Goingorganic.nl

Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml)

Silver Sol, 4 fl oz (118 ml) by Now Foods Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

€ 8,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 8,90
Inhoud: 0.16 kg, 4.6 x 4.6 x 15 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol, Supplements, Minerals, Liquid Minerals, Silver Hydrosol

Nu voedsel, zilver sol, 4 fl oz (118 ml) – gepatenteerde zilver supplement. Doorbraak technologie. 10 ppm zilver. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vegetarisch – Veganistisch. Mineralen. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Zilver sol wordt in de VS gemaakt met behulp van de gepatenteerde silversol technologie. Deze gepatenteerde zilvertechnologie heeft grondig wetenschappelijk onderzoek ondergaan.

Zilver sol is uitsluitend samengesteld uit elementair zilver (10 delen per miljoen) en gedeïoniseerd water, en behoudt derhalve de karakteristieke eigenschappen van zilver in colloïdaal zilver. Zilveren sol is kleurloos en geurloos. goingorganic.nl Ik heb geen enkel griep of kou gehad sinds ik dit begon te nemen, wanneer ik een keelpijn had. Voordat ik dikwijls zware flus zou krijgen, en ze voor 2 weken met snot, koorts, hoofdpijn en helemaal ziek. Maar sinds ik deze zilveren sol gebruikt heb, neemt het alle griep die begint te laten zien volledig weg. Als ik wakker word met een zere keel (wat het teken is van een komende griep in mijn geval), neem ik meteen 6 sprays hiervan en de ochtend nadat ik fris en zonder keel wakker word. Het werkt het beste als je het gebruikt voordat de griep is begonnen. Maar zelfs als ik weg van huis ben geweest en te laat ben geweest om te spuiten met deze spullen, en de griep al is begonnen, zal het de griep binnen 2 dagen doden. Dus deze dingen zijn ongelooflijk en ik heb er altijd een voorraad van. Mijn vrienden komen allemaal bij mij om zilver te krijgen wanneer ze ook ziek zijn. Ze willen het zelf niet kopen omdat ze denken dat het gevaarlijk of vergiftig klinkt. Maar ze komen altijd, wanneer ze ziek worden, omdat ze ziek zijn, zuigt ze zoveel. En ik geef ze 3x 6 sprays over 8 uur, en de volgende dag zijn ze goed. Ik kan dit alleen aanraden. Meer sanitair voor (snel) gebruik spuiten, zeer handig afleveringssysteem hier leuk om mijn eigen persoonlijke spuitfles voor dit supplement te hebben. Uitstekend product.

Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden beheerd. Zilver hydrosol, ook bekend als colloïdaal zilver, is zilver deeltjes gesuspendeerd in een vloeistof. Was je gezicht, verwijder make-up en hydrateer je huid met dit trendy maar effectieve schoonheidsproduct. De fda voorkomt dat fabrikanten van supplementen kunnen beweren dat hun producten effectief kunnen worden gebruikt om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Alle testimonials en productrecensies zijn authentiek van echte klanten. Ik ging mijn eigen spullen kopen en het zelf maken, maar er is geen manier om het te beheersen zoals dit bedrijf doet, dus het is een gebied waar ik het niet erg vind om te spuien voor de puurheid en veiligheid, i. Colloïdaal zilver wordt rechtstreeks op de huid aangebracht voor acne, brandwonden, ooginfecties, schimmelinfecties, keelinfecties, huidinfecties en stafylokokinfecties. We bieden dit aan als onderdeel van onze algehele inspanning om de feitelijke wetenschap te bieden die consumenten nodig hebben om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over welk zilver ze zullen kiezen. U kunt colloïdaal zilvergel gebruiken om te helpen bij het reinigen, kalmeren en kalmeren van de huid i. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken, als u bekend bent met een systemische toxiciteit voor aluminium of een zilveren allergie. Dit is in directe tegenspraak met de vele bekende voordelen van zilver, die zelfs worden erkend door en worden gebruikt als saneringsmethoden door federale en regelgevende instanties.

Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

Wees voorbereid op alles wat de natuur, temperamentvolle pijpen of een hyperactieve peuter met je omgeving kunnen doen. Dus 3000 tot 18000 ppm van enkele atomen die aan miljoenen watermoleculen zijn gehecht, zorgt ervoor dat 1. Waarom – 10ppm-oplossingen hebben veel kleinere deeltjes, wat resulteert in een groter totaaloppervlak en grotere individuele aantallen zilverdeeltjes. Slechts een paar druppels sporenmineralen concentreren elke dag minerale druppels en geven uw lichaam de perfecte balans van mineralen die uw lichaam nodig heeft om uw vitaminen op de juiste manier te gebruiken, het energieniveau te handhaven en het elektrische systeem van uw lichaam de mineralen te helpen die het nodig heeft om met maximale efficiëntie te werken. Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml) De verbranding was lichtelijk stekend, maar niet slecht. Ik heb het al meer dan 10 jaar consequent gebruikt en aanbevolen en ben nog steeds onder de indruk van zijn ongelooflijke effectiviteit en veiligheid. Gebruik je colloïdaal zilver? Welk inzicht kun je geven?

