Ekodrogist.nl: Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel

Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml): Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel

Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml) by Nubian Heritage-Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel

€ 8,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml). Inhoud: 0.41 kg, 5.8 x 5.8 x 20.6 cm
Categorieën: Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel, Herbs, Black Seed, Shower Gel

Nubische erfenis, lichaamswas, honing en zwart zaad, 13 fl oz (384 ml) – met abrikozenolie. Reparatieve, rustgevende en genezing. Gecertificeerde organische ingrediënten. Wreedheid vrij. Therapeutische, anti-oxidantrijke rijke zwarte zaadolie en Arabische honing verrijken deze luxe, hydraterende lichaamsreiniger. Natuurlijke enzymen, aminozuren en eiwitten versterken het vermogen van de huid om vocht te genezen, te repareren en te behouden. Erfgoed: zwarte zaadolie, nigella sativa, kan meer dan 3000 jaar teruggetrokken worden naar de Assyriërs en de oude Egyptenaren. Ontdekt in het graf van koning tutankhamen, werd zwarte zaadolie naar verluidt gebruikt door koningin nefertiti om haar prachtige huid te behouden.

Zwart zaad verdiende de Arabische goedkeuring 'habbatul barakah', het zaad van zegen voor zijn krachtige genezende eigenschappen in de traditionele geneeskunde. Honing is historisch gebruikt als een natuurlijke antiseptische in balsems en salven om de huid te troosten en te kalmeren, roodheid te verminderen en wonden te genezen. mironon Nubische erfenissen Honing en zwart zaadlichaamwas is serieus het beste dat ik ooit heb gebruikt. Het ruikt geweldig, is perfect, en is ongelooflijk genezend voor mijn ietwat vlekkeloos huid. Iedereen die het kent, ruikt het en houdt van vrouwen en mannen, op zichzelf en elkaar. Ik zal deze dingen voor de rest van mijn leven, indien mogelijk, gebruiken. Het is zo goed. Kijk er niet naar, ruik het of probeer het aan te raken. Het is van mij en ik ben geen sharin. U kijkt uit naar het zwemmen. Uit de douche wil je direct terugkomen. Vergeet walmart, walgreens, bad en lichaam. Het bad stopt hier, Nubian is een uitzonderlijk merk en hun lichaamswas is alles subliem. Deze is een verleidelijke en gelaagde geur – warm, zoet maar niet kloppend en muskusachtig. Het ruikt als een duur parfum.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Shampoo, Douchegel: Weleda, Calendula, Baby Shampoo and Body Wash, 6.8 fl oz (200 ml)

Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml): Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel

Dit is het tweede product dat ik van Nubian heb geprobeerd. De geur van hun producten is te sterk en ruikt me kunstmatig. Waarschijnlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Aangezien ik het niet kan gebruiken vanwege de geur, kan ik niet reageren op het zijn andere eigenschappen, alhoewel op mijn één keer gebruik lijkt het niet droog te zijn. Ik houd van alles hierover, behalve op koude ochtenden, het lichaam wint hardens door de honing en oliën waardoor het lichaam moeilijk is om uit de fles te komen. U moet de fles in het warm water slikken om de was te verzachten om het lichaam uit de fles te kunnen wassen. Niet veel te zeggen hier anders dan geweldige dingen met een nieuwe fan die zal blijven kopen zolang ze het maken. Ik hou van de andere producten in deze serie lichaamswas, vooral zwarte zeep en kokosnootgeur. Deze is erg slecht omdat het niet van het lichaam zal spoelen en er is een vreemde consistentie van dit product. koop het niet. De geur en het gevoel van dit product is hemels. Zowel mijn vrouw als ik genieten ervan. Ik geloof dat het een unisex geur is, maar zelfs als het niet is, zal ik het blijven gebruiken.

Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml): Kruiden, Zwart Zaad, Douchegel

Dit is een familie favoriet. Onlangs wilden we een verandering en besloten om de kokosnootproducten te bestellen en zijn ze helemaal tevreden. Ze zijn beide geweldig. Ik gebruik dit vooral voor het wassen van mijn haar en het doet een geweldige job, waardoor mijn haar schoon, zacht en helemaal niet droog is. Mijn hoofdhuid vindt het ook leuk, want ik heb gemerkt dat shampoos die sulfaten bevatten, de neiging hebben om mijn hoofdhuid droog en jeukend te maken. Geen sulfaten hier! Het is ook leuk als een lichaamswas, maar het heeft de neiging om vast te houden aan mijn huid en verspreidt me niet zo goed. Ik ben geen grote fan van de geur, omdat ik meestal fruitige geuren over warme vanille-y's zoals deze verkies. Aanvankelijk vond ik de geur niet zo leuk, het is een beetje te lief voor mij, maar toen begon ik het te gebruiken en mijn huid houdt er absoluut van, doe dit niet als je een plek hebt op je lichaam dat peeling, gewond of geërgerd. Iets in de ingrediënten lijken te verbranden op geïrriteerde lichaamsdelen. Ik gebruikte Nature Gate Pomegranate lichaam was op dezelfde geïrriteerde delen in mijn lichaam en het hielp de brandende sensatie die veroorzaakt wordt door deze honing en zwarte zaad lichaamswas te kalmeren. Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml) Oh.

