het een stukje te geven.

Review: Now Foods, Chaste Berry Vitex Extract, 300 mg, 90 Veg Capsules

Recent onderzoek suggereert dat black cohosh niet als oestrogeen werkt, zoals ooit werd gedacht. Hier vindt u een uitgebreide verzameling stafartikelen, beschrijvingen van therapieën en voedingssupplementen, informatie over uw gezondheidsproblemen en het laatste onderzoek naar voedingssupplementen en alternatieve therapieën. Van Dong Quai is aangetoond dat het ongemak in botten, gewrichten of spieren verlicht; evenals helpen met slechte circulatie, die af en toe hoofdpijn, vermoeidheid en spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken. Het bevat de fyto-oestrogene ingrediënten soja-isoflavonen, zoethout en rode klaver. Met het vermogen om een ​​oestrogeenachtig effect te stimuleren, zijn deze kruiden betaalbaar, natuurlijk en gemakkelijk te integreren in uw routine. Afgezien van veranderingen in levensstijl, die een prioriteit zouden moeten zijn, kunt u supplementen voor de menopauze gebruiken om de symptomen te verlichten en te beheersen. Bijwerkingen van de menopauze kunnen opvliegers, nachtelijk zweten, haaruitval, veranderingen in stemming en een verhoogd risico op osteoporose zijn. Visolie: als u niet genoeg vis eet, zal dit supplement helpen bij de productie van hormonen. Zoek naar mengsels met dergelijke kruiden als dong quai, zwarte cohosh of Siberische ginseng.

Dong Quai is in de Chinese geneeskunde gebruikt als behandeling voor de gezondheid van vrouwen (menstruatiepijn, pms, bloedarmoede en constipatie) en om de natuurlijke balans van vrouwelijke hormonen te behouden. Het is ook een optie voor vrouwen die de menopauze ingaan vanwege het vermogen om opvliegers te verminderen. Om een ​​Japans dieet te volgen, eet veel voedsel dat planthormonen zoals selderij, fruit, venkel, rabarber, luzerne, volle granen en lijnzaad bevat. Het kruid verhoogt ook progesteron, wat kan helpen om een ​​gezond evenwicht te behouden tussen oestrogeen en progesteron gedurende de overgangen van de perimenopauze naar de menopauze. Overige ingrediënten: Gelatine (capsule), (kan een of meer van de volgende stoffen bevatten: rijstpoeder, magnesiumstearaat en siliciumdioxide). Vrouwen met een persoonlijke of familiegeschiedenis van borstkanker mogen geen geconcentreerde fyto-oestrogeensupplementen gebruiken of moeten ze voorzichtig gebruiken. Voedingstekorten en leverdisfunctie kunnen de symptomen versterken.