Goingorganic.nl

Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser

Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser by Now Foods Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Luchtverspreiders

€ 19,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser
Prijs: € 19,90
Inhoud: 0.18 kg, 14 x 7.6 x 7.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Luchtverspreiders, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Air Diffusers

Nu voedingsmiddelen, oplossingen, draagbare usb ultrasone olie diffuser, 1 diffuser – belangrijke product eigenschappen. Zeer rustig. Makkelijk schoon te maken. Voeg gewoon kraanwater en essentiële oliën toe. Koele stoom. Geen hitte betrokken / geen risico op brandwonden. Schakelt automatisch uit.

BPA-vrij. Groot voor thuis, kantoor of auto. Past in de auto drankhouder. 1 jaar garantie. Loopt leven 5000+ uur. Pluggen in laptop & auto usb poort. Roterende ledlampen. Inclusief draagbare draagtas. Specificaties model 7485 kleur grijze cover en basiscapaciteit 60 ml / 2. 03 fl oz rijdtijd tot 6 uur functies continu / aan / uit, 4 veranderende ledlampen rood, groen, blauw en paars dekking 400 vierkante meter nominaal vermogen dc 5 v (5v / 1a powered usb poort) adapters 12w auto of 100- 240v muur nu oplossingen draagbare usb ultrasone diffuser verenigt wetenschappelijke innovatie met een tijdloze traditie van aromatherapie om een ​​draagbare, bpa-vrije diffuser te creëren die alleen tapwater en uw favoriete essentiële oliën gebruikt. In plaats van warmte, gebruikt deze hedendaagse diffuser hoogfrequente, ultrasone elektrische trillingen om een ​​ultrafijne mist te creëren, die de essentiële olieintegriteit en holistische eigenschappen behoudt. Met een automatische uitschakeling en maximaal 6 uur fluisterstille werking, maakt deze draagbare diffuser een genotvolle aroma therapie.

Meer over aromatherapie. Aromatherapie en etherische oliën zijn door de eeuwen heen gebruikt. Tot de late 19de eeuw werden aromatherapie en het gebruik van essentiële oliën beschouwd als een discipline van de geneeskunde. Wierook, zalven en oliën werden allemaal gemaakt van planten door holistische genezers. Aromatherapie is een van onze oudste, niet-invasieve gezondheidsdisciplines. Geur heeft een effect op ons lichaam en geest, ze kunnen herinneringen oproepen, het gevoel stimuleren en de zintuigen opwekken. Bepaalde essentiële oliën hebben het vermogen om te ontspannen, stimuleren of creëren van evenwicht tussen lichaam en geest. Het aroma van een essentiële olie wordt opgehaald door de olfactorische zenuw die in de achterkant van onze neus ligt en vervolgens naar de hersenen wordt gebracht, waar het effect op de zintuigen kan hebben. Geur kan een emotionele reactie stimuleren door hun directe invloed op het limbische systeem, dat onze herinneringen, emoties en gevoelens bewerkt. Bij nu oplossingen nemen we de kwaliteit en zuiverheid van onze essentiële oliën zeer serieus. Wij gaan in grote mate om ervoor te zorgen dat elke olie die wij produceren, op een manier die zowel wetenschappelijk als milieuverantwoord is, op u wordt gebracht. USB-kabel inbegrepen, netadapter niet inbegrepen.

Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Luchtverspreiders

Niet alle USB-poorten in voertuigen leveren kracht. goingorganic.nl Aangezien ik nieuw ben voor aromatherapie, wilde ik beginnen met het experimenteren met een goedkope diffuser en verschillende oliën. Ik ging voor deze diffuser, omdat ik weet dat de grootte en de prijs erdoor niet de beste resultaten zouden krijgen, maar als aromatherapie bleek te zijn, was ik niet meer van een grotere en veel duurder diffuser. Ik heb het nu bijna 6 maanden gebruikt en mijn uitspraak is dat het goed is. Door zijn omvang is het alleen zeer kleine kamers die niet open zijn – u moet de deur bijna vergrendelen om het beste effect te hebben (bijv. Een badkamer, waar ik het uiteindelijk gebruikte in plaats van de open woonkamer waar Ik heb geen deuren). Het is makkelijk aan te zetten en uit te schakelen, en u kunt ervoor kiezen om het ledlicht aan of uit te zetten terwijl u diffundeert. Maar het licht is alleen blauw, en verandert niet zoals de beschrijving zegt. Maar u zult er de hand van krijgen, omdat u merkt dat het een zeer laag diffunderend geluid maakt terwijl het aan is en u ziet dat vocht er uit komt.

Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Luchtverspreiders

Esthetisch is het mooi en modern uitziend en met een usb-voeding is het universele ondersteuning (u kunt het gemakkelijk aan uw muur aansluiten met een smartphone adapter). De grootste minus is dat de diffuser gemakkelijk door de olie verstopt raakt, zodat u het na elk gebruik moet spoelen, en soms kan het opeens stoppen, terwijl u diffuseert waar u de diffuser moet legen en netjes reinigt. Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser U mag geen zeep of warm water gebruiken voor het schoonmaken, zoals het staat op de verpakking, zodat u veel water verspilt om het te reinigen. Bovendien is de kwast die erbij komt, zo goedkoop en nutteloos als het wordt. Samenvattend zou ik deze diffuser niet aanraden omdat het veel druk is om er een goed effect op te krijgen. Ik hou van de manier waarop het eruit ziet, het is erg klein en compact, maar ik zou het niet opnieuw kopen. Het is fatsoenlijk voor een kleine ruimte, maar de stroom is nogal whispy en niet sterk. De echte ergernis is de aan / uit schakelaar – het is helemaal niet responsief. Ik geloof dat het een automatische uitschakeling heeft, maar ik ben er vrij zeker van dat het net eerder is gebleven. Ach ja. Het is geweldig! Gelieve te overwegen de grootte, ik was verbaasd dat deze diffuser slechts zo klein is als mijn balsem!

Review: Now Foods, Solutions, Portable USB Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser

Het is zwak! Alleen voor kleine kleine kantoren, met behulp van het elke dag rond het huis, zeer makkelijk te gebruiken, geweldig ontwerp (slank en simpel), grote maat en goed werken o. Allereerst wil ik commentaar geven op webshop omdat ze zo snel met hun bezorging zijn. Ik woon in Maleisië, en ik kreeg het item in minder dan 5 dagen sinds mijn besteldatum, wat echt lofenswaardig is. Houd het op! Wat het product betreft, kan ik er niks aan vinden! Ik heb het gewoon geïnstalleerd op mijn bureau en het heeft het goed gedaan voor het afgelopen uur. Geen lawaai, en ik vind het leuk hoe de mist zo wispelturig is dat het niet op mijn bureau nat is, in tegenstelling tot vorige diffusers die ik heb gekocht. Bedankt, nufoods en webshop voor zo'n geweldig product! De maat is goed voor gebruik in het kantoor en makkelijk schoon te maken.

4. Ik ben een vaste gebruiker van deze merken essentiële oliën geweest en bestelde deze diffuser aan de foto's en omschrijving. Helaas bleek lijken te zijn en de diffuser heeft een zeer slechte bouwkwaliteit en is bijna onmogelijk om te werken. De schakelaar om aan / uit te zetten is slecht ontworpen en de meeste keren reageert niet, waardoor het bijna onmogelijk is deze diffuser te bedienen. Al met al is een zeer slecht product het beste vermeden. Koop de andere. Dit adviseer ik helemaal niet. Prullenbak. Anderen, zoals lavendel, theeboom of wierook, kunnen worden gebruikt voor specifieke toepassingen zoals bij een verbranding of een snee. Deze olie heeft een stevige ontstekingsremmende werking en verbetert de stevigheid, huidtint en elasticiteit van de huid en vermindert zo de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Steek de kaars aan en betreed een warme, ontspannen sfeer. De reden hiervoor is dat de etherische oliën op het wateroppervlak drijven en in slechts een paar uur volledig in de lucht diffunderen.

Het op de juiste manier bewaren van uw essentiële oliën beschermt hun helende eigenschappen en verlengt ook hun leven. Meng een kopje gedestilleerd water met 20 druppels rozemarijnolie. Masseer grondig in en was af met een warm washandje. Plaats je neus ongeveer 12 weg van de kom, bedek je hoofd en kom aan met een handdoek en inhaleer langzaam de stoom. Sommigen vragen om drageroliën, die allemaal te lezen zijn op onze site. Deze blend is perfect om als middelpunt te hebben tijdens de vakantie. Op de hoogste stand creëert de motor een kalmerende, zachte zoem en kan hij tot 900 vierkante meter vullen met uw favoriete geur. 50 Op Amazon, wat betekent dat je 2.364 druppels essentiële olie van lavendel kunt kopen voor $ 10. Ik zal ze waarschijnlijk nog steeds herinneren wanneer ze 20 zijn.

Op essentiële olieflessen zullen kleine, hoogwaardige leveranciers je altijd de Latijnse binomiaal vertellen (met vermelding van het plantengeslacht en soort), waar en hoe de olie werd gedestilleerd en of het organisch of wild geoogst is. Dit is een geweldige koop als je niet precies weet waar je moet beginnen. Voor uw vertrouwen en veiligheid zijn de plantaardige oliën getest door een extern laboratorium met gc / ms-tests, een methode om de vluchtige bestanddelen in essentiële oliën in afzonderlijke componenten te scheiden. In tegenstelling tot veel vernevelaars, wordt de aromastaart geleverd met twee verstuivers, zodat je van olie kunt wisselen zonder het systeem te hoeven reinigen. 0 Heeft een knop om de hoeveelheid mist die naar buiten komt te regelen. Smiley daisy biedt ook een garantie van 180 dagen, die ervoor zorgt dat, als je een van de ongelukkigen bent die een defect product krijgt, je zonder kosten en zonder gedoe een vervanging kunt krijgen. Rozemarijn is een van de beste essentiële oliën om beweging te stimuleren en de reinigende werking te ondersteunen.