Vergelijkbaar product:
Source Naturals, Red Clover Extract, 500 mg, 60 Tablets: Kruiden, Rode Klaver

Review: Nubian Heritage, Body Wash, Honey & Black Seed, 13 fl oz (384 ml)

Mijn. God. Favoriete lichaamswas op dit moment. Hou van de geur en hou van het feit dat het letterlijk voelt als honing, het is echt dik en een kleine stukje gaat een lange weg. Ik gebruik het ook als een shampoo, hou van dit product! De eerste keer dat ik het niet leuk vond. Maar in latere experimenten lukte ik leuk en erg praktisch. En het is ook een belangrijke prijs met het juiste en economisch te gebruiken. Ik zal het opnieuw kopen en andere producten van nubisch erfgoed proberen, de geur is niet zoals honing en niet zoals specerijen. Het is zoet en houtachtig, zoals parfum, maar toch aangenaam. Zeer vochtig. De schuim is goed. Ik hou van dit lichaam, wassen, voelt en ruikt. Het heeft een prachtige geur niet overweldigend, maar het lijkt altijd zo licht op een zeer sensuele manier.

 Ik ben extreem gevoelig voor kunstmatige geuren, ze maken me misselijk en ik kan ze in de geringste hoeveelheden ontdekken, dus ik ben erg enthousiast om iets zo aangenaam te vinden, het laat mijn huid zacht en fluweelachtig. Ik wil er nooit van uitgaan. Deze lichaamswas is ook erg leuk, het geeft die schone lichaamstextuur zonder het extra vette gevoel. Ik heb een zeer gevoelige huid en dit product is de beste lichaamswas die ik ooit heb gebruikt. Ik hou van het nubische erfgoed lichaam wassen, maar ik geef me geen zorgen voor de geur op deze – het was te parfum. Mijn faves tot nu toe zijn de mango en de hennep. Voel het verschil na het gebruik ervan. Dus, hoewel een nieuw kind van mijn standpunt, zwarte zaden zijn een eeuwenoude superfood, vereerd in de geschiedenis. Biedt voedende efa's en antioxidanten uit zaadolie van zwarte komijn. Velen adviseren om 1 tot 2 theelepels zwarte zaadolie te mengen met een gezonde yoghurt zonder yoghurt totdat de diarree verdwenen is. Het biedt een veelbelovend alternatief middel om leeftijdgerelateerde aandoeningen te bestrijden en een jeugdige en optimale ontstekingsbalans en reactie van het immuunsysteem te herstellen.

 Onderzoek toont aan dat schimmel niet naast elkaar kan bestaan ​​in de aanwezigheid van zwart zaad en zwarte zaadolie, wat betekent dat in theorie het aanbrengen van zwarte zaadolie op schimmelinfecties zou moeten helpen om de infectie op te ruimen en te voorkomen dat deze terugkeert. De rijke en onverzadigde omega 6 en 9 zuren en de fytosterolen die in de zwarte zaden te vinden zijn, bieden geweldige hartvoordelen en helpen de elasticiteit in de bloedvatwanden te versterken. De diepzwarte rechthoekige zaden met scherpe hoeken (niet langer dan 3 mm) zijn het deel van de plant dat wordt gebruikt. Stop met het gebruik van black seed ten minste twee weken voor een geplande operatie. Hoewel er meer onderzoek nodig is, is dit onderzoek nog steeds ongelooflijk nuttig om te begrijpen waarom zwarte komijnzaadolie effectief kan zijn in het bestrijden van bacteriën die normaal resistent zijn tegen medicatie en behandeling. Breng een of twee keer per dag zwarte zaadolie aan op je hoofdhuid met schone vingers of een katoenen bal en masseer het ongeveer 10 minuten in de hoofdhuid. Volgens recente studies heeft zwarte zaadolie bewezen zeer effectief te zijn.

 Dit is het ding dat mensen met acne moeten weten; sommige van de geteste antibiotica, zoals erytromycine, worden regelmatig gebruikt om acne te behandelen. Maar dat is het mooie van bloggen, want ik krijg goede informatie van andere mensen. Ik trek al twee keer per dag olie met pure kokosolie. Bijvoorbeeld, misschien heeft shoprite een merk pindakaas met hun label erop, hoewel jiffy het product heeft vervaardigd. Bekijk viridian's zwarte zaadolie of zwarte zaadoliecapsules online of instore een van de 7 dublin-locaties van voeder. Trouwens, ik gebruik dit product in het hondenvoer en garfield van mijn chow-chow-teddybeer, mijn zwart en grijs gestreepte katkattevoer met fenegriek, kurkuma en curcumine-specerijen.