Goingorganic.nl

Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml)

Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml) by Nutiva Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml)
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.88 kg, 9.7 x 9.7 x 16.5 cm
Productcategorie: Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn, Food, Coconut Oil, Cooking Oils Wine, Vinegar

Nutiva, organische kokosnootolie, maagd, 29 fl oz (858 ml) – voedingsgehalte. Organisch superfood. Usda organisch. 100% minder cholesterol dan boter. Niet GMO-project geverifieerd. Vegan. 0 G transvet. Niet-bpa container. Geen hexaan. Niet-gehydrogeneerde. 62% Mcts.

Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qai & ecocert ico. Kokosnoot is een van 's werelds meest voedende voedingsmiddelen. Deze romige smaak van de tropen is ideaal voor sauteing en bakken, het verbeteren van uw favoriete recepten en lichaamsverzorging. Gewoon puur. Koudgedrukte en onbewerkte. Geniet van het rijke aroma en verleidelijke lichte smaak. Een snufje zout vermindert de kokosnootgeur in hartige recepten. Bevat 62% medium-chain triglyceriden (mcts) samen met laurine- en caprylzuren.

Biologisch. Gemaakt zonder pesticiden, gmos of hexaan. goingorganic.nl Ik bestelde dit product na het lezen van de kokosnootolie dieet. Ik had een ander merk geprobeerd en was er niet erg blij mee, maar besliste nog een ander merk te proberen voordat ik op kokosolie gaf. De kokosnootolie van de Nutiva ruikt en smaakt zo veel beter! Ik ben het nu al ongeveer een maand gebruikt. Twee eetlepels per dag – gemengd in een eiwitdrank elke ochtend. Ik heb het ook op mijn huid gebruikt. Ik heb aanzienlijk gewicht verloren (kijk niet naar de schaal, maar ik draag mijn mager broek), en mijn huid – het is ongelooflijk wat dit materiaal voor je huid doet. Ik heb altijd een kans gehad op uitslag van een of ander type en op dit moment zijn alle patches die ik heb helemaal weg of heel mooi genezen. Mijn haar is ook verbeterd. Geweldig!

Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml): Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

Verhoog je dosis langzaam hierop, neem het in de ochtend en kijk hoeveel extra je in gekookt en gebakken voedsel krijgt, als je het gebruikt om te koken. Ik had geen idee hoe krachtig het was en liep rond alsof hij uit een kanon schoot, omdat ik het in royale hoeveelheden eet. Ik verloor 6 pond in een week, zonder enige inspanning. Het smaakt heerlijk. Het heeft ook zeer uitgesproken anti-virale, anti-schimmel- en anti-microbiële acties. Echt geweldig, lekker spul. Dit is absoluut de beste kokosnootolie in deze winkel – het is niet alleen biologisch en 1-pers (extra maagd), maar is gemaakt van vers kokosnootvlees (copra). Alle anderen die ik heb onderzocht, zijn gemaakt van uitgedroogde copras (die kan worden beschimmend), met inbegrip van de organische, koudgehakt. En de prijs per ons is ook het beste. De smaak is smiply verder dan vergelijken. Dit is de beste kokosnootolie. Ik gebruik het om popcorn te maken, eieren te bakken, als moisturizer, en kan het zelfs uit de lepel eten. Mijn man neemt het dagelijks mee – het is goed om gewicht te behouden en als antibacterieel. We geven ook dagelijks onze hond aan voor haar jas en gewrichten. Het heeft ook antiparasitische eigenschappen.

We houden van de smaak en de consistentie beter dan elke andere kokosnootolie. Wij gebruiken altijd de grootste maat die ongeveer 2 maanden duurt. Ik heb ze allemaal geprobeerd, en de smaak ligt hier met andere favorieten van mij. Maar de prijs kan niet worden verslaan. Ook deze olie komt uit de Filippijnen, waar het voor altijd is gebruikt. Ik ging naar hun site, die informatief was, maar ik moest naar het land van herkomst vragen. Ik zal nu met merk hangen en ik begon je niet te vertellen dat je met deze olie kookt. Het maakt alles beter smaak! Elk ding! Ik hou van deze kokosnootolie! Het ruikt heel fris en lekker smaak aan het eten. Ik ben er in gebakken. Zowel mij als mijn man gebruiken het als een gezichtcrème, en beide onze huiden zijn verbeterd sinds we dit begonnen hebben. Mijn man is geneigd om schimmeluitslag om zijn neus te hebben, maar heeft geen uitbraak gehad sinds hij deze olie gebruikt!

Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml): Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

Ik beveel het sterk aan, en zal zeker weer kopen! Dit gekocht voor lage schildklier, het lijkt te helpen. Het is goed in warme chocolademelk. Geweldig product tegen een goede prijs. Ik maak hier chocolade aan en het smaakt echt goed! Goede coconutsmell / smaak. Ik hou echt van deze olie. Ik neem ongeveer 4 tot 6 tbls per dag ervan. Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml)

Review: Nutiva, Organic Coconut Oil, Virgin, 29 fl oz (858 ml)

Het helpt bij candida een andere infectie. Hebben andere merken van kokosnootolie geprobeerd en ze waren oke maar dit is veel beter dan andere. Gewoon het aroma maakte dat ik een lepel wil pakken en proeven. Net als het eten van verse kokosnoot. Zo veel voordelen voor deze olie ook. De smaak is heerlijk. Het toevoegen van een ananasap of pulp geeft me pina colada smaak en ik bevriezen het voor ijs. Heerlijk! Het lijkt erop dat iedereen van nut is en van goede reden. Het heeft de mooiste geur, smaakt heerlijk en is zeer zuinig.

We verspreiden het op toast, saute en gebraden groenten erin, en koken volgraan ermee. Het is ook heel goed als een vervanging voor boter in brownies. Mijn dochter eet 2 eetlepels per dag (inclusief de hoeveelheid die gebruikt wordt bij het koken), en haar haarverlies heeft veel teruggebracht! Ik heb veel geprobeerd! De meeste waren ok, maar geen kokosnoot smaak, een paar was een beetje muf en één was een totale afwijzing. Ik hou van de frisse, lichtkokende smaak van nutiva, licht genoeg, zodat je het niet opvalt waar je het niet wilt, maar opvallend als ik het recht, zoals ik vaak doe. Dit is zeker mijn lieveling en het enige vet dat ik gebruik (anders dan in salade, omdat de kokosnootolie bij salatemperatuur hecht. Ik heb gemengde kokosnoot met olijfolie, en dat werkt als de salade niet ijzig koud is), het heeft niet de sterke en zoete kokosnootgeur en smaak waarvan ik gewend ben, maar het is nog steeds goed. Dit is een geweldig merk van kokosnootolie. Als u iets smakeloos zoekt, is dit niet het geval.

Gelukkig houdt onze familie de smaak van kokosolie, en dit merk is geweldig. Ik hou van deze kokosnootolie, het heeft een fijne zachte smaak en het is organisch. Geweldige smaak, neem een ​​paar eetlepels per dag als aanvulling. Het is ook geweldig om te koken. Ik gebruik dit vaak in plaats van non-stick kookolie spuit. Je mag je bakschotels, pizza of broodpannen en crockpotschotel met deze kokosnootolie bedekken om te voorkomen dat het eten van de schotel of de pan blijft vallen, dan is het schoonmaken een briesje. Kokosolie maakt ook een grote huidvochtinbrengende stof, dus wrijf wat op je handen, armen en benen. Absorbeert ook snel. Zeer economisch in 29 fl oz container. Het heeft een zeer goede geur, en heeft effect op het behoud van een gezonde huid. De zeer nestcoconutoil ik heb geproefd. Ik eet drie lepeljes per dag, ik gebruik het voor oliepillen, gebruik om te koken en ik doe een beetje in een lege pot en gebruik het voor make-upverwijderaar, je kan het op je lichaam, haar en gezicht gebruiken als vochtinbrengende crème, dus dit grote pot is het beste voor mij, omdat ik er veel van gebruik, als je winkelt voor kokosolie, weet je dat het goed voor je is. Ik ben sinds januari 2012 kokosnootolie gebruikt in mijn bakken en heb nutiva gevonden om het beste te zijn. Ik weet dit omdat ik ook een paar erg slechte kokosnootolieën heb gekocht die in mijn recepten oud, rancid en overweldigend geproefd hebben.

 Ik vind de organische extra maagdkoolosnootolie van Nutivas, heeft altijd subtiel en geweldig geproefd. Ze dragen zowel een verpakte als een best voor de datum op het deksel. Het is gemaakt van verse kokosnoten, niet gedroogd copra (kokosvlees). Het is unrefined, gemaakt van de eerste pers van verse, ruwe kokosnoten zonder de toevoeging van chemicaliën, oplosmiddelen of bleekmiddel. Het wordt koudgedrukt in een warmtegestuurd, chemisch vrij, hexaanvrij proces waarbij temperaturen onder 120 graden gehouden worden. Hoe meer hitteolie wordt blootgesteld aan, hoe meer prominent de kokosnootaroma is. Het is unfermented, wat betekent dat de kokosnoten snel en goed verwerkt werden. Het smaakt licht, ruikt fris en werkt goed in al mijn recepten. Ik hou ervan om het in mijn zelfgemaakte oreokoekjes te gebruiken en het is perfect voor het maken van chocolade. Ik gebruik ook kokosnootolie als vochtinbrengende stof voor mijn gezicht en handen.

Het is goed om te weten dat mijn schoonheidsproduct kan worden gegeten. Ik woon in Canada en heb binnen 2 weken al mijn orders van webshop ontvangen. Droevig, maar waar! Nutivas ruikt zo goed, ik vat het elke ochtend en avond door de lepel.