Goingorganic.nl

Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser

Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser by Now Foods Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

€ 37,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser
Prijs: € 37,00
Inhoud: 0.61 kg, 17.3 x 17.3 x 10.2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Air Diffusers

Nu voedingsmiddelen, oplossingen, ultrasone dual-mist olie diffuser, 1 diffuser – belangrijke product eigenschappen. Zeer rustig. Makkelijk schoon te maken. Voeg gewoon kraanwater en essentiële oliën toe. Koele stoom. Geen hitte betrokken / geen risico op brandwonden. Schakelt automatisch uit.

BPA-vrij. 3 timer instellingen, 1 uur / 2 uur / 3 uur. Loopt tot 16 uur intermitterend / 8 uur continu. Groot voor thuis of op kantoor. 1 jaar garantie. Loopt leven 5000+ uur. 2 Richtingstuitmondjes draaien 360. Roterende ledlampen. Ultrasone dual-mist olie diffuser. Nu oplossingen dubbele nevel ultrasone olie diffuser verenigt aromatherapie met moderne wetenschappelijke innovatie om een ​​essentiële olie diffuser te creëren die de perfecte aanvulling vormt op uw huis of kantoor. Deze aantrekkelijke diffuser is bpa-vrij en heeft dubbele ruisspuitpunten, die gebruik maken van hoogfrequente ultrasone elektrische trillingen om een ​​ultrafijne mist te creëren.

Deze diffusie methode maakt geen gebruik van warmte, die elke keer dat u het gebruikt, essentiële olieintegriteit en holistische eigenschappen behoudt. Voeg gewoon 250 ml (8,45 fl oz) water en 5 druppels van uw favoriete essentiële oliën toe en geniet ervan. Kies de gewenste tijd, 1 uur, 2 uur of 3 uur dan uw modus, intermitterend of continu. Het wordt doorlopend of zestien uur doorlopend tot acht uur gedistribueerd en wordt vervolgens automatisch uitgeschakeld. Essentiële olie-info. Nu zijn essentiële oliën van oplossingen een echte afspiegeling van de botanische stoffen waarvan ze geboren zijn. Deze brede reeks essentiële oliën bestaat uit pure en natuurlijke extracten. De wetenschap van het produceren van essentiële oliën is in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd. Deze dagen produceert essentiële olie die sterk geconcentreerd is, identiteitsgeverifieerd en nuttig is een ambacht dat een delicate balans tussen kunst en wetenschap inhoudt die niet in gevaar kan komen. Verse botanicals die vitaliteit uitoefenen, strikte aandacht voor detail en nauwkeurige extractiemethoden, onderscheiden de essentiële oliën van de elite uit de natuurlijke en synthetische oliën die u vandaag op de markt vindt. Op dit moment nemen we de kwaliteit en veiligheid van onze essentiële oliën zeer serieus en we zijn er trots op dat elke olie die wij produceren, op een manier worden gebracht die op een wetenschappelijk en milieuvriendelijk niveau is. Specificaties.

Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Model 7522 kleur wit cover en basiscapaciteit 250 ml / 8. 45 fl oz rijdtijd tot 16 uur intermitterend / 8 uur continue functies timer instelling 1 uur / 2 uur / 3 uur, int / cont, 3 veranderende led verlichting: rood, groen Blauw. Dubbele directionele mistmondstukken. Dekking 400 vierkante meter nominaal vermogen 12w adapter vermogen 100-240v, 24v 0. 5a goingorganic.nl Wat ik het leukst vind bij deze diffuser is het watercapaciteit en de dual-fog functie. Het loopt voor 8 uur rechtdoor of 16 uur intermitterend. Ik vind ook dat het een timer heeft. Ik doe het laat in de avond aan en activeer de 1-uurs timer wanneer ik ga slapen. Ik kan niet zeggen dat het luid is. Het is vrij rustig gedurende de dag en ik heb normaal gesproken de airconditioning 's nachts, zodat ik het nauwelijks kan horen. Ik vind eigenlijk het geluid verzachtend.

Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser: Bad, Schoonheid, Cadeau Sets, Essentiële Oliën Aromatherapie, Luchtverspreiders

Wat ik er meestal niet van vind, is de bovenkant! Er is veel plastic daar dus het water wordt gevangen (wens dat ik een foto zou kunnen bevestigen). Het probleem daarbij is de geur van alle essentiële oliën die ik ooit heb gebruikt, en ik hou ervan af. Ik heb geprobeerd het in water te slikken, zeepwater, zelfs verdunde bleekmiddel! Maar de geur gaat niet weg. Dus wanneer ik een nieuwe mix gebruikt, krijg ik een fijn aroma in eerste instantie, niet lang nadat ik die stinkende geur begint te krijgen. Ik vind het erg vervelend en onaangenaam. Ik heb ook de kegelvormige diffuser vanaf nu levensmiddelen en het is veel makkelijker schoon, maar het bezit alleen de helft van de watercapaciteit van deze. Ik heb deze diffuser deze afgelopen week ontvangen en ik zal het gebruiken, maar ik ben er niet helemaal blij mee. Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser Pluspunten: het is zwaar, ik vermoed dat het lang duren.

