Goingorganic.nl

Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g)

Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g) by Now Foods Supplementen, Weiproteïne

€ 63,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g)
Prijs: € 63,50
Inhoud: 2.63 kg, 20.1 x 20.1 x 27.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Supplements, Whey Protein

Nu eten, sport, wei-eiwitisolaat, Hollandse chocolade, 22 pond (2268 g) – krachtgrootte. Geen kunstmatige zoetstoffen – geen aspartaam ​​- geen sucralose – geen acesulfame-k. Geen kunstmatige ingrediënten. Mengt onmiddellijk. Microgefiltreerde. Vertakte aminozuren. Gmp kwaliteit verzekerd. Wei-eiwitisolaat is nu een eiwit van hoge kwaliteit die biologisch beschikbaar is en gemakkelijk verteerd kan worden. Whey-eiwit heeft natuurlijk voorkomende vertakte aminozuren (bcaa's). Nu is wei-eiwitisolaat ideaal voor actieve personen. Whey eiwit wordt beschouwd als de hoogste biologische waarde van elke eiwitbron – superieure in essentiële aminozuurgehalte aan rundvlees, melk, caseïne of soja. goingorganic.nl Ik raad de reden waarom de meeste mensen eiwitschudden drinken, om hun gezondheid te verbeteren. Dus waarom zou u een product gebruiken met giftige ingrediënten zoals aspartaam ​​(nutrasweet), sucralose (splenda), gemodificeerd voedselzetmeel (msg) of acesulfam? Dit product smaakt fatsoenlijk (groeit op u) en heeft geen van die giftige ingrediënten. Ik meng een scoop met ongeveer 3-4 oz water.

 Mijn tienerzoon kan de smaak niet aanpakken, dus hij mengt met melk en een beetje ovaltine (kids!). De smaak lijkt nog eens op chocolade, maar verwacht niet dat dit op een chocolade shake uit de zuiveldrank gaat proeven. Smaak zoals dat is, voegt al die giftige ingrediënten toe die u niet wilt! Onthoud dat u gezond en gezond probeert te worden, niet smaakt als een zuivelkoningin, heerlijke smaak en mengsels. Ik meng het gemakkelijk met utos keuze, poederachtige eiwitten en sevia voor Een goede shake. Een van de zuiverste eiwitten daar, heel erg goed en pure smaak! Ook geschikt voor bakken! Voor uitstekend wei-eiwit, uitstekende service, goede prijs en snelle goedkope zending. Het spijt me dat ik het niet heb gekregen omdat de douane het nam (ik weet zeker dat het goed is, dus ik geef toch 5 sterren en omdat ik nu van voedsel hou, woon ik in het Midden-Oosten en bestelde deze spullen online. Het was 1 / 2 de prijs als in het Midden-Oosten, zelfs bij de verzending.

Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g): Supplementen, Weiproteïne

Goede kwaliteit wei die ook niet gemaakt wordt met al die additieven en kunstmatige ingrediënten, zijn de meeste eiwitpoeders gemaakt. Ik train 5 dagen per week en ik heb gemerkt dat het implementeren van eiwitpoeders een uitstekende manier is om de gewenste resultaten te krijgen. Geweldig product, goede smaak, goede prijs, niet zo lief als sommige producten en goed mixen. Vrij goede smaak! Het is goed opgelost. Heeft een lichte chocolademelk. Opgemerkt geen bijwerkingen. Mijn favoriete eiwit, tot op deze dag. Het mengt goed – voor een eiwit, mensen, kunt u niet verwachten dat het helemaal glad is zonder dat u enige moeite doet – en mengt goed met veel verschillende vloeistoffen. Ook voorkomt u het toevoegen van veel extra zoetstoffen die sommige eiwitten toevoegen en nog steeds smaakt goed zonder hen. Mijn regelmatige mix is ​​een scoop in 12 oz koffie, 2 oz. Volle melk, 2 oz. Kokosmelk, 1/2 theelepel. Ruwe honing, geschud en gegoten over ijs. Moeilijk te mengen met iets minder dan een elektrische mixer.

Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g): Supplementen, Weiproteïne

Goede smaak. Meer koolhydraten en natrium dan in een ander product. Nu hebben de producten verschrikkelijke smaak. Ik heb Nederlandse Choclate en Aardbeien gebruikt. Ze proeven heel slecht. De invloed van inname van eiwit op specifieke nierfuncties bij de normale mens. Het lijkt erop dat het enige citaat dat in de context zinvol is, een argument is dat direct tegen je verklaring is. Dit was juist dat ding dat de muffet op haar tuffet consumeerde in de dagen van weleer. Menselijk onderzoek ontbreekt in termen van mechanistisch bewijs van het antioxiderende effect. Dezelfde drank werd aan het subject geserveerd bij elk van de volgende testmaaltijden. Er zijn veel redenen waarom dit het geval is, een daarvan is dat wetenschappelijke experimenten zoals de rct, die vaak de gouden standaard van de experimentele wetenschap zijn, beperkt worden door hun onvermogen om te beoordelen hoe verschillende blootstellingen vele verschillende soorten uitkomsten beïnvloeden. Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g) Dus drink in plaats van te snoepen naar ongezonde partysnacks, vooraf een proteïneshake. En het is waar: proteïne kan helpen om een ​​gezond gewicht te bevorderen en de spieren te helpen herstellen na een goede workout.

Review: Now Foods, Sports, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 5 lbs (2268 g)

Wei-eiwitconcentraat is er in verschillende smaken, waardoor het zeer veelzijdig en nooit saai is. Als dat zo is, is er weinig winst te behalen door toevoeging van extra wei-eiwit. Een voordeel van het kiezen van een puur Wei-isolaatpoeder is dat je weet dat je iets heel dicht bij pure eiwitten krijgt met minimale toevoegingen. Een gebrekkige synthese van glutathione ligt ten grondslag aan oxidatieve stress bij veroudering en kan worden gecorrigeerd door cysteïne en glycinesupplementen via de voeding. Collageen heeft echter slechts 8 van de 9 essentiële aminozuren, terwijl wei alle essentiële aminozuren heeft. De zuurstofconsumptie tijdens zware inspanning kan tot 100 maal de normale rustniveaus verhogen, waardoor de productie van vrije radicalen toeneemt en oxidatieve stress ontstaat. De huidige studie onderzocht of de timing van het wei-eiwitsupplement van invloed kan zijn op de markers van spierschade na een excentrische oefening; de resultaten toonden echter geen significante effecten van de timing van inname op markers van spierbeschadiging na inspanning. Wetenschappelijke studies tonen aan dat het het collageen in onze botten is dat de energie absorbeert van botinvloeden. De smaak en geur zijn enigszins onaantrekkelijk, maar het poeder mengt erg goed, in feite veel beter dan andere poeders die ik de laatste tijd heb geprobeerd. Maar als je kunt, moet je wegblijven van supplementen en al je eiwitten uit echt voedsel halen.

De aminozuren in wei-eiwit kunnen in verschillende orden worden gevormd en unieke bioactieve peptiden vormen. Om u te voorzien van bewezen kennis die wordt omgezet in dagelijkse strategieën. Wei-eiwit kan verschijnen in je favoriete gebakken goederen of ijs als een manier om de consistentie van vet te vervangen zonder het werkelijke vet. Voorbij zijn de dagen van oversized containers die halfvol zijn, en passen alleen op de bovenste of onderste planken van uw keuken. Het nadeel is natuurlijk dat de shake niet van nature smaakvol is zoals een milkshake of dessert. Journal of the international society of sports nutrition, 2 (2), 38-44. Ik heb een zoon van 18 jaar die zijn eerste seizoen universiteitsvoetbal speelt. Hallo steve ik ben 58 jaar oud en weeg 83 kg, en heb het grootste deel van mijn leven gewerkt. Dit is de reden waarom weiproteïne populair is voor diegenen die droge spiermassa willen krijgen of het willen gebruiken als shake voor maaltijdvervanging.

 Voor mij rook het en smaakte het als natte chips zonder het zout. Invloed van de eiwitverteringssnelheid op de eiwitomzet bij jonge en oudere proefpersonen. Recent bewijs is naar voren gekomen, wat aangeeft dat de immuunfunctie inderdaad gevoelig is voor toename van trainingsvolume en -intensiteit. Het is vooral handig om de hand te hebben om te mengen met water als je onderweg bent en geen tijd hebt om een ​​goede eiwitrijke maaltijd te eten. In vergelijking met andere soorten eiwitten, zoals soja-eiwit, heeft wei-eiwit meestal iets beter gepresteerd (21, 22). Hetzelfde onderzoek toonde aan dat de type 1-diabetespopulatie geen verhoogd risico had, verder was het toevoegen van gewicht aan insulineresistentie de belangrijkste factor. Wei-eiwitten mogen niet direct gekoppeld worden aan jicht. 8 G / kg, bleek dat gehydrolyseerd collageen beter in staat was om het lichaamsgewicht te behouden zonder significante verschillen in stikstofbalans. Wei-eiwit is populair onder atleten omdat het snel verteert en de rijkste bron van aminozuren levert.

Geweldige manier om eiwitpercentages te verhogen.