Review: Now Foods, Silver Sol, 4 fl oz (118 ml)

Laat hieronder een reactie achter en deel je mening met ons. De meeste zilveren hydrosol op de markt bevatten echter geen eiwitadditieven of -zouten. Colloïdaal zilver wordt gebruikt om infecties door gist te behandelen; bacteriën (tuberculose, ziekte van Lyme, builenpest, longontsteking, lepra, gonorroe, syfilis, roodvonk, maagzweren, cholera); parasieten (ringworm, malaria); en virussen (Hiv / aids, longontsteking, herpes, gordelroos, wratten). Schakel uw post-gymreinigingsroutine in met micellair water. Met de set kunt u precies de hoeveelheid zilversol of vloeistof die u nodig heeft in de applicatorfles van uw keuze gieten. Hij prees zilver voor zijn herstel van het weefsel en wondgenezing. 'S Morgens was de brandwond nauwelijks zichtbaar en er was geen pijn. Het toevoegen van concentrace aan voedingsmiddelen en recepten voegt smaak toe en helpt ze te versterken en te re-mineraliseren. Sporen van mineralenonderzoek gebruiken speciaal technologie om dit hoogwaardige colloïdale zilver te verwerken. De meeste mensen richten zich zo nadrukkelijk op al hun vitamines die ze niet realiseren om deze vitamines volledig te absorberen en te gebruiken, je moet het juiste minerale gehalte in je lichaam hebben om dit mogelijk te maken. Ik heb mezelf verbrand op een warm pan-kookdiner. Je kunt mijn naam bekend maken als bewijs van zijn buitengewone kwaliteiten. Onder het msrp wordt verstaan ​​de prijs waartegen een fabrikant een detailhandelaar aanbeveelt om een ​​product te verkopen voor in winkels, op internet of in catalogi.

Zilver, dat van nature voorkomt in paddenstoelen, volle granen, water en melk van zoogdieren, wordt al eeuwenlang gebruikt om de menselijke gezondheid te beschermen. U verstrekt geen onderbouwing voor de claims van superioriteit van uw te duur product. Omdat de atomen gehecht zijn aan de watermoleculen, zijn er nooit chemicaliën nodig om te helpen ze gesuspendeerd te blijven in de oplossing, omdat nanodeeltjes te zwaar zijn om zelf te drijven (waardoor je vraagt ​​of het zware metalen zijn). C, hippocrates, de vader van de geneeskunde, leerde dat zilver heling en anti-ziekte eigenschappen heeft. Na het aanbrengen van de gel twee dagen per dag gedurende 2 dagen verdween deze. Neem 's morgens actief' s ochtends voor het dagelijks onderhoud van gewrichten en bindweefsels om de gezamenlijke beweeglijkheid te bevorderen. Bovendien bevat dit product 100% van de rda koper per portie. De meest voorkomende misvatting over het gebruik van zilver als voedingssupplement is dat het noch veilig noch effectief is. Ik heb een rv-bevoorradings- en reparatiefaciliteit aan de kust van Oregon en wil uw product graag toevoegen aan mijn sectie over natuurlijke gezondheid. Ik woon in Florida en kreeg een insectenbeet (weet niet wat me beet) aan de achterkant van mijn dij ongeveer twee maanden geleden. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de fda. Drievoudige sterkte – 30 ppm zilveren oplossing mijn arts stelt voor ph gebalanceerd zilver hydrosol is de nieuwste zilveren aanvulling.

 Volgens colloïdaal zilver vandaag: de natuurlijke, wijdverspreide kiemmoordenaar, zilveren hydrosol heeft ook antimicrobiële voordelen, en je kunt deze supplementen gebruiken als zalven op kleine brandwonden en kleine huidwonden. Opmerking: uw beslissingen in de gezondheidszorg moeten altijd worden genomen onder begeleiding van een professionele zorgverlener. Raadpleeg uw arts als u een ernstige medische aandoening of een gezondheidsrisico hebt. 69 Mok / ml ag) gaf antibacteriële prestatie. Colloïdaal zilverproducten komen ook in vormen die moeten worden geïnjecteerd of op de huid worden aangebracht. Ik zou aanraden om zelf onderzoek te doen naar eventuele zilveren producten die u overweegt, om er zeker van te zijn dat ze geen extra ingrediënten bevatten zoals zouten of eiwitten. Prijzen worden standaard weergegeven in Canadese dollars.

Van zuiver colloïdaal zilver is aangetoond dat het de afweer van het lichaam tegen schadelijke organismen ondersteunt. Searle, een van de toonaangevende onderzoekswetenschappers van colloïdaal zilver, is bekend dat colloïdaal zilver meer dan 600 virussen en bacteriën doodt. Verticale spuitfles: (Volwassenen) 20 verstuivingen tweemaal daags, of zoals voorgeschreven door een zorgverzekeraar.