Review: Now Foods, Solutions, Ultrasonic Dual Mist Oil Diffuser, 1 Diffuser

Ik vind het leuk dat je tapwater moet gebruiken, niet gefilterd en niet gedistilleerd, gewoon gewoon kraanwater. Als ik stadswater had, zou ik bronwater kopen, omdat ik niet wil dat het chloor of fluoride in de lucht wordt ingespoten, die ik adem. Nadelen: het is veel te hard. Ik zou er nooit mee kunnen slapen omdat het geluid storend is. Ik heb het gisteravond bijna dichtbij gelopen en mijn man, die leest, vroeg me wat er was? Ik wist meteen, het was de diffuser in de intermitterende modus. Of het intermitterend of vol op het geluid afleidt, vooral in een rustige kamer. Het is niet luidruchtig, verwacht helemaal geen geluid. Het geluid heeft geen invloed op onze slaap. Cuz, mijn zoon is in de nacht goed in orde. Ik gebruikte een kleinere van nu eten voordat ik dit kocht, ik vertrouw op hun product. Waard om te kopen.

Ik zal nog een voor mijn studiezaal krijgen. 2. Zeer makkelijk te gebruiken, goed functioneren, 100% De beste producten en de beste prijs. Goede prijs voor het product niet slecht, stil, een dag ervaring geschikt voor kamers tot 25 vierkante meter, geweldig product, bracht het als een cadeau. Dit is een geweldig product. We gebruiken het dagelijks in de familie om de nu essentiële oliën te verspreiden. Het werkt in de nabijheid maar zal de kamer niet vullen met de geur van uw etherische olie. De kat van Annie Walther, pedro, weigerde haar slaapkamer binnen te komen wanneer etherische oliën werden verspreid. De essentiële olie van rijpe kruidnagels is te sterk om te gebruiken in aromatherapie, maar de onrijpe knoppen van de bloemen produceren een olie die zachter is, maar toch heerlijk fris, warm en pittig. De olie is volkomen veilig maar moet voor gebruik worden verdund.

Slapeloosheid is een veel voorkomend probleem in de wereld van vandaag. Naast de voordelen van geen chemicaliën, het reinigt geweldig en ruikt heerlijk! Je kunt ook wat toevoegen aan een dragerolie om pijnlijke, spierpijn te masseren, die vaak het gevolg is van koorts en koude rillingen. Oliespliters worden geproduceerd met zowel zoveel wetenschap als kunst, en de enorme voordelen voor gezondheid en welzijn zijn inderdaad groot. Daarom gebruik ik rosalina, eucalyptus radiata en Duitse kamille. Essentiële oliën kunnen op veel manieren worden gebruikt voor hun gezondheidsvoordelen, maar een van de meest voorkomende en effectieve manieren is diffusie. De oliën kunnen ook helpen uw immuniteit te vergroten, waardoor de kans op verkoudheid of griep wordt verminderd. De etherische oliën filteren en zuiveren de ruimtekamer, wat betekent dat de lucht gemakkelijker te ademen is en positiever voor u om in te zijn. Inademing van de oliën kan leiden tot aspiratiepneumonie, leest de website van de organisatie. Het is belangrijk om op te merken dat u een irritatie kunt ervaren als u de olie direct op uw huid aanbrengt of inslikt, en mensen krijgen vaak betere resultaten als ze het gebruiken met een etherische oliediffuser.

Aangezien ik aan de slag ga met essentiële oliën voor meer natuurlijk welzijn in mijn leven, hoop ik u veel waardevolle bronnen, tips, trucs en beoordelingen te kunnen geven om u te helpen hetzelfde te doen. Allergieën kunnen ademhalingsproblemen, verstopte sinussen en krassende keel veroorzaken. Vernieuw en reinig je ruimte, en je palet met deze zomerse geur! Het is dus absoluut iets dat je waarschijnlijk meer zou moeten onderzoeken. Tussen dat en bewegen, kan het net te veel op je lichaam zijn geweest. Essentiële olie van pepermunt kan een lichte sensibilisator zijn, dus zorg ervoor dat u een pleistertest uitvoert voordat u deze essentiële olie voor de eerste keer gebruikt.